Valborgsmässoafton

 

Årets första kubb skit vad dålig man är på det där..Sen blev det brasa på Lindekullen!


Får jag lov?

 

Ikväll när jag kom ut från jobbet blev jag bjuden på dans av en man han tyckte vi skulle svänga våra lurviga till Scotts på Galejan i Halmstad..Han erbjöd en massa tryckare synd sa jag och påpekade att jag hade två vänsterfötter och att det pga det inte hade varit en så bra idé. Det fick mig att tänka på när jag gjorde någonting sist JAG MINNS INTE?? Förra året?Dags att man börjar tänka lite på sig själv kanske?


Böcker x 5

Har tänkt mig hinna med dessa böcker under sommaren. Man får hoppas på fint väder och dagar på stranden och någon ledig dag så ska man väl kunna hinna med...

Reine Renault är frisk

 

Äntligen är Reine Renault frisk, så nu rullar han ett år till..Hade grannladyn med på ombesiktningstrippen..Registrerade min bil och på skärmen står det: Vi kan tyvärr inte erbjuda besiktning idag..Å nej tänkte jag glöm att jag åker hem idag utan besiktning..Så jag och grannladyn stormar in och jag frågar vad det är frågan om..? Svaret var mycket enkelt..var tvungen att vänta till kl 8, så går det när man är uppe tidigt i ottan...Vi satt och funderade på vilket fordon som kunde tänkas ta sig igenom port nr2? Kom fram till att det måste vara folk med apostlahästar. Sen blev det naturligtvis ett stopp på Göstas Café där vi nu blivit medlemmar i deras exklusiva klubb..Jojjomensan så nästa gång får man 20% rabatt vilken lyx liksom haha...


Ro grannejävel Ro

 

Grannladyn vet hur man får män att ro

 

Idag har storfiskarna varit i farten tyvärr fick bara grannladyn ett nafs på kroken men det stannade vid det...Grannejävlen som har sin hjärna mellan benen fick så snällt ro oss damer ut på böljan den blå.

 


Påskafton 2011

Påsken är en skithögtid gillar den inte alls faktiskt tur man jobbar denna helgen.. Men var iaf och åt middag hos mamma och fick vara klängranka åt min söta systerdotter Jossan..Som ni ser gillar hon sin moster =)

Sol

Hur skönt har det inte varit idag då? Jo..SKÖNT skulle jag vilja påstå. Inte längesedan vinterhelvetet var här. Nästa gång skiten anländer hoppas jag att jag kommer ha vingar så jag kan fly detta land!!!

En dag i solen & årets första dopp

 

Idag har det varit en väldigt skön dag, har varit ledig dessutom och har tillbringat dagen i solen och grannladyn var som vanligt på besök. Blev så sugen på hubba bubba men blev besviken då smaken inte alls var densamma, vad har hänt liksom? Grannladyn skulle minsann plugga Matematik, jo tjena såg bra ut i början men sedan blev hon liggandes i stolen med sina sudoko inte nog med det. Försökte få henne att ta av sig byxorna och sola benen..Då får jag reda på att hon inte har trosor på sig..Tänkte att det var nog lika bra hon höll byxorna på då...

sen fick Jag och Julia för oss att vi skulle åka och ta årets första dopp, det var att leta fram foppatofflorna och sen blev det bada av..Kollade tillbaka i bloggen och 2009 var första doppet 18/4 skit också missade med en dag.

 


Så gött

Äntligen kan man sitta ute, men man hinner ju inte sitta ute så länge när man slutar kl 16. Men ett par rundor Yatzy hann jag och Julia med iaf och jag förlorade STORT!!!

Jag blir så förbannad... på riktigt!!

 

Ja jag blir verkligen förbannad i bland på folk som befinner sig i affärerna. Här kommer man och handlar efter att att ha jobbat man är trött och vill att det ska gå snabbt. Vad händer??? JO det ska jag fan tala om först står det en mupp ivägen vid korgarna..Han står och kollar "vilken" korg han ska ta..Vad är problemet undrar jag alla ser ju lika dana ut så ta en bara vafan... Sen blir det stopp i gången som JAG naturligtvis måste gå i då en annan mäniska går där i godan ro och stannar upp för folk.." Beeertil titta här de har fått paketerade doftljus nu" Jag skiter väl om hon vill stå och tokkolla på doftljus, stick och brinn säger jag.. Tänkte att nu gäller det mot kassan innan jag får ett utbrott mot snigelfilar i affärerna.. Då händer det.. jag går där med min korg och en människa framför mig som går i slowmotion gör mig riktigt irriterad.. Jag kan ha förståelse om det är gamla långsamtgående människor men en del behöver en raket i röva.. Håller plånboken i ena handen och korgen i andra, det är då jag märker att jag håller på att tappa byxorna samtidigt ringer det i telefonen som ligger i plånboken. Det kanske inte var en bra dag för mig att åka till affären men vafan lägg på ett kål om du ska handla när jag är där!!!!!!!!


Det är kärlek..

 

...När ens lille gosse kommer hem och ger mig presenter och säger:Här mamma här får du en laptop och en mobiltelefon jag har gjort i slöjden..Man blir så GLAD =)


Duktiga barn

Har du också duktiga barn som brukar tala om vart de är någonstans? Varför ha mobiltelefoner för när det går lika bra med papper och penna?? =)

Fått tillbaka för gammal ost
Idag kom det, döm om min förvåning "Horpengar" in på mitt konto..Jag förstod ju att det inte kunde vara mina pengar, hade jag gått i hamnen så skulle jag ju aldrig ta så LITE betalt..Vilken skamlig summa. Sedan insåg jag att jag nu fått tillbaka för gammal ost av grannejävlen..Jag vill inte avslöja vad jag skrev i en överföring till honom en gång men nu är vi kvitt...Såhär gick det när man var snäll och skulle hjälpa grannladyn så hon skulle få hem sina matvaror =)

Osexigt

 

Alltså jag måste tydligen återigen sprida min osmak för vita tubsockar. Har påpekat till grannejävlen ett flertal gånger att han inte kan ha vita tubsockar på sig, men vad gör han? Jo han använder bara dessa. Vad ska man göra för att folk ska förstå????? Han drar dessutom upp dem halvt upp i röva. Hoppas att grannladyn tycker som jag att vita tubsockar är riktigt osexigt och att hon kommer få honom mot bättre färg på strumporna, jag föreslår SVARTA!!!!


Grannladyn har blivit med blogg

 

Har nu tvingat in Grannladyn i bloggvärlden!!!!


VårröjningHur mycket skit har man inte överrallt? Har idag fått  ihop massor till tippen i morgon. Rosie & grannladyn har utövat snabeldragning för att dammsugaren vägrade suga helt plötsligt.. Hittade dessutom min gamla docka ute i förrådet.. Slänga eller inte slänga??? Nej den spar jag faktiskt!!!

Hon har sex...

 

Har du någon gång funderat på vad folk har i sina byrålådor??? Nä inte jag iallafall förrän jag skulle låna en mobilladdare av grannladyn. Den ligger i min låda vid sängen säger hon. Jag öppnar naturligtvis och får så klart syn på mobilladdaren och diverse andra saker..Jojjomensan grannladyn har sex..Men grannladyn då tänker ni nu..Ja, jag tänker faktiskt detsamma. Jag tänker sedan på grannejävlen hur han måste känna när hon föredrar en man i byrålådan??? Jag trodde först att det var stammen av en gammal biljulgran men de går ju knappt i rosa och om det hade varit det så hade den barrat rejält..Jag stänger sedan lådan och hoppas att hon lägger sin mobilladdare på något annat ställe om jag behöver låna den igen!!!!


Vår i luftenHar idag spenderat större delen av dagen med grannladyn, vilket började med kaffe och kaka..Ja du läste rätt kaka vet jag inte när jag åt sist men idag blev det en.. Fortsatte sedan med att steka vårt fett på baksidan i den varma strålande solen..Och vi jämförde våra brännor, jag kom snabbt fram till att grannladyn var blek som en albyl och behövde fler timmar i solen än mig så hennes ben finns INTE med på bild... Grillade sedan för lite mat måste vi ju ha även när vi äter en kaka. Grillade och blev apmätt så jag knappt kunde sitta..Grannladyn bjöd på vin och ville naturligtvis spela in sin egen vinskola (se nedan) Nu är det VÅR!!!!


Nätbrynja


Vad fyller en nätbrynja för funktion egentligen? En sådan får mig att tänka på en liten fet flint gubbe lite flötig sådar framför tipsextra vilken dag det nu än går. Med näven långt ner i ostbågsskålen samtidigt som han kliar sig i röva och försöker ta sig en klunk av sin fesljumma bira.. Skriker sig hes på vissa grejer såsom: kom igen nu vafen Ingmar Stenmark du ska spring efter bollen ålahuvud...Eller Björn Borg kunde du inte rakat benen innan matchen då håren bromsar i motvind sparka till bolljävlen!!!!! Så män med nätbrynja de ska man passa sig för tror jag!!!!!!


Har du också funderat på....

Nu ska jag göra mig vacker

 

 

....Vad du sysslar med på nätterna???? Man kan ju undra när man tittar sig i spegeln på morgonen och man upptäcker att man nästan är en exakt en kopia av Tina Turner. Man ser ut som ett troll liksom. Förstår varför man hade nattmössa förr det kanske borde återinföras så besparar man mycket tid med hårborsten. Som annars måste dra på som en jeep i Sahara i burret..


Mot Karibien??

 

Grannladyn har idag bokat båtresa till oss..Ja det är klart hade ju hellre tagit mig en tur till Karibien med ljumma vindar och svajjande palmer, men en tur på blåsiga Östersjön är ju inte helt fel det heller!!!


Idag gick det upp ett ljus för mig

 

Idag när jag stod och strök på jobbet, gick det helt enkelt upp ett ljus för mig..Jag är helt kass på att stryka skortor..Jag kan verkligen inte och kommer aldrig kunna lära mig så är det bara!!!


Vem pröjsar barnmaten?

Var på te härom morgonen hos grannladyn och upptäckte ett urklipp på deras kylskåp, det fick mig att börja undra...Vem ska stå för barnmaten när den dagen kommer???

Grå söndag

 

 

Den värsta veckodagen som finns är SÖNDAGAR speciellt om de är så trista och gråa som denna.Tog iaf en promenad idag annars hade man väl vuxit fast i soffan...


Mamma/gosse mysIdag blev det mysfrukost med lillemannen. Eftersom latmannaföreningen fortfarande sover..Men gossen han är minsann uppe i tid han. Kaffe ville han ha och prästost på mackan, inte dög det med de fina skinkmackorna inte..Det är tur att han inte har för stora krav på sin gamla mamma.

Grannladyns hundskola

 

Idag blev det en promenad med Grannladyn o Grannejävlen, en upplevelse vill jag lova =)

 

 


Diska rätt med Grannladyn

 

Har du rätt teknik i diskandet?? Inte??? Ta då hjälp av Grannladyn!!!


Blommor för fetknoppar

 

Nu är jag tillbaka till något jag har skrivit om innan och det är om kläder för fetknoppar.. Jag förstår verkligen inte varför modell större i kläder ska vara prytt med blommor...Vad får klädesindustrin ifrån att alla fetknoppar gllar kläder med blommor på? Kan någon tala om det för mig... Hur ofta ser man modell mindre med med blomtryck här och där?? Jag blir förbannad på detta för jag hatar och jag menar HATAR verkligen kläder med blommor på. Tycker att det är fruktansvärt fult. Tänk på det nästa gång du är ute och handlar kläder ta en sväng inom de större storlekarna så kommer du att förstå vad jag menar.. Själv har jag funderat på svart sopsäck garanterat UTAN BLOMMOR!!!!!!!!!!!!


Samtal om en dörr

Härom efterdagen när jag kom till jobbet, träffade jag en mycket trevlig man. Han stod och reparerade låset i dörren. Vet du hur mycket det finns att veta om en dörr egentligen??? Det visste inte jag heller innan han berättade!!!!

RSS 2.0