Kvällsdopp

(null)

Idag blev det ett härligt kvällsdopp! Så varmt och skönt i vattnet! 

Vita bandet

(null)

Idag blev det en tur till Vita Bandet! Så varmt och skönt..Kanonväder!

2 v semester går fort

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Då har man avverkat 2 veckors semester! Nu ska man jobba en vecka sen har man en vecka till och då bär det av för lite camping på Böda Sand ! Vi har hunnit med så itroligt mycket de 5 sista dagarna vi var iväg! I måndags åkte vi upp till Stockholm för att åka på Helsingforskryssning med Viking Line  Mariella! Inget vidare väder när vi klev i land!, och större delen av dagen var det bara regn! Hade inga planer efter detta bara att vi skulle vidare någonstans och vara hemma  senast på lördag! Vi bokade in oss två nätter på Elite Adlon hotell! Besökte Slottet, Gamla Stan och Skansen bla!  Men på fredagen började  vi att åka hemåt! Stannade till  vid Göta Kanal och Slussen i Söderköping, där fanns även lite fina  gamla hus och Madicken var inspelad  i vissa scener där! Sen for  vi  vidare och besökte Heliga  Birgittas  Kloster o Vaddtena! Nu ser man fram emot lite  campingsemester!

Sara Larsson - Aldrig mer

(null)

Då är det dags för ny bok igen! Näst ut blir Sara Larsson - "Aldrig mer" Har tidigare läst hennes "Den första lögnen

Jag ger stor tumme upp för "Med hälsning från Båstad" en riktigt mysig bok som passar sig att läsas en solig sommardag! Om man varit i Båstad så förstår man vad jag menar! Härligt att läsa böcker där man känner igen sig i omgivningarna! 

När allt är tyst

(null)

Jag älskar ensamheten och tystheten! Finns inget bättre när allt  är tyst! Varför ska ensamhet vara tabu? Det finns dem som letar efter den. Jag älskar den har den nästan aldig, glad när jag fångar den!

Tyst o sköntVallat runt på svärmor igen

(null)

(null)

(null)

(null)
Idag har man vallat runt på Svärmor igen! Vi har besökt Bröderna Perssons Lanthandelsmuseum "Lyckebo"  & ätit glass i Simlångsdalen! Avslutar med Kaffe med Gök & ett glas Rosé

Med hälsning från Båstad - Jenny Fagerlund

(null)

Igår läste jag en hel bok, " En sommar i Brighton" av Lucy Diamond, tog ju nästan hela dagen men man har ju semester! Hann även med ett dopp i det blå!  Jag måste säga att jag var inte så förtjust i denna bok, inte som i hennes tidigare! Fick inte den där härliga feelgoodkänslan man fått av de andra böckerna! Kom liksom inte in i den och det var inget som direkt  berörde en. Men jag ser absolut fram emot att läsa fler böcker av henne! Nu går jag vidare med "Med hälsning från Båstad" av Jenny Fagerlund

(null)En sommar i Brighton - Lucy Diamond

(null)
 Har precis avslutat bok 3 om Erlagruppen, har förhoppningar om en bok 4, kanonböcker alla 3! Lite trist att lämna gänger, men förhoppningsvis ses vi snart igen! Efter en massa mord och andra hemskheter är det nu dags för lite Feelgood, det kan behövas! Nästa ut är "En sommar i Brighton" av Lucy Diamond!

På tur med svärmor

(null)

(null)

(null)

(null)
Idag har man vallat runt svärmor på en runda! 

Pernilla Ericson - När du vänder dig om

(null)

Dags för bok 3 om Erlagruppen!

Bröderna Perssons Diversehandelsmuseum

Idag blev det återigen ett besök i Bröderna Perssons Diversehandel och deras hem i Simlångsdalen! Älskar detta ställe. Skulle kunna vara där en hel dag och bara kolla på allt! Lägger in stora bilder bilder så man ser ordentligt! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Ängelholms Hembygdspark

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Igår blev det en runda till Ängelholms Hembygdspark med barnbarnen och svärmor! Inte det roligaste vädret precis men en riktigt trevlig dag! 

Skägg

(null)
När man har skägg! 

Semester 2019

(null)

(null)
 Idag påbörjas SEMESTER...den årliga sommar GT:n är intagen och solen lyser!

Pernilla Ericson - Jag ska hitta dig

(null)

Precis läst klart Pernilla Ericsons - Spåren vi lämnar efter oss, och jag blev inte besviken! Villen spännande bok och en riktig bladvändare! Är glad att jag har två ytterligare böckerkvar att läsa om ERLAGRUPPEN! Nu går jag vidare med bok 2 "Jag ska hitta dig"

RSS 2.0