Har fått klagomål


Ja, jag har fått klagomål att jag inte uppdaterat min blogg. Så här kommer lite i korthet: Jobbade som sagt hela midsommahelgen. Men Rosie bjöd på grillat på kvällen, så mumma och Johanna hade gjort fina kransar :)

Midsommardagen efter jobbet bjöd Rosie på grillat IGEN sen var vi inne i Halmstad o satt på uteservering. Kul, lugnt o sansat :)

Tog med mig kiddisarna till FunCity i Varberg i måndags dom hade så kul och var jätte nöjda.En heldag i Långasand blev det i tisdags som slutade i sönderbränd kropp. Men varför klaga när solen tittar fram?  Fick även privat leverans med kaffe av Jonnie.Sist men inte minst är vi framme till idag. Var hos tandläkaren idag med Basse och kom till världens otrevligaste kärringjävel. Ska klaga på henne var så säker och till råga på allt var hon lik Eva Rydberg. Gjort naglarna hos Jessica som blev så fina och i morgon lyfter planet till den bästigaste pompisen ever..Förstår ni nu varför jag inte hinner blogga varje dag under sommaren??? Har så mycket att göra!!!


Kaffeleverans på stranden

dsc04708 (MMS)

Har nu fått kaffeleverans av herr Jonsson


Har nu intagit viloläge i Långasand

dsc04705 (MMS)

Har nu intagit viloläge i Långasand


UllaredHar idag varit i Ullared med Juia o Rose-Marie och till min förvåning spenderat 6 timmar, vart tog dom vägen?  Har iaf fyndat massa till kidsen, det är inte alltid man hittar massa fynd, men idag så =) Har för en gångs skull spenderat lite pengar på mig själv, det var inte igår. Har haft en trevlig dag och avslutade kvällen med en Smirnoff Ice hos grannen. Se dock grannens tjej som brakade rakt igenom stolen och ner på marken... Skitkul tyckte jag :) Nehe dax att krypa till kojs snart, jobbar hela midsommarhelgen!!!


Några dagar i mitt livJa det är tur man är kvinna och att man kan hålla många bollar i luften samtidigt. Tycker inte jag hinner någonting men ändå gör jag massor. Har haft dejt med gulligaste Johanna se bild på vårat LAN möte i omvårdnadens värld.  Åkte in till stan igår med snuttefisarna efter jobbet. Vi är på jakt efter Mc Donald´s fräcka glas, vi kommer nog dessvärre rulla fram snart. Tyckte det var på tiden jag köpte någonting till mej själv så det fick bli 2 par byxor på Kappahl. Och till min fasa var vi inne på BR så kiddisarna fick en grej var.


Bang en explosionSkulle överraska snuttefisarna med hemmagjord pizza idag. Tänkte därför, lat som man är så skulle jag prova det färdiga pizza kittet. Får ju en smärre chock då jag följer instruktionen på röret och degen bokstavligt talat poffar ut med värsta explosionen. Men antar att det var väl jäst och smidigt var det.


Då var dom gifta


Så har prinsessan gift sig, med en förklädd Boxer Robert!


GalamiddagTill prinsessan Victorias ära funderade jag på vad jag skulle ge henne och Daniel Westling i bröllopspresent. Jag kom då på den fantastiska idén om att ge henne lite av min lediga tid. Bjöd därför in två av mina manliga vänner på en riktig galamiddag. Det blev entricot hemgjord bearnais, till det en riktigt lyxig sallad. Det var vit linneduk och champagne i gnistrande kristallglas. Desserten bestod av av en fantastisk kaka med äkta tryffel. Det var roligt att dom kom men ännu roligare när dom gick. Nu har jag iaf bidragit med något till vår Prinsessa.


Glassbo våffelstuga
Tog en avstickare mellan arbetspassen igår och åt våffla med Julia.


Skattepengarna kom - skattepengarna gickSå har kiddisarna fått sina nya cyklar som dom väntat så länge på!!!


Rädda Joppe.. Död eller levandeHär är min snuttefis, ser du hur glad hon är för att få se på Rädda joppe? Jag var lika gammal som hon (10 år) då det gick på tv´s barnprogram. Nu tänkte jag föra detta vidare och ingen ska få veta att det är igentligen jag som vi se detta underbara barnprogram :)


BarbapapaVar ute en sväng med min vän för ett tag sedan vid havet och hittade en sten som var Barbapapa. Vill du inte inte köpa dyra barbapapa grejer leta sten och måla själv. Nu ska jag bara leta rätt på hans fru!!!!!


OmkörningHär kör man i 110 på Nissastigen när man blir omkörd i en jävla fart av: 2 stycken gråhåriga PENSIONÄRER var dom sena till kvällens bridgeträff kanske???


Tre aporIgår var det lite hålligång efter jobbet Grillade först hos grannen och var sen nere på puben en sväng vilket knappt aldrig händer. Har inte varit ute på evigheter så igår var det dax....Hade skoj som attan men man märker man inte är någon ungdom längre vilket bevisar bultande huvud dagen efter.


Monier

Har du tummen mitt i handen men önskar att du hade varit lika händig som Martin Timell i Äntligen hemma? Nu är det ju så att alla kan ju inte vara exprert på allt här i livet.  Har man eget hus så kan man ju ibland behöva sköta om sitt tak lite. Jag själv kan ingenting om hantverksarbete så om jag hade behövt hjälp med taket hade jag sökt med ljus och lykta efter Martin Timell. Men jag tror dessvärre att han inte skulle åka hit ut i skogen för att hjälpa stackars mig. Det är ju då tur att det finns företag som kan stå för dessa arbeten när de så väl behövs. Ett företag är Monier som har har ett stort sortiment av taktegel och betongtak. Det är inte alltid lätt att veta vilket tak man ska använda. Men hos Monier får du den hjälp du behöver. Det är ett stort företag som vill ge sina kunder trygghet och ett bra och rejält tak. Ditt hus måste ha ett bra tak som kan skydda dit hus mot väder och vind. Dom ha mycket i sitt sortiment. Så funderar du på att byta tak kika in hos Monier deras hemsida är mycket lätt att förstå sig på och där är lätt att hitta och du finner säkert vad du det du behöver.


Vart tar tiden vägen?Bloggen är inte död, har bara mycket just nu. Lägger in en bild på Pajjasen, han är dessutom singel så är du en snygg vältränad man så kan du ju alltid lägga in en stöt!


En snarkade karl

Här kommer man hem efter har jobbat hårt igår kväll. Vad är det som möter mej hemma? Jo en snarkande karl i min soffa. Jag menar, jag är inte van med karlar i mitt hem och definitivt inte med snarkande sådana. Jag hörde inte min tv och jag fick i ren desperation gå och lägga mig istället. Tips på hur man får karlsloken att inta sängen han har fått låna här hemma önskas.


RSS 2.0