Har fått klagomål


Ja, jag har fått klagomål att jag inte uppdaterat min blogg. Så här kommer lite i korthet: Jobbade som sagt hela midsommahelgen. Men Rosie bjöd på grillat på kvällen, så mumma och Johanna hade gjort fina kransar :)

Midsommardagen efter jobbet bjöd Rosie på grillat IGEN sen var vi inne i Halmstad o satt på uteservering. Kul, lugnt o sansat :)

Tog med mig kiddisarna till FunCity i Varberg i måndags dom hade så kul och var jätte nöjda.En heldag i Långasand blev det i tisdags som slutade i sönderbränd kropp. Men varför klaga när solen tittar fram?  Fick även privat leverans med kaffe av Jonnie.Sist men inte minst är vi framme till idag. Var hos tandläkaren idag med Basse och kom till världens otrevligaste kärringjävel. Ska klaga på henne var så säker och till råga på allt var hon lik Eva Rydberg. Gjort naglarna hos Jessica som blev så fina och i morgon lyfter planet till den bästigaste pompisen ever..Förstår ni nu varför jag inte hinner blogga varje dag under sommaren??? Har så mycket att göra!!!


Kommentarer
Postat av: Jonnie

haha här va de flera bloggar i en haha, nje ja ska inte glömma dig idag va de 11.30 vid bussen ?

2010-07-01 @ 09:42:07
URL: http://www.Alwaysfabulous.se
Postat av: Jonnie

haha okej men då ses vi där :)

2010-07-01 @ 09:51:15
URL: http://www.Alwaysfabulous.se
Postat av: pompisen

Japp, det är alldeles sant att du kommer idag! :D

2010-07-01 @ 10:05:41
Postat av: muchen

Yeeeey!! äntligen!! de va en bra blogg du:P hihi... alltid kul att gå in å läsa:D solbränna å öl ska de va!! ta mej fan:P

2010-07-01 @ 10:07:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0