Ett dopp

(null)

(null)
Efter jobbet blev det ett dopp igen och vi tog en tur till laxtrappan! Så härligt att vädret  håller i sig  man skulle bara haft senester! Men man får snällt vänta några veckor till! Det är ju heller inte fy skam att det är 172 dagar kvar till LA! 

(null)


Sommar på den lilla ön i havet

(null)

Då har jag läst ut böckerna om Westins Bageri, vilka  härliga feelgoodböcker de rekommenderas verkligen! Jag började idag på en av mina födelsedagspresenter:  "Sommar på den lilla ön i havet" av Jenny Colgan. Har tidigare läst hennes böcker om det "Lilla Bageriet på Strandpromenaden" 

Långasand & Galtasjön

(null)

(null)
(null)

(null)
Idag blev det en härlig dag på Långasand med dottern varmt så in i bomben 31 grader innan vi åkte hem! Nu ikväll blev det även ett dopp i Galtasjön! 

Morsdag 2018

(null)

Denna veckan har man blivit bortskämd! 

Kalas

(null)

(null)

(null) (null)

(null)
(null)
Idag var vi en snabbis i Ullared! Det var så mycket folk att man nästan blev förbannad, det gick inte att gå där inne! Tror aldrig jag har handlat så lite som idag allt rymdes i en korg! Ikväll hade vi kalas med familjen och svärmor & jag är supernöjd med mina presenter! 

En tur på stan

(null)

(null)
Haft en jättemysig dag med min yngsta dotter i stan! Det är fördelen med att jobba helg att vara ledig när alla andra jobbar. Halmstad är verkligen sommarstaden nr 1. God mat och dryck och lite shopping! Fick även en massa gratis idag på Rituals handtvål handkräm och scrub vid köp av parfym! 

En kopp kaffe med bok

(null)
Ledig dag och den börjar som sig bör med frukost och lite läsning! Framåt förmiddagen blir det en runda in till stan för att möta upp ena dottern på lunch och lite shopping och sedan ett nödvändigt ont: storhandla när sambon slutat jobba! 

En trevlig kväll på jobbet

(null)
(null)

(null)
Ikväll har vi haft anhörigträff med våra boende! Supertrevligt och vilket underbart väder, vi kunde inte valt en bättre kväll! Vi hade Baren öppen, tipspromenad och man kunde testa side by side cyklen! Vi bjöd på grillad korv, kaffe och kaka! 

Westins Bageri & Kafé ”Andra Bullar”

(null)

Fåglarna kvittrar, himlen är blå och solen skiner! Det kommer bli en riktigt härlig dag idag! Igår avslutade jag första delen av Westins Bageri & Kafé vilken underbart mysig bok den var lättläst och jag hade önskat jag haft mer tid att sätta mig ner och läsa men nu är det dags för del 2 
"Westins Bageri & Kafé Andra så nu tillbaka till Stornäs för att se hur det  går med Sigrid ,  Anders och alla de andra och inte minst med Westins  Bageri & Kafé !

Karusellen i skogen

(null)

(null)

Härligt att vädret håller i sig och det verkar som om det ska vara fint veckan ut, tur man är ledig fre-sön så man kan njuta av det! Efter jobbet idag tog jag och min Bobo Inger en tur ut till karusellen i skogen! Lite creapy tycker jag och undra vem som snurrar runt i den nattetid!  Testade även en ny propud idag den var helt ok men inte mycket mer, gott med lite nötsmak och den är 4 sp! 

Då har man snurrat några varv

(null)

(null)

(null)
Då har man snurrat 43 varv på detta jordklot! Vilken härlig dag! Det blir kalas på lördag med familjen men idag fick jag jättefina blommor av min ena dotter och sambo och konsert med Lars Winnerbäck! Det blev sedan en tur till Grötvik för att njuta av kvällssolen och vi avslutade med glass i Spånstad! 

Liljekonvaljer

(null)
Idag blev det en tur igen hittade även liljekonvaljer och lite fina kor! 

En runda

(null)
Idag blev det en runda till efter jobbet! Vilket härligt väder och vilket fantastiskt vackert land vi bor i! Underbart med blå himmel och sol! 

Första Mc turen för i år

(null)
Idag var vi på första Mc turen för i år och sedan blev den putsad och fin! 

Ärtskott

(null)
Denna lediga dag gick snabbt den blandades med plantering av ärtskott, tvättning och läsning! 

Frukost och plantera

(null)
En ledig dag idag så börjar den med frukost och ett avsnitt av Handmaidś Tail! Sen ska det planteras ärtskott det var ett tagsedan! 

Plastikkirurgi

Har du någon gång funderat på någon form av plastikkirurgi ? Det
har jag gjort för några år sedan då jag rasade i vikt och magen hängde som en
säck! Vid snabb viktnedgång så hinner liksom huden inte med och den bara hänger
och slänger. Det är väl inte så farligt kanske många tänker men jo det är det faktiskt.
För det första är det jobbigt för man får skavsår under magen och det blir
varmt och svettigt. Man vill inte visa sig i badkläder då man skäms mer när man
gått ner i vikt än när man var stor och rund, när det egentligen borde vara
tvärtom. Själv vågade jag inte skära bort min överblivna hud fastän jag blev
beviljad operation så den får nog faktiskt hänga kvar där den hänger. Tror
faktiskt att det bara är man själv som bryr sig. Men numera finns det ju en hel
del annat som man kan testa som tex coolsculpting 
det fungerar så att man angriper fettcellerna under huden med kyla och utan narkos och kirurgi. Kanske något att testa och se om det fungerar fast jag tror inte det är min grej. Jag får helt enkelt leva med mitt gäddhäng på magen och jag är lika lycklig för det!
(Bild lånad från Eriksbergskliniken)
 

Svalare

(null)

Godmorgon, idag var det lite svalare än igår men solen lyser och himlen är blå! Härligt, i morgon vankas en helt ledig dag! 

Kvällsmat på stranden

(null)

(null)

(null)

Ikväll blev det kvällsmat på Östra stranden, vilken härlig kväll! Det gäller att passa på att njuta medans det fint väder är! 

Jayden 2 år

(null)

Grattis Mormors Goding på födelsedagen! Idag är det 2 årsedan jag fick vara med och se dig komma till världen! Vad tiden går..Jag älskar dig! 

Norrvikens trädgårdar

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Idag blev det utflykt i det härliga vädret, det blev ett besök på Norrvikens trädgårdar och Torekov.

Kalas

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)
Igår var vi på kalas och firade Jayden som fyller 2 år     på tisdag den 15 Maj! Vart har tiden tagit vägen? 

Lasse Lasse Stefanz exclusive – De första ljuva åren!

(null)

(null)

(null)

(null)
 
Vilken härlig kväll vi hade istan igår! Underbart väder och en kanon konsert med Lasse Stefanz exclusive – De första ljuva åren på  Halmstad Teater! Är ingen dansbandsfantast men vilken röst karl har! 

Fredag & krukjakt

(null)
Härligt nu är man ledig fre-Sön! Igår fixade vi på framsidan planterade kryddor och blommor! Nu blir det en jakt på krukor innan det blir in till stan ikväll och se Lasse Stefanz på teatern! I morgon fyller mitt barnbarn år så vi ska på kalas full rulle med andra ord! 

Grillat

(null)

Kvällens middag! 

Lax

(null)
Kvällens middag! 

Grillat

(null)
Idag blev det grillat till middag! 


Libapizza

(null)

Ikväll blev det Libapizza och Trocadero zero! 

Ghostland

(null)

(null)

Igår blev det oplanerat besök med döttrarna innan vi skulle på Bio vi såg vörldens sämsta film Ghostland vill du i princip spola ner pengar i toaletten så gå och se den! 

Propud Lakrits

(null)

Sprang på denna propud idag med lakritssmak och den var jag ju tvungen att testa! Den var helt i min smak kommer att köpa den igen 4 sp enligt vvappen! 

Torsk med dillsås

(null)

Idag blev det Torsk med dillsås supergott och endast 5 sp!

Kvällsmat & serie

(null)

(null)

Dags för lite bön & linchili med ägg och Quorn = 0 sp & några avsnitt av "The Handmaidś Tale" Vilken bra serie snart sett klart första säsongen! 

Ormen i Paradiset

(null)
Då har jag lyckats motionera 12 km hittills denna veckan! Kan inte påstå att jag känner mig jätte motiverad men det är ju tyvärr ingen som kan göra det åt mig! Känns som man är en del av en elefantparad och att man behöver hjärt och lungräddning när man kommer hem! Men skam den som ger sig jag ska orka springa igen. Rom byggdes ju inte  på en dag och jag vet ju att jag kan! 

RSS 2.0