Igloo

(null)

Äntligen har den kommit tillbaka, bästa glassen! 

Ännu ett pussel

(null)

(null)

Ännu ett 1000 bitars pussel klart! När man nu inte kan åka till New York så får man pussla New York. Nu får det bli ett 500 bitars! 

Tylösand

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag blev det en tur till Tylösand! 

Pusslat klart

(null)

(null)

Då har man pusslat klart ett 1000 bitars och fortsätter med ett 500! 

Ensamma på Bion idag

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag var vi på Bio x 2! Första och sista gången i livet förmodligen då vi kommer se film alldeles själva! Helt öde och så trist för biografen! Detta med corona har ju gått åt huvudet på folk, säger det igen är du frisk gå ut o var som folk! 

Ullared i Coronatider

(null)

(null)

Idag blev det en tur till ullared knappt nåt folk och en del hade munskydd o handskar som i en film liksom! Det är vi själva som nu förstör vårt samhälle. Är du frisk gå ut o var som folk!

Där sket sig den resan

(null)

Då inser man att denna resan sket sig! På denna Coronaskit..Alla semestrar indragna på jobbet och man kommer inte in i landet! Nu får man hoppas att man inte åker på en förkylning då blir det till att spendera 2 v med Netflix..Det är bara att inse att det får bli en resa till hösten istället! Men den som väntar på något gott...Nya pussel

(null)


Då har man köpt på sig lite mer pussel, fanns en hel del på Fynda i Falkenberg! 

Bo Kaspers

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

I fredags var vi på Bo Kaspers på Halmstad teater! Trodde knappt att det skulle bli av pga av corona. Men de delade upp konserten på 2 omgångar pga av förbudet som är nu att max 500 per får vistas samtidigt i en lokal! Har ju inte lyssnat sådär jättemycket på dem men fy fasen vilken konsert! Helt fantastiskt bra så man fick tuppeskinn! 

Barnvagn

Ja snart ska man ju bli mormor igen, inte klokt vad tiden går och mina två barnbarn växer så det knakar. Känns som om det var igår de var små och låg i barnvagn. Det finns så många fina barnvagnar nu för tiden och det är ju ganska svårt att välja kan jag tänka mig. Det gäller att välja någon som passa in i ens vardag. Emmaljunga har ju så många fina barnvagnar att välja emellan. Det är ju så himla mysigt när de är så små och man går ut och går med dem i vagnen. Jag minns när jag skulle ha mitt första barn det är ju 27 år sedan nu, så det är ju inte liksom runt hörnet. Det var på den tiden då man spelade Bingolotto och Loket med sina buskiga ögonbryn var i sitt stora Esse! Det var då det hände…. Jag vann på Bingolotto. Jag vann 5000 kr resor…Men som gravid man var så var ju inte någon resa att tänka på så jag tänkte jag säljer vinsten. Så jag sålde den till en kollega för 4500 kr och köpte mig en barnvagn istället. Både jag och kollegan fick något bra och jag minns hur fin den var många fina pastellfärger.

 

 


Ett jävla pussel

(null)

(null)

Färdig med Flamingopusslet! Var så himla irriterad på det och har aldrig känt så för ett pussel liksom! Sulle tom kunna elda upp det! Men nu blir det dags flr ett 1000 bitars igen. "New York"

För 20 årsedan

(null)

För 20 årsedan föddes denna fantastiska människa, min dotter! Så stolt över den hon har blivit och är idag! Hipp Hipp Hurra! 

Julia 20 år

(null)

Idag är det ingen vanlig dag, idag är den min yngsta dotters 20 årsdag! Puss o kram från Mamsen! 

Tillbaka till Dimön

(null)


Helgen färdigjobbad och man lyxar till det med en ledig dag! Dags att äta frukost och bege sig tillbaka till Dimön! Ska bli så spännande ... Sen blir det en runda till Hallarna för att köpa lite presenter, för i morgon är ingen vanlig dag, det är min yngsta dotters 20 årsdag! 

Härliga färger

(null)

Måste bara dela med mig av denna bilden jag tog igår, utsikt från jobbet! Vilka härliga färger och sjön spegelblank!

Mariette Lindstein - Requiem På Dimön

(null)

Idag när man hämtade posten så kan man nog jämföra det med att gå ut naken i Alaska, fick pytteskinn över hela kroppen! Ett STORT TACK för boken Mariettel Lindstein  och HarperCollins Nordic  så glad att få läsa den innan den släpps den 24/3 som jag har längtat!!! 

(null)


Tiden den går 45 dagar till New York

(null)

Godmorgon! Så går man upp tidigt en ledig dag för att se på Wahlgrens värld o man kommer på att 5:an är borttaget från Telias utbud! Så nu får det bli Outlander istället och ska verkligen försöka att göra ingenting idag förutom att pussla, får de hur bra det kommer gå! Nu går det undan med tiden bara 45 dagar tills vi åker till New York dags att blrja planera vistelsen kanske! Ikväll ska vi boka Hotell i Köpenhamn eftersom vi åker ner dagen innan för att vara på plats nära Kastrup!  (null)


Ballongpussel

(null)

(null)

Då var ett 1000 bitars färdiglagt riktigt roligt pussel! Kan nog inte säga detsamma med det jag ska lägga nu med flamingos! Får hoppas att jag får ihop det! Har redan blivit förbannad några gånger, svårt att se vad det är på pusselbitarna och alla färger bara flyter ihop!

Mölndals Stadsmuseum ” Mat i nöd och lust”


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

I lördags tog vi en utflykt med svärmor till Mölndals stadsmuseum för att kolla på deras nya utställning " Mat i nöd och lust" sedan blev det hemmagjord kycklingrulle och ett gott glas vin till detta innan det blev shopping på IKEA! 

klottersanering

Varje gång man ser ett tåg så är det väldigt sällsynt att de inte är nedklottrade med en massa olika texter och liknande. Så trist när man förstår på detta viset. Samma gäller ju tunnlar och liknande där man sprayar en massa symboler och texter osv. Förstår inte riktigt vad man ska få ut av det hela. När jag var mindre så var det jättevanligt att det klottrades både här och där men är nog ännu värre nu för tiden. Förstår inte att folk inte har annat för sig än att förstöra både husfasader tunnlar och tågvagnar mm. Man hade ju önskat att dessa klottrare skulle tas på bar gärning en dag av fastighetsägare som är de som får betala för fasadtvätt. Pengar som kan behövas till annat som behövs göras i fastigheterna. Nej detta är ett urlöjligt beteende, och de som klottrar och förstör förstår inte följderna av sitt agerande. Alla tågvagnar som är totalt nedkladdade med en massa texter osv ser ju faktiskt bedrövligt ut. Får hoppas att kanske slutar med detta eller så får man hoppas som sagt att de tas på bar gärning och får stå för kostnaden. Men det blir ju snarare deras föräldrar som åker på kostnaden vilket är fruktansvärt tragiskt. Men det finns väl olika gäng som går ihop sig för att klottra ner allt som kommer i deras väg, annars så måste de ju ha svårt att hitta något annat att göra än att klottra ner och förstöra för folk.(null)


RSS 2.0