Flip-flop automat

Alltså jag bara måste erkänna att jag är så himla impad av denna flip-flop automat.  Pompisen bor ju i Australien nu mera och vad massa coola grejer hon fotar. Kolla denna man på bilden.. Han står säkert där och räknar kosingen i börsen och funderar vilken färg han ska välja, hans gamla är säkert nötta så det var dags för nya. Jag vill också mäta mina fötter på golvet o ha ett par flip-flopps från automaten. Coolt hur som helst bra affärsidé =) Kan bara tänka mig hur det låter om alla i byggnaden springer runt i byggnaden med dessa: Flip Flop Flip Flop =)

Katternas partynatt

Så in i hela fridens trevligt att vakna upp efter 04 i morse och bli klarvaken. Utanför var det ett jävla liv på några katter, vilket lät som om det vore två dagis som skrek utanför. Vilket jävla liv. Jag säger ju att detta djur är otäcka djur. Jaha sen då? Vad gör man vid denna tiden på dygnet? Räknar sina tio tår?  För att somna om igen var ju lögn i helvete!!!!!!!!

Broscher till jobbartunikan

Kom på att jag ju faktiskt kunde göra min jobbartunika lite roligare, har därför gjort lite olika broscher i fimolera.

Tävling

Jag är med och tävlar hos Amys piece of cake var med du också, klicka på länken!

Oreo

Fick chansen att vara med i denna kampanj med Oreo kex. Har sett dem i affären men har aldrig köpt några eftersom jag tyckt det ser ut som lakritskex.. Men så goda de var och det var ju chokladkex. Dessa kan jag rekomendera om du är kexsugen. Ett probelm bara och det är att man vill ha fler än en! MUMS

Kattdebatt- Ja jag är en jävla katthatare

Jag vill återigen erkänna att jag är en katthatare. Det till och med till 100 procent. Jag avskyr detta äckliga djur och bara tanken att röra dem får mig hellre vilja ha en spindel i närheten vilket jag har en väldig fobi emot. Men det finns folk som blir väldigt upprörda över vad jag tycker. Själv anser jag att vi får tycka vad vi vill och vi gillar inte alla samma djur. Men alla dessa jävla kattjävlar som springer in i MITT hem och på MINA golv då jag öppnar min altandörr är det något jag måste tillåta??? NEJ fanskapen ska ut ur mitt hem det är inte katterna som betalar min hyra, och detta är inte ett vandrarhem för katter...detta är INTE okej. Det har funnits tillfällen då det varit invasion av katter på gatan och jag inte har kunnat gå in i min egen dörr för de försöker tränga sig in..Jättekul???? NEJ!!!
Jag vet  att det finns folk som aldrig skulle falla sig in att skaffa marsvin som vi har och det skiter väl jag i. Jag respekterar att folk har vilka djur de vill.. Men när det springer katter in i min lägenhet så har man väl rätt att reagera ELLER???? Istället blir man tillsagd att jag ska stänga min altandörr? Jo tjena aldrig säger jag för jag ska kunna ha öppet hur och när jag vill. Det är då kattägarna som är skyldiga att se till att deras katter INTE springer in i andras lägeheter. Det må vara fria djur men det betyder inte att de ska göra vad de vill. All jävla kattpisslukt och kattskit som de sprider hej vilt, jävligt trevligt till sommaren då ungarna ska springa runt där, luktar apa för fan när värmen kommer. Eller kanske ska stänga in ungarna med så dessa fantastiska djur riktigt kan leva loppan. Dessutom: Kattägare plocka ni liksom hundägare upp eran kattskit
Så än en gånga jag är en jävla katthatare punkt slut!!!!!!

Nu är hon 12 och Huset Anubis

Så fyllde Julia 12 i löedags, tiden den går. Köpte bla Serien Huset Anubis som hon tjatat om, vilken skit tänkte jag och var dyrt dessutom 300 spänn för en säsong. Men jag är som hon helt fast redan =)

Idag var det vår

Sicken härlig dag det har varit idag, man kan ju inte annat än att känna sig pigg och glad. Vädret spelar helt klart min melodi. Idag tog vi ut pick-nick bordet och åt middag ute. Kassler som jag täckte med creme fraiche en burk champinjoner, krossade tomater och smulade över fetaost och vitlök, till det blev det broccoli..Tom ungarna var förtjusta i det och de hade ris till....
Sedan skulle vi fira Julia som fyllde tolv år igår mamma och co var här. Jag tänkte att idag kan jag ju inte bara sitta där med mitt kaffe så jag bakade mig en LCHF paj. Jag tog frusna blåbär och hallon, lade i en smord ugnssäker form sedan fick det ett täcke av 4 dl hackade hasselnötter, 75 g smält smör och 2 st ägg in i ugnen 15 min i 200 grader till det vispad grädde... Helt ok!

Amy hade tävling

Motivationen till att blogga har ju inte varit den bästa. Har haft för mycket att göra och man prioriterar ju inte att blogga precis.. Hur som helst så så måste jag ju tala om att jag är ritig turgumma.. Vann för ett tag sedan en tävling hos Amys piece of cake vann detta fina förkläde, som kommer att komma väl till pass vid nästa bakning.
Vill även passa på att göra reklam för min gästbloggning i hennes fantastiska blogg kolla in här:
Smarrigt LCHF bröd med fetaost

Lite filmtips

Började min enda lediga dag denna veckan med att se på Love in Manhattan, en riktig snyftare. Står att det är en komedi, men det kan jag inte hålla med om. Griffin går reda på att han är döende i Cancer. Han träffar Phoenix och döljer att han är sjuk. Men vad han inte vet är att hon också bär på en hemlighet.. Riktigt bra tycker jag...
Såg även Away from her för några veckor sedan, även den i min smak. Fiona och Grant har varit gifta i 40 år när Fiona drabbas av Alzheimers blir det att hon får flytta in på ett hem. De har aldrig varit ifrån varandra men hon glömmer bort sitt tidigare liv och inleder ett förhållande med en annan man på hemmet. Hennes man Grant gör allt för att hans fru ska ha det bra.
Ja lite filmtips dagen till ära!!!

RSS 2.0