First Camp Solvik- Kungshamn

Då var vi på plats på First Camp-Solvik två årsedan vi var här sist! Stannar till fre så vi får se vad dessa dagar har att erbjuda! 


Då bär det iväg

Efter frukost bär det av till Bohuslän för lite camping ett par dagar! 


Camping

I morgon bär det iväg för några dagar på camping, hoppas på så lite regn som möjligt! 


En lång sovmorgon

Idag blev det en lång sovmorgon! 2 semesterveckor kvar och i morgon bär det iväg igen fast än vet vi inte vart! Det är ju alltid spännande att vara ute i sista stund! 


Arthur Peppers diskreta charm


Dags för ny bok: "Arthur Peppers diskreta charm" av: Phaedra Patrick. Jag blev verkligen besviken på "Världens vackraste man" den var så seg och lång och jag kom inte alls in i den, jag ville bara att den skulle ta slut! Hoppas att denna bok är bättre! 


Loppisfynd

Idag har jag återigen fyndat (lite) kaffekoppar 13 st blev det! Helt galet skulle man kunna säga, det börjar bli fullt i skåpet! 


Lördag

Idag var det ju regnigt och vackert ute så det får bli Loppis idag! 


Sola

Idag blir det en tur till havet! 


Halmstad

En härlig kväll i stan, det blev mat på Zigges garage och sedan Bulls! Halmstad visade sig från sin bästa sida idag! 


Ny dag

Då var det dags att ladda för en ny dag! Idag blir det till att klippa till kalufsen och ikväll ut och äta! 


Utflykt

Idag blev det en liten utflykt till Särdalskvarn och sedan vidare till Strrandbaden i Falkenberg för en glass i Glasshuset! Sist blev det en runda till Fynda där jag köpte på mig ett lager av nya servetter! 


Ta dagen som den kommer

Godmorgon, en ny dag i antågande får se vad den har att erbjuda! 


Världens vackraste man

Då var det dags för en ny bok igen, " Världens vackraste man" av Lena Ackebo läste precis klart "Croissants till frukost" av Annika Estassy den var inte alls lika bra som hennes "Solviken"


Godmorgon

Härligt att vakna upp i sin egen säng idag, det är underbart med resor men man uppskattar verkligen det man har här hemma! 


Hemma

Då var vi äntligen hemma! Borta bra men hemma bäst!


En dag till är förbi

Idag blev det som de andra dagarna sol och bad! Jag vet inte riktigt vad man skulle tagit sig till om inte Ada Ciganlija funnits, det hade varit på tok för vart att gå runt i staden dagtid 40 grader är inte något man vill gå runt i stan i man är ju van vid ett kallare klimat så Ada var perfekt! Vi har haft det fantasktiskt bra dessa dagar och i morgon eftermiddag flyger vi hem igen! Ikväll gick vi ut tidigare och åt på en jättetrevlig restaurang bara runt knuten från vår lägenhet! Fantastisk god mat! Men nu är det dags att åka hem till verkligheten igen och ytterligare 3 v semester! "?" Belgrads äldsta krog

Idag spenderade vi återigen en heldag i Ada Ciganlija det går inte att göra annat än fördriva tiden med bad och sol att gå omkring i stan är alldeles för varmt! Framåt kvällen gick vi in till huvudgatan Knez Mihailova för att ta oss vidare till Belgrads äldsta krog som byggdes 1823 och heter  "?" Och det efter en konflikt med kyrkan rakt över gatan den ortodoxa katedralen St 

Michael. Stället ville ha namnet Kod Saborne crkve, som betyder "Vid katedralen" kyrkanblev förskräckt och krävde att stället skulle sätta upp ett frågetecken tills namnkonflikten var över, men "?" Blev så populärt att det blev kvar! Vi åt en riktigt god grillbricka där som jag verkligen kan rekommendera! Man äter ju ganska så sent så 23.00 gick vi vidare till fortet igen för att se det i alla dess lampor! I morgon är en ny dag.


En härlig dag

Ännu en härlig dag i Ada Ciganlija! 


World Travellers' ClubIgår kväll blev det en runda på stan! Vi lyckades hitta World Travellers' Club det var inte lätt vill jag lova inte ens lokalbefolkningen visste om denna hemliga pub som användes av Serberna under kriget! Hur som helst när vi äntligen hittade den stora porten in till ett vanligt hus i staden fick man ringa på och dörren öppnades och man fick gå ner i källaren! Där nere fanns en fantastiskt mysig pub! Verkligen värt ett besök för sin inredning!  


Ada Ciganlija

Idag blev det en heldag med sol och bad i Ada Ciganlija!


Belgrad dag 2

Idag har vi varit  på Belgrade Fortress och Skadarjilja, vi e nöjda med dagen! 


Belgrad

Godmorgon! Igår landade vi i Belgrad 22.30 och blev upphämtade av Taxi som körde oss till vår lägenhet! Väl framme var vi ju tvugna att leta upp en supermarket för att bunkra upp lite till frukosten! Jättefin lägenhet och idag ska vi se vad staden har att erbjuda! 


Malmö Airport

Då var vi på plats idag bär det iväg till Belgrad! 


Croissants till frukost

Måndag och dags för ny bok "Croissants till frukost" av Annika Estassy! Den är en fristående fortsättning på " Solviken" som jag läste ut igår, en härlig feelgood läs den! 


Semester

Imorgon är dagen man inte behöver gå upp och jobba för nu är det semester! I morgon drar vi även iväg till lite sol ska bli så himla skönt! 


Torekov & Båstad

Idag blev det en tur till Torekov och Båstad! 


Härligt

Idag är det bara två jobbtimmar sedan är det semester..


Bröderna Perssons Lanthandelsmuseum " Lyckebo"

Idag besökte vi Bröderna Perssons Lanthandelsmuseum! Bilderna säger mer än tusen ord vilken underbar nostalgitripp! Jag älskar ju gamla saker hade lätt kunnat stå och titta på allt flera timmar! Man fick öven besöka Brödernas boende! Fantastiskt ställe och det var gratis inträde dock med begränsade öppetider och ligger i Breared i Simlångsdalen! Sedan blev det även en tur till Grötvik!

 
 
 

Solviken

Då var det dags att börja på en ny bok nu blir det "Solviken" av Annika Estassy! Läste ut "Den första lögnen" av Sara Larsson igår helt klart godkänd! 


Barnbarn

Idag kom godingen på besök! Fisketur

I eftermiddag blev det en liten fisketur med sambon och jag fick en lite firre! 


Tall Ship Races

I helgen har vi besökt Tall Ship Races i Halmstad i dagarna två supertrevligt! Bäst var i Fredags då vi var på Europe de var så himla bra! Regnet öste ner men vem brydde sig om det, Europe levererade verkligen lika bra nu som då! Idag har vi varit i Simlångsdalen på loppis och jag fyndade lite kaffekoppar och en bricka allt på bilden 50 spänn! 


RSS 2.0