Nya smycken

Nya smycken de nyaste millefioripärlorna jag knådat ihop..

Manne Magnet

Alltså ursäkta mig.. Blev nästan rädd då barnkanalen sattes på här och Manne Magnet hoppar in i rutan..Vart är barnprogrammen på väg nu förtiden. Det sägs att Staffan Westerberg förstörde en hel generation..Men jag måste då försvara honom efter att jag har sett dessa magneter i Tv-rutan!!!!

Stackars lilla gosingen

Stackars min lilla gosing som har brytit armen.. Tog en timme innan han tog sig ur sängen i morse.. Vad handikappad man blir av en bruten arm liksom. Då kan man ju ta sig en tankeställare hur det är för dem som inte har någon arm.

Kallt så in i tvättade polarhanar

Vad irriterad jag jag blir på blogg.se deras nya app till Iphone..Funkar ju inte alls att blogga med den.. Iaf så vad det kallt som fan i morse när jag åkte hem från jobbet. Det blev till att skrapa rutor.. Lika kallt var det när man kom hem och frågan är om det inte var varmare ute än i denna skitlägenhet.. Jätteskönt och hoppa ner i en iskall säng.. Dags anske att sätta på värmen då som försvinner ut lika snabbt som den sätts på... Dags o flytta innan man fryser ihjäl!

Köpa öl

image description
Var på Konsum med Johanna idag då vi går förbi ölen.. Då kommer hon helt plötsligt på att wow, jag får ju köpa öl nu.. Ställer ju sedan tillbaka dem eftersom hon inte ens gillar öl...

Restauranger i Stockholm

Brukar du gå restauranger i Stockholm? Orkar du inte laga mat och du hellre vill gå ut och äta? Detta är då sidan för dig. Själv bor jag ganska så långt ifrån för att gå på en där. Men hade jag bott närmare hade jag tyckt att denna sidan var ett bra sätt att boka bord på. Det finns samlat restauranger och vad för sorts mat man vill äta, Kinesiskt, grekiskt, grillat you name it. Man kan sitta hemma i lugn och ro om man nu inte vill springa runt i stan och leta. Men det kanske har sin tjusning med vad vet jag. Kanske finns din favoritrestaurang med blad de restaurangerna på sidan? Då kan du boka ett tag i förväg för att vara säker på att få ett bord. Eller så kan du hitta nya restauranger som kanske faller dig i smaken.  Men för den som gärna planerar sitt restaurangbesök så måste ju detta vara toppen. Sluta nu stressa och sätt dig i lugn och för att planera ditt nästkommande restaurangbesök i Stockholm...

En livs levande bög

Grannladyn träffade en livs levande bög!


The angel and the devil

Har besök av bla djävulen idag! Så jag bjyder på kaffe och fralla, han behöver ju också äta :)


Det här med godis

I ungdomens glada dagar så köpte man godis i mindre påsar, idag är påsarna så stora så man köper till ett helt regemente. Varför kan det inte införskaffas småpåsar även till de stora butikerna..Tycker bara påsarna blir större och större snart får vi väl plocka i sopsäck!

Grannladyn alias Fyllekajan

En ensam o övergiven fyllekaja någonstans i en lägenhet i en byhåla!


Johanna gråter av glädje

Firas på sin 18 årsdag och idag blir det första gången på puben...vilken grej liksom :)


In i dimman

Kan ju säga att det var att åka rätt in i dimman idag på morgonen!!!Så bra not

Som ni ser så gick det nog inte så bra det blev dubbelt upp...
Men så får det bli... här neden Johannas sista barnkalas, i morgon eller idag eftersom det är efter midnatt fyller hon 18 år!!!


Från min iphone

Okej...första gången jag bloggar från den nya appen i mobilen..Testar o lägger iin lite armband jag gjort i fimolera!!RSS 2.0