Restauranger i Stockholm

Brukar du gå restauranger i Stockholm? Orkar du inte laga mat och du hellre vill gå ut och äta? Detta är då sidan för dig. Själv bor jag ganska så långt ifrån för att gå på en där. Men hade jag bott närmare hade jag tyckt att denna sidan var ett bra sätt att boka bord på. Det finns samlat restauranger och vad för sorts mat man vill äta, Kinesiskt, grekiskt, grillat you name it. Man kan sitta hemma i lugn och ro om man nu inte vill springa runt i stan och leta. Men det kanske har sin tjusning med vad vet jag. Kanske finns din favoritrestaurang med blad de restaurangerna på sidan? Då kan du boka ett tag i förväg för att vara säker på att få ett bord. Eller så kan du hitta nya restauranger som kanske faller dig i smaken.  Men för den som gärna planerar sitt restaurangbesök så måste ju detta vara toppen. Sluta nu stressa och sätt dig i lugn och för att planera ditt nästkommande restaurangbesök i Stockholm...

Kommentarer
Postat av: Floorballs

Hej;)-Viket kanontips;)

-Kanske dags att flytta hit då...så vi kan äta tillsammans...???SES;)

2011-10-06 @ 18:07:48
Postat av: Jessica

Hallojsan!Ha ha lite långt att flytta för att äta lite middag =)

2011-10-06 @ 21:44:55
URL: http://www.jessicasblogg.com
Postat av: Floorballs

Hej;)-Det finns ju faktiskt LITE mer att göra här än att äta middag...???-Oj va skönt en "nystart" i livet kan vara...för det finns faktiskt mer i livet än "rödvin med grannen" & "kebabpizza med barnen" att längta till...???(Fast "pizza med barnen" är väl inte så dumt & grannen får nog sitt "rödvin" ändå:);););)

2011-10-06 @ 22:50:54
Postat av: Jessica

Fast vi äter väl pizza en gång om året typ så då får man ju längta länge då .. Och Grannladyn är inte direkt förtjust i rödvin hon dricker hellre vitt =)

2011-10-08 @ 13:03:59
URL: http://www.jessicasblogg.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0