Valborgsmässoafton 2015

Regnet har stått som spön i backen hela dagen men nu verkar det klarna upp..Ledig dag och inväntar att jobba i morgon så här blir det inte att demonstrera..Längtar till sommaren då man kan sitta ute längre..Men tur att det finns stickade tröjor vid behov..

10 månader

Idag är det 10 månader sedan jag träffade mannen i mitt liv..Jag fick dagen till ära en av mina favoritblommor de är så söta toffelblommorna att man nästan blir kär i dem :) sen så måste jag göra tummen upp för att min potatis börjat visa liv i hinken :)

smygfoto

Har du smygfoto någon gång? Det är ganska kul när de inte vet om att de blir fotade..Så gör som jag :)

Livet utan facebook o loppis

Hallojsan..Jo jag lever..Snart är det två veckor sedan jag bestämde mig för att inte logga in på Facebook det känns oerhört skönt att slippa scrolla runt på den sidan men facebook är ju efter en som en hök och måste tala om vad som hänt sedan jag loggade in sist.Sociala medier har stått mig upp i halsen...Denna jobbarhelg jobbar jag glidartid så jag honey och Julia o Linnea har hunnit med en loppistur och vi har fyndat lite till balkongen..En trälåda, keramikkrukor o flaskor som vi slipat lite på samt en cool söndrig kratta och mjölkkanna ..Bästa var mjölkkanna tycker jag..Lyktan e inköpt i Ullared..
 
Jag har börjat använda min facebooktid till annat..Jag köpte för en tid sedan ett litet drivhus där jag har planterat lök, chili, gräslök, persilja och oregano de har nu behagat komma upp ur jorden och man kanske då måste säga man iaf har lite gröna fingrar :) Satte också en potatis som börjar växa och frodas sig! Ha en fin kväll hörrni..

Facebook fritt..Det är liksom ett beroende. .

Facebook..Ja det är ju nästan som en drog. .Man måste kolla läget liksom..Igår bestämde jag mig jag ska inte hänga på facebook på ett tag...Det är som en avvänjning man är beroende fanimej..Nu ska jag skita i att logga in på facebook på ett tag..Varför måste man liksom det är bättre  att skaffa sig ett liv. .

Och Per Morberg är med på ett hörn

God morgon.. Dags för lite melodikryss och Per Morbergs gubbröra. Just i denna stund finns inget att klaga på alls..:)

Glad Påsk

Glad påsk på er...

En underbar dag och vi hamnade i Nimis

 
Idag har varit en underbar dag..Jag och hjärtat  har varit på en roadtrip.Det har varit ett underbart väder och vi tog bilen och drog..Vi hamnade först i Nyhamns Hamn efter det i Mölles hamn sedan bar det av till Nimis..Jag vet inte vad jag ska säga..Det var det jobbigaste jag gjort på mycket länge..Vet inte vad jag ska säga..Vägen dit var inte kantad av rosor och jag är glad att jag lever..Men det var en grym upplevelse..Vi begav oss sedan till Kullabergs Naturreservat  med Kullens fyr..Sist men inte minst hamnade vi i Sibiriska skogen där en gubbe 1946 mötte ett UFO vilket är i marken avbildat hur stort det var..Där är rest ett monument hur det såg ut..Är super nöjd  med dagen..

RSS 2.0