Narnia 3DMan kan nästan tro att bloggen håller på att dö, men så är inte fallet har bara haft lite bloggtorka. Var på Narnia 3D idag den var riktigt bra. Här är coolingarna och jag vill tala om att jag o söstra mi var minst lika snygga =)


Kallt som i Sibirien

 Hur kallt är det inte? Jo så jäkla kallt att jag fick öppna en julklapp nyss..

Så nu är jsg varm om fossingarna!!!!!


hittajulklapp.se

Har du köpt alla dina julklappar än? Eller springer du runt och irrar omkring och försöker komma på vad du ska köpa till dina nära och kära? Själv tycker jag det är svårt att köpa julklappar ibland. Framförallt till dem som redan har allt. Då vill man hitta något annorlunda och hoppas på att personen inte redan har denna sak. Dessutom är det väldigt stressigt att springa runt och leta julklappar. Varför då inte sitta hemma i lugn och ro och handla på nätet? Här är en sida med riktigt bra julklappstips Varför springa runt i affär efter affär, frysa om fötterna efter att ha fått blöta dojjor i snön. Hellre sitter man ju då i hemmets lugna vrå insvept i en filt och varma tofflor. Kika in på dena sidan jag länkat till för många roliga och annorlunda julklappar som kan komma att bli en dunder succé på julafton. Där finns något för alla, passa nu på att ta en titt och fynda något fint till dina nära och kära i jul. Det finns allt mellan lastbilsbestick till gosiga filtar och lurviga varma tofflor. Var actionman för en dag eller varför inte en behaglig ansiktskur? Skynda att fynda!!!!!


vinterUbbe Snögubbe

Måste ju visa upp mitt mästerverk!


OjdåDenna posing tillhör en arbetskamrat till mig. Vill påpeka att jag inte kan nämna hennes namn eftersom hon då kommer bli överöst av friarbrev från diverse spekulanter av det manliga könet!


Jenna designSyrran sålde sina fina smycken hon gjort på julskyltningen i söndags. Hon ska även stå på Unnaryds marknad nu i december. Kolla gärna in hennes hemsida:

Jenna Design 


Reine Renault en avrättningsplats?Jag har fått så mycket skäll för jag inte uppdaterat min blogg på evigheter. Nu gör jag ett halleluja! Visar härmed upp en nästintill avrättningsplats i min käre bil Reine Renault. Så gick det till när vi var i Lynga och hämtade ett soffbord i veckan. Vi var nära att bli varsitt huvud kortare under hemfärden!


RSS 2.0