Super MarioHar kopplat in det hederliga gamla NES Nintendot nu ska det bli spela av :)


Hör Gud bön?Idag skulle jag vara duktig och bege mig upp på vinden och plocka fram lite gamla kläder som jag skulle ge till röda korset. Luckan är inte det lättaste att stänga sedan och man får stå där en tio minuter innan man får den låst ungefär. Då tiden var knapp idag och jag skulle hämta upp syrran säger jag: Ja du gubbe lille om du nu finns där uppe så låt vindsluckan låsas med en gång! Vad händer??????? Det gick på första försöket så vad ska man säga?
Thank you Lord =)


Röda korsetIdag har jag gjort en god gärning och lämnat in en massa kläder på Röda korset (kupan) Hittade även massa snygga jeans till kidsen för 10:- st som hittat juh :)


Designa din egen klocka

 
Klicka på bilden för att prova på att vara urmakare


Så duktig såTänkte bara tala om för hela världen att jag har slitit mig från farmen och bakat idag!


BeckHar hela dagen legat på soffan och kollat film:

 Wallander "Cellisten"

"Drag me to Hell"


"Yatzy" & "Hit andrun"

Alla var bra förutom Yatzy frågan är vad det var för dryghuvud som hade kommit på detta manuset den var mer än kass! Sen har jag och Johanna nu ikväll varit på Beck- "I stormens öga" den var riktigt bra. Bilden är dock mörk men vi var glada så länge vi hade salongen för oss själva. Själv fick jag ett kärringhuvud mitt framför mig. Hon hade minst  20 stolar att välja på men naturligtvis ska hon sätta sig framför mig!


Bajs tv

Det är så man skäms när man kollar på TV4:as kändis djungeln. Visst att man själv har taskig humor., men detta tar ju ändå priset fy vilken skit!! Att dom vill förnedra sig med att vara med i denna skiten, det är ju en gåta...En riktig FLOPP TV4


Har blivit med hus
Så har man blivit med hus på farmen. Jag vill här även passa på att säga till min gode vän Jonnie att jag snart är på ingång på hans farm så jag vill att du håller kossorna borta för jag har en släng av koskräck!


Jag blir så jävla irriteradHär blir man uppsagd från sitt arbete i början på Maj. Lönen fortsätter att komma till mitten på juli när man sedan måste anmäla sig till A-kassan. Långt innan dess har jag skaffat mig en timanställning och jobbar MER än heltid. Vad händer häromdan? Jo getballarna på Arbetsförmedlingen ringer upp mig och frågar vad jag sysslar med? Jobbar sa jag, det vet ni juh.  Hur mycket? Ja mer än heltid. Hur många jobb har du sökt? Öh inga, eftersom jag knappt hinner vara hemma, hur ska jag då hinna med och söka jobb? Du måste söka jobb och antingen komma ner eller ringa in vilka jobb du sökt annaras blir du avanmäld från A-kassan. Jag har dessutom inte ens hunnit göra mina karensdagar från A-kassan..Det är fanimej något som jag inte riktigt förstår. Är arbetsförmedlingen ALDRIG nöjd? Jag jobbar ju mer än jag ska ändå är dom som gestapo och pain in my ass. Jag funderar på om jag skulle köpa mig ett par vinare och sätta mig på en parkbänk rulla tummarna och pilla navlen, antar att jag ev skulle ha det bättre då. Arbetsförmedlingen är inte till för att hjälpa folk det är en skum organisation som jag undrar vad dom finns till för, trycka ner folk som kan ordna eget arbete och inte behöver deras hjälp? Dessutom snackar dom skit om arbetsgivare. Jag avslutar samtalet med att säga jag inte längre har tid att prata i telefon eftersom jag har ett arbete att sköta!

Fuck Arbetsförmedlingen-  En ny Gestapo organisation


Det är ju inte kloktDet är ju inte klokt att man ska behöva bli tvingad att uppdatera sin blogg. Det är precis det jag har blivit av dessa två fän! Jag förstår att dom har ett tråkigt liv utan min fantastiska blogg. Men när min laptop pajjat, mobilen pajjat och även min soffa pajjat så är det enda dom tänker på min BLOGG!! En annan har ju sorg och vill ju sörja dessa ting i fred!!


ArvingarnaIkväll ska jag ut med min vän (se bilden) och Anneli vi ska på Arvingarna som är på Schough´s loge frågan är bara hur jag och min vän ska klara av kvällen då vi båda har två högerfötter. Jag tror inte dansen kommer att gå så bra. Nä bäst jag kör ner och hämtar upp honom så han inte kravlar runt i sitt hem av den extremt höga alkoholhaltiga drycken som han nu häller i sig!


RSS 2.0