Ett lass med mackorSådär ja nu har jag gjort en god gärning idag, fixat mackor till kidsen. Nu kan jag åka och jobba med gott samvete Hasta La Vista!!!


Tänk om feta paddan var en prins
Ja hur ska man kunna veta liksom? Vill tack Erica som förbarmat sig över mina barn två kvällar i rad när jag har jobbat, gulle dej!!! Idag hade hon dessutom bakat kladdkaka till ungarnas stora förtjusning. När jag hämtade dom  så hoppade det runt en fet padda på gräsmattan. Jag sa: kom paddan du kanske är min prins.... Jag funderade en extra gång och tänkte nä fy det kanske är grannejävlen i en padd förklädnad...Jag skrek: spring ungar spring!!


Jag vill tala om för hela världen att jag älskar.....
Idag stod min älskade Stååååckhoooolms pompis utanför min dörr kan man bli annat än glad? Det är en frisk fläkt som aldrig finns mer än ett sms bort. Fastän hon bor i betongöknen...Hon finns där närsomhelst man behöver henne, jag är glad att ha henne i mitt liv. Synd bara det går år innan vi ses... Pompisen var nog lagom glad att vara i skogen och andadas frisk luft. Tänk.. denna lantluft kommer hon leva länge på =) 

 I love u!


Hypnotiserad av min tvI morse när jag vaknade upp kl 05.15 såg jag att jag hade somnat ifrån tv:n och nu vet jag varför...


Solar i bara mässingenIdag har jag solat min lurviga kropp i bara mässingen. Jag har funderat på om jag ska köpa mig ett par storprickiga lädershorts, så jag kan bli lite mer anständig när jag nu befinner mig i civilisationen. Upptäckte en ball mojäng som jag måste undersöka lite närmare vid ett annat tillfälle. 


Får du åxå konstiga mail?Får du också konstiga mail från lustiga människor? Jag undrar ibland vad det är för fel på folk?

"Jag heter ali och är 20 år gammal och är singel och jag söker någon man verkligem man kan snacka med och försöka lita på och lita och öppna sig som en blomma. och jag är inte så bra påsvenska har inte bort i Sverige länge men jag har en kusin som hjälper mig och jag undrar om du är intreeeseerad och om du är det akn du svara om du vill det kan vi snacka på msn elr något
Ali Bahalin "

Ja vad säger man??? Pinsamt värreBlärkBlä idag gjorde jag något skitäckligt. Hade hela munnen full med skummig tankräm och var gör jag? Jo råkar svälja skiten. Hur lyckas man med det är min fråga? Vad händer nu?? Kommer jag dö knall o fall? kräkas 48 gånger? Få tandkrämens randiga färger all over my body??? Ja inte vet jag!!!!


Trosor storlek tältIbland undrar jag vad folk tänker med. Hur folk klär sig liksom. Idag såg jag en tant, hon hade en rumpa lika stor som en ladugårdsdörr. Jeansen var så korta i midjan och hennes enorma breda tantunderbyxor hade hon dragit upp i armhålorna, och de täckte dessutom större delen av hennes kropp skulle jag tro. Hur snyggt var det? Det var så pinsamt att se hade sådan lust att säga till henne dra upp brallorna och berätta att hon visade sitt tält till trosor! Nä nu får jag sluta att tänka på det där för jag har precis ätit =)


Ännu en dag

¨
Idag låg det något luddigt och kallt ute på backen. Då jag var rädd för att det skulle uppstå en babianattack när jag hoppade ut naken i min generande hårväxt sprang jag snabbt in igen. Jag kom att tänka på då jag var i Spanien och träffade en flintskallig spanjor, han var lika brun som jag och han levde på välkyld snaps. Han sa att det var en yrkesskada efter han jobbat på krypinet på hörnet. Det var där han fick låna en elektrisk hårborste av en stamkund, därav flintskalligheten.

Nu ska jag ut och lyssna på ovanliga insektssurr

Kram Apan


En Apas Dagbok

Hej här är jag Apan!! Jag har precis lämnat de tropiska regnskogarna för att se mig om i världen. Jag efterlämnade min kära familj, syster och mor bland bananer och babianer och tog mig vidare till Hyltebruk för att vidga mina vyer
Jag har idag utforskat de Hyltebrukiska skogarna utan att hitta en enda banan. Jag undrar vad denna hålan har att erbjuda? Har jag gjort mitt livs onödigaste resa? Inte nog med det så är det kallt och jävligt och jag glömde mina rosa tubsockar nere i tropikerna!

Har de inget annat för sig?

Sitter och kollar på tittarombudsmannen på TV 4. Man kan ju undra vad det är för fel på alla jävla kärringar som ringer in och klagar på allt. De måste ju granska varenda program in i det minsta för att upptäcka allt de kan klaga på. En kärring hade hakat upp sig på att de i nyhetsmorgon hade knådat deg med sin vigselring på och att det var fruktansvärt och att de inte skulle få baka bullar. Jag menar hallååå? Det är ju inte direkt så att kärrigen var inbjuden till deras bullfest. Nä dessa människor måste ha ett mycket tragiskt liv då dom måste klaga på allt. Sluta kolla på tv då och gå ut och vandra med käppen istället. Att hetsa upp sig så kan inte vara bra för hjärtat!

Ett kärt återseende


Äntligen har Reine Renault kommit hem. Efter att ha övernattat på verkstaden och blivit omhändertagen av bildoktorn, är han äntligen på hemmaplan. Det blev ett kärt återseende och nu kan han rulla fritt på vägarna igen.


Parningsproblem i rabattenJojjominsann, idag har fröken Andersson varit ute i rabatterna. Det är blodigt allvar vill jag lova till den som inte tror på det. Jag gjorde dessutom en fasansfull upptäckt. Grannen, du vet han som lider av frusen isläpp som kom till av en sömnlös natt i en igloo. Han hade spridit sin säd i min rabatt så det parat av sig en massa konstiga gröna växter. Jag som hade fått för mig att han var en begåvad rabattkrattare. Men nej jag hade fel numera gör han bara olika sädesslagsfynd och bättrar på sin ölmageform. Samt hoppar runt på en infekterad tå ren förvirring, när jag vill ta upp problemet med de parande växterna från hans rabatt.


Ibland blir jag rädd för mig självIdag hände det igen, jag blev rädd för mig själv. Nog för att jag annars är en sådan väldigt intelligent människa och alltid har huvudet på skaft. Men idag när jag går här så glatt och städar och tittar ut genom fönstret så upptäcker jag......ATT REINE RENAULT ÄR FÖRSVUNNEN han står inte på sin parkering. Jag känner att hjärtat tar några extra slag. Efter en stund kommer jag ju på, så smart som jag är att jag på morgonen lämnat in Reine på verkstaden. Där ser man vad hjärnan kan spela en ett spratt i ett kort ögonblick!


Äta bör man, annars dör man
Ingen Turk på burk


Gubben på youghurten stämmer mejeriet på 50 miljoner, han är inte Turk utan Grek. Det var en vän till gubben på burken som kom till Sverige och såg sin vän pryda burkarna med Turkisk youghurt. Det har han gjort de senaste 10 åren. Skitkul tycker jag!!


Nu ska vi prata om kärlekJa ikväll ska vi prata om kärlek, inte vilken kärlek som helst utan grannekärlek. Min äckliga granne har funnit kärleken, jag hoppas den håller i sig då han behöver stöd i sitt så tragiska liv.


Årets första grillningSkit i vädret liksom. Idag var det årets första grillning med grannen och hans tjej. Det var halv storm och gråa moln men vad gör det när man är hungrig? :)


Är dom feeders?Fick  oväntat besök idag av två gayare som hade varit och köpt klänningar i Ullared. Dom undrade om jag hade rosa knappar som dom kunde sy i och jag var ledsen att att göra dom besvikna eftersom jag bara hade grönt resårband. Dom var glada i hågen och slängde fram arraksbollar som dom ville jag skulle klämma i mig! Jag vägrade... jag undrar om dom är feeders och vill att man ska bli extremt fet så dom kan sola sig i glansen?


Underbart med vår
Varit ute på en kvällspromenix med kidsen. Helt underbart väder, inte alls länge sedan man stod i en halv meter snö och skottade för glatta livet. Det var kallt och jävligt och det enda som höll modet uppe var när plogbilen kom så man kunde ta sig någonstans. Men nu...ja jag har redan glömt bort det, för nu är det vår!!!


Färdtjänst fixadSådär ja! Nu är färdtjänsten inför ålderdomen fixad. Min lille gosse har gladeligen accepterad att köra runt på sin gamle mor när den tiden kommer då rollatorer och käppar är ett faktum. Ett par sjyssta glajjor och en cool basker blir liksom pricken över i:et


Extra ExtraDet var vid 23 tiden i fredags kväll när en man i 40 årsåldern var ute och promenerade med sin feta bulldog, som han gjorde denna stora upptäckt. Ett flygande föremål lös upp natthimlen och sänkte ned något i form av en geléaktig levande varelse. Mannen med bulldogen hoppade 7 meter upp i luften av rädsla då varelsen presenterade sig som som ett utav de ufon som härskade bakom molnen. Han ville dock inte störa mannen med den feta bulldogen, han harklade och ursäktade sig att han bara hade tappat en skruv till sin så förträngda hjärna.
Varelsen lämnade endast ett brutet grässtrå och en lång brakskit efter sig och befinner sig nu återigen på sin rättmätiga plats!


Reine e happy igenDet är tur att jag har lite arbetsamma män i mitt liv. Reine Renault grät av glädje igår när vi åkte hem från Halmstad, han gled fram på vägarna och sprudlande som en diamant i solskenet. Han hade fått sin årliga dusch, och luktade som en nyponros. Dessvärre börjar han redan att oroa sig över om det kommer att dröja ett helt år till innan han får bli lika fräsch som igår.

På fredag väntar jag på att Jonnies fönsterputstjänst ska anlända och putsa mina fönster i helgen hade Jonnies datortjänst fullt upp med min dator. Jag menar vad bra jag ändå har det när det finns händiga och hjälpsamma människor i mitt liv =)


Insplanet

Om man väljer rätt försäkring kan man spara tusentals kronor. Jag hittade en sida hos ett företag som heter Insplanet som säger dom kan hjälpa till med olika  försäkringar som tex : hemförsäkring, bilförsäkring, olycksfallförsäkring, barnförsäkring osv. Jag känner inte igen någon av deras partners dom sammarbetar med som: Moderna försäkringar, Redo försäkringar. SalusAnsvar men Insplanet ska leta reda på den billigaste försäkringen för just dig. Man ska fylla i sina uppgifter och vilken sorts försäkring man är intresserad av och sedan blir man kontaktad av en medarbetare som sedan hjälper dig att leta upp det som blir billigast. Bra när man inte behöver lägga ner så mycket tid att leta själv. Som privatperson kan det vara svårt att kolla igenom det billigaste alternativet. Det bästa med Insplanet är att det är en gratistjänst hemsidan ser enkel ut och det är lätt att fylla i sina uppgifter. Insplanet kan hjälpa dig att få alla dina försäkringar samlade på samma ställe och vill göra allt för att få dig att spara pengar och erbjuda dig det billigaste alternativet. Är du ute efter en bra försäkring så besök deras hemsida för att fylla i dina uppgifter och inom kort blir du kontaktad av en medarbetare.

Jag har nu själv fyllt i mina uppgifter då jag funderar på att byta försäkringsbolag på min bil och hoppas nu att jag kanske blir uppringd av en snygg trevlig karl som kan leta upp det billigaste alternativet för just mig!!

Mötet i skogen

 

Var mig ut på obehörig mark idag och hittade två stiliga kamouflerade män mitt ute i ingenstans. Det är inte var dag man hittar det sådär bland löven!


HalmstadLite foton från dagen då jag blev uttvingad runt hela stan med omnejd!!


Helt uppblåst!Igår mitt i natten blev jag av min gode vän påtvingad en stor jävla milkshake, och kan ju tala om att det blev en stor chock för min body. Känner mig idag helt uppblåst av denna sockerkick, som dessutom resulterade i att vi inte somnade förrens efter kl 03.00 tror aldrig han kommer att bjuda mig på en milkshake igen!


En traumatisk upplevelseHär är man på besök i staden hos sin friend och det blir en kvällsrunda i dom fashionabla delarna. En harmonisk tur bland lyxvillor i vitt. Färden går sedan vidare mot hamnen och vad hamnar vi mitt i om inte ett street racing. Det var brummande jönssonliganbilar med rykande däck med doft av bränt gummi, vilken traumatisk upplevelse


RSS 2.0