So hot



Varit en lugn dag i dag, inte gjort så många knop, varit varmt så in i bomben, Var nere och grattade mamsen på morsdag. Grillat med Grannejävlen Linda simon Johanna och Pär. Gick sedan en runda vips så var dagen slut.

Bloggtorka idag

Font jag en mört så höppe jag i älva

Har idag varit och fiskat med Granne jävlen Per och Linda.  Så in i bomben trevligt måste jag säga. Bara det att få fyra mörtar fick  ju mig att skrika av glädje trots att en rymmde tillbaka i vattnet. Sen åkte vi till Storån där vi köpte fiskekort av en gullig gammal gumma som tyckte det räckte att vi skull betala för 2 istället för fyra för att det var pingst! Pär och granne jävlen fick gös. Själv är jag ganska stolt över mig själv att jag endast fick två bottennapp och ett trädnapp. Men nog var det några gösar som var och nosade på betet. Höll ju på att drutta omkull i leran också där jag hade ställt mig, det hade ju varit så lagom kul och sett ut som om man haft en rejäl diarré istället för fisketur. Efter några timmar åkte vi tillbaka dit vi fiskat mört och där minsann fick jag en gädda, hur glad blev jag inte? Skitsamma vad det är bara det är en fisk lixom. Linda fick med en gädda. 

Idag har jag märkt att det är lättare att fånga fiskar, än män på kroken =)





Blås bara blås

Minns du hur man fick blåsa ansiktet blått i dessa Nintendo Nes spel?  Jag  tyckte att det var dax att lära en ny generation detta eviga blåsande. Så att även dom får känna hur deras gamle mor hade det i sin ungdom och att det fanns en annan grafik som jag för alltid kommer tycka var bättre än alla dessa nya 3D spel.


Så utomordentligt fånigt...





Jag förstår Bagheeras sinne för bra viloplatser, var dock lite hårt för min smak. Men med utmärkt utsikt om det skulle komma en dum djungelbjörn.

Frukost time



Dax för denna soffpotatisen att göra lite nytta. Tvätthögen är enorm  torkvindan blåser nog snart ner, räkningarna ska betalas, ska hämta paket på pressbyrån och  till affären och köpa tvättmedel . Har jag inte en enorm energi så säg :)
Testade en ny frukost idag mums mums antar jag är mätt tills i morgon :)

Mästerkocken

Ja det vill ju säga jag då, är mätt som en plätt efter att ha  grillad kycklinginnerfilé med gräddig vitlökssås och smörstekt broccoli & blomkål. Ett jättegott recept som finns i Doktor Dahlqvists och Airams LCHF- kokbok.  Helt otroligt hur man kan gå ner i vikt med så fet mat. Fett som jag har varit så rädd för i alla år. Byxorna hänger tröjorna sladdrar ja det funkar verkligen.  Det var ju synd att man Viktväktat till och från i 7 år innan man fick reda på detta sättet att gå ner i vikt. fantastiskt helt enkelt.




Testade även att göra ostplättar, smidigt och riktigt gott till barnens förtjusning. Vill bara poängtera att jag INTE åt upp alla dessa till måltiden ovanför =)



Mmm avokadomums


Tänkte att jag måste göra lite av recepten i Doktor Dahlqvists och Airams LCHF -- kokbok som jag köpte för ett tag sedan. Detta var riktigt mumma !!

Skeppshult & flottig mat



Känt mig lite mer hungrig idag, måste äta ordentligt antar jag inte fått i mig tillräckligt med fett idag. Var i Skeppshult idag med syrran & mamsen för  jag skulle inhandla min födelsedagspresent. Blev dessa två, var ju sedan tvungen att provsteka ett par flottiga bitar kött  i smör =) Ser kanske lite konstigt ut men jag blev även så sugen på spenat med grädde, det var inte igår man fick äta det ME LIKE

Sen av någon underlig anledning syndade jag idag.. I stundens hetta när barnen badade och vi var sittandes på bryggan slank det ner en halv dammsugare. Men äh den bjuder jag på =)


En säl i solstol



Här bjuder man sin vän på kaffe vad händer? Jo denna sälliknande varelse trillar rakt på marken och förstör min stol. Men jag blev trots allt förvånad & full i skratt hur en så stor säl kunde ta sig upp så snabbt från marken. Jag antar han var rädd att han var iakktagen av övriga grannar och att detta skulle skada hans image. Jag tror att jag nu måste ta ett snack med honom om hans dåliga matvaror eftersom jag har sett hans begär av sockersöta godsaker

Grillat hos grannen



Fattar inte vart min matlust tagit vägen, äter ju max två gånger om dagen nu. Fy för alla åren man slösat bort på Viktväktarna och man varit sur & tvär  med denna takten lär jag snart kunna gömma mig bakom en lyktstolpe...Leve LCHF

Mitt perfekta jag



Numera knäböjer folk när jag träffar dom och man får höra att det är en ära att träffa mig även om det så bara är för några minuter av min dyrbara tid. Det måste ju bero på mitt underbara jag. Jag har det inte lätt ska ni veta, men vad ska man göra när man är så nära perfekt som en människa kan bli?

LCHF- bacon är bästa grönsaken





Släng chipspåsen och gör egna ostchips i stället. Jag minns inte hur många ostbågspåsar jag har klämt i mig detta året. Sedan jag fick tipset av min bror som gått ner 15 kg på 1.5 månad att testa LCHF är jag inte sugen på något längre. Innan hade jag enormt sug efter godis och andra onyttigheter. LCHF har fått mig att må mycket bättre. Det är lättare att följa detta för viktminskningen man är inte hungrig och sur hela tiden och man äter allt som är gott och onyttigt enligt andra viktminskningsprogram. Väntar med spänning om ungefär en vecka då jag ska väga mig igen!

Som min bror säger: Bacon är bästa grönsaken =)

En fasansfull upptäckt

Igår när jag tittade på lite bilder från gårdagen, gjorde jag en fasansfull upptäckt. Jag funderade på om jag skulle ringa SE & HÖR och tala om att jag säkerligen har en avlägsen tvilingbroder. Denna brodern är defenitivt självaste Michael Jacksson. Jag skulle säkert tjäna en slant på detta scoop, jag vet inte om jag nu kanske måste gömma mig för all mänsklighet, ha håret bakom örat eller om jag någonsin kommer kunna gå ut igen!



34 jordsnurr







Idag har man blivit ett år äldre. Jag fick en fråga från min son om jag fyllde 54 år. Ska studera mina rynkor på närmare håll men kan ändå konstatera att det är några år tills dess. Men ska väl inom snar framtid skaffa rullator med tillhörande käpp för dom bättre dagarna.

Bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete

Vad har hänt när man kommer hem ifrån Halmstad? Jo en måsjävul eller snarare hela dennes släkt hade skitit ner min bil och inte bara på ett ställe. Vafan är det rinnande måsskitsjukan som invaderat Hylte?



Professor Baltazar rules






Och så fick man sig en nostalgikick så här på tidiga morgonen. Professor Baltazar det var inte igår,  en sådan hjälte när han räddar hela staden från översvämmning när den stora snögubben smälte.. Med detta så kom jag helt plötsligt på att jag helt har förträngt Barbapapa, vart har dom tagit vägen?


Den barmhärtiga samariten



Som dom flesta vet så bara avskyr jag katter, vet inte riktigt vad det är men jag tycker det är otäcka djur. Men jag har idag, barmhärtig som jag är gjort det första besöket ever hos en veterinär med syrran och hennes katt Findus!

Det stod utförligt att om djuren pissar på fodersäckarna så har man köpt den. Stackars djurägare om olyckan skulle vara framme och av ren otur sitter man där med 20 säckar foder. Då vill det till att man bjuder in alla doggisarna och kattkräken i ens neighbourhood på fest så dom får knapra som aldrig förr. Varför har man varorna precis i väntrummet undrar jag? Jag förmodar att det är sjuka djur som ska komma dit och har dom svårt med pisseriet så är det ju inte en omöjlighet att någon stackars dog lägger en drill åt vilket vädersträck den än vill. Sen blev jag chockad över summan  detta 5 min besök gick på. Herre gud sa jag och frågade hur det kunde komma sig då det är billigare för människor. Jag  fick svar på min fråga och jag tyckte synd om alla djur som inte har någon inkomst och jag antar att dom undrade om dom fått in en dåre på mottagningen.



Det är ruter i min mamma

Jag tror jag skrattar på mig!! Var hemma hos min mamma idag, när jag kom dit var hon irriterad och talade om för mig att hon hade ringt till Expressen. Expressen sa jag varför då? Jo för att dom har skrivit fel i TV tidningen att "Tillbaka till Aidensfield"  skulle börja idag! Sen säger hon att Expressen hänvisade henne till TV 4, hon ringer TV 4 och frågar varför inte Tillbaka till Aidensfield sänds på utsatt tid och jag skäms nästan ihjäl. Där får hon reda på att det kommer att börja nästa måndag och då bara en gång i veckan mot en gång om dagen som det gick innan. Min mamma blir helt förstörd och börjar då att tala om Glamour hur fantastisk den serien är. Ja jag säger då det , frågan är om hon tror att serierna är på riktigt pga hur desperat hon är =)


Nej jag sitter inte inne

Hallå alla fans, jag vet att det har varit lite dött i bloggen, Det finns folk som tror att min oaktivitet beror på att jag sitter inne. Svaret på denna frågan är NEJ, jag är fri som fågeln och väldigt bortskämd med all den tid jag har nu det har man ju inte varit så bortskämd med. Bloggandet har kommit lite i skymundan för jag har haft lite annat att pyssla med. Som att tex tvinga min granne klippa min häck (se bild) Då jag själv nu är arbetssökande (eller ja snart iaf jag blir det 15 Juli) Så blir man lite lat när man inte är inne i sina vanliga dagliga vanor. Därför får man nu se till att ens granne hjälper till ute i trädgården, medans man själv tar en kopp kaffe! Vad har man annars grannar till?
 
Igår var det  en skit i att göra allt dag för mig. Jag tillbringade min tid i soffan skulle man kunna säga med dator och film. Göttans.. sådana dagar borde man ta sig för lite oftare i sitt stressiga liv. Å sedan siktar jag sakta men säkert in på slutspurten på min bantning, nu har jag 3 kg kvar tills mitt mål och jag får förhoppningsvis min operation i höst FAN VAD JAG ÄR BRA  jag har gått ner en hel människa i vikt! Livet leker och jag mår som en prinsessa ska snart på Fackligt möte då jag ska be dom stoppa upp sin fackavgift så långt upp det går på ett ställe där solen aldrig skiner, det är synd man inte kan få tillbaka alla pengar man har betalt genom åren.. år ut och år in. Isfall hade jag tagit mig en välförtjänt resa så jag hinner vila upp mig innan alla jobb börjar strömma in =)



Jag vill också lägga till den anonyma som skrev kommentar till mitt förra inlägg att skönt att kunna reta dig, att du blir irriterad när du läser min blogg och kallar mig Patetisk, det är precis det jag vill =) Patetisk = Löjlig

Att vara eller icke vara, det är frågan



Så har man själv blivit drabbad av varsel. Jag som flera tusen andra har fått lämna sitt jobb. Jag och många andra på min arbetsplats gick igår. Det lustiga är att det känns som en befrielse, det känns som om jag suttit inne flera år och äntligen sluppit ut ur fängelset. Som om en sten fallit från mitt hjärta och jag helt plötsligt kan andas igen. Jag tror att detta var det bästa som kunde hända mig. Idag fick jag sova längre, jag tog en lång frukost, jag kände inga måsten. Detta var en dag som inte var som en vanlig dag. Jag var hemma då andra jobbade. Jag slipper nu ångesten i slutet efter varje helg då man ska gå tillbaka till ett ställe som man igentligen avskyr, som så många avskyr men döljer för man är tvungen att gå till platsen för att tjäna ihop till sitt leverbröd. Alla behöver vi ju lön för att överleva. Men när man är så inne i sitt vanliga inrutade liv så tänker man ju inte på att de är klart att det finns något där ute som bara väntar på en. Något som är så mycket bättre än det man har offrat sina senaste år på. Har du en gång varit nere i helvetet så förhoppningsvis finns det bara ställen av den bättre sorten att komma till. Jag är glad att jag inte låtit mig trampas på, jag kan iaf gå rakryggad för jag har sagt mina åsikter och tänker inte krypa undan som en skrämd katt. Jag tycker däremot synd om mina fd arbetskamrater som i fortsättningen ska jobba kvar. Jag hoppas att dom kommer att ha det bra i fortsättningen. Vi som varslades igår träffades idag för ett möte med Adecco personliga coacher, det var en fantastisk kvinna där, tänk om alla hade varit som hon vilken perfekt värld vi hade haft. Jag ser bara positivt på det hela. Jag är fri nu jag slipper att vara iakttagen jag behöver inte bära min klump i magen längre. Jag känner en saknad till dom få av mina arbetskamrater som jag verkligen tycker om som är kvar, men dom är ju bara ett telefonsamtal bort. Jag har försökt att peppa mina arbetskamrater så mycket jag har kunnat. Dom är värda så mycket mer än att sörja en arbetsplats som dom igentligen aldrig har trivts på, men som givit dom mat på bordet. Jag ser positivt på framtiden, jag fick höra idag att det finns stora förhoppningar för mig och att jag sprudlade av glädje och dessutom att jag är snygg vad kan man mer begära, nu siktar jag på ett nytt jobb :)


En stolt mamsing


Fy vilka hemska låtar på Eurovision, det är pinsamt, att dom inte skäms. Vad hoppade det inte fram helt plötsligt i tv rutan jo en pudel med mick. Inte nog att dom sjunger förjävligt dom är fula med!! Lika bra att jag ställer upp själv nästa år så det blir någon vinst för stackars Sverige. Är inte riktigt på blogghumör idag. Har ont i ryggen, jag visste väl att jag skulle förbokat plats på hemmet då krämporna kommer redan nu. Jag har ju än många år att vandra hur ska det nu bli med mitt kommande rullator gäng?

Idag på skolan var jag en riktig stolt mamsing  när Julia klev fram på scenen framför publiken och läste en ramsa. Dom hade ett uppträde om Fruktsallad,  utklädda till olika frukter sjöng dom olika fruktsånger. Dock är bilden lite dålig eftersom teknikens under och därav även blixten i kameran går över mitt förstånd. Blir så med åldern antar jag eftersom mina barn är mer tekniska än jag själv.





 

Leve kvinnan

Det är ju för fan inte klokt, talibaner gör attacker mot flickskolor i Afghanistan 48 flickor fick föras till sjukhus efter misstänkt förgiftning av gas pga av att flickor inte ska gå i skolan. Jag blir så fruktansvärt förbannad på kvinnoförnedring och män som tror sig vara Guds gåva till jorden. Kolla alla dessa kvinnor och barn som ska dölja sina ansikten och kroppar. Medans männen fritt lätt ska kunna springa omkring i ett par shorts på stranden. Varför inte rulla in dom i några meter gips så man slipper se fanskapen. Kvinnorna ska sitta i inlindade som några jävla mumier. Kan någon tala om för mig varför? Jag kan förstå om kvinnan frivilligt vill bära slöja dom är ju uppfostrade till det enligt sin religion.  Men det finns ju dom som inte vågar ta av sig sin då dom fruktar för sitt liv. Varför ska inte flickor få utbildas? Ska dom enbart behaga männen stå vid spisen och föda barn? Medans männen fritt kan iaf när dom kommer till vårat land flirta med andra kvinnor. Vad hade hänt med en kvinna med samma religion om hon hade gjort  likadant?  Jag  kan inte förstå dessa sjuka religioner och jag har inte ens tänkt att försöka jag blir så in ihelvetes förbannad.

När man ser hur hur kvinnor i världen behandlas så är jag så fruktansvärt glad att jag är svensk. Men här finns det kvinnor som också förnedras och även missandlas av sina män. Jag kan själv inte sätta mig in i hur det är att vara en misshandlad kvinna. Jag kan inte förstå hur vissa kan gå tillbaka till sina män och utsättas för allt lidande igen. Vad beror det på? Skulle jag en gång bli slagen av en man skulle han ångra att han ens lyfte handen. Jag skulle önska dessa misshandlade kvinnor hade tillräckligt med mod. Men det finns dom som går tillbaka igen och igen.

Hade jag kunnat så skulle jag hjälpt alla förnedrade  och misshandlade kvinnor, men tyvärr är jag inte Gud hur mycket jag än hade önskat det!!  

Måtte jävulen ta alla gräsmattor

Fy fan vad jag hatar gräsmattor när dom ska klippas. Klipper en bit sen fick jag inte igång fanskapet. Vad händer när en karl försöker få igång den? Jo den funkar utan problem. Vad händer när karlen går? Den funkar INTE. Jag fick snällt gå in till grannejävlen och låna hans gräsklippare. Det är trots allt bra med en grannejävel ibland!


 


Efterlyser härmed en händig karl till trädgårdsarbetet: Minst 1.80 lång mörkhårig och med ett par rejäla muskler som klarar av ett slitsamt arbete i trädgården. Bar överkropp är en fördel om det är en fröjd för ögat. Ett plus om du har tips på lämpliga utrotningsmetoder mot alla galna grannar, spindlar och annat löst pack som förpestar min baksida varje sommar! Om detta låter intressant sänd svar till :





Klippa gräset = blää

Det finns en hel del saker som jag bara avskyr att göra. Idag måste jag göra en av dom sakerna "klippa gräset" Det är nog bland det tråkigaste jag vet. Det borde uppfinnas nåt dundermedel som gör att gräset slutar att växa  vid en viss längd, så man slipper springa runt med gräsklipparen hela sommaren, finns faktiskt bättre saker att göra som tex:



  

Slagga parkbänk

Räkna sina 10 tår

Jaga en grävling

Hoppa sopsäck & skrika muu

Klä sig i löv & leka Robinson

Fånga måsskit i luften

Dra röva i gräs

Fundera på vart moccasinerna tog vägen

Skita i att göra något överhuvudtaget


 


Grannen en chimpans



Jag blev smått förvånad när jag kom hem idag och skulle inspektera hur mycket  djungeln på baksidan hade vuxit. Jag möttes av en syn och jag funderade på om jag hade besökts av ett oidentifierat flygande föremål! Jag kliade mig i huvudet och insåg att alla lopporna som hoppade i lagom avståd mellan höger och vänster i gräset kom från en chimpans och dom hoppade sedan i en jämn maratonmarch in på grannejävlens tomt. Jag antog dom såg det som sitt hem.  Det var då jag förstod att  det var han, grannejävlen som hade försökt vandalisera min trädgård! Han hade med sitt tröskverk gått in på mitt territorium förpestat mitt gräs med sina chimpansfötter och klippt mitt gräs, efter att han kliat sig i huvudet när han funderade på vilken form han skulle klippa trillade hans familjemdlemmar lopporna ner på min tomt. Som tur var hittade dom hem till honom igen! 

När katten är borta vandaliserar grannen tomten


Och så lite bilder....








Har börjat på något nytt

Det värsta kortet någonsin på mig i baddräkt

Jag har nu tagit tag i mitt bantande igen, har ju inte så många kg kvar och jag känner att jag är återigen motiverad och hittat karaktären hur svårt ska det var liksom? Jag vill verkligen försöka få min operation till hösten. Jag har nu börjat testat en ny metod som jag mår riktigt bra av. Jag var riktigt skeptisk när jag såg vad min bror stoppade i sig, mådde riktigt illa faktiskt. Men det är nog som han sa jag tänker anorektiskt. Han har gått ner 15 kg på 1,5 månad. Jag är ju livrädd för fett men jag har tänkt att försöka mig på denna metoden till mina sista kilon. LCHF-LowCarb-HighFat låga kolhydrater och naturligt fett. Det gäller ju att tänka tvärtom i princip, det blir en omställning eftersom man har kört viktväktarna. Men på dom senaste åren har man ju inte kört med points, jag vet inte i hur många omgångar jag har börjat men sen slutat jag undrar om inte VV bara funkar en gång. Första omgången gick jag ner massor men dom andra har inte funkat så bra och sen vill dom bara ha pengar och sitter nog och bara gottar sig åt tjockisarnas väg mot viktraset. Jag är aldrig hungrig mellan målen som jag var tidigare och jag mår mycket bättre helt enkelt!

En sak: hejja alla tjockisar, jag vet hur det är att vara en. Men det finns dom smala ytliga nagelfilande perfekta människorna som helt enkelt blir äcklade av en tjock männsika, bara en sak har jag att säga till dom : stick och brinn!


En Jävul till granne

Min jävul till granne fyllde 30 år igår, han hade tagit sig upp från sitt hem in hell och ställt till med fest.  Han försökt med Tequila  värva vänner ner till det stället där solen aldrig skiner, men jag jag föredrar en plats ovan molnen


Han satt på bordet




Här sitter man och äter i godan ro. Plötsligt säger Rasmus, Tajas sitter på bordet. Va sa jag och satte nästan min köttbit i halsen. Nog fan satt han där mitt på bordet.  Jag anar ugglor i mossen, det är någonting som inte stämmer. Har han efterlämnat ett foto av sig själv för att vi ska ha sällskap vid köksbordet?

Jag en Mammut?


Jag säger bara en sak, skulle du vilja bli kallad mammut? Det var precis vad jag blev kallad idag av min 15 åriga dotter. Hmm tänkte jag Mammut vafan det är ju ett utdött släkte elefantdjur. Jag sprang och kollade mig i spegeln om möjligtvis rövas omkrets kanske hade en liknelse med detta djur, eller om det möjligtvis hade vuxit ut lite skämmig hårbeklädnad någonstans. Till min lättnad hittade jag inget som påminde om detta forntida djur!



Sen måste jag berätta att min son idag leder höjden av smarthet  och som just idag är en fröjd för familjen, han vet hur man sparar pengar. Han hör glassbilen, jag säger idag ska vi inte köpa någon glass. han säger: Jag går ut och springer efter den. Sen kommer han in glad i hågen med en glass i näven och ett superflin säger han har åkt med glassbilen igen och att han fick en gratis glass. Han sa: mamma jag frågade om den var helt gratis hela struten alltså och han sa att den var det och jag mamma, jag fattar ingenting =)


Tänk vilken ekonomisk son denna Mammuten fått



Antastad av ohyra?


Helt plötsligt idag var det som om någon ohyra tagit sig innanför mina arbetsbyxor. Jag fick akut kliande på mitt vänstra knä. Jag gned mig mot pallen och det såg säkert ut som om jag hade en omåttlig kärlek till pallar av trä. Jag sprang runt med uppdraget byxben och frågade en arbetskamrat vad sjutton det kunde vara. Jag fick frågan om jag höll på med en snabb stripp? Jag sa att det finns nog en önskan om det bland de manliga kollegorna. Men en snabb stripp hade fått min bak att dallra fram till påsk. Däremot fick jag ett tips av min Egyptiska arbetskamrat att jag skulle satsa på att dansa magdans i Egypten, jo minsann han sa att Beduinerna betalar bra, och har kistor med guld! Jag ställde mig framför honom och gjorde vad jag tyckte var en orientalisk sving och svaret på svensk magdans. Jag blir förvånad om han fortsättningsvis tycker att jag ska ska ta mig en trip till Egypten!




Kristider



Igår fick vi reda på att det skulle varslas 25 personer på företaget en tredjedel av dom anställda. Det är ju ingen nyhet att lågkonjukturen påverkar allt och alla. Då vi mestandels tillverkar till bilindustrin så var det ju bara att invänta denna dagen. Man försöker lägga till minnet hur många som har börjat jobba efter en själv, men det är nästintill en omöjllighet. Eftersom sist in först ut inte behöver tillämpas sitter ingen säker. Många är oroliga men det känns som om man ska se sig själv som en av de 25 så blir det ingen besvikelse när dagen kommer då det är klart vilka som ska gå. Jag känner ingen direkt oro just nu men man tänker ju på hur ekonomin skulle bli och att börja om från början att söka nytt jobb. Jobb som inte är det lättaste att få idag bland dessa tusentals arbetslösa. Har man inget jobb är det som om man blir utstött ur samhället och att man inte är lika mycket värd. Men väntan gör det ännu mer spänt på jobbet och det kommer att försvinna 25 arbetskamrater frågan är om man är en av dom?


Å andra sidan har jag börjat fundera på olika aktiviteter jag kan syssla med


Starta kängrufarm vid Transibiriska järnvägen


Öppna bordellverksamhet för kryssningar över Östersjön


Adoptera 13 transor i kjol


Leta reda på en rik karl med näsa för miljoner i taxeringskalendern


Eller varför inte helt enkelt försöka lösa finanskrisen med hjälp av pussel


Dessa små barn

Har du också trötta och sega barn som inte vill gå upp på morgonen? Som segar och tiden rinner iväg och mornarna är ett enda stort stresskaos ibland? Jag vill gå och lägga mig igen dra täcket över huvudet. Klockan är 06.00 och vi skulle igentligen redan har åkt här går ungarna avklädda fortfarande. Jag ropar på Rasmus: skynda dig nu! Han: Jag sitter och skiter. Julia ropar tillbaka: då får du skita snabbare vi ska åka nu...Ha ha jag tror jag skrattar på mig :)

Tänk om man kunde vrida tiden tillbaka



Jag önskar att det skulle finnas en ande i en flaska som skulle kunna uppfylla en önskan och förflytta mig en sådär 20 år tillbaka i mitt liv för en kort stund. Bara för att ta en titt på min egen barndom som ligger så långt bakom mig. Till den tiden då man hade vänskapen på en annan nivå mot vad det är idag som vuxen. När man lätt kunde samlas ett gäng fnittriga tjejer sjunga in på kasetteband och riktigt roas av en så enkel grej. Det är med en tår i ögat jag tänker tillbaka på allt roligt som vi haft. Sen kom DEN dagen och det var den värsta dagen i mitt liv och det var dagen vi slutade i 9:an

Jag tror aldrig jag har gråtit så mycket i hela mitt liv som jag gjorde då. Helt plötsligt försvinner alla klasskompisar och sprider ut sig och inget kommer någonsin att bli som förut. Tryggheten i det vardagliga försvinner man förlorar sina vänner som man haft i så många år och man förmodar att man aldrig kommer att ses igen. Man får börja om på nytt men nu med tyngre börda för man ska förbereda sig för vuxenlivet. Vilket innebär familjeliv arbete tonvis med räkningar och ett försök att behålla ungdomen vid liv så gott det går med rynkor gråa hår och bilringar. Efter massor av år funderar man på hur gick det igentligen för alla klasskompisar vad gör dom nu för tiden?




I lördags hade vi klassfest på Karlssons i Jönköping, efter alla dessa år var det fantastiskt att träffa sina klasskompisar och insåg att en del inte hade förändrats det minsta. Enda skillnaden var att alla hade blivit så himla fina och stiliga, snygga helt enkelt =) Nog för vi var hulliganer på den tiden men klassen var den bästa av den bästa. Jag är stolt över klass 9B




Vad gör jag igentligen om natten?

Efter en natts sömn måste man ju tyvärr gå upp, hur jävla tröttsamt det än är och man ser ut som om man sovit i en roterande hårtork. Men vad gör det tänker jag för mig själv, allt klär ju en skönhet.  Jag funderar snabbt på vart alla strecken på huden kommer ifrån ibland när man vaknar.. Kan kanske beror på att jag eventuellt försökt strypa mig i lakanet för det låg halvt hom halvt nere på golvet? Jag borde kanske försöka ta det lugnt i sängen. Verkar som det är full aktivitet nattetid är det omedveten raj raj? Vad vet jag, även att jag ligger alldeles ensam så funderar jag på om det trots allt inte kommer oväntat besök från någon avlägsen akrobatikförening. Vad får man sen se när man efter många om och men släpat upp sig ur sängen och behöver sin dagliga första dos av koffein? Jo man får se en TOM kaffeburk!!!! VA? vad gör jag nu? DÖR?


Ska det vara så svårt?



Jag börjar faktiskt bli lite lagom sur på Systembolaget, vad är det för fel på dom? Jag vet inte när jag slapp visa körkortet sist. Ser jag ut som 19 eller eftersom det är 20 för att få handla? Jag såg precis ut som på bilden ovan då jag efter besvikelsen bad om att få bli fotograferad.  Nog för att det måste vara så att dom fula kärringarna som sitter i ölstanken bland tappade flaskor också skulle vilja se unga ut. Vi konsumenter kan väl ändå inte rå för deras hängande rynkor och att dom har cellulitbeklädda rövar? Är det därför dom nervärderar mig med att plocka fram körkortet, när man glad i hågen ska köpa några droppar alkohol? Jag funderar på om jag ska bli A-lagarnas bästa vän spendera dagarna med att komponera egna spritvisor skaffa mig en rullator och  få mig en bra plats på parkbänken







P.S Jag kräver att mina två snokande barndomskamrater  Mika o Björgvin ger sig till känna när dom besöker min blogg. Här får man höra att den besöks ofta men inte till min kännedom JAG KRÄVER EN KOMMENTAR

Mot Jönköping



Ska snart sätta mig i bilen och ratta till hemstaden Jönköping för i morgon är det klassfest. Detta är en ära för staden och jag förstår att dom planerat min ankomst ett bra tag nu eftersom jag inte har förgyllt staden med min närvaro på ett antal år. Längs Lillgatan ska jag spatsera på röda mattan glada och lyckliga kommer människor stå längs trottoarerna vinka livligt men plakat av dess olika slag och ropa mitt namn när jag rullar in. Men lugn bara lugn kära Jönköpingsbor jag stannar hela helgen!


RSS 2.0