Den är över och nu är det dax



Jobbarhelgen är över och nu blir det Melodikryss. . Det bättre sent än aldrig det är principen man missar inte ett kryss :) bästa avkopplande nöjet liksom. .

En höjdare o hustomte



Här har ni Peter en riktig höjdare och hustomte som sköter ruljansen i huset på jobbet! En glad och rolig vaktis som aldrig hänger läpp och har en stor portion humor..Man bli glad av att möta denne hustomte och prata bort en stund även om han kommer med ett berg av sopor! Han är stolt över sin vagn tillägger han!

Igår



Igår var det tacostime o idag är det jobbarkväll.allt går bara man ser positivt på det hela..Någon måste ju jobba helgen med så är det bara tjoho!

Bregottfabriken



Idag stannade jag till vid bregottfabriken coola kossor låg å vilade på maten..

Pauluns



Godmorgon Godingar! Idag är det fredag och man har en ledig dag innan det vankas jobbarhelg. Kvargen är i magen och resten av frukosten likaså! Kan rekommendera Pauluns granola med hasselnötter och dadlar..Supergod!

När man vaknar tidigare än man behöver



God morgon på er, själv har man varit uppe innan tuppen och det är ju toppen när man börjar jobba kl 16! Underbara dimmiga kalla morgon!

Trodde faktiskt att jag skulle må mycket sämre när sommaren försvann över en natt..Än så länge känns det helt okej faktiskt! Kan ju vara för att man har fantastiska människor i sitt liv..Idag är det 2 månader sedan vi träffades första gången och det känns som om man känt varandra i en evighet redan...💜




Kaffetåren den bästa är



God morgon godingar! Idag har man en Lyxdag som aldrig annars händer 7-12 det hade man ju kunnat leva med ett gäng med dagar om man säger så!

Igår hade jag stora planer på att köpa nya byxor, nu kräver man ju som mest 36 innan hade man för stor röv för att hitta byxor och nu för liten..Stort problem ska ni veta då det även nu är svårt att hitta kläder..

Påminnelse

 
 
 
 
 
Ni förstår kanske varför jag är ivrig att komma igång igen efter sommaren man behöver bara en reminder..

Man kan kalla det lycka ändå



Ja lycka är att hitta ett par byxor som man knappt kom i ivåras och de nu är för stora! Det måste ju bara betyda en sak..Att man skött sig ganska så bra i sommar..fastän man känner sig som en flodhäst o man tror man ätit alldeles för mycket..

Känner mig så tjock undra om jag spricker snart!



Färdigjobbat o färdiggymmat för idag och väl är det för jag tror att jag spricker snart. Jag blir så in i helvete förbannad när magen beter sig som den vill..Idag fattar jag inte vad jag ätit för att den ska svullna, går liksom inte ens att dra in den! Känns som om jag är fet som en ko och supergravid med 7lingar får ju inte plats med någon mat..Idag får mina bananpannkakor komma väl till pass..

2 ägg
1 banan
1 dl Lindahls kvarg naturell
1 dl Lindahls kvarg vanilj

Propointsvärde: 9

Sen är det ganska coolt att alltid hamburgarna förföljer en på gymmet..De kommer i tid o otid men det gör ju att man bara vill röra på sig ännu mer..

Precis

Ny vecka och dags att röra på fläsket igen..Finns inga ursäkter det är bara att köra på! 

Måndag igen

 
 
 
 
 
 
Frukost.. lunch och frukt där emellan

Det var inte igår..



From idag är jag på G igen nästan så man glömt bort hur man gjorde..Detta är bästa kollen..

På G

 
Nu har jag sagt många söndagar att på måndag är det dags att ta tag i sig själv..Sommaren ÄR slut idag börjar jag räkna propoints igen jag har fortfarande inte orkat läsa mig till vad mättande dag innebär..Nu ska både köksvåg  och decilitermått fram..Det är det jag känner mig trygg med! Som ni ser är även jag en vanlig människa som legat av mig under sommaren..Dock har jag inga byxor som spänner så det måste vara positivt!

Ribs







Testade ICAS färdigkokta ribs ikväll..Ingen höjdare och de går fetbort enligt både mig och barnen! Snabblagat i all ära men föredrar att hellre lägga tiden och göra egna! Totalt smaklösa och sliskiga.. Nerver again på min tallrik..

Lördag



Idag har det inte hänt många knop..Soffläge och film en lugn o skön lördag..

Goddagens



Melodikrysset avklarat och jag har tvingat Rosie att vara med på det hela..Hade så kul igår tummen upp Kareoke är grejen..

När man sjunger i duschen o avancerar till Karaoke





Nu är det snart dags för karaoke o utgång hoppas sången i duschen gjort sitt vi är fit for fight

Friday



Helgen är här och det är dags för karaoke kväll på byn...

Smile its friday



Rise and shine..Sista arbetspasset för denna veckan..

Underskatta för allt i världen inte bananpannkakor



Idag gick jag åter igen till gymmet efter jobbet. Så mycket jobbigare att man nästan får en halv hjärtinfarkt innan man sprungit klart, svettig på armarna till och med.. Men det är bara att gilla läget jag får ta mig i kragen att gå dit även efter jobbet annars blir man ju begränsad till när man jobbar kväll eller är ledig..

Nu har verkligheten hunnit ifatt mig vi är tillbaka på ruta ett inför hösten, skolorna har börjat rutiner är tillbaka och jag mår fan så bra om man får svära lite..Jag är peppad till tusen när det gäller träningen och har ju levt loppan ett par veckor i sommar. .Men hallå man lever ju bara en gång..En del har undrat om jag börjat med mättande dag än? Svaret är nej..Jag har inte hunnit läsa om det än tyvärr..

Har även varit jättedålig på att svara på era kommentarer...



Sist men inte minst vill jag göra en hyllning till den kära banan pannkakan, den skall icke underskattas I Love it..

P.s snart kommer det att att komma något intressant på bloggen så håll utkik alla sötnötar..

8:a klabbare



Idag är det dags för nästa att börja skolan 8:e klass och är ju riktigt snygg i sin badmössa!

Nu kanske ni undrar vart min tredje håller hus? Hon har blivit stora damen och flugit ur boet för ett bra tag sedan snart 21 år fyllda och har sambo och nyligen fått fast jobb...Stort grattis Johanna..




7:a klabbare





God morgon gullefjunisar! Här har ni min fina kille.. Idag är en stor dag! Det är dagen då minsta kycklingen i familjen börjar i högstadiet! Det är nu man undrar vart tiden tagit vägen och varför man själv bara blir yngre med åren. .

Färska ägg och om man vann 10 miljoner



God morgon godingar..Hoppas ni har överlevt nattens störtskurar. .Verkar som om vädergudarna planerar ett nytt Atlanten här nere i söder..Nog för att man införskaffat stormkök så man klarar av storm o strömlöshet, nu verkar det som om man borde införskaffa både flytväst och uppblåsbar gummibåt!

På tal om båt..Igår diskuterade vi om vad man skulle köpt om man vann 10 miljoner.. Själv hade man ju storslagna planer som att skaffa en båt av den lyxiga varianten, Slänga in kidsen i båten anställa en lärare för undervisning och en kapten som skulle sköta ruljansen och framfarten skepp & hoj liksom..

Kom snart till insikt att segla jorden runt hade nog blivit ganska tråkigt i längden..
Bestämde mig för att ett litet torp vid en sjö, en skock hönor och en minigris är nog mer min melodi..Vad är en jordenrunt seglats mot färska ägg varje morgon samt en grymtande gris!

Regnet öser ner





Ja sicket skitväder översvämning både hör och där..Glad man inte bor längre ner på gatan!

Idag har jag fixat till en lasange på aubergine och sallad med getost vilket som satt som en smäck i kistan!

Söndag



Igår var vi på ett trevligt kalas med mycket trevliga människor och vi har nyss kommit hem! Efter en frukost med bananpannkakor i alla dess former känner jag mig nu redo att åka till jobbet!

Finns det någon med en uppblåsbar gummibåt samt flytväst som kan rädda mig om jag hamnar i nöd ikväll och inte kan ta mig hem pga flodvågor? Det var hemskt vad det regnar idag..

Skål tamejfan



Färdigjobbat för ikväll och man har inte roligare än man gör sig..

Underbart

 
 
 
 
Utsikt från jobbet, vilken underbar kväll...
 

Jobbarhelg



Snart börjar första jobbarhelgen på mycket länge! Som ni ser nedan har jag laddat upp :)




Så görs din mat





Godmorgon Godingar..Är stolt över att jag minsann kunde somna om efter att ha vaknat tidigt som bövelen..Är i valet och kvalet om jag ska ta en runda till gymmet eftersom jag börjar sent idag! Men som ni ser ligger jag ganska gott i min soffa! Har dessutom hittat massa avsnitt från Discovery Channel "Så görs din mat" väldigt intressant faktiskt se all skit de häver ner i de stora grytorna som sen folk smäller i sig, inte konstigt man får kula på magen..

Idag kör jag en forever alone



Ush vad mörkt det blir på kvällarna nu..Dessutom spenderar jag tid forever alone! Det får mig att tänka på att vad fort kidsen har vuxit upp! En som redan är utflugen en som börjar 7:an o en 8:an! Vart har tiden tagit vägen! Vad ska man göra sen? Ska man skaffa sig ett fritidsintresse? Knyppla dukar eller göra båtar av bark? Vad gör folk när kidsen klarar sig själva? Vad ska man göra då de flyttar hemifrån och allt är tyst? Tiden går snabbare än man tror och man själv rullar mot ålderdomen..Det tål att tänkas på..

Hur orkar folk?



Ja jag bara undrar? Hur orkar folk med gymmet EFTER att de jobbat? Idag fick jag för mig att gå till gymmet efter mitt 7-16 pass jag var inte klar förrän 18.45! sen ska man hem o duscha plocka i hemmet o äta sen är man ju nästan död! Eftersom jag idag var helt forever alone hemma så tänkte jag att jag tar ett pass istället för att slå dank i soffan! Kände mig tung som en sten! jag tror att jag föredrar morgonträning..

Många burkar blir det..



God morgon godingar..Inatt var det första natten på flera år vad jag minns att jag drömde något..Å vet ni vad jag drömde? Jo att jag var jagad av en tandpetsmördare. .Tror jag drack för mycket kaffe igår..

Dags att bege sig till jobbet och just idag hade jag önskat att någon uppfunnit en burk med flera fack..Tjilevippen o ha en fin dag..

Man lider och det redan..



Ja nu är det höst så kallt kl 21.20 att jag frös halvt ihjäl hem efter vi varit på Allsång på Lindekullen! För er som följt mig ett tag vet att jag redan förra sommaren blev så himla frusen av mig och sover med raggsockor två dubbla duntäcken pyjamas o ibland även vantar! Förra året klarade jag mig utan till mitten av Juli så i år har jag slagit rekord! Men idag känner jag att det är dags för raggsockorna att göra entré i sängen!

Jag fattar inte hur jag ska klara höst och vinter? Känns som om jag vill gräva ner mig, livet känns orättvist..Vem fan har bestämt vart värmen och solen ska befinna sig och varför ska vi drunkna i regn och begravas i snö snart för?

Gott



Kyckling kan jag äta hur mycket som helst..

Något man längtat efter



Å det är mina bananpannkakor, de har varit bortglömda i sommar tyvärr och idag var ett kärt återseende. .Gymmet avklarat och jag är trött seg yr och har ont i huvudet..

Before & After





God morgon på er, igår fick jag ju ingen vidare sömn men inatt har jag sovit som en stock och hoppas man idag kommer känna sig som en människa! Råkade även ut för en akut powernap igårkväll! Några minuter som en knockad säl gjorde susen..Jag är fit for fight och nu blir det att styra kosan mot gymmet..

Jobbarfrukost

 
Som ni vet är ju frukosten bästa målet tycker jag på den klarar man sig långt bara den innehåller livlinan.. 2 ägg :)

Jag vill inte vara med..

Kan ju inte påstå att det är roligt att vakna kl 4 klarvaken dessutom och så pigg att jag skulle kunna springa ett maraton..Har vänt och vridit mig hela natten  förhoppnigsvis fått sova någon timme iaf om jag har tur..Roligt när man börjar jobba kl 7...Skulle inte förvåna mig om ovanstående är sant. Isåfall omedes folk sluta drömma om mig utan att fråga om jag vill vara med eller inte..Helt omöjligt att somna om så får hoppas vi hade kul då iaf...
Zzzz...

Det som komma skall låt mig bli en björn



Ja nu är första jobbarkvällen avklarad och det är långt till nästa sommar får, hoppas man kommer överleva Svealands höst och vinter..Känns som att nu får man packa ur brassestolarna ur bilen och arkivera bikinin hösten är på intågande o det blir mörkare och mörkare. Jag hoppas jag överlever till nästa sommar skulle vilja göra som björnen, gå i ide avskyr det som komma skall. .. HJÄLP

Viktväktarna matkasse

 
Riktigt trist att man måste bo på större ställen för att kunna utnyttja alla matkassar som finns. Hade varit kul att testa då äntligen viktväktarna skaffat kasse! Men tyvärr bor man tydligen för utsocknes och kan inte ta del av detta. Alla kan ju tyvärr inte bo i staden..Nä införskaffa helikopterservice eller en rullande budbil med GPS som även hittar lite längre ut där korna betar, gräset är grönt och träden finns runt hörnet..

Rustad och "mättande dag"



Vad man behöver för att inte stressa ihjäl sig när man återgår till jobbet! man måste införskaffa nödlösningar som går snabbt och lätt! Som ni vet har jag ju inte räknat propoints på några veckor och jag funderar starkt på att ge mig på "mättande dag"

Jag har ju varit så principfast tidigare och inte vågat släppa kontrollen på mitt räknande..Men känner nu att det är nog inte så farligt att släppa taget om saker och ting! Återkommer då jag läst hur det fungerar då jag inte har en aning...

Summa Summarum om tiden som gick

 
Hallå snyggingar..Ja det är bättre sent än aldrig sägs det..
 
Ja idag är en dag som kommer bli som vanligt idag ska jag börja jobba.. Semestern är slut och man har varit hemma ett X antal veckor 9 tror jag bestämt att det är och man ska nu återgå till verkligheten. Summa summarum av tiden och veckorna som gick får mig att undra vad jag har sysslat med egentligen, vart tog tiden vägen? Hur fort kan tiden gå? Jag har mest gjort ingenting och måste säga att det har varit hur skönt som helst att bara ha fått vara och inga större uppoffringar och stress, då man har nog av det under övriga av året.. Jag har iaf varit ombord på Titanic och överlevt, badat och blivit brun om kroppen och läst en och en halv bok..Spenderat en dag på en fantastisk ö och njutit av soliga dagar på stranden med att göra ingenting! Träffat bästa Stockholmsfolket och släkting från USA..Jag kan inte klaga på årets semester förutom då regnet stod som spön i backen.. Men när jag tänker efter så kan man inte få allt här i livet och man får vara nöjde med det man har..Bästa sommaren på länge...Jag är nu redo för verkligheten!
 
 
Dessutom det bästa av allt så har ju detta värsta bästa kapet och snygging hittat mig <3
 
 
 
 

Kålpudding is the shit



Nä men lägg av vad gott hundra årsedan jag åt kålpudding, så idag var det dags för hederlig husmanskost! MUMS

Laddat upp



Eftersom det är dags att börja jobba i morgon så har jag nu laddat upp..

Söndag o man lever



Ja sista dagen på semestern har infunnit sig! I morgon är även jag tillbaka i verkligheten..Måste säga att det känns ganska så skönt faktiskt nu har man ju glidit runt på rosa moln några veckor! From i morgon nya tag...

God morgon världen

God morgon sötnötar och resten av världen! Idag är det fredag och semestern går mot sitt öde..Nästa semester så har man blivit 40 det är då man får byta ut 3:an mot 4:an det är bannemej tur man känner sig som 25! Jag ska inte klaga ska bli skönt att återgå till verkligheten och alla rutiner..Jag är REDO...

Middag



Kvällens middag får ingå i vardagslyx gott som skam !!!

Med risk om att man börjar snacka Skånska och man inte kan sova i morgon bitti..




Jamen godmorgon snuttefisar! Sova är ju överreklamerat så här har man varit vaken sedan gryningen! Jag vet inte om jag är lagom halvknäpp men jag undrar om det beror på att jag springer? Har filosoferat över det hela och kommit fram till att det måste vara så?

Har ju inte sprungit på flera veckor och när jag börjar igen kan jag inte sova ut utan vaknar så tidigt och sover dåligt! Måste ju bero på detta?

Som ni ser har även jag nu blivit modern, jag menar man måste ju våga prova nymodigheter och inte leva i det fördolda och gamla så nu har jag skaffat mig en annan kaffemackapär och ställt undan min kära kaffebryggare..Med risk om att börja tala Skånska pga av Skånerost så håll i hatten!!!




Nä nu spökar det...



Fy fan på ren Svenska...Undra om jag sovit överhuvudtaget inatt! Känns som om man borde skrika hjälp och klubba nåt hårt i huvudet på mig! Till och med min telefon verkar ju ha fått spunk och börjar lägga fram nattmusik på displayen, inget jag brukar sysselsätta mig på nätterna med..vad kom detta ifrån? Nä nu spökar det!

Sunset



Så fint..

Meloner



Har snackar vi meloner, ni kan ju tänka er Dolly Parton :)

Godare än glass



Gymmet avklarat och nu blir det att äta lite kvarg som ni kanske förstår är något jag är beroende av, gott att blanda med frusna hallon och det blir som glass..Godare än glass måste jag tillägga!

Höstlikt



Sha sha godingar..Vaknade kl 6 pigg som en mört och full av energi..Tror man är inställd på att det är dax att lämna semestern bakom sig och återgå till verkligheten! Trots att det är blå himmel och solen lyser så känns det lite höstlikt idag! Fryser och nästan så man behöver raggsockor. .Ush när hösten och mörkret anländer jag bävar för den tiden..Jag mår dåligt jag bara tänker på det..



Strax i väg till gymmet igår kände jag ju mig tjock så in i bomben, nästan som om jag kunde jämföra mig som en elefant tyckte jag såg jättestor ut i spegeln..Detta är ju riktigt knäppt så knäppt att jag måste tala om det...Men efter att jag varit på gymmet igår första gången på länge så mådde jag så bra! Idag känns det som vanligt snacka om psykiskt alltså! Skönt när allt snart är som vanligt igen och man kommer in i rutiner igen..

Selfie



Man skulle om man tänk på det från början, tagit en selfie samma datum varje månad från första dagen man började sin viktresa! Hade varit ett roligt sätt att se sin förändring! Tänk på det om du nyss har börjat, på foton är det lättare att se...

Hallå Ballongmage




Har varit dålig på att äta frukt och grönsaker några veckor..Jag gar varit så bra i magen under tiden, inte alls uppblåst som en ballong och inga gaser i magen! Efter denna portion känns det som om jag ska lyfta lik en luftballong upp i skyn! Jag blir nästan förbannad då det är mest grönsaker osv jag annars äter...SKIT OCKSÅ

Elefant



Ja Igår kände jag mig som en elefant! Längesedan jag var på gymmet eller rörde på mig överhuvudtaget! Hemskt att se sig själv i alla speglar idag, du är knäpp kanske du tycker? Ja kanske det men som ni redan vet ser jag inte min viktnedgång i spegeln, hur konstigt det än låter..Kan inte göra något åt det så att så får det förbli....Tycker väl ändå man ätit ganska bra men det är allt det andra runtomkring som man stoppat i sig som dragit en i fördärvet..Men from idag så är elefanten på G igen jag är snart i form igen..

Har inte räknat en points på 4 veckor kör hårt igen from nästa vecka när verkligheten kallar..Fattar Inte hur man klarat sig utan gymmet i alla år tidigare det är nästan en gåta..Man märker att man mår mycket bättre när man går dit och det är beroendeframkallande det är ett bra beroende. .Im Back !!!

Undra om jag behöver GPS



God morgon godingar! Idag var lilleman vaken före mig så det är han som har fixat lyxfrullen för dagen! Sitter här och inväntar min energi för att bege mig till gymmet nästan 4 veckor sedan jag var där och undra om jag behöver GPS för att återigen hitta dit!!!

☆♡☆




Latmasken



Latmasken har tagit över under semestern nu är det dags att ta nya tag o komma i form igen! Man förfaller lätt men nu är det fight for fit som gäller! Idag var till och med lille gossen på hugget!

Morgonstund





På plats för en stund..

05.30 piiiip



God morgon på er..Nu undrar ni säkert varför jag är vaken i ottan sista måndagen på min semester? Ja det undrar jag också! Sovit hur illa som helst inatt och måste sägs att det är riktigt irriterande o frustrerande och jag blir nästa förbannad när man inte kan somna om! Men om man ser det ur positiv synvinkel så har jag ju en massa timmar att spendera i vaket tillstånd och jag borde ju hinna med en sak eller två...

Hemma i BIG City





Då var man hemma igen en vecka kvar till verkligheten träder in i livet igen! Hur som helst har man varit saknad av barn o svärson och man blev emottagen med öppna armar! Här nedan ser ni att svärsonen diggar sin svärmor iaf :)





Då kan man ju inte bara motstå att bjuda på en god kvällsmat! Å en film på det!!

Kul så länge det varade



Ja det var kul så länge det varade tills åska och regn slog till!

Smile



Goddagens godingar varmt så in i bomben idag om man skulle ta o doppa sig i plurret??

Spärrballong









Haft en mycket trevlig kväll i Halmstad! Värt att känna sig som en spärrballong måste jag säga! Inte klokt vad magen kan få en att känna sig som om man väger 200 kg men gott var det!


Harrys





Ikväll är vi på Harrys o äter upp oss några kilo alla som undrat vem mitt hjärta är här e han..

Mätt



Ny dag ny frukost! Hoppas ni får en fin dag sötnosar!

Inget man missar



Då var det dags igen! 2:a augusti dessutom vart tar tiden vägen? Hjälp snart är det höst grått och trist!

Filmtajm



Filmtajm på G

Väla



Idag blev det en tur till Väla och Helsingborg bjöd på fint väder! En runda på IKEA blev det också där jag införskaffade bla diverse muggar glas och ny tv bänk..Idag har jag dessutom ätit en halv kebabrulle det minns jag inte när jag gjorde sist..Hade glömt hur gott det var...

Dukkah





God morgon godingar! Jag har ju en lite halvknäpp kompis från den stora huvudstaden..Börjar fundera på om han verkligen är så knasig! Såg ett foto på fb för ett tag sedan då han doppade sitt ägg i en kryddblandning som hette Dukkah. Blä tänkte jag, vad gör han? Då de hade med sig detta ner var jag ju bara tvungen att testa detta..Döm om min förvåning att det var en jättecool smakupplevelse! Testa vetja. ..Tror det var en Egyptisk krydda!

Foton







Idag tyckte jag det var dags att ta lite foton, jag menar så att man kan föreviga den lilla bruna färg man fått denna sommar! Det var bara för syrran att hänga med ut bland träden!!!

RSS 2.0