3 år

Idag är det tre årsedan jag träffade denna pudding! 


Nyckelpiga

Då var denna midsommar över för denna gång! Nu får man se fram emot semester! 


Motorcykel

Idag har jag åkt motorcykel för första gången i mitt liv! Vi köpte ett skinnställ av en söt tant på blocket idag! Det tog tre år innan jag vågade åka med min sambo! 


Övningsköra

Dags för unge nr 2 de växer snabbt man hinner liksom inte med! 


Basse slutar 9:an

Idag gick Rasmus ut 9:an sista ungen slutar grundskolan! Nu börjar man bli gammal när ungarna blir äldre! 3 barn 1 barnbarn och ett till påväg! 


Ännu en stor dag

Idag är det ännu en stor dag, idag slutar min minsta 9:an det blir skolavslutning kl 10.15. Min mellersta gick ut första året på gymnasiet redan förra veckan! 


Den första lögnen

Dags för frukost och en ny bok " Den första lögnen" av Sara Larsson innan man ska bege sig till jobbet! Jag fick ju avsluta "Hemåt över isen" härom dagen, jag kom inte alls in i den jag tyckte den var alldeles för tjatig o massa folk att hålla reda på hit och dit! Kanske kommer jag att läsa den vid ett senare tillfälle... Eller inte...


Utflykt

Idag blir det utflykt till Stadsbondgården med några av våra boende, ska bli supermysigt! 


Loppis och nya koppar

Blev en runda på Loppis idag och tre nya kaffekoppar till samlingen! 


Rhododendronparken

Sveriges Nationaldag idag och en extra ledig dag. Det blev en tur in till stan idag för att besöka Halmstad streetmarket, blev ingen mat där utan vi gick vidare till Lotus. Sedan åkte vi vidare till Rhododendronparken! 


Utflykt & ny bok på G

Idag blev det en tur till Ramnåstornet i Torup med kidsen och en god sallad på toppen! Det blir även start på ny bok idag: "Hemåt över isen" av Gunilla Linn Persson! 


Långledig

Härligt med ledig måndag och tisdag ska försöka hinna med att läsa lite! Solen är inte vidare aktiv men man får bara trotsa den och sitta ute ändå! 


RSS 2.0