Grannladyn är tillbaka

Med lite speltips


Skala banan

 

Att skala banan kan vara svårt..Här får du handledning av experten!!!


Ölandsresan

 

 

 

Lite bilder från Ölandsresan kommer här!!! Var så himla kul, blir nästa år igen!!


Pissväder

 

Äntligen hemma. Nu är jag så in i helvetans trött på att köra bil..Åker från ett soligt öland och kommer hem till ett riktigt pisseväder.. Med min maximala otur jag har haft efter att ha fått göra inbrott i min egna bil är väl att man får en blixt i huvudet, röksvamp mellan tårna eller en fästing i röva... Du där uppe du finns inte så alla ni som tillber Gud, ni är lurade!!!


Mobilblogg: Idag hann jag fatt i detta åbä...

img_5570 (MMS)

Mobilblogg: Idag hann jag fatt i detta åbäke.. Det är just en sådan och hans 5511 vänner som för ett jävla liv om kvällarna!!!!


Mobilblogg: fantastiskt, var i trollskogen...

img_0914 (MMS)

Mobilblogg: fantastiskt, var i trollskogen idag. Hittade stammen jag är född i...


Mobilblogg: jag vet nu att jag aldrig skul...

img_4510 (MMS)

Mobilblogg: jag vet nu att jag aldrig skulle kunna jobba som fyrvaktare...attans vad högt och blev lagom illamående där uppe. Nu vet jag att jag är rädd för höjder...


Vad har hänt mor?

Tommy har hittat sin mor


Björnen sover

Direkt rapport med sång från Ölands djurpark


Mobilblogg: är på Ölands djurpark.. Funder...

img_3109 (MMS)

Mobilblogg: är på Ölands djurpark.. Funderar på en grej, här erbjuds hundar vatten i en bunke!!! Alla ska dricka i samma! Ush vad äckligt tycker jag. Tänk om ett glas skulle stå framme i något cafe här och alla skulle dricka i samma? Poor dogs!!!


Semestra på Öland

Ölandbron


Kattpink

 

Det är som sagt inte en hemlighet att jag avskyr katter.. Jag har funderat lite.. Det händer ju att man knappt kan ha altandörren öppen för andras katter springer in i storarummet vilket är jäkligt irriterande.. Om nu en katt skulle komma in i mitt hem, sätta sig i soffan och pissa.. Och som ni vet luktar kattpiss inte hallon.... Vem ska stå för denna olycka? Jag för att jag inte hann få ifatt på kattkräket och hade altandörren öppen? Och hur ska jag då kunna bevisa att katten pissat i soffan? Jag har ju rätt att ha dörren öppen eftersom jag betalar hyra för min lägenhet!! Antagligen måste jag slänga mig över katten och hitta dennes ägare och hur lätt är det när miljoner katter springer runt här uppe på gatorna?????

 

Bara en funderare !!


En hälsning från min vän


Bög besök

img_1917 (MMS)

Bög Jonnie på besök, han blev överlycklig för grytlapparna jag virkat åt honom. Så nu har jag en fönsterputs innestående :)


Och så var sommarlovet slut

 

Det känns som om det var igår kiddisarna sjöng in sommarlovet, i morgon är det tillbaka till skolan igen!!!


Gott

 

 

Blev sen middag idag, fick hitta på något lite snabbt..Lite zucchini, tomat, grädde, riven ost, lök o lite ugnstekt korv MUMS


Oj vad jag kan..

Ja som du ser så kan jag nu även göra egna smycken i fimolera...det hade jag ingen aning om så tur att man testade... blev riktigt nöjd med kulorna som jag gjorde för första gången... Nu ska jag bara få ihop mitt bilar armband med... Oj som jag kan alltså....


Ångest för hösten?

 

Alltså jag säger bara fy fy fy fan helt enkelt, vart tog sommaren vägen? Ikväll när jag jobbat klart och skulle köra hem kände jag bara att nu är hösten på väg fick sätta på helljuset, det var inte igår man hade det på 21.15..Känns ju som om man bara vi fly detta landet!! Åka mot solen och komma tillbaka lagom till den svenska våren. Visst har väl hösten sin charm med tända ljus osv..Men också regn, rusk och ungarnas dyngsura kläder och läskiga hala löv i massor...Jag avskyr vintern, halt på vägarna och is och snö i drivor. Man fryser röva av sig när man ska köra i väg på morgonen och inte tala om allt skrapande på bilrutorna. Jag avskyr ljudet som knastrar under skorna då man är ute och går på vägarna med packad snö. Jag vill ha sol, värme, dagar på stranden, stoppa fötterna genom den lena sanden och ha ljust omkring mig!!! NÄÄÄ jag vill inte vara med längre....


Det ska gå att lära sig något nytt

 

Nu undrar du säkert varför jag inte hinner blogga så ofta?? Jo det ska jag tala om för dig att det är för att jag försöker lära mig virka. Jag är riktigt stolt över blomman jag gjorde idag..Jag är trots allt inte så dum..Det går om man bara vill =)


Så bra....

Så fantastiskt bra, min äldsta dotter har fått jobb så nu funderar jag på att gå i tidig pension, eftersom hon nu borde börja försörja tillbaka sin gamla mamma efter 18 år.

 

Jag ska nu:

Sitta uppe på nätterna

Sova hela dagarna

sätta mig vid dukat bort

gnälla på disken

och bara vara helt enkelt =)


Fröbröd

 Ikväll blev det till att baka fröbröd igen snabbt och smidigt..

Det var i ungdomens glada dagar

 

Satt och rotade igenom en gammal och dammig skokartong som legat gömd. Hittade då detta fotografi på mig och min gamle vän Jonnie då vi tillbringade en dag på stranden. Det var någon gång på 70- talet och jag minns dessa dagar vi låg där som paddor och funderade över livet. Vi var bruna som pepparkakor och ett dopp i det ljumma vattnet gjorde susen för våra dallrande bilringar... Men med närmare eftertanke så kom jag nu på att detta var i början på Juni i år VART FAN TOG SOMMAREN VÄGEN?????????????


Vart tog de vägen?

 

Produkter och förpackningar bara försvinner... Hux flux minns man dem igen och man inser det har gått hur många år som helst sedan man såg dem sist...


RixFm festivalen Eric Saade kidsens favorit 

Det råder bloggtorka här på Jessicasblogg.com. Känner att insirationen torkat till, det är kanske dags att vattna.. Var hur som helst nere med kiddisarna min syrra och hennes jossan på Rixfestivalen i Torsdag. Till ungarnas stora förtjusning så var ju Eric Saade med liksom flera tusen andra som stod och tryckte sig mot en, fifan vad folk..Tog en sådär 2 timmar att ta sig ur hamnområdet..Men vad gör man inte för kiddisarna, nu vet de iaf att Eric Saade finns på riktigt som min lille gosse sa =)


Är det tantvarning?

 

Har idag lärt mig att virka på jobbet..Är det tantvarning?? Tänkte börja i tid till barnbarnen =)


RSS 2.0