Så kom då lite snö

(null)

(null)

Då vaknade man upp till ett Sverige med vinterskrud! Kan inte påstå att man känner en större lycka! Vill ha vår blå himmel och sol! 
I morgon blir det en utflykt till Mölndals stadsmuseum för att se deras nya utställning om mat! Ska även ta en runda  i nostalgimuseet !

Rasmus har fått körkort

(null)

(null)

Idag har sista barnet i skaran fått körkort! Jag är så stolt över dig Rasmus! Så härligt och bra kämpat! Blev även en tur till Hallarna idag med ena dottern och det blev lunch på Hallarna, räksallad med glasnudlar! 

Gelégodis

(null)


Testade att göra gelégodisar i helgen! 0 sp och var helt ok om man gillar funlight saft!

1 dl funlight 
1 dl vatten
2 msk gelatinpulver

Blanda allt i en kastrull när det börjar sjuda häll i silikonform och ställ kallt! 

En helg går snabbt

(null)

(null)

(null)

En ledig helg går så himla snabbt! Det går dessvärre inte snabbt tills man har en ledig helg igen! Har iallafall hunnit med en mysig utflykt med barnbarnen och ousslat klart ett pussel, så nu blir det dags för ett nytt! 

Utflykt med barnbarnen

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Igår var vi ute med barnbarnen på en utflykt till Stadsbondgården och sedan grillade vi korv! Grillade Icas kycklingchoritzo riktigt god och 3 sp per korv, väl värt!  

Mustig kalkongratäng

(null)

(null)

(null)

Idag gjorde vi denna goda gratäng fast vi tog kycklingfilé och skinka istället! Rekomenderas  och var riktigt gott och vi kommer att göra den igen. Recepetet är för 4 personer och är 2 sp/portion! Nästa gång ska vi förbereda tomat och morotssåsen dagen innan då det tog lite tid att fixa med den. Servera med ris eller pasta. 

- 1,3 kg

(null)

Femte veckan med Viktväktarna och 6.6 kg ner så 

det tar sig! 3,4 kg kvar till mitt första delmål - 10 kg innan 20/4 då vi åker till New York och det verkar ju inte helt orimligt!

Vill du också testa Viktväktarna? Klicka på länken och följ intruktionerna så får både du och jag en gratis månad! 

Viktväktarna

FunkisFestivalen 2020

(null)


Ikväll var jag och min Bobo Inger på FunkisFestivalen i Halmstad Arena, alltid lika trevligt!

Frukost & Wahlgrens Värld

(null)

Godmorgon! Dags för frukost och ett avsnitt av Wahlgrens Värld! Kan man mer än bara älska denna familj!? Idag är en ledig dag och jobbarhelg i helgen! Men ikväll blir det Funkis Mello på Halmstad Arena! 

Ravensburger ”Vintage TeaParty”

(null)

Då var ytterligare ett pussel klart "Vintage TeaParty" från Ravensburger! De har helt klart kanonkvalité på sina pussel! I morgon har man ännu en ledig dag så dags för nytt pussel! 


Godingarna

(null)

(null)

Denna lediga dag försvann som alla andra lediga dagar i ett nafs! 

Ledig dag

(null)

Godmorgon!! Idag är en ledig dag, solen lyser och himlen är blå! Idag ska man åka och klippa sig så det blir ordning på kalufsen! Blir även en runda till barnbarnen och sen får man försöka hinna med att ta en promenad!  Igår skaffade jag Storytel har ju lyssnat på en hel del ljudböcker det senaste men Biblio hade inte något vidare utbud! Så just nu i lurarna är det: Lisa Jewell: Varje steg du tar. 

Indonesisk kycklinggratäng

(null)

(null)

Idag blev det Indonesisk kycklinggratäng till middag. Detta är ett recept från Viktväktarna,  9 sp per/port om man tar ris! Jag tog shirataki fettucini och 5 sp/port isället! Dessa har jag köpt på Gymgrossisten i 10 pack! 

Det tar sig

(null)


Barnbarn

(null)

Godingarna glada att de snart blir 3.

Kesogratäng

(null)

(null)


Supersmidig och god gratäng till lunch idag! 

Amarone promenad och libapizza

(null)

(null)

Igår fyndade jag några koppar på loppis! Till kvällen blev det gott vin och libapizza! Idag tittade äntligen solen fram så det blev en härlig promenad! 

RSS 2.0