Ladda sin bil

Är de något jag aldrigt tänkt på är att skaffa en elbil! Har aldrig tänkt den tanken köra och sen måste man ladda den för att köra vidare! Vet faktiskt inte ens hur långt man kan köra på en laddning och vad det kostar att ladda upp en sådan bil. Kan tänka mig nu i dessa tider att det kan ju inte vara billigt att ladda upp! Har sett att det finns laddstolpe lite här och var som utanför affärer osv! Undra vad en laddning kostar eller så är det kanske gratis, ska kolla det nästa gång jag ser en! Har sett att man kan sätta sin bil på laddning under tiden man handlar och då undrar jag laddas den full så snabbt? Sen har jag funderat på om man tex ska köra till Stockholm från Halmstad räcker laddningen eller måste man ladda den under vägen? Då vill det till att man hittar någonstans att ladda den. Elbilar funkar säkert bra för vissa men jag skulle som sagt aldrig vilja ha en! Men är säkert bra om man bara kör runt i storstaden om man tänker på oss andra som kör runt med andra bränslen och förpestar vår omgivning med avgaser! Men just nu kostar det nog rejält att ladda då elpriserna är enorma får hoppas dett finns stolpar som man kan ställa in så bilen inte laddas hela tiden. Får hoppas att det blir en ok kostnad för de som har annars blir det nog billigare att åka kommunalt för dem! Har två år kvar på min leasingbil och sedan tar jag nog en lika dan. 

(null)


Halloween

(null)

Godingarna på jakt efter godis! 

Lasse Stefanz på Cinderella

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Vilken otroligt rolig kryssning vi haft i 2 dagar på Cinderella med Lasse Stefanz. Olle är så grym! 

Pizza lchf

(null)

(null)

(null)

Idag var jag sugen på pizza men orkade inte göra en pizzadeg. Jag googlade lite o hittade dessa goda pizzor! Dessa kommer från Real foods…Så gott! 

Halloweenkalas

(null)

Godingarna på väg på halloweenkalas! 

Brysselkål

(null)

(null)

(null)

(null)

Nu har brysselkålen börjat växa rejält, kommit många nya! Så kul att se hur det växer! Än så länge har de fått vara i fred från rådjur mm så får hoppas det fortsätter så! 

Kyckling Alfredo med blomkål

(null)

Idag gjorde vi kyckling Alfredo med blomkål grymt gott, detta recept får sparas i favoriter och göras igen! Kändes nästan lite lyxigt en tisdag. 

Firat Kendra

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag har vi varit och firat Krendra som nyss fyllde 5 år! 

Rituals

(null)

Idag blev det en till till Rituals krämen luktade supergott! Köpte även en ansiktsscrub och fick en parfym o ansiktskräm på köpet! 

Brysselkål

(null)

(null)

(null)


Då har man kollat till sina brysselkål igen, kommit en massa nya men tar en evig tid på sig att växa! 

Kendra 5 år

(null)

Idag fyller denna lilla goding 5 år! 

Nyfriserad

(null)

(null)

Idag har man besökt bästa Frida och man har fått bort de gråa stråna, och blivit klippt, Så skönt att bara sätta sig ner och få allt gjort så man slipper göra det själv! Blev en skön stund i massagestolen och en god kopp kaffe latte.

Inredningsdetaljer

För några årsedan bestämde vi oss för att renovera ena badrummet. Det var verkligen dags då det var som att kliva in i en film från 80 talet. Det var så gammalt och slitet man var ändå renoverat sedan huset byggdes vilket jag tror var ca 1975. Men visst det var säkert renoverat till det nyare då det renoverades. Jag gillar gammal still älskar de gamla inredningar på badrumi orange brun och grön men jag hade inte velat bo i det idag faktiskt, men det är fint på bild och ger en härlig nostalgikänsla att titta på. Men nytt modernt och fräscht är ändå det bästa! Vi rev ut allt och kaklade hela badrummet! Köpte ny inredning. Finns ju så mycket snyggt att inreda med och det är svårt att välja. Toaletten blev iaf ett riktigt lyft och kändes faktiskt lite större när allt var klart! Sen var det ju bara de lite små inredningsdetaljerna som toalettpappershållare och krokar som skulle upp. Det tog ju ett tag att renovera badrummet och var rätt jobbigt att ha hantverkare hemma när man hade en ledig dag. Men som tur var har vi ett badrum till på bottenvåningen. Finns ju mycket snyggt att inreda med och man kan sitta och kolla på   hur länge som helst. Kanske blir det framöver att renovera badrummet där nere med. Men det får bli en annan historia det kostar ju en del och det är inte en ko på isen just nu då den fyller sin funktion.

(null)

(null)
Brysselkålen

(null)
 
(null)

Tar en evig tid med brysselkålen men den som väntar på något gott! 

Sista gurkan för i år

(null)

(null)

Då var det över o man har skördat sista gurkan för i år o städat i växthuset! 

Oopsies

(null)

Gjorde lite oopsies igår det var längesedan och hade glömt hur sladdriga de var men helt ok till frukost! Mat


(null)

Idag blev det smashade hamburgare med halloumifries och baconlindade lökringar! 


Lite blommor

(null)

(null)


Lite nytt på blomsterfronten! 


Johanna 29 år

(null)

29 årsedan denna fining kom till världen! Grattis Johanna p födelsedagen!

RSS 2.0