Läsombudsutbildning

Idag har jag och 3 kollegor varit på läsombudsutbildning i Kungsbacka så nu ska det bli läsa av!! 


RIP Fluffy

Idag hade min vän Fluffy begett sig till Marsvins himlen när jag kom hem från jobbet han blev 6 år lilla gubben! Nu springer han runt med sin kompis Axel! Må han vila i frid! 


Shopping

Idag blev det en shoppingdag i stan med dottern, mycket trevligt! Sedan blev det storhandling på Ica Maxi! 


- 1,2 kg

Ojdå det smällde till denna veckan också det var ju inte fy skam! Jag har ju inte rört på mig på evigheter jag får liksom inte tummen ur...Nu har jag iofs haft feber o skit men det är ingen ursäkt eftersom jag inte orkat innan heller, lat är jag som min dotter säger.. Så sant! Idag blir det en liten runda in till stan och kolla runt lite senare i eftermiddag är det dags för storhandling igen! Jag jobbade nu min sista helg för detta året.. Skönt!!!!



Frukost och Melodikrysset

Dags för frukost och Melodikrysset!


Smoothie i solen

En smoothie i solen innan det bär av till jobbet!


Fredag

Då är det fredag och i eftermiddag är det dags att gå på min sista jobbarhelg detta året! Ska bli så skönt! Igår kom en leverans från viktväktarna bra att ha hemma till utflykter eller ett snabbt mellanmål när man är i farten! 


Nu blir det ett avsnitt av "Svalbard" innan det är dags att åka o göra skäl för sin lön! Verkar dessutom bli en underbart fin dag idag!


Smak av romerska bågar

Denna ProPud var riktigt god, som att dyka ner med hela huvudet i en kartong med romerskabågar! Kommer absolut att köpa igen...


Kafferep med vänner

Då har Jonnie & Pajjen varit här på kafferep, mycket trevligt! Så klart dukar man som sig bör så ens gäster känner sig välkomna! 


Herrbesök & Kafferep

Godmorgon...Dags för frukost och del 2 av  "Svalbard: Life on the edge" mycket intressant om lite olika människor som bor på Svalbard finns på BBC BRIT!  Sen väntar jag herrbesök då Jonnie & Pajjen ska komma en runda på ett litet kafferep! 


- 2,3 kg

Då var det dags för en check på vågen igen, 

- 2,3 kilo denna vecka det tar sig! Ledig idag och i morgon så det blir att ta det lite lungt då jag faktiskt kände mig lite risig igår, kli i halsen och säkert lite feber! Hoppas på bättring snarast! 


Grillade kycklingfärsbiffar

Idag blev det grillade kycklingfärsbiffar med couscoussallad och ajvardressing! Supergott och nu är man mätt och belåten igen. 


Veckohandling

Veckohandling avklarad alltid skönt när det är gjort så man slipper springa i affären var och varannan dag! Ledig två dagar till och måste ju erkänna att det är hur skönt som helst! Till lunch idag fick det bli chorizo med bröd! Det var ett tag sedan jag åt den men den är riktigt god 4 sp per styck! 


Grillat är gott

Grillat idag igen, pepparbiff med potatisklyftor sparris bönor och grönpepparsås! 


Grillad lax

Idag blev det en härlig utflykt till Falkenberg och Varbergs fästning lite kallt men härligt att återse blå himmel! Igår gjorde sambon en smaskig måltid vi åt musslor och grillad lax! 


Minimelon

Grillad fläskytterfilé blev det ikväll! Hittade små minomeloner idag, så söta och goda toppade med proteinpudding det var inte fy skam! 


En ledig dag idag

En ledig dag har man vaknat upp till! Det har varit full rulle ett tag nu men äntligen lite lugn och ro man hinner liksom inte med dagarna! Det blir bara lugnt här fram till eftermiddagen då det blir en tur till gymmet med dottern! Sen bara en jobbardag kvar innan ledig helg! Ska bli skönt och jag längtar så efter sol och blå himmel! Nästa helg är min sista för året ut då jag äntligen får göra lite annat och ska mest jobba dagtid förutom när vi har kvällsaktivitet i projektet! Igår hade vi en supertrevlig pubafton för våra boende   Det var mycket uppskattat! 



Melodikrysset

Det var inte direkt igår vi spelade Melodikrysset, det blev en lång paus men nu är det dags igen! 


Hälsat på hos Godingen

Haft en härlig eftermiddag med mitt lilla barnbarn med mycket skratt och lek!


Ny bok Julia 17 år & jag ska bli Mormor igen!

Då var det dags för både ny bok och en ledig dag innan helgjobb! Veckorna springer iväg så man knappt hinner med! Nu ska jag börja på "Den lilla bokhandeln i Paris" måste säga att jag fastnade för den först och främst av handlingen förståss men även pga av omslaget! Det var samma med "Hemma hos Bettan" omslaget gör en hel del för vilka böcker jag väljer! 


Jag kan även stolt berätta att jag ska bli mormor igen och Jayden ska få ett syskon så himla härligt! Idag blir det en tur till godingen och sedan fira att min dotter Julia fyller 17 år idag... Hipp Hipp Hurraaaa!


Helsingborg/Helsingör

Då var vi hemma igen efter en helg i Helsingborg/Helsingör den har varit fullspäckad och vi hamnade på en del oplanerade ställen men vilken fantastiskt helg det har varit! 


Retro

Idag kom min Retroväska all the way from China kommer passa utmärkt till mina Retrobrillor! Är supernöjd med mitt köp!


Ut på äventyr!

Godmorgon! En ledig dag igen och jag ska ta mig en lång frukost och läsa så det ryker ur öronen! I eftermiddag bär det av mot lite äventyr söderut med min sambo, det var ju ett tag sedan sist! Ska bli skönt och komma ifrån vardagen och alla måsten! 


RSS 2.0