Den lilla vingården vid bergets fot - Marie Sammeli

(null)

Dags att börja på fortsättningen av "Det lilla galleriet i solen" Den lilla vingården vid bergets fot...

Träskkungens dotter - Karen Dionne

(null)

Dags för Träskkungens dotter 
av Karen Dionne! 

Frulle

(null)

Dags för frukost ledig dag och att försöka komma in i boken jag började på iår! Det var alltför  många namn för att jag skulle hänga med i svängarna men.....Jag börjar om de sidor jag läst och hoppas att jag hänger med denna gång! Känns ändå som om denna bok kan bli riktigt bra! 

Nyårsfesten- Lucy Foley

(null)

Dags för ännu en bok Nyårsfesten av Lucy Foley... Kanske är pusselperioden över och böckerna kommer mer i fokus, snart är det vår! 

Hon som vakar - Caroline Eriksson

(null)

 Dags för en ny bok! 

Wasgij - A day to remember

(null)

(null)

Ännu ett Wasgij klart! 

Kroppsbehandling

Alltid har man ju något som man inte tycker om på sin kropp! Jobbigt egentligen att man måste störa sig på det ena eller andra! Någon kanske inte gillar sin näsa, någon annan tycker att läpparna är alldeles för små och tunna! Många tycker nog att man har för många rynkor som sitter på allra de möjligaste ställen, å då ska vi inte prata om celluliterna! Gäddhänget på armarna och magen som hänger och slänger som en sopsäck! Ibland önskar man att man bara kunde vara nöjd och bara vara som man är! Det är ju trots allt en själv som går i sin kropp så varför bry sig om vad andra kanske tycker! Däremot om att man känner att man kanske har ett problem med sin kropp så ska man ju såklart kunna få hjälp med det man känner att man behöver hjälp med! Finns ju de som verkligen mår dåligt hur man ser ut! Som tex de som får bukplastik kan ju vara så att man har varit extremt överviktig  och sedan lyckats gå ner i vikt och sedan fått en massa häng på vissa ställen! Kanske inte alls går att träna bort och då är det ju toppen att kunna få hjälp med en sådan sak! Hade själv velat ta bort lite mage som hänger som en sopsäck! Men troligen kommer jag att få leva med den resten av livet och så får det ju vara då! 

(null)Det lilla galleriet i solen - Marie Sammeli

(null)

Dags att börja på en ny bok: Det lilla galleriet i solen av Marie Sammeli! 

Shopping med denna lilla goding

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag blev det lite shopping med mitt ena barnbarn Kendra som gillar Frost! Så det blev både Elsa klänning fläta frostringar och målarbok allt i Elsas tecken! Ikväll firade vi även min ena dotter Julia som fyllt 21 på Trattoria La Pizza supergott! Ledig dag

(null)

Godmorgon, dags för en ledig dag som inte kommer bestå av alltför många stressande aktiviteter! 

Julia 21 år

(null)

Grattis min fina dotter på din födelsedag! 

(null)


Nio liv - Emelie Shepp

(null)

Dags för sjätte delen om Jana Berzelius av Emelie Schepp!!!

Striden om Dimön - Mariette Lindstein

(null)

Då har man vänt sista bladet i den femte delen av Dimönserien "Striden om Dimön" av Mariette Lindstein! Man vill bara fortsätta att bläddra men tyvärr så är den slut..Denna del av Dimön är som de andra fantastiskt bra och grymt spännande så att det kryper innanför skinnet på en! Man vill sträckläsa så fort man läst första sidan och Mariettes beskrivningar om omgivningarna på Dimön är så att man själv befinner sig på platsen! Kanske inte en plats man skulle vilja besöka om man tänker på allt fasansfullt som försiggåtts på denna Ö och som denna gång ger Julia Frisk och Franz Oswald en gemensam fiende nämligen ett frireligiöst brödraskap som  kallar sig Ursprungsevangelisterna! De har en fruktansvärd kvinnosyn och använder hemska uppfostringsmetoder mot sina döttrar...Hur man än vänder och vrider på det så känner man ändå förståelse för att personerna i boken känner en dragningskraft att återigen stiga i land på Dimön! Väntar med spänning på 6:e delen och att ljuset snart lyser upp den mörkaste platsen på ön!!!


Broder Jakob - Emelie Schepp

(null)

Dags för att börja på femte delen av Emelie Schepps serie om åklagare Jana Berzelius! 

RSS 2.0