Gråt inte över spillt kaffe



God morgon på er..Dags för en ny dag och jag har redan börjat den med att hälla ut kaffe över hela bordet..Undra vad som händer härnäst. .

Fransk kycklinggryta



Idag har varit en mycket trevlig dag då man haft ett pass på sitt andra jobb.. Väl hemma hade hjärtat lagat supergod Fransk kycklinggryta..Muuuums

I morgon är en annan dag

 
Söndag och man kan återigen börja fundera på vart helgen tagit vägen. .Det behövs faktiskt ytterligare en dag mellan fredag och måndag..

Nu är det så...



Ja nu är det så att jag är mätt som en hel långtradare.. Hjärtat är bäst på matlagning..

Min snygging



Bara för att det är lördag o jag har bloggtorka så bjuder jag på ett foto av min snygging..

Bättre sent än aldrig

 
Idag har det varit full rulle en snabbis på auktion med Krister (i Stefan och krister) efter det en tur till ett fullsmockat Ullared nu lite välförtjänt Melodikryss! 

Mys



fredagsmys

Bautafamiljen



Idag är bautafamiljen samlad i de Hyltebrukiska skogarna bara lille gossen som fattas..Ikväll har hjärtat gjort Chicken curry på begäran

Frukost med...



Mysig frukost med min snygging..

Jag har världens bästa man i mitt liv

Idag lagade han fylld fläskfile med stuvad savoykål

På jobbet

 
Jag har ju gästspela på Dagverksamheten ett par dagar..Idag har vi varit i Unnaryd och haft 5 kamp med pensionärerna och återigen har vi vunnit tillbaka bucklan och vi vann..Hejja Torup Tack för en trevlig dag Gunilla :)

Äntligen



Ja äntligen i säng, det har varit en lång dag som har tillbringats på en stol för att använda öronen..Efter det åkte vi och åt kvällsmat hos Hjärtat! Hemgjord pizza (taco och kebab) blev det och det var så gott att jag åt alldeles för mycket men det bjuder jag på idag! Han är bäst på att laga mat.. Väl hemma så slog min son rekord i att somna tror jag kom hem kl 21 och kvart över sov han..Inte dåligt när man snart är 13 år :)

Sockerfrallan



Utbildning idag o vi tog en tur till sockerfrallan för lunch..Gott..

Kärlek



Det är kärlek när man får en fin gubbe på på bilrutan när man tvingar ut sonen o skrapa...

Säger bara..



Fy fan vad det är kallt :(

Man tager vad man haver



Man tager vad man haver sa Kajsa Varg..Detsamma gjorde jag idag och det blev supergott..Kyckling, vitkål, paprika milda mat extra 4% sambal olek och banan..

Risenta & Lindahls



Har nu testat risenta Granola..Brukar ju annars köra på Pauluns med dadlar och hasselnöt och den måste jag säga har mer smak än denna vaniljgranola med tranbär och jordgubb..Men jag sätter denna på en en andraplats för Granola är ju ändå Granola :)

Har dessutom testat Lindahls laktosfria kvarg..Finns dock inte i byhåla där jag bor utan man får bege sig till la stada om man ska få fatt i den..Jag har blivit så mycket bättre och ballongmagen är som bortblåst efter att jag börjat med iberogast droppar..Tjoho det finns hopp om livet..:)

Nu får ni ha en fin dag godingar jag ska gästspela på Dagverksamheten ett par dagar sedan vankas även utbildning och helgjobb så jag vet hur jag ska spendera min tid, den lär inte gå till spillo..

Jag tror han behöver..

 
Ja jag tror han behöver en större kasse eller vad tror ni? Själv har jag avancerat till den större..Snart dags för en 6 dagars arbetsvecka varför går ledig helg alltid alldeles för fort, jag bara undrar???

Söndag o snart ny vecka



Dagens middag fick bli Chili Con Carne det var super gott att skippa de vanliga bönorna i tomatsås och göra sin egen röra på bönor chilisås och tomatpure o lite chili..Jag har världens bästa karl som gör bästa maten..Så gott!!!

Saturday

 
 
 

Helsingör



Idag blev det en liten utflykt till Helsingör Pölse o öl satt som en smäck..

Gårdagens



Detta fixade hjärtat till igår kväll kan säga att kroppen fick nog en chock o jag somnade knall o fall!

Angry bird

 Relax

Chillaxa

Då var det fredag och det är färdigjobbat för denna veckan skönt med två helger i rad och man haft tre jobb under veckan så nu är det dags att chillaxa

Kvällens middag



Idag beställde hjärtat lax så det fick det bli..Så gott..Bara häll över vitlök o örter cream cheese + milda mat extra 4% & skjuts in i ugnen..

Dagverksamheten

Idag har jag jobbat på Dagverksamheten  med bästa Gunilla! En ny erfarenhet och hur kul som helst..Det är tur man är bäst på nästan allt då kan man ha hur många jobb som helst :)

wii U



Skönt att man kan engagera sig även hemma :)

Clementin



Gott...

Morning

God morgon godingar! Ny dag och nya möjligheter..Dagarna går så snabbt att man knappt hinner med så bjuder även på en bild från gårdagen..

Nytt jobb

Inatt var det första passet på min bredvidgång på mitt nya jobb som personlig assistent som jag ska hoppa in på ibland! Två jobb borde ju funka skam den som ger sig! Hur som helst så stormrivs jag redan vilket kanonjobb! Man är liksom lycklig när man åker hem denna arbetsplats kommer göra mig glad!

I dag en fin dag



Idag har det varit en underbar dag vilket väder..

Crossing



Så himla gulligt!

Tacos

 
Hur snabbt kan en helg gå egentligen? Denna helg har ju bara susat förbi jag har knabbt hunnit med jag vill ha den tillbaka..
 
Kan rekommendera detta nya tacobrödet så himla gott och i form av en skål..

Lördag



Ät det lördag så är det..

Nu är det nästan som om man måste gråta...



Ni som följt mig ett tag har ju sett att jag lider av extrem ballongmage. .Fick tipset idag på Facebook att testa denna..Jag har provat alla piller som finns för att motverka extrem uppblåst mage..Inget har funkat..Idag köpte jag dessa droppar jag vet inte men det känns som en befrielse att jag nästan måste gråta..Man ska inte ropa hej förrän man är över bäcken MEN jag har ätit o har INGEN ballongmage tidigare har jag lidit Helvetets kval efter varje måltid... Ska man skratta eller gråta? Funkar detta ska jag vara evigt tacksam ballongmage är lika med kill me...

Mat



Dinnertajm

Lördag då får man


Det var inte igår man drack cherry smaken... God. ..

Goddagens



Äta bör man annars dör man sägs det, äter gör man ändå dör man..Spelar ingen roll hur man än vänder och vrider på det..Mätt som en plätt hoppas ni får en fin dag!!

Hungrig



Middag

Vilken dag



Idag har jag varit slappare än slappas..Nästan så man skäms har legat på sängen hela dagen o kollat på film har även hunnit med en powernap nästintill en välbehövlig dag!

Lazy



Idag är det en sådan här dag..Gott.. så har ni några tips på bra filmer tages det tacksamt emot :)

Nytt & Gott



Hittade denna osten idag mycket god..

Äppel

Jag är inget stort fan av äpplen! Men köpte dessa idag SUPERGODA!!!

Its a good day

 
 
 
 
 
 
God morgon godingar! Då har man gått på ett par dagars ledighet och jag klagar absolut inte! 
 
"Its a good day to be happy"

Gokväll



Lagom trött och hjärnan är mindre innehållsrik för tillfället..Så känner att jag är värd lite Kvinnofängelset och en jordgubbssmoothie raklång på sängen!

Nytt..



Idag har det varit en mycket trevlig dag, en dag man blev lycklig av..Idag har jag varit på intervju för ett jobb som personlig assistent ..Ett jobb till kanske du tänker? Du jobbar ju redan så det räcker.. Ja varför inte detta kommer verkligen passa mig som handsken..Jag känner att jag vill utvecklas lära mig något nytt och detta kändes så rätt..så rätt jag blev lycklig och alldeles varm i hjärtat..!

Man ska inte vänta på att saker ska ske man ska se till att det händer..Än är gamle tanten inte rutten, gammal och grå..Känns som om allt går mot nya tider, går min väg efter alla år av sliriga stigar känner jag att jag är värd att vara lycklig ..

PS kärlek till mina nya underbara sockar!

Billigt



Det är bra att vara kommunanställd, ett år laddat med gym, bad och gruppträning 300 spänn..

Röstat



Då har man varit och lagt sin röst och gjort rätt för sig. Nu är det bara att hoppas på att det blir en förändring i fosterlandet..

Om o om igen. .



Det behövs inga ord det är bare å ät!

Kärlek..

Total makeover

God morgon på er, grått och trist idag men vad gör det..Idag är jag ledig och ska försöka masa mig iväg till gymmet en runda! Sen tror jag att hemmet skulle behöva få sig en total makeover. .Antar att det är på sin plats att städa lite..

När man är knäpp





Jag förstår inte hur latmasken har kunnat bita tag i mig som den har gjort..Jag måste verkligen komma tillbaka till mitt gamla jag..Måste erkänna att jag mår så mycket bättre när jag rör på mig..Ni som följt min viktresa vet ju redan att jag är lite knäpp och att jag ser mig själv som förut i spegeln. Jag ser inte min viktnedgång..

Idag innan jag gav mig ut på min runda fick jag tårar i ögonen och tyckte att jag såg hemsk och jättetjock ut..Sjukt knäppt jag vet.Tog på mig en jacka jag hade innan sommaren och den satt lite tight då, idag drunknade jag i den...Då fattar jag på något vis, visst är det helt KNÄPPT! Jobbigt att hjärnan inte hänger med. Det hjälper inte vad folk säger till mig för jag har väldigt svårt att tycka om mig själv då jag fortfarande ser mig som jag såg ut innan!

Nä nu nya tag och jag har saknat mina rundor dem får mig att tänka igenom både det ena och det andra om och om igen!

Måndag hela dagen

God morgon Godingar nu kör vi...
13 propoints 

Men lägg av jag brallar på mig..



Ja jag brallar på mig..jag är så trött på allt som tar sådan plats i mitt kök..Men nu har jag hittat en ihopfälldbar sil..Tack gode gud amen för ihopfällbara produkter i köket som tar mindre plats..

NINTENDO



Som jag berättat tidigare blev jag tillfrågad av Viktväktarna om jag ville prova på en ny träningsform med att träna även hemma..Kanon tyckte jag då jag funderat på att köpa bollar och grejer men aldrig kommit till skott..Tur var väl det då detta verkar vara superkul! Så damp det ju ner ett paket från Nintendo för ett par dagar sedan! Har tyvärr haft lite mycket runt omkring mig så har inte hunnit installera det men snart är jag på G! Här är en del av innehållet och jag är riktigt nyfiken på hur det fungerar..Har kikat på deras info film och det ser ju jätteroligt ut, så snart kommer mer info :)

Vilken underbar natt



God morgon sötnötar! Vilken underbar natt..Tror jag somnade innan kl 22 igår! Har sovit som på fluffiga moln känns det som och även möjligen som i en hängmatta på en öde ö i Maldiverna..Nu inväntas Melodikrysset och sedan en kvällstur på jobbet..Ha en fin dag på er..

Idag är överkörd grävling mitt mellannamn



God morgon alla godingar! Idag vaknade jag upp trött som en överkörd grävling och kände mig nästintill som tvåhundra år gammal..! Fredag och ny dag på G det är nu man ska se det hela ur positiv synvinkel att livet är underbart, sova är överreklamerat och att sätta sig i bilen och rulla mot jobbet går hur bra som helst bara man får lite kaffe!

Så sant



Stämmer precis..

God Morgon



Önskar alla en trevlig dag!

Kvällens middag



Gott..Idag slapp man laga middag själv det blev pasta och sås på milda mat extra 4% lök paprika bacon och kantareller..

Tillbaka där man en gång började



Hallojsan solen skiner och himlen är blå! Idag är min första dag på en ny avdelning! Eller ny och ny jag är tillbaka där jag en gång började min karriär för ett x antal årsedan! Man kan säga att cirkeln är sluten..

Jag och min mus



Go kväll i stugorna! Som ni ser har jag blivit ganska lat av mig! Här ligger jag och min mus..Jag har avancerat och skaffat mig en trådlös sådan..Allt för att slippa gå upp ur sängen och stänga av alla makapärer..

Lax



Detta är något ni borde testa..blanda en ICAS cremecheese vitlök och örter med 1 burk mini fraiche. klena över laxen häll på 1 pkt milda mat extra 4% skjuts in i ugnen =MUMS

Ett paket kom lastat med Nintendo Wii U



I början av sommaren fick jag förfrågan av Viktväktarna om jag skulle vilja prova lite produkter från Nintendo..Självklart är jag inte sen att hoppa på verkar hur kul som helst! Så idag kom ett paket lastat med prylar..Ska bli kul att se hur denna hemmatränig kommer att gå...Fortsättning följer

Idag är en bra dag

Måndag och två lediga dagar framför mig så jag har inget dåligt samvete att spendera några timmar på denna plats!

RSS 2.0