Trasdockan - Daniel Cole

(null)

(null)

Man kan ju inte vara utan bok, så dags för en till! Jag har så många på lager att det är svårt att välja! Nu blir det: "Trasdockan" av Daniel Cole, den verkar ju lovande! 12 dagar kvar tills vi reser till Rhodos så då måste den vara utläst, för i resväskan kommer jag att packa pocket!

(null)


Ännu en bok färdigläst! SLUTET -Mats Strandberg

(null)

Då har jag läst klart Mats Stranbergs " Slutet " Funderade först på om jag skulle läsa den då den riktar sig till "unga vuxna" jag tillhör ju inte direkt den kategorin, men tveka inte att läsa den även om du kommit till åren. Detta var hans bästa bok hittills! Vilken historia vilken känsla man fick när man läste, är det möjligtvis så att man hade agerat som personerna i boken om man bara hade en månad kvar att leva! Att efter det så fanns inget liv på jorden kvar!  Vad hade man gjort när klockan bara tickar på och slutet är nära?Kundtjänst

Något av det värsta jag vet, är att prata i telefon! Jag har aldrig ljudet på min mobil heller och då kan det ju hända att man missar ett och annat samtal! Jag är mer en sms människa och har så svårt för slöpratandet i telefon! Sen finns det ju de som älskar att prata i telefon och kan sitta och göra det i flera timmar bara sådär! Nej själv tycker jag att det finns annat att lägga sin tid på! Sen finns det ju de företag som kan behöva hjälp med kundtjänst genom telefon! Professionella människor som verkligen gillar att sitta i telefon hela dagarna och tur är väl det! Tänk dig själv om du har ett företag som behöver ha en kundtjänst, då är det ju toppen om man kan ha den tjänsten någon annanstans för den behöver ju inte vara på plats! Dessutom sparar man ju plats och den kan man ju ha till annat! Tror det är många som känner som jag över att sitta i telefon! Därför så är man ju kanonglad att sms uppfanns! Sen finns det ju de runtomkring som blir irriterade ibland om man inte svarar och det kan man ju faktiskt förstå, men man är ju bara ett sms bort! Glad Påsk

(null)
Glad Påsk på er! Här börjas den med ny bok av Mats Strandberg "SLUTET" läste klart "Hem Ljugna Hem" av Michelle Sacks. Den var läsvärd men lite konstig tycker jag! Absolut inte dålig men mindre bra! Den gjorde som jag brukar gilla, hoppar lite från person till person. Men den den var ändå lite småkonstig!  

Om 2 timmar börjar dagens jobbarpass så Påskelgen spenderas på jobbet!

Ramnåstornet och Bosgårdsfallet

(null)

(null)

Idag blev det en runda till Ramnåstornet och Bosgårdsfallet! Vilken underbart härlig sommardag!

Releasfest Mariette Lindstein & Christoffer Carlsson

(null)

(null)

Ikväll var det äntligen dags för Mariette Lindsteins (Sprickor i Jorden) & Christoffer Carlssons (Järtecken) Releasefest på Nicolas Café i Bäckavattnet! Det var en riktigt trevlig kväll och god mat! 

Sprickor i Jorden - Mariette Lindstein

(null)

Alla böcker har ett slut, men jag vet inte riktigt vad det är med Mariettes böcker som gör att man fängslas så! Man uppslukas av både tid och rum och har svårt att lägga boken ifrån sig! Hennes böcker ger en och annan hjärtklappning, pulsen stiger och man har svårt att sitta still när det är som mest spännande, och spänningen stiger för varje sida som vänds! Ännu ett mästerverk i bokform! Jag ger 5 stjärnor av 5  och hoppas verkligen på en fortsättning! 

Läsa en ledig dag

(null)

Godmorgon! En ledig dag och jag ska viga den åt att läsa några timmar! Solen lyser med sin frånvaro så det blir att trycka ner baken i soffan! I morgon är det dags för Mariette Lindsteins release av  "Sprickor i Jorden" självklart kommer man vara på plats! 

Tre apor rosé

(null)

Smakade det nya tre apor rosé i helgen! Det var helt  ok men lite sött för min smak! Finns inte på Systembolaget men går att beställa! 

Godingar och en tur till stan

(null)
(null)
Igår kom Godingarna på snabbvisit och fick sina påskägg! Sedan blev det en spontan utgång i stan! 

Loppisfynd

(null)
Idag fyndade jag fyra kaffekoppar! Bara älskar den blåa Rörstrandkoppen! Koppskåpet är nu redan överfullt och jag får spana efter ytterligare ett skåp.
(null)

Koppskåpet

Kan man börja dagen bättre?

(null)

Kan man börja dagen bättre? Troligen inte...Det är dags att bege sig till Kalifornien! 

Nu börjar det närma sig

(null)

När Taxfeekatalogen kommer...Då börjar det närma sig! 

Sprickor i Jorden - Mariette Lindstein

(null)

Vilken underbar överraskning i brevlådan idag! Ett stort tack till Bokförlaget Forum och Mariette Lindstein för boken! "Sprickor i Jorden" denna bok släpps 17 april och är fortsättningen på " Vit Krypta" Ska bli så spännande att ge sig in i boken

Promenad och kycklingsallad

(null)

(null)

Efter jobbet idag så blev det en promenad och Creepypodden! Så härligt väder med blå himmel och att se hur allt nu börjar knoppas och slå ut.  Blev kycklingsallad till middag! 

Koppskåpet

(null)

(null)

Vitrinskåpet färdigmålat och i helgen får kopparna flytta in! 


Promenad Creepypodden & Smoothie

(null)
(null)

Det var ju härligt att få låna sommaren några timmar igår, idag vände det tvärt! Men har tagit mig en promenad iaf lyssnat på Creepypodden och intagit en god smootie! Kan verkligen rekommendera Lindahls kvarg päron/vanilj utan socker, så god! 

Datorkurs

Jag kommer ihåg när jag gick i högstadiet. Det var på den tiden man hade olika tillval man kunde välja. Jag valde dator och kontorskunskap. Det var ju på den tiden då internet inte var en del av vår vardag. När jag tänker efter så känns det ju faktiskt inte så himla längesedan och utvecklingen har verkligen gått framåt! Iallafall så fick vi ju ta datorkörkort och jag minns än idag den svarta bakrunden på datorn och den gröna texten. Minns dock inte vad vi gjorde för att få detta datorkörkort! Men när man väl hade fått det så fick man tillgång till datorn även på rasterna! Kommer inte alls ihåg vad sjutton vi sysslade med! Känns inte som om dessa kunskaper vi fick då är aktuella idag för då hade man ju kommit ihåg det antar jag! Nej man kanske skulle ta och boka en excelkurs för att lära sig lite mer. Vi hade öven maskinskrivning och var tvugna att lära oss att skriva utan att titta på tangenterna! Själv fuskade jag hela tiden och tittade under skärmen så jag lärde mig ju inget alls i princip! Sen återstod ju debit och kredit och vi skulle lära oss att hantera en räknemaskin! Ja jag avskyr ju siffror så ni kan ju förstå vad jag lärde mig av detta, precis...ingenting! Men det har ju gått bra i livet iaf! 
Som grädde på moset

(null)

En hel ledig dag framför mig och inte något planerat! Kan ju inte bli bättre än att solen skiner också som grädde på moset! Inviger min retrokopp från Staffordshire och njuter av tystnaden. Visst är Engelskt porslin vackert, måste köpa på mig mer! Förhoppningsvis får jag skåpet klart så alla koppar kan flytta in denna veckan! 

Hem Ljugna Hem - Michelle Sacks

(null)

Då är helgen färdigjobbad och nu är man värd en ny bok och rosé. Idag är det sommarväder så man får  passa på att njuta! 


Lunchbag

(null)

Inviger min nya lunchbag idag! Nu kommer alla matlådor att få plats och lite till! 

Jurtjyrkogården

(null)

(null)

Igår kväll blev det en tur till stan och Bio med ena dottern! Den var okej men inte mycket mer, man ska nog inte göra om gamla filmer! 

Godingarna hos Mormor

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag var Godingarna här några timmar! Det blev dans och utelek. När de åkt hem tog jag en härlig promenad i vårvädret med creepypodden i öronen!

Jayden dansar

Linser

(null)
Igår var jag på linsträning hos optikern! Får hoppas att jag blir bättre på att plocka ur dem för in är ju inga problem! 

RSS 2.0