Wasgij

(null)

(null)

Ännu ett Wasgij klart! Minns första gången jag skulle lägga ett det var ju i början då jag försökte lära mig pussla, blev skitförbannad för det är ju inte bilden på paketet man pusslar och man hade inget att gå efter! Men tycker nu att dessa är jätteroliga och lite utmanande! 

Pappas Pojke - Emelie Schepp

(null)

Dags för 4:e delen i Emelie Schepps serie om Åklagare Jana Berzelius..Papps Pojke! 

Underbar bild

(null)

En underbar bild på mina Barnbarn..

Besök

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag kom Godingarna på besök! 

Minutbiff

(null)

(null)

Ikväll blev det minutbiff med potatisklyftor, rödvinssås, halloumi och saffransmajs.


Viktväktarböcker

(null)

(null)

Idag blev det en loppisrunda! Fyndade lite gamla kokböcker från Viktväktarna, kanske kan man hitta nåt gott men man får ju räkna om då de inte var från igår, appen är ju kanon men det är ju åndå något visst att bläddra i en kokbok! Hittade även två kaffekoppar! 

Risotto

(null)

(null)

Ikväll blev det Risotto, supergott! 

Fläskfile med svamprisotto

Trött på stenskott?

Hur många gånger har man inte kört runt på vägar och fått ett stenskott eller två. Det hände mig för inte så längesedan. Skulle köra hem från jobbet och körde på Nissastigen och möter en jäkla lastbil. Den körde dessutom inte lagligt utan körde på som om föraren snott lastbilen. Helt plötsligt så smäller det till i bilen och jag tänkte, vad sjutton hände? Det var en så hård smäll att jag nästan flög halvt ur förarsätet. Tänkte först att det måste ha varit en stor stenbumling som kommit på motorhuven för det kändes verkligen så., för det var en riktig smäll det vill jag lova. Ser sedan då jag kommer hem att framrutan har fått ett rejält stenskott uppe i högra hörnet, inte alls roligt. Det var ju bara att boka en tid för att laga stenskottet. Man har ju inte sådär jättemycket tid till övers men det var ju bara att gilla läget. Sagt och gjort jag bokade en tid och det lagades på mindre än 20 min och ingen var ju gladare än jag. Men numera kan man ju förebygga stenskott, speciellt på grusvägar. Hade inte en aning om att det finns möjlighet till dammbindning av vägar det hade ju man ju gärna velat göra om man tex hade en grusväg upp till sitt hus. Allt för att förebygga stenskott och behålla bilen hel så länge det går.

 
Hjärtat smälter

(null)

Ja vad säger man...Mormorhjärtat smälter! 

En promenad

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag blev det en promenad i Virsehatt och vi gick rakt på dessa bestarna som inte ville släppa förbi oss så vi fick helt enkelt gå samma väg tillbaka! 

Helgen den gick

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Haft semester denna helgen, riktigt skönt, nu är det bara en 3 dagars arbetsvecka innan ledig helg igen! 

Pussel

(null)

(null)

Färdigpusslat! Tror detta var det tråkigaste pussel jag pusslt! Har legat under sängen över ett år halvpusslat, men fint är det!

Höst

(null)

Nu är det verkligen höst! Härliga färger på träd och buskar! 

Flytt

(null)

Godmorgon! Idag är en ledig dag å idag ska jag hjälpa min yngsta dotter med pojkvän att flytta in i detas gemensamma 3:a i Halmstad! Men först lite frukost och några kapitel läsning! 

Kendra 3 år

(null)

Idag fyller denna Godingen 3 år!

Hipp Hipp Hurra för Kendra idag idá!

Ny vecka

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


En helg går så himla fort, men vi har fått så mycket gjort! Har börjat renovera i tvättstugan och hann med lite mer än vad vi planerat! Även hunnit pussla klart ett pussel till och det har blivit lite god mat och dryck! Dags för ny vecka!

Kalas för Kendra

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Igpr var det Kalas för Kendra som snart fyller tre år! 

Olika verktyg

Min sambo han älskar verkligen verktyg av olika de slag. Han köper på sig både det ena och det andra har en stor samling och skulle säkert köpa på sig mer om det skulle behövas. Samma med massa sågar och andra maskiner som sedan bara står och tar plats. Något som hade passat oss bra är faktiskt en robotgräsklippare men det äger vi faktiskt ingen. Men vem vet kanske skaffar vi det framöver. Just nu håller vi på att renovera våran tvättstuga för att vi ska skaffa en bastu. Så visst kommer vissa verktyg väl till pass nu. Det är mycket mer jobb än man först trodde. Vi har iaf tagit bort skåp och målat väggarna. Nu ska bänkskivan flyttas så att vi kan höja upp både tvättmaskin och torktumlarna så de kan stå bredvid varann. Tur då att sambon äger borrmaskiner, ja det är faktiskt några stycken. Det enda som han har pratat om att han skulle vilja ha är en motorsåg, och en rotationslaser men där går ju en gräns för vad ska ha det till? Nä nu är det att jobba vidare på tvättstugan så vi kan beställa bastun samt fixa golvet också, ska bli så skönt när allt är klart.

 

 

Kelloggs

(null)

Godmorgon! Idag blir det full rulle.. Först blir det in till stan och köpa målarfärg till tvättstugan! Sedan i väg till Hylte för att fira mitt barnbarn Kendra och sen hem och måla! 


Morrn Morrn

(null)

Godmorgon härligt  att ha tre lediga dagar framför sig! Dags å inviga loppisfyndet, min fina Rörstrandkopp! 

Fläskfilé med balsamicosås

(null)

Ikväll blev det fläskfilé med balsamicosås  men bytte ut fläskfilén mot fläskytterfile och tog ris istället för Bulgur! Riktigt gott och vi kommer göra det igen! 

Kycklingpyttipanna

(null)

Ikväll blev det kycklingpyttipanna o ägg, supergott! 

Stekt torsk med saffranssky

(null)


Ikväll blev det stekt torsk med saffranssky 
7 sp/portion...Gott.

Mina barnbarn

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

En ledig dag går så fort! Har jobbat så in i helsefyr så äntligen en ledig dag så jag kunde träffa mina barnbarn! 

Tacos o Bio

(null)

(null)

Ikväll blev det tacos hos dottern med sambo och sedan bio! Såg Antebellum, vilken grym film men riktigt riktigt bra! 

Grattis Johanna på din 27 årsdag

(null)

Idag är det ingen vanlig dag för det är min äldsta dotters födelsedag! Stort grattis Johanna på din 27 årsdag love u!

RSS 2.0