Helt galet beroendeJo som sagt jag har blivit helt beroende av Farmville på facebook, det är liknande The Sims det ska odlas och skördas. Ta hand om djuren och bygga upp en gård. Det går sakta men säkert eftersom det måste finnas mynt för att köpa diverse saker. Inte nog med det, det är knappt man hinner jobba om man nu inte planterar så man är hemma lagom till man måste skörda annars blir det förvuxet. Fattar inte hur man kan bli så beroende av ett spel, än mindre att man är vuxen och hålle på med sånt här tönteri..Det är skitkul med FARMVILLE =)


En gayares förberedelserNär gayare ska ut och resa så är det en massa förberedelser:

All behåring ska bort så vax kommer väl till pass och när det är klart är det som om vaxet fastnat inne i en fjäderboa av allt lurvigt hår! (jag vill dock INTE veta på vilka ställen där det var som värst.)

Naglarna ska filas och prydas med manikyr medans varje tå får vila inbäddad i rosa bomull.

Dom sa att dom skulle resa till Bulgarien, men döm av min förvåning när jag kontrollerade vart dom befann sig på kolla knappen. Inte var dom i Bulgarien utan dom snåla gayarna befinner sig i Gävletrakten där dom flyttat in i varsitt solarium och låter nu omgivningen tro dom ligger på Playan hundratals mil härifrån! FY FY FY!

Vart ligger landet där man böjer bananerna?Helt sjukt bra låt, äntligen efter att ha undrat i över 30 år har jag nu fått svaret på vad som böjer bananerna =)

Happy friends daySå här glada blir mina vänner när dom får träffa mig, mina minuter är dyrbara och därför rullas den röda mattan ut när jag kommer. Den broderade kudden blir tillpuffad så min bak får sitta mjukt och jag får kaffe på nymalda bönor! Håll ut mina vänner min Limo är snart på intågande!

Doggi dogHar besök av denna söta pudel Chicko eller hur det nu stavas. Får hoppas att slashasarna till ungdomar behagar gå upp så han får sin välförtjänta morgonpromenad. Men jag har inte hört ett livstecken från rummet sedan jag gick upp. Somnade såklart från Wallander igår så kollar klart nu innan jag ska åka och jobba.

FilmtajmSitter här med två muppar och kollar på Wallander, om inte ögonen trillar ihop snart så får det bli Män som hatar kvinnor också den måste jag se om. Har besök av det manliga könet också men mer om det får vi ta i nästa inlägg!

Barnens dagIdag har det varit en spännande dag i mitt liv. Jobbar delad tur idag så jag är hemma en sväng och har varit med mamsen, syrran och systerdottern på barnens dag på ICA. Där bjöds det på korv och fika men bara till barnen, de vuxna fick betala hela 5 spänn inte ens i hoppborgen fick jag hoppa... Jag ville ju också ha massa gratis, kasta boll och vinna kanelbullar... Jag siktade sedan in mig på  godiset  inne i butiken och tryckte mig igenom folkmassan för att få mig en riktigt stor påse då godiset bara kostade 3.90 hg. Jag uppmanade alla att vika hädan för här kom minsann jag. Jag slet till mig en skopa sen började ösa i godis ända upp till kanten, nu är bara frågan vem ska äta allt detta godis som jag kämpade så mycket för???

Slumdog MillionaireIgår tänkte jag kolla på slumdog millionaire, det skulle jag aldrig ha gjort! Det var den värsta filmen jag har set på länge vilken skit. Hade jag nu betalt för filmen hade jag förmodligen: slitit mitt hår och gråtit i två månader. Ödsla inte din tid med att se den.

Plötsligt så händer detInte en så smart lastbilchaufför idag utanför ICA. Hade säkert tankarna på ett annat håll när han ska försöka tränga sig mellan kanten och en personbil. Trycker in sidan på bilen och sitter sen fast! SMART

Harpers IslandEn grupp vänner och släktingar reser till en avlägsen ö utanför Seattles kust. De ska fira bröllop och stämningen är på topp när de anländer. För sju årsedan skedde en rad olösta mord Abbys mamma var en av offren, hon åker tillbaka till Harpers Island för första gången sedan den hemska dagen. Öns förflutna hinner ikapp dom, snart förvandlas ön till en kamp för överlevnad. Vilka vänner  kan man lita på? Vänskap prövas och hemligheter avslöjas på skräckön Harpers Island....

Har sett alla tretton avsnitt nu av Harpers Island och måste säga att serien var riktigt, riktigt bra!

Kan det bli mer perfekt?Sommaren kom tillbaka idag så min vän ville ha kaffe..Jag satte genast igång med att baka vaniljhjärtan för att jag är ju en sådan fantastisk människa. Min vän grät av glädje och sa att han aldrig smakat något så gott . Sen satt vi där i solen med mina smarriga bakverk och filosoferade över hur perfekta vi faktiskt igentligen är!

Mellan två världarHar fått låna Mellan två världar ett mediums guidebok till andra sidan skriven av Sylvia Browne av en jobbarkompis. En jättespännande bok där hon förmedlar sanningen som existerar i den fjärde dimensionen. Hon berättar om övernaturliga händelser och om hur ockult energi fungerar i vår värld att det finns "en andra sida" dit vi kommer efter döden.  finns fler böcker av samma författare så läs, riktigt spännande!

SkolstartSå har snuttefisarna börjat skolan. Skönt när allt går tillbaka till det gamla vanliga igen.

Mitt största fan

Här är Alexsander, mitt största fan och det måste ju nämnas i denna blogg. Blev dock lite förvånad när denna pojk inte vågade ta i dom stackars kräftorna. Nåja dessto mer fick ju jag..Har nu kastat ut ungdomarna så man får lite lugn och ro!

RSS 2.0