Lat ungdomHär sitter man i Reine Renault på väg till jobbet när det dyker upp två lata undomar mitt ur ingenstans. Jag funderade på om jag skulle köra gasen i botten och snurra 232 varv för att bli av med de tu som inte orkade gå de enstaka meterna de skulle gå. Du ser hur skräckinjagande han är, han med keps. Reine skakade runt bensinen som började skvätta ur. Jag fick ju snällt köra de två annars hade ju soppan inte räckt så värst långt!


I count the days1/7 lyfter det mot stora staden Stockholm för att hälsa på sin bästigaste pompis, ska bli så najs och ha flera dagar tillsammans får hoppas på fint väder och fullspäckat schema. Se upp pompisen bonnen kommer till staden, funderar starkt på att ta på mig mina rosa foppadojjor så vi sedan kan bege oss till Södermalm :)


There is no place like homeHemma på landet igen...SKÖNT. Har varit en trevlig helg hos familjen Jonsson i Halmstad med diverse upptåg!


Basse i filmens världGissa filmen!


För giraffens rätt i samhälletJag kom just på att jag glömt berätta om när vi räddade en giraff från att fastna med sin fot i sin egen svansföring. Det var stor upplevelse i Halmstad vill jag lova. Alla stora kvällstidningar var där och ville ha en intervju med oss som kämpade så med giraffen. Men tyvärr så teg vi och lämnade våran historia till Hallandsposten!


Flamingokvintetten
Här kommer del 2 av festivalen med Flamingokvintetten, kolla in Basse in action!


Festival i Halmst@d
Idag har snuttefisarna suttit bakom rattarna på sopbilen och polisbilen. Jag hoppas det var sista gången dom satt i den sistnämda, polisbilen alltså. Må dom aldrig hamna där bak! Sen var vi och svullade på Macke donken så nu är man lagom fet och svullen om buken. Om en timme ska Flamingokvintetten uppträda å då får vi ta med alla barnen ut igen för Jonnie ska ju svänga sina lurviga på det nylagda dansgolvet mitt i bostadsområdet!!!


Rösta på mitt partiNu jävlar får det vara nog. Slopa A-kassa reglen med att man endast får utnyttja 75 dagar jämsides med arbete. Ska vi som verkligen jobbar och sliter och verkligen gör något av vår arbetlöshets situation behöva lida för detta? Ta bort denna förbannade skitregel för när dessa är slut så ska vi sitta hemma och rulla tummarna och behöva säga nej till jobb. Då blir det till att sitta hemma och få pengar iaf är det rätt??? Dessa idioter som kommit på detta borde själv hamna i samma situation. Men Jag antar att hos dom finns det överflöd av pengar i madrassen. Lev själv som ensamstående med barn och jobba röven av dig


SömntutaHär är man återigen på besök I staden. Man vaknar och förväntar sig champagnefrukost på soffan av sin vän eller iaf lite kaffe. Men slöfocken ligger fortfarande och räknar får och drar timmerstockar. Antar att om jag vill ha kaffe får jag resa på röva och göra det själv, och detta ska kallas RIKTIG VÄNSKAP!!!


Sommarlov

Så..Då var det sommarlov för snuttefisarna


Äntligen friFy fan vad skönt det kändes, har idag skrivit ur mig ur A-kassan, nästan varit med ett år och det har varit som att sitta i fängelse (kan jag tänka mig har dock aldrig suttit inne). Jag har dessutom knappt utnyttjat några dagar men ändå har dom dig ett hårt grepp och bara snor dina dagar. Ett helt sjukt jävla system där en annan jobbar röven av sig men råkar man vara ledig någon dag ja då tar dom utav de 75 dagarna man blir tilldelad jämsides med arbete. Men om de 75 dagarna tar slut, ja då ska man sitta och rulla tummarna hemma och kan inte arbeta. Gynnar ju knappas oss som verkligen jobbar och sliter och gör allt för att man ska få jobba.

Vill även tillägga: Fuck jävla regering


Vi hade iallafall tur med vädretHar ikväll varit på trivselkväll i Gullanabba med Julias klass 3A. Det har fiskats grillats korv och man har klämt i sig några grillade marshmallows...Så jäkla nyttigt alltså! Tyvärr fick mina storfiskare till barn inget napp denna gången, men det var lika kul för det.


Fixa till dig
Redken 468x60

 

ID Hair Wax + Surfboard

L'Oréal Solar Sublime Intensivkur (200 ml)Är det meningen man ska frysa ihjäl?Hallå här är det meningen att man ska frysa ihjäl va? Det är ju nu man ska kunna blända folk med sina kritvita ben och visa upp sin lättklädda slanka kropp utan volanger. Men nej då, istället får man på på sej randiga raggisar halsduk o vantar. Letade dessutom upp Pjotr Nikolajs gamla björn mössa som har hängt med i generationer. Han var en stolt björnjägare och fick nog ihop en mössa eller två under sin livstid. Han spenderade sina sista dagar i Sibirien i ett lagom stort ide och hans två mössor lever kvar än idag!!!


SnuttefisarSnuttefisarna dom kan somna hur som helst, jag har sett de märkligaste ställningarna. Julia brukar jag hitta med huvudet halvt ner på golvet. Jag menar hur kan man bara sova så? Och hur kan man trycka ner huvudet i kudden kan man ens andas??? På fredag är det skolavslutning och kläderna är klara. Julia som är ganska så petig på vad hon ska ha på sig accepterade mitt köp, dom kommer bli så fina så =)


Att man aldrig är nöjdEn svinkall vinter 2010

Att man aldrig är nöjd. Har gnällt hela vintern på all snö och skit och nu börjar man ju undra vart sommaren har tagit vägen? Frågan är om man inte är född på fel sida av jordklotet? Men å andra sidan när det är varmt så klagar man ju som sjutton på det. Varför kan man aldrig vara nöjd???En varm sommardag 2009


Äntligen försvinner domFick höra igår när jag var på sjukuset med min lille gosse att patientbrickorna skulle försvinna. Jag menar..Det var väl inte en dag för tidigt? Hur många har man inte förbrukat genom åren? Hur mycket plast har inte Landstingen gjort åt, antar jag inte är ensam med att slarva bort brickor. Patientbrickan är ju något som man verkligen har svårt att hålla reda på tar en extra plats i plånboken där man i annat fall måste förvara alla sina miljoner.


Payson betalsystem

Handlar du mycket på internet? Är du rädd för att lämna ut ditt kontonummer till höger och vänster? Då ska du testa internetbetalning genom payson betalsystem Jag handlade mycket på Tradera för några årsedan och vill heller inte lämna ut mitt kontonummer. Jag använde då Payson som betalalternativ till de säljare som använde det. Med detta betalningssystem gör du säkra betalningar du slipper bli lurad och sitta där med skägget i brevlådan då du köpt något, betalar i förskott och sedan får du aldrig din vara. Hur många gånger har man inte läst att man ska betala i förskott och sedan att säljaren inte tar ansvar för om posten levererar eller inte? Men på detta sätt och att använda Paysongarantin kan du först godkänna varan sedan överförspengarna och både säljare och köpare blir nöjda. Många e-handelsbutiker använder payson som betalningslternativ. Köpte en gång ett tandbekningsmedel via Pason så jag har egen erfarenhet av detta sättet att betala. Du kanske funderar på att öppna en e-butik? Payson erbjuder även företagskonton som kortbetalning för webbshop  som gör att det blir tryggare både för säljare och köpare. Så har du nu inte Payson som betalningssystem och du handlar mycket på nätet så skaffa det och utnyttja som betalningsalternativ där Payson erbjuds, jag är säker på att du kommer tycka att det både känns smidigt och tryggt!!!


Längsta dagen i mitt liv


En dag i solenTänkte bara tala om att man är ju så fruktansvärt bra på kubb varför är det så att man bara måste vinna hela tiden???? Måste lägga in Janes blomma jag fick i present på min 25 årsdag åxå :)Tack mamma för den halva grisen med :)


En mysig ensam hemmakvällJaha i morrn fyller man 25 plus 10, som du ser på bilden har jag gjort mig klar för en ensam hemmakväll. Börjar åldern ta ut sin rätt? Fick idag för mig att jag skulle börja lösa korsord, ska jag även boka hem för ålderns höst och en bra rullande rollator? Bridgekvällar med PRO och förbereda mig för underhållning av frälsningsarmén? Ja inte vet jag, börjar iaf med en lugn och skön kväll alldeles by my self!


Har skaffat HemtjänstHar nu skaffat hemtjänst, han fixar avlopp klipper gräs och städar. Finns till uthyrning för en billig peng... Maila för mer info!!


En trevlig överraskningNär jag kom till jobbet igår fick jag en trevlig överraskning ett par stickade tossor som kommer att komma väl till pass till vintern =)


Äkta vänskapHär ser ni äkta vänskap. Det är Bassen och hans vän Robin... Robin har till Basses stora lycka byggt ihop hans lilla bil som han fick i påskägget i påskas. Säga vad man vill men praktisk är han Robin och Basses bästa vän!!


Äntligen hemma

Äntligen har man återvänt till sitt kära hem i Hylte socken. Denna helgen har varit i gettots tecken. Polisbilar och brandbilar och bombattentat. Sånt där är för mycket för en person som annars har ett fridfyllt liv i sin egen lilla värld. Men min son hade iaf skaffat sig en bodyguard så han kunde gå ut och andas lite frisk luft. Jag börjar redan förbereda mig mentalt tills nästa gång vi ska in till den stora staden.


Tre små grisarDet var en gång tre grisar i staden, som skulle springa för att bli av med magen. Dom sprang minst två ynka meter, men den ena grisen hade förväntat sig en kilometer. Nu ligger dom i vila flera dar och stora magen har dom kvar.


Apan goes EurostopIdag har jag varit på ett shoppingcenter. Jag trodde först att det var en raket till månen jag såg men insåg snabbt att det var det ju inte. Det fanns något som kallades hiss och jag för min del funderade på vad det är för fel på lianer det funkar ju utmärkt i djungeln.


Bilpriser.se

Hur skulle man klara sig utan bil? Har du funderat på vad din bil är värd? Jag kollade själv på bilpriser.se en riktigt bra och lätt sida att förstå sig på, det är en stor värderingssite för bilar.  Kollade vad min bil är värd och jag måste säga att jag fick världens chock. Vad sjutton här köper man en bil för 39.000 kr och nu var den värd runt 0-15.000 kr jag har blivit lurad. Om jag nu skulle åka tillbaka till Bilopalen där jag köpte Reine Renault och kräva pengar tillbaka? Nog för att jag flög i taket då jag upptäckte att stereon var trasig efter ett par dagar. Åker upp arg som ett bi då jag fick reda på att det var grannens bil jag köpt och att bilfirman var fullt medveten om att stereon var trasig utan att uppge detta. De verkade väldigt ovetandes och ville först inte kännas vid detta problem. Men så lätt gav jag mig inte. Jag sa att jag står kvar här tills ni sätter in en ny stereo. Gubben blängde surt på mig och att dom minsann inte hade tid att sätta in någon förren veckan efter. Jag åkte upp på tiden jag fick o dom sa jag var tvungen att lämna in bilen ett par dagar. Jag flög i taket å sa ett par dagar? Ska jag vara ute Reine Renault ett par dagar??? Ska jag gå och jobba då eller?? Jag krävde då att jag skulle få en lånebil för dom måste ju ha bilar att låna ut eftersom det var deras fel för dom försökte lura mig. Mig lurar dom inte i första taget. Jag fick min lånebil och en ny stero tillslut. Så vill du veta vad din bil är värd så tycker jag att du ska besöka bilpriser.se det är en bra sida.


En tallrik med ostbågarIbland undrar jag...Vad det är för fel på min vän? Här hade jag förväntat mig oxfilé till middag å vad får jag när jag åker ända från skogen till stora staden? Jo en tallrik ostbågar det vill till att slå på stort vid celibert besök!


Bilägaren blir nog inte glad för sin brända bil

Här är resultatet av gårdagens Bombattentat!


En snusk till vänJag tror min vän totalt missat att ett tangentbord har mer bakterier än en offentlig toalett. Här lägger han gladeligen upp sin ostmacka som han sedan trycker ner i halsen. Den bestod säkert av några miljarder amöbor och flertalet outvecklade bassilusker!


Så hamnade man mitt i ett bombdramaHär åker man till Halmstad för att ha få lite lugn och ro.. Vad händer? Jo man hamnar mitt i ett bombdrama och blir förpestad av all jävla rök. Vad var detta för Al-Qaida fasoner??? Nä tacka vet jag landet där är det lugnt och harmoniskt och gräset är grönt och hus utan betong. Jag är dock lite bekymrad hur över Reine Renault kommer att ha det på parkeringen under natten.


Är det meningen att man ska lukta man?Här har man anlänt till slummen i Halmstad för att besöka sin vän. Behövde efter jobbet ta en dusch och till min stora besvikelse fylldes badrummet av mansprodukter... Jag anser att det är hans skyldighet att se till att ha lite kvinnoprodukter hemma när jag kommer på besök. Är det meningen att man ska behöva lukta man?


Vi ska gå hand i hand genom livet du och jag....

Idag var det livat må ni tro. Har blivit underhållen av Frälsningsamén 1 1/2 timme i förmiddags samt att det blev kaffe med dopp. Känner liksom nu att jag har ena foten inne där upp i porten så jag får nog komma in!!!

Vad e detta för jävla påhopp?Här går man ut för att hämta posten i frid och harmoni i kroppen. Å vad sitter inte på posten? Jo en post-it lapp med följade fråga (se bild ovan) VOLVO??????? Jag har ju försjutton en Renault, förstår du hur kränkt Reine Renault måste blivit av denna anklagelse? Han som ALLTID står på sin rättmätiga plats.


Har man inte världens sötaste gos??Hur kan man sova en hel natt med glasögonen på sig?? Jag bara undrar!! Sen vill jag tala om för hela världen och alla mina fans att jag lever. Har jobbat alldeles för mycket och bloggen höll nästan på att dö, men jag är back igen!


RSS 2.0