En helg går snabbt

(null)

(null)
Då var denna helg snart över! Igår testades Ernst vin och idag var vi på 1 årskalas hos barnbarnet! Så kul hon bar sin mammas klänning idag! 

Behöver du extra pengar i plånboken?

Ibland kan man råka ut för oförutsedda utgifter, det har väl hänt oss alla någon gång att lönen inte räcker till. Det finns ju en massa ställen på nätet där man tillfälligt kan låna pengar och få en kredit Det kan hända mycket längs vägen som på en resa tex. Man är ute på långresa,och man blir bestulen på sitt Visa kort och man står där helt utan pengar. Då är det ju kanoners att det finns seriösa sidor som Flexlimit där man tidigare kanske skaffat sig en kontokredit .Detta kan ju hjälpa till så att man kan klara sig tillfälligt så man inte står där med skägget i brevlådan och inte en spänn på fickan. Eller kanske bilen helt plötsligt får sig en känga och måste in på lagning, och det kommer kosta en större slant än man har trott. Man ska inte låna mer än man behöver och kan klara av att betala tillbaka. Men ibland som sagt så får man oförutsedda utgifter som man inte hade en aning om skulle komma. Det bästa är ändå att man försöker spara så gott det går av lönen och inte sätta kontokrediter i system, men dessa kan ändå vara till hjälp i stundens hetta och kan hjälpa en ur en knivig situation.Man behöver dessutom inte utnyttja mer än man behöver men det kan vara till hjälp när nöden är som störst!


(null)
Bio: Hallowween

(null)

Ikväll blev det nya Halloweenfilmen! Den var riktigt bra och bara musiken gör ju att man blir skraj i brallan! Michael Myers är tillbaka 40 år senare och han är återigen på jakt efter Laurie Strode! 

Py Bäckman Dan Hylander & Janne Bark

(null)

(null)

(null)

(null)
I lördags var det tjo och tjim & klackarna i taket! Blev bjuden på konsert av min Bobo med Py Bäckman Dan Hylander och Janne Bark på Kajsjulet! Det var riktigt bra fastän jag inte är så insatt i deras låtar! Det blev även kycklingvingar på Harrys! En supertrevlig kväll! 

Sonjas Hemlighet - Åsa Hellberg

(null)

Har precis läst ut "Sonjas Sista vilja" jag säger bara wow, feelgood på bästa nivå! Vilket härligt gäng man hamnade i! Så otroligt lättläst och en riktig blandvändare! Fantastiskt underhållande och den innehöll allt man kan begära! Är så glad att jag även efter  "Sonjas Hemlighet" har en bok till att läsa om kompisgänget Rebecka, Maggan och Susanne! Är riktigt nyfiken på vad Sonja döljer i denna del! Ger första boken 5 leende smileys av 5. 


32 dagar kvar

(null)
 32 dagar kvar tills vi reser! Idag har vi planerat ett par timmar! Har 6 dagar kvar och planera och det enda vi bokade  idag var Alcatraz, det tar sig :) 

Helsingborg/Helsingör

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vilken härlig helg vi har haft! I Fredags åkte vi till Helsingborg och checkade in på Marina Plaza och det blev Helsingör på kvällen! Lördag förmiddag åkte vi över igen och vilket underbart väder vi hade 20 grader och vi är mitten på oktober! Vi träffade många härliga människor! Älskar sånt, människor man träffar en gång i livet och man har hur trevligt som helst! Vi hade bokat bord på Café Hyacint som har världens  bästa Smörrebröd och där åt vi tillsammans med ett annat par  som  vi träffade förra gången vi var där  i februari, Nicklas och Åsa. Hur stora är oddsen att man är  på plats samma  helg igen liksom!  En helg går snabbt när man har roligt! 

Kendra 1 år

(null)
Igår fyllde denna Goding 1 år, stort grattis och puss & kram Kendra från Mormor! 

Weekend

(null)

Underbart  med ledig helg! Idag bär det av för en weekend i Helsingborg/Helsingör! 

Nypolerad

(null)
Idag kom Malte hem från Motorhalland! Han var nypolerad och han har fått vintertofflorna på! 

Sonjas Sista Vilja - Åsa Hellberg

(null)
Efter spänning går jag nu över till feelgood! "Sonjas Sista Vilja" av Åsa Hellberg! Har tidigare läst en bok av henne som jag tyckte var superhärlig "En liten Värld" Nu har jag tre böcker framför mig om Sonja som ligger och väntar!!
Sonjas Sista Vilja, Sonjas Hemlighet och Sonjas Andra Chans!  Framöver ska jag även läsa hennes senaste  Ett Oväntat Besök.

Minns att du ska dö

(null)

-Memento Mori -  I morse vände jag första bladet i "Minns att du ska dö" av Åsa Bonelli och nu ikväll vände jag det sista! Det finns ett stort problem med denna bok.. Det är att man inte vill sluta att vända blad, man vill fortsätta vända blad trots att den är slut! Bara omslaget gör ett nervkittlande intryck och man vill bara kasta sig in i boken och den gör det även omöjligt att sitta still och spänningen känns ända in i ryggraden! 3 barndomsvänner, en händelse och allt kommer ikapp dem 30 år senare! LÄS!!! Jag ger 5 stjärnor av 5. Första boken jag läste av Åsa var

 "Stanna innan du går" & sedan " Vid ögonblickets slut" upptäcker nu att hon skrivit fler som jag totalt missat! Ett stort TACK Åsa & Louise Backelin Förlag för boken den har förgyllt min fredag! 


Åsa Bonelli - Minns att du ska dö

(null)

Godmorgon! Idag är en ledig dag och det är dags att börja med boken jag fick hemskickad av Åsa Bonelli & LB Förlag: Åsa Bonelli "Minns att du ska dö" Bara framsidan ger mig kalla kårar så det ska bli mig ett sant nöje att ge mig in i denna spänningsroman

(null)Hon har gjort det igen - Carin Gerhardsen

(null)

Efter att Hammarbyserien av Carin Gerhardsen tog slut kändes det ganska så tomt! Saknade gänget och man läste böckerna alldeles för fort! Det gick några år och man hörde inget ifrån henne tills jag en dag på Instagram såg att nu kommer det minsann en ny bok! Ingen kan ha blivit gladare än jag! Hon har gjort det igen denna gång en Psykologisk Thriller! Spännande till sista sidan där inte allt är som det utger sig för att vara! Även denna bok hoppar lite fram och tillbaka mellan år och människor och jag har funnit någon slags förkärlek till sådana böcker,  jag har läst några sista tiden! Jag som annars har svårt att hänga med när det hoppar runt i en bok! Läs denna och du kommer inte bli besviken! Jag hoppas på fler böcker av Carin! Då jag pratade med henne på Bokmässan berättade hon att hon höll på med en barnbok, men jag håller tummar och tår att hon snart  återkommer till oss vuxna !  

Föreläsning

(null)

(null)
Totalt trött i bollen idag! Hela arbetsdagen bestod av föreläsning! I morgon väntas en ledig dag och ny bok! 

Planering inför USA

(null)
Haft en jättetrevlig planeringskväll inför vår U.S.A resa Los Angeles-Las Vegas-San Fransisco -Los Angeles snart väntas 2,5 veckors härlig semester! 
(null)


Johanna 25 år

(null)

Idag är det 25 årsedan jag blev mamma för första gången! Stort grattis på 25- årsdagen min vackra dotter! 

Skruttibangbang

(null)

Då har gamla "Vesslan"vandrat vidare till ny ägare idag och man har införskaffat ett nytt Vrålåk förra veckan, så nu blir det "Malte" och jag ett tag framöver! 

RSS 2.0