Tack för maten Patrick



Idag har jag provat något nytt! Har haft besök av mina vänner från stora staden och har nu testat en supergod Vegoburgare..Har inte en aning om de går att få tag på här nere! Jag Jan inte känna någon skillnad faktisk, möjligen om den är lite torrare men det spelar ju kvitta..god var den iaf Tack Patrick!

En bild



Ja en bild säger mer än tusen ord..

Roadtrip





Idag blev det en roadtrip både här och där!!

BBQ



Kvällens middag var GOTT

Titanic o stranden





Ha dag har vi varit ombord på Titanic och varit på stranden underbar dag!

Titanic



Morrn alla godingar idag blir det Titanic utställning och bad på det, bäst att ladda upp rejält så man inte svälter ihjäl..

Måndag o Stockholmare i antågande



2 veckor kvar på semestern inte fel alls, tyvärr så har ju ändå dagarna rusat fram! Idag får man finbesök från den Kungliga huvudstaden..Funderar på om man måste rulla ut röda mattan och stå i givakt när de anländer? Eller så skiter jag i det har hört att måsar från den sidan av landet skitar ner gapar och förstör vill inte ha fläckar på mattan ha ha! Skämt o sido dessa är lugna som en filbunke och ser fram emot deras ankomst! De behöver lite skogsdoft och fågelkvitter omkring sig ett par dagar!!!

Mums



Supergod...

Söndag



VARMT underbart..2 veckor kvar på semestern så man ska ju inte klaga! I morgon kommer storfrämmande från Stockholm...Ska bli himla trevlans då det var längesedan vi sågs!

Filmtajm



Då var det filmtajm! I morgon ska jag hem till verkligheten så det är bäst att passa på! Hur snabbt kan en vecka gå egentligen?

Lax



Gott :)

Godkvällens



Ytterligare en härlig kväll har åskat o regnat en stund men nu är det kanoners igen! Idag har vi varit och hälsat på min dotter med sambo! Dags att visa upp honom för de närmsta sörjande! :)

Lördag



God morgon sötnötar, melodikrysset avklarat frukost intagen o man är mätt som en plätt! sol idag med känns dock som om det skulle kunna bli åska! Nåja vad är en bal på slottet 2 semesterveckor återstår innan verkligheten träder in igen!

Its time



Vi är redo..

Fredagsmiddag



Dags för mat igen gott som bara den!

Rädda en groda



Igår räddades en stackars groda här! Han hade trillat ner genom ett galler och var alldeles ensam torr och övergiven! Lite sprut med vattenflaskan så var han så lycklig och glad och pep säkert av lycka att hans liv blev räddat!

Efter solsken kommer regn

Så kom regnet! Tur vi hann få några timmars solstrålar på oss innan vi höll på att drunkna!

Hot



På plats, ser ut att bli en fin dag!!

Sol sol sol



God morgon sunshines solen står högt på himlen och det blir ytterligare en dag på stranden här gäller det att försöka bättra på brännan så gott det går! Ha en fin dag sötnötisar!

Mat på fat

Visst är det så att när det är varmt är man inte så värst hungrig! Men äta bör man annars dör man! Idag gjorde vi baconinlindad fetaostfylld kycklingfilé! Till detta en ljummen potatissallad innehållande: potatis rödlök kikärtor coctailtomater och fetaost som blandas med dressing gjord på: 2/3 dl olivolja 2 msk vitvinsvinäger 2 msk dijonsenap! Blanda ihop allt och avsluta med salt och peppar!!! En klick tzatziki till som grädde på moset..Mums!

Lovely



Det finns bara ett ord och det är underbart ytterligare en dag på stranden!

Hallands Väderö



















Här kommer lite fotobomb från gårdagen då vi var på Hallands Väderö! Själv hade jag inte varit där tidigare vilken underbar plats och vilken fantastisk dag med kanonväder!

Solen skiner och jag med den!




God morgon snyggingar! Skönt att jag inte har klagat på vädret på några dagar va? Igår hände inte många knop trött som en sengångare och man hade behövt vara en kamel med puckel då man dricker alldeles för lite vatten! Igår kväll var vi över till sweeties ex och man himla
trevlans mycket trevliga och glada människor!

Idag ska vi på en utflykt får se vart vi hamnar!

Känns som om jag blivit lite slapp med bloggandet kommer liksom av mig lite när man är två! Lovar att skärpa till mig! Har fått förfrågan om jag håller min vikt nu i sommar! Ja än så länge stramar inte shortsen. .Ha en underbar dag alla finingar!

Funnen Kvarg



Äntligen har jag funnit denna kvarg! Jag måste vara den sista människan på jorden som inte hittat den förräns nu supergod har dock letat land och rike runt och plötsligt hände det!! Men det var ju roligt man kunde få smaka den en gång i livet iallafall!

Varmt



Nog är det synd att klaga alltid..Underbart..

Frukost



Hallå alla godingar idag var jag mätt sedan gårdagen så frukost kl 12.30 funkar ju det också! Har kommit på hur gott det är att blanda Lindahls naturella kvarg med vaniljen blir inte alls lika sött MUMS!

Motion?



Ja men precis lika bra att ta en lugn dag och inte ta ut sig :) Älskar Aunty Acid hon är en begåvad tant..Känns dock att man legat av sig lite, men det är ju semester, nya tag med motionen inom kort!

Dinner



Haft en supertrevlig kväll med sweetie och hans bror med familj! Som ni ser har jag käkat hamburgare idag hemma gjorda och perfekta för grillen han är ett riktigt kap!!!!

Love Love



Love Love Love idag är det Love vilket härligt väder! Idag har vi spenderat dagen vid en liten sjö underbart måste se till att få lite färg på fläsket...

Underbart är kort





Ja Sveriges väder iallafall men återigen stundar en underbar dag med sol i detta land! Får passa på att njuta..Hoppas ni får en underbar dag alla godingar :)

Haverdal

Vilken underbart härlig dag! Idag har vi varit och fiskat krabbor i Haverdal! Tror tyvärr inte krabborna gillar mig jag fick bara två stycken!

Blå himmel..



Godmorgon sötisar, himlen är blå och solen skiner ser ut att bli en ännu underbarare dag idag än igår!

Så sant



Kunde nästan inte sagt det bättre själv! Dessutom..Vad är perfekt egentligen?

Underbar dag



Vilken underbar dag det har varit idag! Jag har inte tänkt att klaga det minsta detta är LOVE!

Väster om Vinga



Då var det dags för bok nr 2 om grannarna på Heden..

Pimpad



Måste bara dela med mig av min Pompis pimpade frukost! Fantastiskt bra att man kan spela Melodikrysset tillsammans fastän hon sitter i Stockholm o jag i Hyltebruk! Man har ju inte roligare än man gör sig :)

Lördag o Melodikryss



Lördag igen och klart man är redo för Melodikrysset, fattas bara annat! Sen tror jag minsann att jag ska väcka upp ungdomarna så vi kan åka och bada så man får lite färg på valkarna! Det gäller att ligga plant har jag märkt ser ut som en polkagris när det veckar sig :) Men vad gör det, bara jag får sol på mig blir jag lycklig!

Friday





Fredag och här kör vi Harry Potter maraton :)

Vad bra man är..



Då var det dags för en före o efter igen, det är bra för självförtroendet och man ser hur jäkla duktig man verkligen är!

Skogaholm



Det var inte igår jag åt bröd så idag var det dags! Får mig att tänka tillbaka på när man kunde klämma i sig både en och tre mackor åt gången! Inget jag saknar precis!


Det ser ljusare ut..



God morgon finingar! Vaknar upp och ser att solen skiner och väderprognosen ser ljus ut för nästa vecka! Får hoppas att inte solen vänder och går åt andra hållet!

Bilbingo



För första gången i år...

Chicken



Gott som bara den!

Avklarat






Svettigt kan jag lova men skam den som ger sig!

Today matters





Hello och godmorgon! Kors i taket jag har ätit en annan frukost! Man måste ju försöka förändra sig! Egentligen är jag nöjd med mina ägg o knäckebröd men ändå!!! ÄGGEN är mina stöttepelare och de lär jag aldrig sluta med, jag älskar ägg!

En tur till gymmet står högst i kurs nu..Ha en fin dag alla godingar!

Gott



Får tröstäta i detta skitväder! Bättre än en påse godis..Det är nästintill man hade velat kränga ett kilo smågodis idag och det är vädrets fel...Idag har jag bara klagat jag vet..Men det är bara så det är hoppas på en bättre dag i morgon!

Snabblagat



Snabbt och lätt idag!

200 g kassler
Wookgrönsaker
1 d milda mat extra 4%
Riven vitlök

Propoinrsvärde: 7

Om man var rik som ett troll



Jag vet inte om man ska skratta eller gråta jag får iallafall hjärtklappningar i denna bedrövelse! Hade jag varit rik som ett troll hade jag flytt mot solen stoppat fötterna i sanden o doppat bilringarna i den blå lagunen!

Om jag skulle gå ut med ett SOS meddelande att om att jag numera håller grytan kokande för Frälsningsarmén och alla Facebookvänner och Instagramföljare borde skänka 100 kr var till grytan så hade det inbringat 155.800 kr sen hade jag tagit grytan och sprungit fort som fan och rymt från detta land!

Väderlek



God morgon finingar! Idag tänker jag inte börja att diskutera väder! Detta som sagt ingen väderleksblogg. .Så mycket kan jag säga att jag vill slita mitt hår, gråta några liter och stampa takten till Beethovens 4:e symfoni om han nu har någon vad vet jag! Blääää...

Ja vad ska man hitta på idag? Kan inte påstå att energin flödar precis och snart har jag finputsat hela hemmet så man kanske ska beträda soffan med ryggläge idag? Inte ens gymmet känns lockande!

Släktingen Kim från USA



Som jag berättat tidigare så har en släkting i USA hittat vår familj genom släktforskning på nätet! Måste ju föreviga det med en bild på bloggen! Kimberly är hon i röd tröja sen har vi syrran o min systerdotter också! Ett spännande möte en jättetrevlig dag och mycket skratt!

In i garderoben



Idag har jag befunnit mig i garderoben! Ja inte för skojs skull om ni undrar! Nej här har rensats bland julsaker och diverse annat skit..Känner mig nöjd med min prestation och glad att städjävulen flög i mig!

Selfiesdag



Idag var det selfiesdag på gymmet! Många tog selfies i alla möjliga vinklar och jag var ju inte sen att följa efter! Det bästa är att ta kort på sig själv bara så att ni vet :) Startade min första semesterdag med 5 km löppass 5 km powerwalk och styrketräning! Känner mig nöjd och duktig!

Måndag och nu ska man göra slut på sina semesterdagar



Då var det måndag och idag börjar slösandet av semesterdagar! Jag menar vart är sommaren! Borde finnas lag på att vi inte behöver ta ut någon semester om det inte behagas vara soligt! Tror jag får börja sluta gnälla på svenska sommaren snart och hur jag än vänder och vrider på det så kan jag ingenting göra åt saken!

Mot gymmet, där kan man ändå åstakomma något bra!!

När man öppnar den magiska lådan



Godis är ett fördärv men gott! Så idag får man lida för sina handlingar igår! Det är då jag öppnar den magiska lådan! den brukar komma väl till pass då man blir sugen på mer...

Om igår var idag



Ja om igår var idag så hade jag haft kvar mina skålar! I detta skitväder borde det vara lag på att stoppa i sig en massa gotte så man glömmer bort hur deprimerande det är med regn och rusk!

Light up my day



God Morgon sunshines! Dagen är kommen då solen flytt igen... Det är mörkt och trist och det gör att man direkt känner dig sämre till mods! Gick upp men gick o lade mig igen och tog en frukost på sängen! Funderar på några avsnitt av Kvinnofängelset när jag ändå ligger här i min dunkla mörka vrå!

Nä nu måste jag ha något som light up my day innan jag går i graven!

Underbar kväll











Detta är semester! Idag åkte stormköket fram det var inte igår! Till ungarnas stora förtjusning dessutom! Är det något de tycker om så är det när vi åker ut och lagar mat! Dessutom är det detta de en dag kommer att minnas! Det man gör tillsammans! Allt kretsar inte kring Liseberg utlandsresor och stress!

Tävlingen avslutad

 
Tävlingen är nu avslutad och vinnaren blev... Trumvirvel.......Tommy Ax från Karlskrona!
 
Stort Grattis =)
 

Varmt..men det kostar att ligga i topp





Som ni vet kostar det att ligga i topp! Jävulskt varmt på gymmet! Man borde tyckas vara knäpp när man går dit i denna värmen! Idag var jag långt ifrån ensam så antar man är ganska normal :)

Smoothie: frusna jordgubbar 1 dl Lindahls jordgubbskvarg

Propointsvärde: 2

Melodikryss såklart



Då var det lördag igen och jag undrar vart tiden och dagarna tar vägen? Ni vet vad som gäller o vad som står högt i rang en lördagsmorgon strax dags för Melodikrysset. .Perfekt lördagsmorgon nöje. ..

Underbart



Vilken underbar kväll det har varit som gjort för ett kvällsdopp!

Mätt



Man kan inte påstå att man är vidare hungrig när det är varmt! Idag har jag rotat i frysen och det lyckades bli middag idag med! Rostade lite blomkål morot och potatis med riven vitlök och havssalt i ugnen till det 2 veggo hamburgare mini fraiche med vitlök så nu luktar man nog inte hallon precis!

Hamburgarna har jag en gång köpt på Willys det hette veggo smart något minns inte riktigt! Men helt okej och duger åt mig!

2 veggo hamburgare
150 g potatis
3 msk mini fraiche

Propoinrsvärde: 7

Häng o släng



Håller med Aunty Acid

Ingen nöd



Kan inte påstå det kommer gå någon nöd på mig, nu klarar jag mig några dagar :)

Love



Kan ju tala om att det inte var vidare svalt på gymmet, men det kostar ju att ligga på topp tyvärr man går ingenting gratis! Så nu har jag resten av dagen att njuta av den underbara vädret! Ett gäng bananpannkakor med Lindahls kvarg citron lime satt som en smäck!

Propointsvärde: 4

Sommar och sol



God morgon alla fina människor! Även idag verkar Sverige vara på bra humör! Själv måste jag idag bege mig till gymmet då jag legat av mig den senaste tiden! Det kan bli ett förfall när man är två, känns som om man äter mer och man blir lat! Nu kan jag inte påstå att jag ätit onyttigt men jag har varit dålig med att använda appen! Känns inte bra och med huvet på spiken så mår man så mycket bättre av att röra på sig! På måndag drar jag åt tyglarna igen!

Nu kan det ju vara så att det är så varmt på gymmet att man dör..Då vill jag påstå jag dog lyckligt iallafall :)

Vilken underbar dag







Vilken underbar dag det har varit! Idag har man varit lycklig! Har spenderat dagen på Långasand i Falkenberg med kids svärson o bästa vän och kan nu titulera mig kräfta! Det var inte så farligt att klä av sig som jag trodde det skulle vara vissa saker går inte att fixa till okej att man kan skära bort överflödigt fett men bristningar där sket det sig direkt har man fått 3 barn så får man nog gilla läget! Jag funderade på idag om folk ens bryr sig om min mage? Att om jag möjligen är en sämre människa för att jag har en degklump till mage? Tror inte det va? -38 kg måste ju ta vägen någonstans!

Jag tror jag måste försöka lära mig att tycka om mig själv som jag är! Men det är så himla svårt o lättare sagt än gjort! Pga det är det ännu svårare för mig att låta någon annan tycka om mig!

Idag är dagen Det





Ja idag är dagen DET det är första gången sedan jag gick i mål jag ska visa mig offentligt på en strand! Ska spendera en dag i Falkenberg med min käre vän Jonnie! Ni vet ju att jag har svårt för min mage och att det kändes bättre när allt var utspänt! Jag orkar inte sitta här och förklara mig det är bara så det känns och kanske finns det någon där ute som känner detsamma som jag!

Hur som helst känns det lite oroligt men fick tag på ett par nästan perfekta tankinibyxor vilket döljer en del! Oftast är det ju bara man själv som bryr sig för jag kan ju bara säga vad det gäller mig själv att jag går inte runt och kollar in folks degiga magar!




Du skall icke dräpa



Nej du skall icke dräpa men idag vete fan alltså! Eftersom jag har så svårt att sova ut o vaknar supertidigt hade jag idag chansen att sova ut men då vaknar jag upp av en symfoniorkester av bankande någonting utanför mitt fönster! Jag säger inget mer men det känns som om jag hade kunnat dra någonting hårt runt någon! Tur att vädret är underbart o det gör att jag känner mig harmonisk med en gnutta ilska som förhoppningsvis försvinner efter att jag fått i mig frukost!

Hem till verkligheten



Middag avklarad o snart dags för hemgång och återgå till verkligheten!

Fruktsallad



Gott när det är varmt! Har här blandat vaniljkesella med lindahls naturella kvarg vilket blev supergott!

Ballongmage



Nu ska jag försöka döda min ballongmage nu är det krig! Testade en kapsel en igår och jag tyckte det blev till det bättre! Förbannat vilka åkommor man kan åka på! Hoppas på bättring för när jag får det känns det som jag ska lyfta och tycker jag väger 100 kg +

Frukosttajm



Solen lyser o himlen är blå frukost intagen och man är mätt som en plätt! Här har man hungrat halvt ihjäl innan folk behagar vakna! Ni vet man är ju inte van att vänta på någon! Nu får man ju börja visa lite hänsyn för någon annan förutom sig själv liksom och det är nog något man måste jobba på, inte gjort i all hast man har glömt bort hur man gör!

Sunshine



God morgon godingar! Uppe med tuppen och passar på att plöja igenom ett par avsnitt av Kvinnofängelset då jag är ensam vaken på morgonkvisten! Detta med att träffa någon får ju en att hamna i fördärvet! Man missar allt och man tappar ju totalt focus man är ju så van att vara själv och göra som man vill när man vill och hur man vill nä jag måste ta att styra upp..Man glömmer allt runtomkring! Halleluja att han delar min syn på matvanor iaf annars hade man väl dessutom lagt på sig några kilo...Hoppas solen tittar fram.i morgon då kanske man äntligen kan ta första trippen till Långsand!

Här är han







Jag har förstått att många är intresserade av vem jag har träffat så här kommer nu en bild på honom! Än så länge går det bra och vi har inte tröttnat på varann det bådar ju gott! Fortsättning följer!

Kvarg



Idag blev det tidigare frukost än kl 14 och jag måste tala om att det är först nu i dagarna som jag har upptäckt Lindahls naturella kvarg har aldrig vågat köpa den då jag tycker naturell kvarg är sträv och smakar lite konstigt! Jag blandar ju annars Icas kvarg med funlight wildberries! Men denna Lindahls var ju inte alls lika sträv och räckte ju med att ha lite hallon i Gott!

Igår



Igår var en supertrevlig dag då vi mötte upp med vår Amerikanska släkting Kimberly och hennes vän! De var på genomresa i vårt avlånga land! Hon berättade en massa om släktingar och det roligaste var då hon gjort ett helt foto album med bilder och information och släktträd och att vi är släkt med Buzz Aldrin som var med Armstrong på månen var ju lite kul...Så det var en trevlig upplevelse och hon var precis lika sprallig och galen och lättsam människa som mig själv, men är man släkt så kanske det ligger i generna ha ha! Kändes som om vi redan kännt varann i hundra år!

Pizza



Då var jag på dejt igen och ikväll har vi gjort hemgjord pizza! Supergott med chorizo, feferoni, paprika, rödlök, banan, curry och riven ost! Tomatsås med vitlök rödlök passerad tomat och tomatpure salt och peppar!

Propointsvärde: 9

Apladalen i Värnamo







Nu är vi på plats i Apladalen o väntar på vår amerikanska släkting :) Spännande..Jag o min systerdotter känner oss allmänt coola idag :)

Möte med släkting från USA o viktuppgång



God morgon snyggingar! Jag vet ska inte klaga men inatt har varit en helvetetesnatt! Varmt då jag trodde nästan jag befann mig en trappa ner hos honom som har horn! Vaknade upp o kände mig som värsta mörbultade Zombien! Det var klagan nr 1..Nu kommer klagan nr 2 Jag gillar inte alls jämnvikt vågen visade 0.6kg plus! Inte jättemycket på 3 v sedan jag vägde mig sist men ändå! 32 pp är alldeles för mycket!

Klagan nr 3 består av att jag är så jäkla trött på polackerna som målar våra hus! Står och glor rakt in på en genom fönstret och följer varje steg man tar! Målar våra hus denna sommaren och kan tycka man får visa lite respekt och göra det de ska och inte stå o glo in till folk! Idag var jag så nära att peka finger!

Nu positivt nr 1 är på väg att träffa en släkting från USA som kommit till Sverige för att söka sina rötter! Hon hittade min syster som också släktforskar på Ancestry eller hur det nu stavas! Spännande ju :)

Positivt nr 2: träffa min dejt idag igen det går bra om ni undrar :)

Sent







Så glad man blir när man kommer hem sent o kidsen väljer en snabb meny o detsamma gjorde jag som ni ser! Blev en tur med dopp med kidsen ikväll och middag serverades kl 21!

Frukost



Frukost kl 14 går ju bra det med! Känns som om man kommit lite ur jängorna bara men bättre sent än aldrig!

Grilletajm



Mätt som en plätt

Golf



Då har man varit o fått stryk i golf! Inte storstryk men ändå bättre tur nästa gång!

Lördagsnöjet





Hallå godingar! Ja lördagsnöjet är avklarat och inskickat! Många undrar ju om jag lever jo det gör jag i allra högsta grad! Idag hade jag sällskap med melodikrysset och det är ju jag som sagt inte van vid! Var ju mycket trevligare att vara två hjärnor än en :)

Lördagsnöjet




Middagsdejt

 Bara så ni vet så lever jag jag är ju på min middagsdejt och har inte blivit mördad än!  Har hamnat hos en riktig mästerkock!

Dejt

 
Nu har jag snoffsat till mig så gott det går kan inte påstå det går göra en så mycket bättre då att vara naturlig är det bästa! Ja egentligen var det ju dejt i morgon, men man kan ju ha det två dagar i rad det har ju ingen dött av. Ja ni får väl önska mig lycka till eller nåt..Vädret är ju toppen iaf :)
 

Vinn ett skärp från: balteochskarp.se

 
 

Nu finns chansen att vinna ett valfritt somrigt skärp från butiken balteochskarp.se. Det enda du behöver göra är att kunna svaret på frågan nedan och maila ditt svar  och namn till adressenhyperjeppi@hotmail.com. Ta chansen och vinn ett riktigt snyggt damskärp lagom till semestern.  

 

Tävlingsfråga: Nyligen gick en känd svensk programledare och TV-kock ned i vikt 19 kg med hjälp av Viktväktarnas program, vad är hennes namn?

 

Skicka in ditt svar till e-postadressen ovan senast 11/7 20014 för att ha chansen att vinna.

En vinnare dras den 12/7 2014

 

Skärp är både en omtyckt accessoar och en praktisk modedetalj att få byxor och klänning att sitta snyggt. Olika modeller passar bra till olika klädstilar och tillfällen. Under sommaren är de flätade skärpet extra snygga till klänning för att markera midjan. I sortimentet hos Bälte&Skärp hittar man allt från de smalaste klänningsskärpen till de mer klassiska jeansbältena.  

 


Så sant

Ha ha älskar Aunty Acid hon är så smart :)

Hänger kroppsdelar på dig ner? Kan du ta dem och vifta med?

Eftersom mitt liv nästan är som en öppen bok tänkte jag ta upp det många inte verkar prata om!  Detta med hängande kroppsdelar, verkar ju vara lite tabubelagt liksom! Der är det jag säger. .Viktnedgång har även en baksida!  
 
Jag har rört på mig sedan jag började min viktresa tränat o sprungit ja försökt göra allt för att inget ska hänga! När jag tittar på mig själv i spegeln blir jag förtvivlad! Okej, förstår att kroppen inte kan hänga med i snabb viktnedgång men ändå! Magen är värst och det gör att man mår psykiskt dåligt när man måste klä av sig då magen är som en bulldeg på jäsning. Har ju inte varit något strandväder än så har ju inte behövt hoppa i min bikini! Det kändes så mycket bättre och tryggare när fettet var utspänt än nu när den verkar vara släkt med ett dragspel!
 
Sen har vi pattarna undra vart de tog vägen från att ha varit Dolly Parton till 2 st 1liters påsar som vill hänga i knävecken!  Sen längst upp på insidan på låren och under skinkorna ser ut som en sån där hund med massa veck ni vet...Näe vet ni vad man har rätt att klaga lite eftersom detta inte syns utanpå så verkar ingen förstå mig! Har iaf fått en remiss skickad för att se om jag kan få hjälp med magen mitt största problem, ett riktigt stort världsproblem ska ni veta! 
 
Tror inte det blir lätt att få det godkänt då de i första hand tar de som gjort magsäcks operationer! Men jag anser att efter mitt kämpande och min viktnedgång också har rätt att få hjälp! Hade jag varit rik som ett troll hade jag gjort slagit i saken själv! Men tyvärr är man inte född med silversked i mun och är en vanlig kommunalarbetare o inga feta bankböcker att tillgå! Men jag vill inte se ut såhär :(

I dunklet

Fredag och solen verkar ha tappat fotfästet totalt! Får vara glad för varje minut den tittar fram! Sjäv ligger jag i dunklet och kollar på film! Min käre vän Jonnie hörde av sig och undrade om vi skulle ta en dag på stranden i Långsand idag! Börjar bli lite orolig för honom då solen är puts väck! Nåja en film och frukost så kommer det nog bli folk av mig med! Ikväll blir det dejt nummer två i ordningen! 

Sent ska gamlingen vakna

Ja morgonstund har guld i mun sägs det! Kan dock inte hålla med 05.30 var man uppe o studsade idag! Det är inte som om man dansar runt på rosa moln precis! Man har ju all tid i världen då man verkar vara en extrem morgonmänniska! Får jag inte sova ut snart så dör jag..
 
Det är när man inte kan sova  man hinner kolla runt på Spotify och jag upptäckte denna underbara människa! Men herregud kanske du tänker vad sen du är! Nej vad vet jag liksom..Har aldrig hört talas om Nicke Borg vem.är han liksom? Förstår bara inte hur jag har kunnat missa honom helt underbar röst så man nästan blir kär i han tjoho underbart! Sent ska gamlingen vakna tydligen..Men bättre sent än aldrig :)

Tonåringar



Japp en skock tonåringar under mitt tak!

Ordningen återställd

Då var ordningen återställd! INä en rök utan eld sägs det! Då år det detsamma med inga ägg ingen frukost!

Nä nu blommar löken

 
En fasansfull upptäckt, ser ni något fel med bilden? Jo just det bara ETT ägg! Abstinens deluxe rubbade hela frukosten idag! ÄGGEN är det heligaste i mitt kylskåp tillsammans med min Lindahls kvarg! Igår hade Kidsen bakat och varit nog så snälla att spara ett simpelt ägg till mig iaf! Så detta med att ät var du har hemma utan att handla på en vecka fick något negativt med sig trots allt! NEJ nu måste jag åka o fylla på mitt ägg förråd så här kan man inte ha det! 

Singing in the rain

Im sing in in the rain.. God morgon alla vilken fantastiskt underbar dag att vakna upp till! Regnet står som spön i backen och det är lika mörkt som i värsta hellhole!  Det är nu man ska dra mungiporna uppåt tända lamporna och känna att ja livet är ju ganska så härligt ändå! Nej dra mig baklänges... idag vill jag bara vara i fred jag ska dra täcket över huvudet och gå o lägga mig igen för just nu är det bedrövligt! 
 
Efterfrågan efter mina morgonfrillor har kommit upp igen och jag delar härmed med mig av morgonens! Nu är det ju så att man behöver inte vakna snygg som Sue-Ellen i Dallas! Nej jag kör på det naturliga och hoppas att när jag den dagen måste vakna upp igen bredvid någon så får han ha förståelse för hög volym på peruken!
 
En bra sak min mamma sa häromdagen som mormor alltid sa: Kan man vakna upp och äta frukost med någon som den är, då är det någonting att ha! Får hoppas det inte hänger på håret :)
 
 
 

Jag går crazy sova är för amatörer

 
Näe varit vaken en timme redan tror jag går crazy min kropp verkar inte ha den minsta lust att befinna sig i drömmarnas land utan kör hellre på verkligheten!! Sova verkar vara för amatörer! 

Förr i tiden

 
Hade man levt på denna tiden hade man inte räknat propoints! Nej då hade man käkat fläsk med bonnasås för glatta livet! Bakat surdegsbröd i öppna spisen och gjort sitt eget smör! Vallat oxarna på åkrarna och druckit kaffe med sump! På kvällarna hade man stoppat strumpor och kört ett race med spinnrocken i skenet av ett stearinljus! Mysigt egentligen om man tänker efter :)

Förändring

 
Får många många o många och då menar jag många mail av fantastiska människor som vill lyckas med sin viktnedgång! Jag har som jag skrivit inte möjlighet att svara på alla hur mycket jag än hade velat! Jag kan bara säga att kämpa behåll motivationen och tro på dig själv..Vad gör det dessutom om du inte når ända till ditt mål? Det är insidan som räknas och det är det viktigaste anser jag! Många tycker jag ser ut som en helt annan människa efter min viktnedgång! Själv ser jag mig fortfarande som jag såg ut innan! Knäppt jag vet..Det är jättesvårt för mig att förstå att jag är mindre man har alltid en massa negativt och klaga på hos sig själv! Man ska inte bry sig om vad andra tycker om en och varför inte bara försöka se på sig själv lite positivt (lättare sagt än gjort jag vet) Har själv svårt att suga åt mig positiva kommentarer men det kanske tar sig den dagen man kommer vara nöjd med sig själv! Vad gör lite häng o släng egentligen? Tror det bara är jag själv som bryr mig! Kom igen nu alla underbaringar och kämpa på och var nöjd med den du är så ska jag också jobba på mitt :)

Gud hör bön Amen

 
Inget ont som inte har något gott med sig..Nog för att det är min frukost alltid som ni vet!  Men om gubben där uppe i himlavalvet finns så har han ju iaf hört bön! Mina senast vakna 22,5 timmar fick mig att sova till 08.49 i dag! Jag är mindre nöjd med skallebanken jag vaknade med, men ser det som positivt att maskineriet där uppe ger sig till känna! All intelligens får väl inte plats då det finns överflöd ha ha! 
 
Idag skymtar jag blå himmel och blir inget rört på fläsket idag! Nej idag ska jag bara vara, vad skönt att man med åren kan lära sig att stressa ner vilket jag har haft oerhört svårt för! De senaste åren full rulle hela tiden! Som den arbetsnarkoman jag är har jag insett hur viktigt det är att kunna lugna ner sig och bara vara och att allt inte bara kretsar runt att jobba och tjäna pengar och att ställa upp för allt och alla och ta på sig mer åtagande än vad man behöver...Det är kanske dags nu att börja tänka lite på sig själv och att hälsan är lika viktigt som något annat. Har aldrig tagit ut full semester två veckor var en vecka för mycket för mig tidigare! Dessutom har mina barn  fått en friskare och piggare mamma som lugnat ner sig några hekto..
 
Nej vet ni var jag måste ha lyckats fått fason på mig själv!
 

Att man kan känna så mycket hat

 
 
 
Jag undrar hur mycket hat flugjävlarna kan få mig att känna! Jag blir alldeles galen! Hur mycket täcke man än virar in sig i hittar de alltid en del av ens kropp att trampa på! Jag blir förbannad ända ner i tårna på dessa retsamma flygfä de stampar på en hela tiden! Surrar runt kommer tillbaka hur mycket man än viftar vafan fattar den trögt?  Har säkert rullat runt sig i koskit och hamnar sedan på en balanskurs i min fejja! Inte nog att den ska gå på min kropp den ska även invadera min mat med sina koskitbeprydda ben! 
 
FLUGHATAREN! !!
 
 

En del av min ungdom



Den stod längst in i förrådet! Min tv från ungdomsrummet! En bit av min ungdom har vandrat vidare till tippen! Den får mig att minnas alla 'sovis " med min bästa vän Mallda och förtjusnigen när jag fick "filmNet" på rummet! Denna tv har visat många filmer med skratt gråt och skräck konstigt vad en pryl kan få en att minnas saker från ungdomen som man glömt bara genom att titta på den! Denna tv var en åldring som gått ur tiden!!!

Minns hur glad man var då mamma hyrde moviebox och man samtidigt nyfiket fick välja ut en film eller två!

När jag tänker efter är det så mycket mina egna barn aldrig får uppleva..Som när man spelade in tracks på kasettband! När man lyssnade på sina LP skivor och tjusningen av knastret när skivan var slut eller när den hade hakat upp sig!

När det inte fanns några mobiltelefoner vi gick hem till varandra, när vi med pappersfemman gick till kiosken och köpte gräddkola och andra godisar för 10, 25, och femtioöringar i lagom små påsar! Vi tuggade Hubbla- bubbla, dance, bugg, shake och jenka!

Vi lekte röda vita rosen hoppade twist och hage, vi byggde kojor och spelade in oss på kasettband och gjorde våra egna topplistor! Ja det var en härlig tid och det var idag jag fick en flashback i ungdomens glada dagar pga en gammal tv...

Den var än idag fungerande men insåg att min barndom räknas snart till stenåldern då jag fyller 40 nästa år! Det är bara att inse man börjar bli gammal! Det konstiga är bara att jag känner mig som 25!!!!

Körsbär



Underbart har inte sett körsbär sedan jag satt i körsbärsträdet sedan jag var liten!

Allsång på Skansen



Här ligger jag och kollar på sommarens höjdpunkt Allsång på Skansen! Jag har inte missat ett program sedan Bosse Larsson hade det! Fick höra en gång att: hur kan du har sett när Bosse Larsson hade allsången du fanns väl inte då? Eh. .Jo jag är ju född 1975 och han slutade sin tid på Skansen 1993! Bäst var dock Lasse Bergen!

Jag har alltid sedan första programmet jag såg velat befinna mig på raden längst fram någon gång i mitt liv innan jag dör! Om ni ser nån tävling eller något då man kan vinna en plats anmäl mig försjutton annars får jag väl aldrig komma dit :)

Servettoman



Som ni kanske förstått så älskar jag servetter och jag vill bara ha mer och mer! Visst blir det roligare att duka med en gullig servett..Funderar på om jag har gått och blivit servettoman?

Godare än godis



Med risken att bli kallad crazy så tar jag den..Måste jag välja mellan en påse godis o detta på bilden är mitt val det på bilden såklart..Jag är smått beroende och det är dessutom godare än godis :)

Vart tar kilona vägen



Hittade mig själv i Viktväktarappen och fick mig att inse att jag gått ner ytterligare 6 kg sedan jag gick vidare till finalen! Vart tar kilona vägen och vad fort det har gått!

Hur som helst är min viktresa lika rolig nu som när den började :)

Det hör inte till vanligheterna





Nej det hör inte till vanligheterna att jag är på gymmet innan kl 07.00! Men eftersom jag vaknade upp tidigt i ottan så var det nästan som att vinna på triss..Plötsligt så hände det!

Mot mörkare tider Santa Lucia...



Lika bra att att man fixade till sig sin efterlängtade frukost! Snudd på man fick Santa Lucia feeling när man vaknat i ottan för nu går vi ju mot mörkare tider! Känns dock som att det ljusa inte ens har hunnit pressa sig fram bakom alla mil tjocka moln! Varför hänga läpp kanske du undrar? Jo jag avskyr mörkret jag vill ha ljus varmt och klarblå himmel!

Det är väl bara att konstatera att man inte kan få allt här i världen, inte ens sömn verkar det som! Men upp och studsa kl 4 gör det bara, lite frukost och lite att kolla på så hinner man ju tidigt till gymmet också...Vad bra där kom jag ju på något positivt iaf :)

Ska man gå upp o äta frukost nu?



Näe inte igen, jag är klarvaken och what to do? Jag hatar denna situation och när det händer! Pigg som en mört när jag vill sova! Finns det någon som möjligtvis vet vad detta kan bero på? Det är ju ingen stor risk min kropp vill sova mer iaf man blir ju förtvivlad alltså så man vill gråta nästan! Dessutom känner man sig ensammast i världen då ingen i mitt hushåll kommer vakna på minst 6 timmar! Vet inte om jag är knäpp men undra om det kan ha ett samband med när jag har sprungit mycket?

Brööööööl säger jag bara, antar jag får rulla runt här o tänka igenom mitt liv både en och fem gånger...

Solstollarna



Underbart tillbaks till barndomen liksom :) jag älskar Ulla-Bella sekreterare! Detta kallar jag underhållning på hög nivå! Inte att förglömma Knegoff och Skumberg med hans wienerbröd med chokolääde! Finns på SVT öppet arkiv ha ha klockrent!

RSS 2.0