På grillen

Grillmästaren fick göra sitt idag..Själv gjorde jag en laddning med grönsaker o potatis och en utmärkt guacamole..

Idag har jag plockat kottar

 
Dagen den kom och dagen den gick..Vardagsrummet är färdigt..Varit på några hundra butiker idag känns det som och vi köpte nytt golv även till sovrummet..Efter det blev det lite friskluft och promenad i skogen för jag skulle plocka lite kottar till ett ev projekt...Mötte en stilig dam i skogen..Hon sprang efter en stund och vi var inte alls intressanta..

ut med det gamla, in med det nya..

Efter jobbet idag bar det in till Byggmax. Förändring pågår. Vi hämtade även den nya diskmaskinen..Så nu har hemmet förvandlats till byggarbetsplats med dörrar panel o golv, bara diskbänken som fattas..

en redi karl vet vad man vill ha..

Idag är det där magiska datumet igen..28 jag glömmer det alltid..Kanske beror det på min oromantiska sida eller så är det för att jag är glömsk helt enkelt..Det är nu 16 månader sedan jag träffade mannen i mitt liv..Han kommer alltid på detta datum ned en liten present eller blommor..Idag kom han med något jag verkligen behöver. .En redi karl vet vad man vill ha..
 
Det är full rulle på projektet och man börjar vänja sig vid dagtid..Trött i knoppen som bara den när man kommer hem..Men kul och väldigt lärorikt..I dag har jag spenderat  tid på Höstro fram till lunch och i morgon blir det Malmagården..Det går framåt..Känns så skönt att man vet att man har många lediga helger framöver att vara ledig..

Lång dag Framtidstro och Persimon

Idag har det varit en mycket lång dag i Hylte kommun 8-18..Man är slut både i kropp o knopp. Projektet är inne på sin andra vecka och idag bjöd kommunen återigen in till det årliga  Framtidstro ..Nu känns det ännu mer att man  vill göra allt för att byta arbetsplats..Finns ju massa arbetsplatser inom kommunen Inget kan väl vara omöjligt liksom..Bara man ser framåt och som jag brukar säga tror på sig själv..Är ju livrädd att jag ska må dåligt igen  att få tillbaka elefanten på bröstet och mina sömnsvårigheter..Nej jag är redo för något helt nytt...Kommer kämpa tills jag får foten på nästa trappsteg..Det måste ju gå..
 
Från det ena till det andra så har ju äntligen Persimon kommit älskar denna goda frukt..Så söt och god..

Vart tog dagen vägen?

Denna helg har inneburit full rulle..Vi har liksom fått energi igen att ta tag i saker och ting..Igår var vi ju på Ikea o handlade lite, bla en ny diskho o blandare..Idag var vi på K Rauta och skulle köpa ny bänkskiva..Nu ska diskbänken bort tänkte vi..Det fanns ju naturligtvis inte hemma så den får vi vänta på ett tag..Vi blev med ny diskmaskin en svart och den ska vi hämta på torsdag..Nu är det bara nya golv som ska läggas i sovrum och storarummet o klä in en vägg i vardera rum med panel som ska gå i grått..
 
Honey har börjat slipa ett sidobord som ska gå från brunt till vitt.dessutom har vi möblerat om lite så helgen den kom och helgen den gick.. 

Vintertid

Då fick man sova en timme längre idag..Även idag blir det full rulle..K Rauta står på schemat o lite annat smått o gott..Vad mycket man hinner när man är ledig på helgerna..Man har nästan glömt bort hur det är. .

Full rulle

Idag har d varit full rulle..En heldag i Väla och man känner sig helt slut..Blev lite inköpt på Ikea lite ombyte förnöjer. .

Väla

God morgon godingar..Sovit som på ett rosa fluffigt moln inatt..Superpigg i morse och idag blir det en tur till Väla..

Första veckan avklarad och fina sockar

Första veckan avklarad av projektet..Man kan vara trött i kroppen och man kan på andra sätt bli trött i knoppen..Det är många nya intryck och mycket att diskutera man är inte van..Man är ju van vid kroppsligt arbete..Är glad att man får chansen att jobba med något annat..Hälsade på min pensionerade arbetskamrat Ingrid idag mycket trevligt som alltid..Hon hade stickat ett par fina sockar till mig och Nicklas superfina..De kommer att komma väl till pass när kylan tar tag..

- 1,1 kg

Fredag och även denna vecka visade vågen minus..Man får passa på att vara nöjd..Har varit så dålig med motionen denna veckan också och det är bara att inse man behöver inte promenera eller träna ihjäl sig för att det ska gå nedåt..Jag ska ta tag i det där när jag orkar..Just nu känns det som om jag hinner med tiden iaf och det är ju det som är det viktigaste..

Jag mår redan så mycket bättre

Dagarna bara flyger fram..Dag två av projektet är avklarad och det är två dagar ifrån mitt arbete och jag mår så mycket bättre..Jag känner mig inte stressad jag har inga hjärtklappningar. Elefanten som stått på mitt bröst har vandrat vidare ut i dungeln, jag sover dessutom som en stock..Man kan nog jämföra mig med en blomma som inte fått vatten på ett tag och varit på vippen att vissna.. Plötsligt har den blivit vattnad och fått liv igen..Jag känner redan nu att jag vill inte tillbaka till jobbet igen. Jag har pratat med min chef som ska försöka hjälpa mig..Jag vet att man inte kan ordna allt i en handvändning och att Rom inte byggdes på en dag..Men jag måste försöka, försöka få något annat..Måste ha utmaningar och livet är för kort för att må dåligt och vem tackar en??? Nej ingen och jag kan så mycket mer..
 
Idag var dag ett av 2 som vi haft Lisa Andersson hos oss som ska hjälpa oss att starta igång projektet..Har varit på föreläsning med henne tidigare..Superduktig och förklarar allt på ett så lätt sätt..Man får energi av att lyssna på henne och dagen tog slut i ett nafs..
 
Det är så skönt att byta miljö..Vi är 7 st i projektgruppen från olika enheter..Många att bolla idéer o byta erfarenheter med.. I morgon är en ny dag,  en ny dag jag verkligen ser fram emot..

Idag är dagen och den kommer inte bli som vanligt

God morgon..Idag är dagen då man inte ska gå till jobbet..Vad skönt det känns.. lugn och stillsam morgon innan det bär iväg mot något helt nytt..Denna dagen kommer inte bli som vanligt kommer inte göra det jag annars alltid gör..Hamsterhjulet som snurrar på i en slentrian har slutat snurra  för en tid framöver..
 

Balsam för själen..

Det blev roadtrip idag igen..Denna tur tog oss till Knäred..Har ju endast varit där för att köpa kyckling tidigare..Vi åkte först till kvarnen..Supermysigt dit ska vi åka fler gånger fanns flera bord om man vill sitta och fika..I närheten fanns även Karl XI:s brunn, och knäreds medeltida kykoruin från 1200-talet..Körde vidare mot Vippentorpet och avslutade med lite fina vyer runt Hjörnered..En dag som kan jämföras som balsam för själen..Så avkopplande att bara åka runt och hoppas att man hittar något trevligt..
 
Jag avskydde ju höst och vinter tidigare..Men just idag älskar jag nog hösten..Den känns inte lika hård och trist längre..Tror det beror mycket på att man inte är ensam längre. Jag har ju funnit min själsfrände det är nog det som lyser upp det vackra runtomkring..Det som får mig att uppskatta det som man tidigare inte har sett utan allt har bara varit grått och trist..Hösten är ju helt klart underbar ändå när den visar sig från en sida som idag...

Det är dags igen..

För lite melodikryss...

Roadtrip till Skauune

Har idag haft en så mysig dag med hjärtat..Älskar när vi bara sätter oss i bilen och åker utan mål o bara se vad man hittar..Det är bara att googla sig fram o man hittar alltid något nytt..Idag hamnade vi i Skåne och först hamnade vi i Höjehall Skånes högsta punkt..Så skönt att spendera lite tid i skogen ränsa skallen trots att himlen var allmänt tjock och grå..Vi hamnade sedan på ett mysigt café...Café Bialitt..Avslutade med Trolleholms slott och Trollenäs Slott..Kvällen spenderades med grillat på menyn med svärsöner o döttrar..
 

Trafikolycka

Vår roadtrip har tillfälligt upphört då vi står stilla på E6:an söderut..Ska vara 4 bilar inblandade och efter en halvtimme säger de på radion att det tar minst en timme till innan de eventuellt kan öppna vägen igen..

Rodtrip

Lördag o idag bär det av på en liten roadtrip med honey..Neråt skåneland borde man väl ändå kunna hitta något ställe att besöka..dit får det bli...

Till er som undrar och idag känner jag mig fri..

Till er på instagram o ni som mailat..Jag hinner inte svara alla personligen tyvärr..Känner att allt tar så mycket tid jag blir stressad och måste dra ner på mitt tempo..Många har undrat ur jag återigen lyckas med min viktnedgång..Jag vet inte..Det kan ju vara så att min kropp inte vill vara en köttbulle o vill vara med på mina noter..Skämt o sido..Förra veckan jobbade jag veckan med helg o hann helt enkelt inte äta en enda veckobonus. Kan vara det som gjorde mitt 1.2 kg denna veckan jag vet inte..Hur som helst kan man ju säga att Viktväktarna som tidigare hjälpte mig på traven är fortfarande min bästa vän..Känner mig återigen nöjd med mig själ..Kan det vara så att jag lever på kärlek? Älskar min sambo..Det bästa som på senare tiden dykt upp i mitt liv..Hade önskat att alla skulle ha en Nicklas..
 
Dessutom har jag ju mått skit den sista tiden pga mitt jobb som jag tidigare berättat om..Idag gjorde jag mitt sista pass fram till 13 december..Känns som om jag blivit frisläppt som om jag jag är fri som en fågel..Kan inte förklara vad det är..Jag vet bara att jag kan så mycket mer än vad jag gör idag..Jag vill känna att jag räcker till..Jag vill känna att jag lever..
 
På måndag ska jag börja min första dag i ett projekt..Projekt 948 i Hylte kommun..Känns som om jag fått en mening igen..Ett projekt som ska ge hälsofrämjande perspektiv i vardagen och ge äldre ännu en dag värd att leva..
Igår mådde jag så fruktansvärt dåligt på jobbet att jag hade så nära till tårar..Jag ville bara springa..Springa ut o aldrig komma tillbaka..

Otrevlig kassörska

Jag har läst ett otalt antal gånger hur otrevliga och nonchalanta kunder kan vara mot kassörskor..Tex pratar i telefon vid betalning  o vice versa..Idag har jag mött motsatsen..Gnäll inte bara på kunderna själv är jag alltid trevlig mot de i kassan o jag vänder tom streckkoden rätt..Hoppas att få en stjärna i himmlen för det..Men idag var det snudd på att jag ville slänga av mina varor från bandet och stampa på dem . Idag har jag vad jag tycker blivit mycket otrevligt bemött av en kassörska. .Hon totalt nonchalerade mig och min dotter idag när vi var näst på tur. Såg oss inte hälsade inte totalnonchalerade oss och bara pratade med kunden före..Det var så synd om henne då kassan var inte i hennes nivå som passade hennes glasögon..Inte för att det behöver upplysas om..Dessutom skrek hon ut summan så jävla surt så jag trodde hon svalt en hel citron..Nä nästan så man ska bojkotta Hemköp Oskarström jag blev halvt galet förbannad då jag tog min kasse ut ur denna affär..

- 1,2 kg fredag o jag ser ljuset i tunneln. .

God morgon..Äntligen fredag har varit en dryg vecka efter jobbarhelgen med bara en ledig dag..Har idag lyxtur o slutar kl 12 sen är det ledig helg o jag ser ljuset i tunneln..Kännt mig rund som en boll denna vecka, men -1.2 kg på vågen..Motionsmotivationen har flugit sin kos och jag har inte änkt att leta upp den för tillfället heller..
 
Trevlig helg på er godingar...

Fläskfilé med timjan o rosmarin

Idag har jag överträffat mig själv och fixat en god fläskfilé rullad i salt, peppar rosmarin och timjan..Till det ugnsbakade morötter potatis, champinjoner och tzatsiki på äpple och vitlök..6 pp o mätt som en plätt..
 

Nytt

Gjort ett nytt armband i kväll..Det går fortfarande att beställa armband till förmån för barncancerfonden 100 kr st 50 kr går till barncancerfonden..

Snabeldrake

Denna lediga dag tuffar på i en väldig fart..Man kan inte påstå att man har problem med att fördriva tiden..

Dags för date med Anders Elderman

På G återigen..

Äntligen..Jag behöver ny luft under vingarna..

Äntligen säger jag..Är det min tur till något annat o få paus i jobbet..Det kom som ett brev på posten och nästan som en skänk från ovan. Man kanske borde köpa en triss? Har ju känna ett tag att jag mår dåligt då jag åkt till jobbet av någon anledning..Hjärtklappningar o annat skit..Känner att man springer runt i samma hamsterhjul dag ut o dag in allt är detsamma..Ingen förändring så långt ögat når o man vill bara dra täcket över huvudet..Hur mycket man än försöker känns det inte som om man räcker till...blir superstressad illamånde hjärtat slår bakut..Man kommer ingenstans jag vet att jag kan så mycket mer..Man är tillbaka på ruta ett var dag man stämplar in sig..Man kan jobbet med förbundna ögon om man så blir väckt mitt i natten..Nu blir det att jobba med ett projekt i Hylte kommun en tid framöver dessutom upp till heltid under tiden och inga helger o kvällar..Ska man skratta eller gråta..Ja både och kanske..Jag har verkligen behov att göra något annat just nu..Så hoppas att jag nu kommer må bättre under tiden..Jag behöver ny luft under vingarna...

Banan med choklad o mandel

Färdigjobbat för ikväll o en banan satt inte fel..Mums..

- 10 kg och det är några paket om man säger så..

Idag var det 0.4 hg ner så dagen till ära är man 10 kg lättare..Bra start på helgen som från det ena till det andra ska tillbringas på jobbet..Man behöver inte ta några stora beslut om vad helgen ska innehålla. Jag vet vart mina skor ska stå parkerade till söndag kl 14...Ni får ha en trevlig helg med allt vad det innebär..Glöm inte att att unna er det lilla extra det blir så himla tråkigt annars..
 
Dessa har man i princip kånka runt på sedan augusti..

11 pp pizza

Då blev det 11pp pizzatajm ikväll igen..Gott så in i norden..Finns ju hur mycket som helst man kan ha på och ändå hålla propointsvärdet nere mot vad en vanlig pizza är..Till allas förtjusning så gör man sin egen pizza..

Falleri fallera

Inga planer inget på tapeten och inga måsten..Nu är det boken som gäller..Svår att sluta läsa när man börjat på den..Så bra...Kaffe kan komma väl till pass då det annars är stor risk att man somnar om man lägger sig ner..

Dagen efter vurpan

Efter vurpan igår känner jag att jag lever..Nacken har gett sig till känna hela natten och idag kan jag vara glad att jag kom upp ur sängen. Tur man är ledig idag eftersom man knappt kan vrida på huvudet..Blir en dag i lathetens tecken på en väl vald plats i soffan..

Fjällräven Kånken en blivande belöning

När jag nått mitt mål ( vilket jag inte riktigt bestämt än ) ska jag belöna mig själv..Antingen blir det en Fjällräven Kånken eftersom jag aldrig ägt någon och jag tycker de är supergulliga och jag bara vill, jag vill jag vill ha en..Eller en GHD plattång...För pengar det växer ju på träden ju..Men om man spar in på all kosing man köpte godis o annat skit för tidigare så kan man säkert köpa båda..Man vill inte ens tänka på allt man stoppat i munnen o sen skitit ut till ingen nytta..En Kånken skulle vara min trogna följeslagare var dag..

Nästan som man dog en smula

Då var det nästan snudd på att man dog på sin runda.. in på slutspurten och nästan i mål till råga på allt..Gick där mitt uppe i VV Podden som jag upptäckt..Man behöver ju inte lyssna på dunka dunka varje gång man ska ut och motionera sig..Jag är novis när det gäller Podd men någon gång ska ju vara den första..Trevligt att lyssna på så det blir nog inte sista gången..
 
Men nu till den saken som nästan tog mitt liv..Jag går där i full fart i en nedförsbacke och ser inte att mitt skosnöre gått upp och jag flyger..Då menar jag bokstavligt talat flyger handlöst fram och skrapar upp mitt knä och det blev ett stort hål på brallan..Då ska vi inte tala om mitt köttiga sår jag blev prydd med..Jag är glad att jag lever och att huset var innehavare av stora rejäla plåster..

Som 15 skogshuggare

Vaken innan tuppen och hungrig som 15 skogshuggare en tidig morgon i oktober. .Himmelen står i brand och jag ska krypa ner i soffan och se ett avsnitt av Kvinnofängelset..
 
 

Som ute men hemma fast lite nyttigare..

Kvällens middag smakade så mums..Var och inhandlade korgar på Clas Ohlson idag..Lite småfräcka faktiskt billigt som sjutton..29 kr för fyra korgar..Tyvärr köpte jag upp de sista och de ska inte komma in mer i Halmstad, varken i city eller på flygstaden..Men de går även beställa på deras hemsida..Rullen med tidningsmotiv kostade 39 kr..Stekte upp kålrot vilket gick bra som ett substitut för pommes.. jättegott stek länge och väl tills de rostas lite..Rullen är min hemmagjorda kycklinggwrap..Mc Donalds kan slänga sig i väggen. .
 
 

Mera ägg

Varit ute på landet och fyllt på förrådet..Man kan förstå att äggen i detta huset tar upp den största platsen i kylskåpet..Efter det styrde jag kosan mot stan..Lite nytta har man ändå gjort idag...

Hjärnkontoret

Vaknade hungrig som en varg idag och det kändes som om man varit på en hejdundrande brakfest igår..Frågan är vad det beror på,  för mig veterligen låg jag nerbäddad i sängen och stängde av tvn senast 23.30 det är jobbigt att gå upp på morgonen liksom ändå borde jag ju sovit ganska bra..Undra om Hjärnkontoret spökar fast då är det ju ett bevis att det fortfarande är något levande där uppe...Hursomhelst jag har ledig dag idag och ska iaf pallra mig iväg ut på landet och köpa ägg..Vädret visar sig dessutom från den bästa sidan..Hjärtklappningarna är som förut och har försökt rannsaka mig själv och tänkt efter vad som kan vara fel..Har uteslutit en hel del och hur jag än vänder och vrider på det så hamnar jag på samma ruta tillslut och det är jobbet...Det har liksom inte hänt något jag kan sätta fingret på kanske bara inne i nån ålderskris man har ju trots allt hunnit bli 40..Den stora frågan är vad man vill med sitt liv..Vill man göra samma sak år ut år in och alltid stampa på samma ruta  utan att komma någonstans? Man borde väl ändå kunna något annat..Kanske blir det bättre om några dagar kanske inte vem vet..Den som lever får se..

Snabbt o lätt

Snabblagat innan jobbet..Jodå ägg går det åt i detta hem..Gjorde mig en snålvariant idag men det funkar utmärkt...

Måndag åter måndag..

Måndag och ny vecka lika lång som den alltid är..Lika många sekunder lika många minuter och timmar, varken mer eller mindre..På med stålhätteskor och skottssäker väst.Om någon har ett bra husmorstips hur man ska hålla sina hjärtklappningar i lagom tempo så är det bara att höra av sig..

Som grädde på moset

8pp ikväll bestående av köttfärssås på 1 hg blandfärs.Skippade pastan idag och rostade lite morötter och vitkål..Rester från tzatsikin häromdagen blev som grädde på moset..

Kaffekalas hos svägerskan..

I eftermiddag har vi varit på ett trevligt kaffekalas hos svägerskan. .Hade jag varit ett kakmonster hade jag frossat i dessa fina bakverk hon gjort..Jag gillar ju inte kakor och bullar mm..Känns hur bra som helst att slänga fram sin banan man har lika trevligt ändå :)

Tävlingen är avslutad..

Tävlingen är avslutad och armbandets vinnare blev Malin Wimmer Ishak..Stort grattis.. :)

Härligt höstväder

Då har vi avverkat en promenad i det härliga höstvädret..Dags att ta tag i lite motion denna veckan då förra var lika med noll..

Frulle

Dags denna söndag för lördagens höjdpunkt....Melodikrysset. Sen känns det som om man skulle ta o röra lite på fläsket..
 
 

Färska fikon

Har aldrig testat färska fikon förut men det var ju hur gott som helst..Här har jag parat ihop den med lufttorkad skinka med balsamico creme..Lite vindruvor och mögelost a la Light. .Testar nytt vin med idag, Chucky Red Zinfandel gott..

The Martian

Vilken trevlig dag och kväll det har varit..Såg The Martian ikväll vilket jag verkligen rekommenderar..Den var jättebra..Packade såklart med eget snacks man kan inte gå på bio utan att tugga på något det hör liksom till och det är alldeles för mycket pp i popcornen man köper på bion.. Det gäller bara att välja rätt och planera lite..1 liter popcorn och två dl ostbågar för min del..

Lax

Lax med sås av philadelphiaost vitlök och örter och milda mat extra 4% sparris potatis och vaxbönor..Satt som en smäck..

Loppisfynd ..Frukt & Grönt

Kom precis hem..Jag och honey har varit på en liten shoppingrunda..Var först på loppis.. Byring & Bråte och fyndade dessa ursnygga 6 tallrikar och två uppläggningsfat. Älskar denna färgkombination med brunt gult och orange..Sedan blev det en tur till Stora Torg och vi shoppade loss på Omars frukt & Grönt så billig o fräsch..Nu lite matlagning innan det bär av  till stan igen och bio..

Lördag loppis & bio

 
Vaknat tidigt idag men sovit ganska okej måste jag säga..Lördag och det lilla extra till frukost..Blir en liten lippisrunda med honey idag och ikväll bio The Martian..

En på miljonen

Ibland undrar jag..Vad kan man egentligen?  Har mått jättedåligt när jag går till jobbet och jag vet inte vad som är fel? Igår innan jag åkte hade jag världens hjärtklappningar som en elefant stod på mitt bröst..Kom till jobbet jag såg suddigt jag hörde dåligt och det var som om jag befann mig i en stor tunnel och kunde inte komma ut..Jag sover oroligt och undrar vad jag egentligen borde göra av mitt liv..Jobbet känns som en slentrian samma visa varje dag ut o dag in..Jag undrar nu..kan jag inget annat? Kanske det är en konstig cirkel man hamnat i vad vet jag? Man ska såklart buga o bocka o vara glad man har ett jobb..Men ibland blir jag bara så trött och man är ju bara en människa..En på miljonen..

Matlagning pågår

Matlagning pågår och kyckling står mig varmt om hjärtat..Kan äta hur ofta som helst..Framöver kommer det komma en kycklingvecka här på bloggen..

Nyckel till framgång

Många har hört av sig på mail och instagram  och undrar hur det går så bra för mig och min viktnedgång.. Det blir alldeles för mycket att svara överallt så det får bli här..
 
Jag har en vilja av stål och en motivation som skulle kunna räcka till hela Svea Rike. .Det är det som är min nyckel till framgång.. Har man ingen motivation till saker så är ju inget kul, man skiter i vilket och det rinner ut i sanden.. Sen är det ju så att kroppen kommer ju lugna ner sig mellan varven och stå still.. Man står där och trampar på vågen och ingenting har hänt på en vecka..Det är just i de tillfällena man vill slita sitt hår och bita av sig naglarna..Varför? Har motionerat och ätit som jag ska ändå blir det plus minus noll..Det är då man ska tänka med den positiva delen av hjärnan  och fortsätta att kämpa..Det släpper det ger med sig..
 
Jag har ganska lätt för mig..Jag gillar inte kakor bullar och tårtor..Jag behöver inte äta godis..Jag har sagt till mig själv att jag behöver inte det där, jag föredrar mat ..Förra omgången jag var med i Viktväktarna  åt jag varje helg en osttbågspåse men rasade i vikt ändå..Planering och motion det är allt man behöver tänka på..Inget är ju förbjudet..Jag föredrar hellre en köttbit extra än att äta en skål med godis..Jag äter av min veckobonus minst hälften iaf..Aktivitetspoints rör jag aldrig. Vi är alla så olika men det är ju faktiskt sunt förnuft att man inte kan stoppa i sig mer än vad man gör av med..Jag får helt enkelt välja antingen stoppar jag i mig massa onyttigt och gå upp i vikt.. Eller så äter jag nyttigt och gå ner i vikt..Man kan inte både äta kakan och ha den kvar..Sen om jag vill äta det lilla extra spar jag det till helgen det är viktigt att längta lite också för då blir det speciellt och smakar extra gott. Använder min vb vill det där lilla extra vad det nu än blir..Vill jag däremot lyxa ännu mer ja då får jag ge mig ut och röra på fläsket och kämpa lite..Vilket man ska göra ändå för det är skönt att röra på sig både kroppen o knoppen blir glad..Jag klarar mig hur bra som helst på mina Points man måste bara lära sig att planera och inte lyssna på munnen utan lyssna på sitt hjärta..Man ska ju vara snäll mot kroppen den är ju den enda vi har att bo i..

0,8 kg

Som den latmask jag varit denna veckan och inte motionerat alls, så gick det ju förvånansvärt bra ändå..Känns väldigt bra då detta borde hålla mer i längden..Man ska ju kunna leva med denna livsstil och inte behöva ge sig ut flera mil i veckan o tillbringa 6 dar i veckan på gymmet vilket tar oerhört mycet tid..Det gjorde jag en gång i tiden men det kommer inte att hända igen.. Nej denna gång ger jag mig ut på rundor när jag känner för det..Inte för att jag måste..Jag kunde varit ute en mil..kom hem duschade blev sjukt nervös o orolig  och ville ut igen, fanns ingen hejd på det..Det är på det sättet när man MÅSTE  man skapar sitt beroende till motion..

Tack...

En beställning färdig...Armbanden kostar 100 kr och 50 kr går till barncancerfonden...

Nu har man sugit på karamellen länge nog..

Nu har jag sugit på karamellen länge nog. Jag har väntat och väntat..Det är som med min frukost...Man älskar denna måltid och vill inte att den tar slut..Det kommer alltid en ny morgondag och en ny frukost..Men nu är det dags för bok nr 8 den avslutande delen i Hammarbyserien av Carin Gerhardsen och den kommer aldrig åter..Underbart spännande serie om kriminalkommisarie Conny Sjögren och hans team på Hammarbypolisen.. 

Varför måste man hela tiden när man inte vill..

Varför är det så att man alltid måste hela tiden? Det är alltid måsten när man inte vill..Jag vill inte gå upp..Har sovit som en stock, vaknade 9.30 borde vara utsövd med andra ord..Men nej jag är så trött..Men jag måste gå upp..Jag måste infinna mig på jobbet kl 13..Jag har Haft tre dagar av lyxig ledighet vilket jag inte har gjort mycket för värden av, men de har passerat ändå..Det är så tråkigt att man måste hela tiden..Nä nu måste jag banne mig gå upp jag måste jag måste..

Feelgood

Har precis läst ut del 3 av Emma Hambergs böcker om Rosengädda. .Underbara feelgoodböcker. Det går inte att sluta läsa. Man känner som om man är på plats på riktigt, att man befinner sig i Rosengädda, fastän man bara har boken i sin hand..Hopps att det kommer en del 4....Vill veta hur det går för Tessan och resten av karaktärerna i Rosengädda som är av en salig blandning..Underbart!!

RSS 2.0