Julskyltning

 
 
 
Idag var en liknande dag som förra året vid den här tiden..Julskyltning det var tomte o glögg o lotter..Dessutom åkte min käre vän Julgranen upp tjoho vad det är bra att inte vara som alla andra..Dessutom har jag i år en man som sätter stjärnan i toppen!!! Det är den bästa Julklappen i år...
 
 

1:a Advent

Första advent idag och inget lappmöglel på marken..Underbart. .Då var denna trevliga helg till ända och vi ska styra kosan tillbaka till landet..Borta bra men hemma bäst och man kan ju inte leva lyxliv allt för ofta då kan man få blodad tand och tro man är en del av societeten och det är inte min grej..Nu får man hålla sig borta från diamanter badrockar mystofflor mysiga pubar o och champagne för ett tag..

Idag har varit en underbar dag..

 
 
 
 
Idag har det varit en underbar dag i Danmark. Dock kallt som fan men man har överlevt..Det har varit en dag på slottet och en öl eller 2...

God morgon..

 
God morgon på er..Idag är en ny dag nere i Skåneland! 

Helsingborg /Helsingör

 
Idag har det varit En underbar dag i Helsingör  med mitt hjärta..! Han är full av överraskningar och jag älskar min present från Victor & Rolf jag är kär i den, doftar underbart..Jag älskar dig Nicklas...

Bästa mannen

Jag har hittar BÄSTA mannen han kan tom fixa fransk manikyr och är en jäkel på fotmassage! I helgen väntar en helg i Helsingborg & Helsingör..

Who framed Roger Rabbit?

 Träffade Roger Rabbit på bibban ikväll...
 
 

Olw:s chipsliga

Hittade en soffa av skönaste kvalité och då var ju chipsligan inte sena på att ta sig ett provsitt. . 

En present kom lastad

Idag kom en glad överraskning från Viktväktarna..Jag tackar så mycket :)

Jo så att

Har du funderat på hur mycket skit man alltid köper på sig över en månad? Sådant som man egentligen inte behöver? Själv har jag slutat med det och sparar en nätt liten summa vare månad som sedan finns där som en överraskning lagom till semestertider..Det är ju inte så att man är miljardär när Juli kommer men det är ändå ett extra tillskott i semesterkassan så man har råd med en och annan glass om man har tur. Dessutom har jag låst detta konto så jag inte ska kunna tjuvnalla på dessa pengar under året.. Skulle man nu behöva ta av dem måste man ta svansen mellan benen och gå till banken för att ta bort koden och det utsätter man ju sig helst inte för så pengarna stannar där de stannar. Här kan ni ta en titt www.sevenday.se Nog är det alltid bra att spara en slant, det vill säga om man nu har så man kan spara det är faktiskt inte alla som kan..Sen kan man gladeligen spendera sin kosing när sommaren kommer med gott samvete =) 

Frulle

God morgon då var det dags för ett avsnitt av Kvinnofängelset följt av Dicte sen är det nästan dags att göra sin plikt fram till kl 21..
 

Green Pepper chicken

Idag har hjärtat gjort en supergod kycklingryta med grönpeppar..Innehåller milda mat 4 % grädde  kyckling grönpeppar och cornichons samt champinjoner..GOTT

Korvstroganoff med sting

Då har honey lagat en supergod korvstroganoff med sting. ..Mums..:)

Leverans av vitlökssalami

 
 
 
 
Då har man ikväll fått en Vitlökssalami leverans av min arbetskollega Sussie den gynnar hennes sons klasskassa och smakade supergott..

Pluras kök

Att jag har missat Pluras kök kanon program juh..Klockrent att de dricker vin i dricksglas och blir på pickalurven liksom hans mat hade jag gärna smakat..

När man inte har något bättre för sig

Söndag och snart sista arbetspasset för denna helgen kan meddela att det känns underbart med en ledig dag i morgon.. 

Hallandsposten

 
Lördag och man var visst i Hallandsposten denna dag! Tur att folk på facebook håller koll åt mig! Hur som helst tyckte jag det var en bra artikel och det bästa var ju att jag behövde äta upp mig lite för att jag blev alldeles för knotig. .Stämmer tyvärr då jag knappt kunde gå på skiteriet för att svanskotan stack ut..Därför var det dags att äta upp sig lite..Mina pattar försvann också och var som en påse taxöron..Nu har de blivit en hand full igen och jag är tillfreds med mig själv och jag anser att min viktresa har fått mig dit jag ville..Det går om man vill bara man tror på sig själv och kämpar lite! 

Paket med Love

 
 
Första passet för helgen är avklarat och när man kom hem till min snygging fick jag ett paket laddat med kärlek..Mina favoritgodisar :) 
 

Lunch

En favorit..Bananpannkakor. .

Kärlek till döda ting

Igår kväll zappade jag runt lite på Anytime och hamnade under Fråga Olle..Det var ju inte igår man såg på det om man säger så och jag var ju tvungen att läsa det finstilta och blev helt makalöst fundersam över hur folk kan få för sig vissa saker och blir lite mörkrädd hur människan kan bete sig på alla de underliga sätt.. Efter detta program måste jag anse mig fullt normal . I programmet fick man möta folk som blev kära i döda ting..En kvinna var gift med Eiffeltornet  och hade ett intimt förhållande med Berlinmuren..Det intima var att klamra sig fast i fönsterkarmen i ett vakttorn vid Berlinmuren och hon kan inte ha förhållande med en riktig människa..En annan man han levde med en skock Real Dolls och han älskade dem alla! Visste ni dessutom att det finns folk som är upp över öronen förälskade i tex en tvättmaskin? Mycket ska man höra innan öronen  faller av  jag hoppas dock de är lyckliga och att de får kärlek bekräftat tillbaka..
 
Med detta säger jag god morgon alla jag hoppas ni får en trevlig dag och att ni har en kommande underbar helg framför er..Själv ska jag snart hoppa på mitt helgpass! 
 
 

LunchDate

 
 
Idag blev det en sväng till Sockerfrallan och hade findate  med äldsta dottern och svärson de svullnade fullt med socker och själv åt jag deras supergoda bakpotatis med skagenröra..
 
 
 

En bild live från just nu

Gott... Mindre gott är allt man egentligen måste göra..Eller så tar man och skiter i alla måsten och ligger kvar..

Jag är kriminell och en fara för samhället

 
Det är som med en Triss plötsligt så händer det..Det var inget jag förutsåg när jag åkte in för att köra ett 8-18 pass på mitt andra jobb i stan..Att jag skulle åka på min första P-bot..Antar att jag är kriminell och en fara för samhället..Man kan ju säga att jag jobbar gratis idag..
 
Coolt ni kan nu kalla mig Jessica den förskräcklige .Tur man har två jobb så man kan betala skiten..Fick en smärre chock men den börjar att lägga sig men jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta! Vardagsmat för en del men en chock för mig! Kunde ju lika gärna torkat mig med 700 spänn i röva o spolat ner dem..Så nu kan jag lägga till både fortkörning (7 km för fort) för några årsedan som gav 2000 spänn och dagens parkeringsböter på 700 i mitt CV..Man kanske borde låsas in..Skaka galler eller ta en tur till skamvrån..Funderar på om det inte finns allvarligare saker som händer här i världen som är mer oroväckande..Nej antagligen inte när man själv varit i farten..
 
Annars har det varit en mysig jobbardag med lite bak o tur i stan och o nyttigheter..Dessutom svämmar Halmstad över av toastolar. ..

Det blir alltid morgon

 
 
 
God morgon Sunshines vart tog helgen vägen? Jag hann inte riktigt med..Hur vi än vänder och vrider oss kommer det alltid en ny måndag..

Sagt upp mitt onlinemedlemskap med Viktväktarna

Jag har idag sagt upp mitt onlinemedlemskap hos Viktväktarna! Det känns lite vemodigt men det är nu jag har insett att det är nu min verkliga resa börjar att jag måste börja klara mig själv! Jag måste våga lita på mig själv att jag kan..Det går inte att vara beroende av något! Jag är mycket nöjd och stolt över det jag har presterat..Jag har en stor motivation och det är det som fått mig dit jag är idag! Jag har kämpat allt jag kan i mitt anletes  svett.. Mitt redskap till att inte stoppa i mig för mycket har varit viktväktarnas app..Men nu ska jag klara mig själv och jag vet att jag kan..
 
Tack alla som följt min viktresa och ni är självklart hjärtligt välkomna att fortsättningsvis följa min blogg..Kommer fortsätta att blogga om nyttig mat o vice versa men kommer dock inte räkna propoints! Jag har insett att det finns så mycket viktigare saker än att hela tiden tänka på vad jag stoppar i mig och räkna på vad det är värt..Jag har under resans gång lärt mig att hur viktigt det är att röra på sig och hur mycket en normal portion är och hur viktigt det är att inte stoppa i sig massa skit...Jag kommer aldrig komma tillbaka till ruta ett som jag en gång var..Jag har vunnit en stor tävling och det är kampen mot mig själv..Jag vet nu att jag kan gå vidare..

Julen står för dörren

Gör som jag..Börja i tid och slipp all stress..Varför måste man göra som alla andra? Jag gör hellre tvärtom vad alla andra gör!! I år kör jag på lite bling bling..

Ägg mera ägg

Vad gjorde man utan sina ägg..

Julmarknad på Tjolöholms slott

 
 
Hallå alla godingar..Idag har varit en supertrevlig dag! Har varit på Julmarknad på Tjolöholms Slott värt varenda öre då vi bara behövde betala 150 kr genom hyper föreningen i Hylte kommun ( bra att vara kommunanställd ) då ingick resa inträde och middag! Hittade lite lokaproducerade läckerheter! 

Go o glad kexchoklad

Idag blev det fläskfilegryta  med grönpeppar äppel och champinjoner och rostade rotfrukter med potatis och vitlök. Honey är en hejare i köket...

Matlagning pågår

Äta dör man annars dör man så nu pågår matlagning...

Hallandsposten

 
Idag har jag blivit intervjuad av Hallandsposten å jag bjud på en liten godbit..Artikeln kommer att komma ut nästa vecka någon gång..

Ny dag..

God morgon...

Idag har jag..

Idag har jag gjort kotletter med vitlökstomater, rostade grönsaker ugnsbakade potatisklyftor med grönmögelostsås på 4% grädde GOTT ...

Roses are red

Lite uppskattning i form av blommor är ju aldrig fel..Jag älskar dig Nicklas..

Man vet ju alltid vad man gör varannan lördag..

Då är det snart dags att hoppa på sin jobbarhelg..Som så mången gång..Har inget svårt att fördriva tiden varannan helg iaf..

Jag älskar dig

 
 
 
 Fredag o det betyder det lilla extra..Min honey lagar den bästa maten ever..Idag har han lagat Kyckling Gordon Bleu med potatisklyftor med paprika o vitlök och sås med kantareller,  han tar gärna ett recept som han aldrig gjort innan..Själv sköter jag potatisen o tar ett glas vin..Passar en viktväktare utmärkt :)
 
 Panaottan  gjorde Linnea och Ebba på 4% grädde!
 
 

Fredagsmys

Fredagsmys o då är det tofflor på..Det vankas jobbarhelg så bäst att passa på..

Nostalgi

Detta var ju inte igår man spelade vilken nostalgitripp jag fick..Men man märker ju nu att utvecklingen gått framåt och att man börjar bli gammal men förr var man en hejare på dessa spel..=)

Mys på hög nivå som passar mig utmärkt

Godmorgon Gullefjunisar! Som ni kanske förstår av min outfit så befinner jag mig inte på jobbet..Det hade ju iofs varit en syn för Gudarna om man sprungit omkring såhär..Nej nu vankas två lediga dagar innan helgpass..Kändes ända ner i tårna att idag är det mysens dag så att så får det bli man får bara intala sig själv att man är värd det..Har krypit tillbaka ner i sängen och ska kolla på "En natt på Slottet" verkar vara ett kul program..Idag bara ÄR jag..

Man är inte direkt i toppen av flaggstången idag..

God morgon på er..Rise & Shine..Carpe Diem..Upp & Hoppa..Å med allt vad det innebär..Man är inte direkt i toppen av flaggstången och fladdrar omkring med flaggan idag  om man säger så..Täcket över huvudet och fem filmer hade funkat bra för mig idag..TRÖTT!

Vad är viktigast? Jag är lycklig..

Jag fick ett så gulligt mail nyss..Att jag måste göra mer reklam för mig för att vinna årets Viktväktare 2014. .Jättesött  verkligen.. en stor kram till dig Linnea! Jag säger som så att jag har redan vunnit högsta vinsten! Det är att jag vunnit kampen mot mig själv, mitt mot mitt ätberoende och min lathet och att jag lyckats gå ner 40 kg genom att kämpa som om nästa dag vore den sista...Jag har vunnit en tävling mot mig själv, mot min vikt och hur jag har misshandlat min kropp tidigare! Jag har genom resan hittat mannen i mitt liv som jag älskar så in i bomben och jag har fått en tillökning i min familj och jag är lycklig..Då betyder inte 5000 i kläder och titeln som årets Viktväktare 2014 ingenting...

I love U

 
 

När man går wild & crazy o typ all in..

Bananpannkakor med Lindahls kvarg med frusna hallon..
 
Propointsvärde: 4
 
Ja i helgen var man ju wild and crazy gick all in liksom..Men idag vaknade jag upp som en viktväktare jag har inte somnat som en i helgen så mycket kan jag avslöja..Men vadå man är ju ändå en människa och ingen robot..man måste inte alltid ligga på topp hela tiden..det blir tråkigt i längden! Nu väntar nya tag..

Årets viktväktare 2014

 
 
Då var alla finalister utsedda och det är dags att rösta igen..Har du lust att rösta gå in på aretsviktvaktare.se och tryck på finalister så hittar ni mig där! Tävlingen pågår till den 15 november...
 

Helg

 
Vilken underbart trevlig helg det har varit..Superkul synd bara att den tog slut alldeles för snabbt! Känns även som om att nu är det dags att dra åt svångremmen då det kostar att ligga på topp en helg som denna. Tur att det annars händer allt för sällan..I lördags var vi ute och åt på The fox and anchor med ett gäng från hjärtats familj .Supergott och antar man får springa många mil för att bli av med den hamburgaren.Men den var värd sina points i guld...Supertrevlig lördag!

RSS 2.0