Efterlysta

På kort tid har två tillsynes okända män spridit skräck på Konsum i Hyltebruk med diverse stölder. Nu behöver Polisen tips om vart männen kan befinna sig. Första stölden ägde rum på läskavdelningen då de två fyllde skinkorna fulla med mineralvatten. Stölden uppdagades då männen försökte springa rakt ut genom kassorna med byxorna som var i likhet med mexicanska hängrövar. Med pil och båge lyckades en skärrad kassörska få en fullträff på en av männens enorma skinkor. Händelsen anses inte som livshotande eftersom han sprang för glatta livet. Konsum sätter nu sitt hopp till Efterlyst tittare. Pga av att gärningsmännen har förargelseväckande utseenden tror den lokala Hyltepolisen att gärningsmännen inom kort kommer att gripas!

Vet du vilka männen är, har du uppgifter om stölderna ring Efterlyst

Ush vad äckligtJa ush så äckligt, idag har det ju varit strålande sol, har ju inte sett den på evigheter. Vart är all snö och kaos och varför öste det inte ner så man fick skotta? Fick ju dra ner persiennerna och hålla solen utanför man kan ju bli sjuk av skiten!!!!


FilmHar hunnit att kolla på lite filmer. Twilight  och New moon helt fantastiskt bra. 2012 ja vad säger man? Den ena katastroffilmen är den andra lik. The collector äcklig och osmaklig som liknade Saw ganska mycket inget jag vill se när det är mörkt ute. Sen till sist Triangle Vad handlade den om liksom? Fattade inte nåt av filmen jag undrar om den ens var klar det var ju bara saker som hände om och om igen. Om någon har sett den tala gärna om vad den gick ut på!


Köttfärssås

Har ju saknat köttfärssås en hel del för att jag inte riktigt vetat vad jag ska ha till. Testade med strimlad kokt kål och det smakade ju utmärkt. Så kidsen åt bandspagetti och jag fixade min egen hmmm bandkål????

Melodifjaskialen

Vad är det för skit som är med i år? Fattar inte ens att man lägger ner tid för att kolla på det, man säger lika dant varje år men ändå glor man på det och klagar varför??

Jag ville hänga grannen högt

Ja i morse alltså..Här tror man att man ska få sova ut när man för en gångs skull är ledig på helgen. Det ringer på dörren, kollar klockan och hon är 07.20. Tror ju naturligtvis jag har drömt att det ringt på dörren, men neeej...Vem står inte utanför om inte grannejävlen i full vintermundering å säger han ska till jobbet och har kört fast med bilen. Jag påpekar att skit i jobbet för fan när bilen liknar en halv snögubbe. Det var bara att ge sig ut och hjälpa en granne i nöd!

Är det meningen att jag ska konvertera till Eskimå?

Jo jag bara undrar? Är så himla trött på detta snöandet nu och det kommer bara mer och mer. Det positiva med detta är ju iofs att midjemåttet måste bli mindre musklerna större och man kommer efter vintern ha förtur till beach 2010 efter allt skottande. Kanske skulle man flytta ut och bygga sig en igloo istället då det säkert är varmare i en sådan än inne. Sen så har jag så mycket plats i all snö att jag kan göra 232 snöänglar!

Posten via spark?

Fick idag höra av grannen att brevbäraren var lite argsint över att det är dåligt skottat vid brevlådorna och att bilen inte kommer ända intill. Då kom jag på denna jättekanon idé.. Varför köper inte posten inte en massa sparkar så brevbärarna kan sparka sig framåt nu när det är så mycket snö? Sparar ju massa bensin och samtidigt som brevbärarna slipper att dra på sig en massa fetma i onödan? Skulle vara bra träning så här i vintertid när dom annars inte ens går utanför bildörren..

I brist på risVar ju tvungen att testa LCHF ris idag mummms vad är det då? Jo riven blomkål som steks i smör o lite vitlök hällde i några cashewnötter som grädde på moset. Till det lite cremefraice och oregano och timjan  kryddad kyckling är mätt som en plätt..


Det var inte igårNej det var inte igår jag hade framme mina gamla skridskor. Dom har nu kommit fram efter en många herrans år, dom har legat och vilat sen den glada skoltiden då man säkert var queen on the ice. Jag överlämnar härmed vårnaden om dom till min dotter Julia.


Disco tajmIkväll har snuttefisarna varit på disco citat från Basse på väg dit:

Ja man får ju se om man ska dansa med nån brud ikväll!!!


Han jobbar svartHär har vi Bassen, en väldigt hjälpsam liten gosse som ställer upp och hjälper sin mamsing när det än behövs. Att skotta det är han en hejjare på!!


RSS 2.0