Norrekattspark

(null)

(null)

Norrekattspark i Halmstad denna regniga Kristihimmelfärdsdag! 

Anne-Marie Schetlein -Döden under ytan!

(null)

Jag säger bara: Äntligen är det dags för Anne-Maries 4:e bok om Kirurgen Andreas "Döden under ytan" Man hade bara önskat att man varit ledig hela dagen så man kunde sätta sig ner och ta del av intrigerna utan att behöva sluta läsa, Men en sådan tur har man inte idag! 

EU valet och Morsdag

(null)

(null)

(null)

Idag har vi varit en runda till tippen och slängt en massa skit! Var en sväng till Blomsterlandet och  köpte lite blommor och kryddor! Sedan var det dags att göra sin röst hörd och rösta! Röstar man inte så ska man inte gnälla sen heller!  Fått fina presenter av mina barn  och Barnbarn, känner mig så tacksam! 

3 årskalas

(null)

(null)

(null)

Igår var vi hos Godingen och firade hans treårsdag.!Han blev så glad för sitt Spiderman påslakanset och Kånken ryggsäck!  

Mina barn & barnbarn

(null)
Mina Barn & Barnbarn! Älskar er !


Releasefest med Anne-Marie Schjetlein

(null)

(null)
Igår var det äntligen dags för Anne-Marie Schjetleins releasefest i Halmstad på Akademibokhandeln! Nu har man snart några spännande timmars läsning framför sig med "Döden under ytan"  fjärde delen om kirurgen Andreas! 

44 år

(null)

Idag är dagen man överlevt 44 jordsnurr så grattis till mig! 


Mösspåtagning

(null)

Det närmar sig dotterns student! Idag är det dags för mösspåtagning! 
(null)


Gröna Fingrar sökes - Annika Estassy

(null)

Godmorgon! Idag är en ledig dag och det är även dags att börja på en ny bok "Gröna fingrar sökes" av Annika Estassy har tidigare läst hennes: Solviken & Croissants till frukost som var riktigt härliga feelgoods!

Har den senaste tiden läst: Ett oväntat besök av Åsa Hellberg,  visste att jag inte skulle bli besviken. Jätte härligt mysig bok som jag gärna hade sett en fortsättning på!  Sen hoppade jag raskt över till Ninni Schulmans senaste Bara du, rikt ruggig och jag kunde bara inte sluta läsa! Som det kan bli i ett förhållande om det vill sig riktigt illa! En stor tumme upp och jag ser fram emot ännu en bok  i samma spännande anda! 

Medlemsutbildning

(null)

Idag har jag varit på Kommunals medlemsutbildning hela dagen! Bra att lära sig lite om sina rättigheter! 

Jayden 3 år

(null)

Inte klokt vad tiden går! Idag blir denna goding 3 år!

Hipp Hipp Hurra för idag är det Jaydens födelsedá. Puss o kram från Mormor! 


Rhodos - Kiotari

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Igår kom vi hem från en fantastiskt trevlig semester på Rhodos! Vi bodde på Mitsis Rodos Village Beach Hotel  med all inclusive! Vilket fantastiskt fint ställe som ligger i Kiotari ca 6 mil från Rhodos stad! Supergod mat och det i överflöd och god dricka! Personalen var supertrevlig och hade gärna åkt dit igen! Vi hyrde bil en dag och åkte bla annat till Lindos, Rhodos stad Anthony Quinn Bay och Calitea! 

Mot Rhodos

(null)

Då var vi äntligen på Landvetter och ser fram emot en härlig vecka på Rhodos! 

Snö i Maj

(null)

Ikväll försvann våren och det blev vinter igen! 

Snö

Snart semester

(null)

(null)

Det var i Grevens tid som SAS slutade att strejka, då vi ska åka med dem på söndag! Ett jobbarpass kvar och sen en härlig ledighet! Börjar idag på en ny bok då "Trasdockan" inte var något för mig. Kom inte alls in i den! Kanske ger jag mig på den framöver, eller inte, just nu går det absolut inte! 

Nu blir det i stället ett säkert kort: "Ett oväntat besök"  av Åsa Hellberg! 

RSS 2.0