Författarbesök

(null)

Varit på en mycket trevlig och intressant föreläsning av Mariette Lindstein som var med i Scientologikyrkan i många år ikväll på Hylte Bibliotek.Hon hade även sin man Dan med sig som berättade om sin bok Ruthless. Ser fram emot att läsa hennes tredje bok: Sektens Barn! 


Ullared

(null)

Idag blev det sex timmar spenderat i Ullared med dottern, det var vi och en miljon andra! 

Full rulle

(null)

(null)

(null)
(null)

Godmorgon! Denna helg är det full rulle, i fredags blev det en tur till stan och lite shopping på Black Friday vi åt på Harrys och mötte sedan upp en kollega och hennes man och det blev några öl på det, mycket trevligt! I lördags blev det en snabb sväng till Hallarna och sedan storhandling och på eftermiddagen bar det av till Jul på Liseberg med några kollegor! Hemfärd kl 20 och kvällen avslutades med att bussen körde på två Vildsvin! Nu blir det snart en svång till ullared med äldsta dottern! 

Från ena dan till den andra

(null)

Ena dagen snö andra regn och ingen är gladare än jag då jag avskyr snö!! Ikväll blev det kassler med blomkål! Denna kassler är en favorit.  Skiva upp kassler och gul lök. Blanda en Ica cream cheese vitlök och örter med en Milda mat extra 4% och häll över in i ugn 200 grader ca 20 min mums! 

Kålpudding

(null)

(null)
Idag blev det kålpudding! Mumsigt värre och jag föredrar att göra den på kycklingfärs, det blir så mycket godare! 

Kycklingkebabrulle

(null)
Ikväll blev det kycklingkebabrulle, smidigt snabbt och lätt och riktigt gott & lyxigt en måndag.

Kallt

(null)
Idag vaknade man 2,8 kg lättare, det kan man ju inte vara ledsen över! Ny vecka nya tag och till råga  på allt är det kallt ute! 

Middag en söndag

(null)
Idag blev det köttgryta och eftersom jag har snöat in mig på kronärtskocka så blev det kokta sådana till! 

Mormors Godingar

(null)

(null)
Idag blev det en runda till mina godingar och årets första snö damp ner! Jag är ju som sagt inget fan av vinter jag får försöka överleva då gott det går och invänta våren! 

Några kapitel och kaffe

(null)
Godmorgon, ytterligare en söndag är här. Om man ändå kunde få en helg till bara sådär rakt upp och ner nu med detsamma! Idag blir det en tur till barnbarnen ska bli härligt att krama dem igen! Men först några kapitel ur en bra bok och frukost! 

Middag med en knöl

(null)

(null)
Idag gjorde jag en gratäng på jordärtskocka har faktiskt inte sett det innan supergott 3 sp!!På andra sidan gatan

(null)

Nu har man varit på det sista trekaffet med Anna-Lisa och Anna-Lisas val är ikväll utläst! Rekommenderar verkligen Eli Åhman Owetz härliga feelgood böcker om Anna-Lisa och hennes vänner! 
Nu tar en annan bok sin början, jag fick hemskickat "På andra sidan gatan"  för några veckor sedan av Anne Liljeroth! Jag har ju läst hennes tidigare böcker: "Bara Människor och "Vanliga människor glömmer och går vidare"  som var jättebra , lättlästa och man läser Non Stop tills de är slut!  Om du inte redan läst  dem så har du trevlig läsning framför dig!  Jag hade inte en aning om att hon gett ut en tredje så det var en glad överraskning! 
Tack för boken Anne ska bli kul att läsa den! En onsdag i November

(null)
(null)

Idag har jag och min kollega Inger varit på Inspirationsdagen -Aktiviteter och Kultur i Äldreomsorgen!  Sedan blev  det shopping på Hallarna, mycket trevligt! Köpte lite produkter på Rituals och fick 2  parfymer  på köpet! Testade även kålrotsspagetti ikväll, passade perfekt till köttfärssåsen! 
(null)
Väla

(null)
Idag blev det en tur till Skåneland och Väla! Vi shoppade loss på Ikea och tog även en räkmacka! Sen blev det en runda i shoppingcentret innan vi åkte hem och det blev 200:e grillningen för i år! 

Falkon Julbrygd

(null)
Äntligen dags för Falcon Julbrygd!

Lego

Nu är det inte så långt till jul och det ska börjas att köpa julklappar. Själv brukar jag vara ganska sent ute med att köpa julklappar, men har ju stora barn så det passar bättre med en liten slant så de kan köpa själva vad de vill ha. Men denna jul har jag ju två barnbarn att köpa till, så nu börjar det om igen. Funderar på att köpa lite lego till mitt äldsta barnbarn, Duplo kanske det blir så kan han och mormor sitta och bygga tillsammans. Det finns ju en oändlig massa lego att välja emellan och ju äldre man blir dessto svårare satser kan man ju köpa. På Klossbutiken hittar du lego från alla åldrar och det finns mycket att välja emellan. Man minns ju själv från när man var liten hur roligt det var med lego. Det var såklart inte lika roligt att trampa på lego, undra hur många gånger man har gjort det i sitt liv men det är ju en annan femma. Så nu vill det till att börja shoppa julklappar för glatta livet så man kommer bli klar till Julafton, man har ju lite annat att stå i också och tiden den bara rinner iväg.

 

(Bild lånad från Klossbutiken) 

Av med gipset

(null)

Idag åkte gipset av, härligt och det går framåt! 

Teater

(null)
Ikväll fick jag en supertrevlig överraskning av min Kollega Inger! Det blev en tur till Varberg, gott att äta och Teater på det, är så nöjd med denna kväll! 

Hallarna

(null)
Efter jobbet idag åkte dottern och jag in till stan och shoppade på Hallarna det har ju blivit så himla fint där nu. Blev några påsar och vi är nöjda! 

RSS 2.0