Dillkött i pottan

Dags för Cruella Von Crock-Pot  att starta dagens arbete..Idag vankas det dillkött..

Idag var en stor dag

Ja idag var en stor dag då min äldsta dotter fick sitt körkort..

Tills i eftermiddag..

Bananpannkakor 

Foton

 
 
 
När man inte har något bättre för sig..

Grilltångarnas Rolls-Royce och Måndag igen..

 
God morgon..Jobbarhelgen är över och ingen är gladare än jag..Känns som om man skulle ha ett måndag-fredag jobb nu när man snart börjar komma till åren..Men hur som helst så överlever man trots varje helg ändå, när man måste upp då andra ligger och sover..I helgen fyllde hjärtat år och han fick en värstinggrilltång i present "Mingle Solsidan" Grilltångarnas Rolls-Royce..Så i lördags fixade han hemmagjorda burgare med sting..

Idag har jag bakat

Idag har jag bakat, och man kan säga att det var inte igår det hände om man säger så! Igår blev jag akut sugen på ett bröd min morfar alltid bakade då han levde så jag kallar det för Morfars filmjölksbröd..
 
8 dl filmjölk
15 dl rågsikt
2 dl mörk sirap
4 tsk bikarbonat
2 tsk brödkrydda
 
Ugn: 175 grader ca 50 min (efter halva tiden sätt en plåt över )
 
Värm upp filmjölken ca 37 grader. Häll i övriga ingredienser  och häll i en smord brödform. 
 
Ät och njut..

Supermums och bäst just nu

Då måste jag återigen göra reklam för Lindahls kvarg..Denna gång med hallon och den smakar supermums..Är bara lite irriterad hur svårt det verkar vara att få tag på deras nya produkter..Hittade denna fast laktosfri på byn..men hur ska jag hitta alla de andra någon som vet om de finns i Halmstad och isf i vilken butik är lite nyfiken på de nya sockerfria som kommit ut..

Alla hjärtans dag o årets första grillning

Igår var det som sagt alla hjärtans dag..En ganska onödig dag tycker jag..butikernas dag om man säger så..Igår satte grillmäster igång grillen för första gången i år smaskens..Har ju inte varit så aktiv här inne på sistone då flytt och jobb tar all tid och man känner sig totalt utarbetad så idag är det Greys Anatomy för hela slanten..
 
 

Cruella Von Crock-Pot

Då var hon igång igen, det är dags för Cruella Von Crock-Pot att göra sitt arbetspass så det blir middag framåt kvällningen..I ligger benfri kotlett, äpple, morot. Gul lök, purjolök, cornichons, vitlök, syltlök, tomatpure, köttbuljong, spetspaprika grönpeppar, svartpeppar, salt och paprikapulver..Må hon puttra i frid 8 timmar..

Gött

 

Kyckling i Crock-Pot

För första gången testas idag kyckling i Crock-Pot. .

RSS 2.0