Läsdag och Bio

(null)
Godmorgon, idag är det en ledig dag igen och jag ska ta mig tid att läsa och skita i allt annat som borde göras det kan man göra en annan dag! Det är härligt blå himmel men - 10,7 det är inget jag hurrar av förtjusning över! Ikväll blir det även Bio med min sambo och vi ska se:  Phantom Thread

Krämig svamp & köttpanna med ris

(null)
Dagens recept från Viktväktarna var riktigt smaskigt och snabblagat dessutom! 
8 sp per portion. 

Texmex-frittata med kycklingfärs

(null)

(null)

(null)
Idag blev det Texmex-frittata med kycklingfärs, ett recept från Viktväktarna och är för 4 personer . 
(4 sp/portion)

Kendras Dop

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag var det dop för Kendra, Jaden var i sitt esse full rulle på honom, ville bara spela på pianot så härlig! Kendra sa inte ett knyst på hela eftermiddagen, så snäll! Efteråt blev det fika i församlingshemmet! 

Mina Barnbarn

(null)
Idag blev det en visit hos Barnbarnen! 

Godmorgon

(null)
Godmorgon! Idag hade jag tänkt mig en längre sovmorgon vilket inte gick som vanligt! När jag en gång vaknat så är det kört! Det är lika bra att fånga dagen! Idag blir det en tur till barnbarnen och hjälpa äldsta dottern att göra tårtor för i morgon är det dags för Kendras Dop! 

Bön & Linschilli med ägg

(null)
Ikväll blev det Bio: Darkest Hour som handlade om Winston Curchills tidiga dagar som Premiärminister under andra världskriget! Den var riktigt bra trots att jag inte är ett fan av biografiska filmer! Det blev till att slänga ihop middag klockan 21  ikväll och en nollpoints sådan:  
Bön & Linschilli med ägg

  (null)

(null)

(null)

(null)
Detta recept är till 4 personer. 

Prins Bertils Stig

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag tog vi en utflykt till Grötvik och gick en promenad längs Prins Bertils Stig, och sedan grillade vi korv! 

52 weeks of Romance

(null)

Söndag igen och blir en liten utflykt idag med innan man ska hem och koka ärtsoppa till ett helt regemente! Blir bra att ha i frysen sen. Första kortet är dessutom draget och nu får man se inom en vecka vad det kan vara för en romantisk överraskning som väntar! 

Lax med svamprisotto & Fjantfestivalen

(null)

(null)

(null)
Ikväll blev det svamprisotto med lax och Fjantfestivalen! Det går verkligen utför för denna tvunderhållning, man sitter med skämsmössan på och undrar varför man tittar! Efter blir det film: "Snömannen" 

Höganäs Saluhall & Kullens Fyr

(null)

(null)
Idag blev det en mysig utflykt! Vi besökte Höganäs Saluhall och sedan åkte vi vidare till Mölle och Kullens Fyr.

Utflykt

(null)

Idag är himlen blå så underbart, det är vi inte bortskämda med precis! Snart blir det en liten Roadtrip! 

Alla Hjärtans Dag 2018

(null)

En mysig Alla Hjärtans dag lider mot sitt slut och vi var och såg en fantastiskt bra film  "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri" Det blir dessutom att se fram emot 52 Romantiska veckor, ska bli spännande att se vad korten innehåller och första kortet ska dras på söndag! 
(null)Texas Beef Chili

(null)

Idag blev det Texas Beef Chili, ett recept från Viktväktarna! Tar lite tid att göra men gott! Burflickan

(null)
Då var "Fjärilspojken" utläst och nästa bok blir "Burflickan" av samma författare: Peter Stjernström! 

Öva till Högskoleprovet

 
 
 
 

Åren de går och ungarna blir äldre och äldre och har bara ett år kvar på Gymnasiet. Vad de bestämmer sig för sedan får tiden utvisa. Men det lutar väl åt att göra Högskoleprovet och för att lättare komma in på sin drömutbildning. Alla vill ju nå sina drömmars mål och få ett bra arbete som man trivs med. Det är inte lätt i denna ålder att att veta vad man vill göra i framtiden. Man minns ju själv från sin ungdom att man hade ju inte en aning om vad man ville läsa vidare till. Själv har jag aldrig gjort något Högskoleprov och kommer aldrig att göra något, man börjar bli för gammal för att vidareutbilda sig så man får snällt jobba kvar där man är. Men numera finns det hjälp att plugga inför  prov och då är Logio en sida med ett bra utbud för att göra dig säkrare inför den stora dagen. Du kommer garanterat höja ditt resultat. Varför inte ge det en chans man måste våga för att vinna och du kan även testa gratis! Önskar dig ett stort lycka till och att du kommer att komma in på din drömlinje och att då går en lysande framtid till mötes!

 


Läsa

(null)
Godmorgon, idag är det en ledig dag och jag har inget planerat och det ska så förbli. Måste komma in i mitt läsmood igen det har inte blivit så mycket läsa av det på sista tiden! Några timmar med Fjärilspojken får det bli! 

Italiensk Kycklinglasange

(null)

(null) (null)

(null)

(null)

(null)

Idag blev det en god Lasange från Viktväktarnas recept mums ! 

En härlig dag med Godingarna

(null)

(null)


(null)

(null)
(null)
(null)

Idag har jag varit hos godingarna! Efter lunch så hämtade vi Jayden på dagis och mormor drog pulkan såklart! 

En ledig dag

(null)

(null)

Godmorgon! Idag har jag en hel ledig dag framför mig och jag ska spendera den väl! Idag blir det en runda till Barnbarnen och ska försöka att få till lite läsning också, det går ju sådär med den! 

Indisk quorngryta & Övningskörning

(null)


(null)

Idag blev det återigen recept från Viktväktarna "Indisk Quorngryta" blev ju ett avbrott i veckan då vi fick för oss att ta en hotellweekend! Även  denna rätt får 5 stjärnor av av 5 jättegod! 

(null)
(null)
(null)

Fick även mitt godkännande som handledare idag från Transportstyrelsen, så det blev lite övningskörning med dottern ikväll! 

En härlig helg


(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Vilken härlig helg vi har haft, supermysig! Åkte ner till Helsingborg i fredags och tog in på Marina Plaza! Åkte över till Helsingör och spenderade några timmar på en pub! På Lördagen åkte vi över igen och promenerade runt några timmar innan det var dags att äta Smörrebröd på Café Hyacint där vi bokat bord till kl 15 underbara smörrebröd! Sen åkte vi tillbaka till Helsingborg och satte oss på Hamnkrogen, härligt att kunna sitta ute trots kylan! Sen idag dök äntligen solen upp och vi promenerade lite och satt och njöt av solen tills det var dags att åka till Väla  och ett besök på IKEA! 

Lax med Broccolipesto

(null)
Idag blev det viktväktarrecept nr 3 denna veckan Lax med broccolipesto vi ger det 5 stjärnor av 5.

RSS 2.0