I love Tupperware


Sådär ja nu har jag fixat potatisgratängen tills i morgon I just love min  Ultra Plus från Tupperware den är så himla smidig bara släng ihop ingredienserna och in i micron vips klart på nolltid!!!




Jag borde nog lägga mig snart, i morgon ska jag bli bortrövad till stora staden Halmstad. Där ska jag bli tvingad att titta på en vit julgran som jag redan sett för ett par år sedan som nu gått i arv till en galen människa mitt i centrala stan. Han ska även visa hur han fixar till kaffebönorna till en rykande stor kopp kaffe. Om jag inte lyckas återvända mina vänner så kommer bloggen dö här och nu.

Radiotjänst & SVT = Rånare

Alla som har en tv-mottagare ska enligt lag betala tv avgift Sverige Rikstad har bestämt hur mycket. Slopa tv licensen och sätt alla i Riksdagen på våra löner istället. Där sitter dom på sina feta rövar och bestämmer vad vi ska betala för att ha skitkanaler man ändå inte kollar på.

Radiotjänst har som uppgift att samla in avgiften. Radiotjänst sitter väl inhysta i nån jävla igloo i Kiruna och skicka ut sina stråtrövare till tv-pejlare. Dom vill ha pengar till och göra kvalitets program...Kyss mej i arslet jag undrar vart dom sänds isåfall inte är det på Sveriges television i min TV iaf... men F.ro.m den 1 jan 2009 är tv-avgiften 2076 kr/år eller 519 kr uppdelat per kvartal eller 173 kr/ månad med autogiro. Hur många sitter numera med endast 2 kanaler? Ska man då också lägga på avgiften för boxer ect blir det ju hutlösa priser. Om svt skulle ge ut Rederiet på DVD så skulle dom ju även tjäna en hacka och slippa hunsa pejlarna på oss ett bra tag för det var ju det enda man kunde se på SVT........ Pejlingsinstrumentet, finns det någon som ens sett nåt sånt?

Nej blä för tv-licensen.....It sucks


Tack för idag, tack för en underbart vanlig dag

 

Det börjar röra på sig lite i min vardag, sen vi kom hem från Puerto Rico har jag mest skitit i allt å legat på soffan & kollat på film. Säkerligen även gått upp några kilo som jag skyller på den ofrivilliga ledigheten då man är sugen på allt när man går hemma. Då ska vi inte tala om all öl och friterad mat på resan! Ja ja skit i det lite fett har ingen dött av, får ta nya tag framöver om det finns nån ork & lust. Idag har jag minsann städat, dammråttorna ville klättra uppför väggarna och det var på tiden jag tog fram dammsugaren. Var även hos mamma och åt lutfisk, det är ju bara så gott trots att det mestandels består av vatten =)  Sen var vi en sväng hos syrran och Jossan. Trött efter dagens bestyr så kollar nu på Arn-Riket vid vägens slut, brukar inte gilla sådana filmer men dom är riktigt bra. Samtidigt provsmakar jag vinet jag köpte i Puerto Rico 10:- för 1 liter, det var inte helt fel, billigt är bra...Snurrade runt på aftonbladet innan och såg att det skulle bli ännu en säsong av Färjan jippi hurra livet på Viking Line båten rullar vidare med bartendern Håkan Hallin. Vad hittade jag idag på discshop om inte: The love Boat  som jag har saknat den töntiga serien den bara måste jag ha =)     .

       


Ika i rutan ger mig rysningar

Jag rös när jag kom att tänka på Ika i rutan, finns det någon som minns denna spagetti sprattlande hemska kvinnovarelse med extrema talfel? Hur kunde man bara komma på att sända sådan skit i TV? En galen kvinna klädd i svart vars enda vän var ett skelett vid namn Åke...Det sägs att Staffan Westerberg förstörde en hel generation med pannkakor och storpotäter. Det vete sjutton.. Ika var hemsk jag förstår varför en hel del inte betalar TV-licens deras barn fick väl men för livet..


Hemska Ika i rutan

Alex Schulman - Vart är du?

Finns det  någon som bryr sig? Fanns det någon som verkligen satt framför datorn och följde familjen Schulmans julfirande live på webben? I så fall är det riktigt tragiskt och personerna borde ordna upp sina liv. Vilken tur att det nu även finns GPS som visar vart bröderna befinner sig tänk om dom skulle skulle gå vilse och helt plötsligt vara på rymmen från Stureplans alla innekrogar storbystade blondiner, och Brats i kotlettfrilla med pappas välfyllda VISA kort.

Alex Schulman vart är du?

Family is forever


Queer as folk


 

Vaknade inte förrän 11 idag blä vad dygnsrytmen blir rubbad vid så här lång ledighet, och längre blir det..Hänger lixom inte med på vad det är för veckodag..Har inte gjort många knop idag. Jag & Julia har bott framför tv:n större delen av dagen. Förutom en sväng till Lantmännen och köpte lack till köksbordet så nu är det klart. Var hos mamsen en sväng också, där höll jag på att bryta foten när jag skulle åka hem, trampade snett på dörrmattan utanför dörren...Jag är glad att jag lever för det gjorde ont som fan :) Jag avrundar här innan jag kryper ner i soffan med med täcke kudde o ett glas hallonsoda med ett porträtt av Mona-Lisas okände bror: Jonni Mona-Li


Leve de gamla mjölkpaketen



Visst var mjölkpaketen mycket finare förr =)

Nu ska julen ut



Har varit på mellandagsrean idag med mamma Johanna & Julia.
Köpte Johannas julklapp (en bärbar dator) Fyndade lite annat smått & gott åxå. Gardiner till köket för 25 spänn på Jysk dom var ju lite käcka. Jag plockade ner julgardinerna idag  jag är så himla trött på julen. Har varken haft gran eller julskinka i år ingen stress med att köpa juklappar heller eftersom Julia och Rasmus fick en resa till Gran canaria och den var ju inte gratis precis.Eftersom vi kom hem från Gran Canaria sent på julaftons kvällen så bjöd mamsen på julmiddag på juldagen Johannas julklapp var ju lättköpt. Så hade jag inte haft barn så hade jag skitit fullständigt i julen.. Man blir bara stressad fet & fattig...

Snillet spekulerar



Vad får man se när man öppnar tvättmedlet? Är det hälften fullt eller hälften tomt? Dom luras dom jävlarna. Varför detta dunderpaket när det bara är fyllt till hälften?  Ja det kan man ju fundera på =)

Borta bra men hemma bäst


Amadores

Idag var vi i Amadores, vi gick dit och det var en riktigt rejal promenad. Trodde faktisk Rasmus skulle protestera men det gick hur bra som helst.  Jatte fin vag langs havet man gick  blev manga foton :) Men satan i gatan  for alla dess javla folk som forsoker lura pa en en massa det ar ju nastan som om dom vill dra i en, snart far det bli kaftasmallar om dom inte haller sej borta :) Nu ska vi ut o kaka ha det bra i kalla Sverige :)

Hola...Puerto Rico

Kanonvader idag sol o klarbla himmel 28 grader.  Man har ju glomt bort att det igentligen ar 20 dec. Idag har dom satt upp en gran iaf och pyntat julblommorna. Hotellet ar bra forutom vi hade vattenlacka forsta dagen sa Fritidsresor kom och kompenserade oss med Champagne och da kravde vi en sang till :) Nej nu ga vidare bland negrerna som sakert springer nar jag kommer for nar dom kommer fram till mej far dom hora varldens utlagg om varfor jag inte vill kopa deras forbannade solglasogon :) En fragade om jag var kapitalist ..ja sa jag in sweden Im rich and i have alot of these things home.. Sa aven att dom salde solglasogon pa fel tid att dom borde ga pa dagarna da solen var framme.. Men jag antar inte dom fattar riktigt :) Adios Amigos

Det var då







Tänk vad tiden går, vart tar den vägen igentligen? Barnen växer så det knakar men jag själv jag stannade vid en si så där 22 :) Satt o slösurfade lite och fick för mig att gå in på landstinget hallands webbisar. Vem låg inte kvar där om inte Basse bus. Minns knappt att de små liven har varit sådär små. Äntligen ser man Puerto Rico i sikte, en arbetsdag kvar, sen ledig nästan en hel månad. Ska packa det sista i morgon. Sen blir det varmare breddgrader. Självklart skulle torktumlaren gå sönder idag IGEN. Kylskåpet mår inte riktigt bra det heller så får se när Bofast får fingrarna ur röven och fixa det.  Nej nu snart sova men först kika klart på vad Uno Kronkvist har för sig för fuffels i Rederiet...:)

Gosingen 7 år



Grattis Min Gosing på 7 årsdagen

2008-12-15

Jag älskar Tomtefar



Vart hamnar alla brev som adresseras till tomten igentligen? Kom nu inte och säg att Tomten inte finns, för det är ju klart att han gör. Den rödmosiga tjocka lilla gubben med skägg har bråda tider just nu. Nissarna jobbar febrilt med alla klappar som ska levereras till alla snälla barn. Det måste ju iallafall finnas ett snällt barn i varje hem  så förstår du hur gamle Tomtefar får jobba. Jag undra hur han igentligen tar sig ner genom skorstenen med den enorma magen. Den är full med risgrynsgröt och brända mandlar. Vad skulle hända om han fastnade i någon skorsten och Rudolf står där hjälplös på taket med en släde full med paket. Tänk på det nästa gång du ställer ut ett fat med gröt till Tomtefar...



Tomten har nu bråda dagar, det kliar på hans alla magar.

Tomtemor hon stickar till alla små paket,

hallå skriker Tomten vem var det som sket.

Nisse döljer sitt ansikte i rött, fan vad han på tomtegubben är trött.

Gubben äter bara gröt och ger oss nissar kål,

och det tror han våra magar tål.

Sen det blir riktiga fjärtar det hoppas vi Nissar han fattar.

Tomten ger sedan alla Nissar paket,

ett filter som hindrar lukten från den som sket.

Som du märker är det full rulle innan jul om Tomten skiter i kålen framöver,

kommer Nissarna med den hjälp han behöver.

God Jävla Jul.......



© Jessic@


Snygg Sexig & singel



Ensam ung plattfotad bandit med hjärnkapacietet badboll söker manlig partner.

Håriga vårtbetrydda män göre sig icke besvär. knäcker extra som skogsmulle i dom djupaste skogarna dock utan luden svans. För övrigt brukar jag sitta ensam hemma resten av min fritid och pussar mina små grisar. Känner du dig som jag utstött från omvärlden och har en udda grissamling, tveka inte att höra av dig till...

snygg, sexig & singel



The moose is loose



Äntligen en ny dator, nu gäller det återupplivnings försök på bloggen.  Håll till godo med Storjägaren Basse min lille gosing som närmar sig sin 7 årsdag så på måndag blir det tårta. Vart har tiden tagit vägen igentligen. Hinner inte med, fram för mer timmar på dygnet.  Varit riktigt duktig idag, tvättat ja... jag tappade räkningen efter tredje maskinen.  Strykit och packat resväskorna så nu är det ett stress moment mindre inför veckan, åker på onsdag. Var på julbord med jobbet igår, massor med god mat å många mineralvatten blev det :)



RSS 2.0