1 år..

Idag är det ett årsedan jag träffade värdens bästa man..Jag vet inte vad tiden tagit vägen och jag fattar inte hur mycket vi lyckats hinna med på detta år..Det har rullat på av bara farten..I love you honey..

Loppisfynd

Idag var vi en sväng på loppis i Simlångsdalen det kryllade av folk men man lyckades ändå fynda lite grejer. Blev tokkär i denna grymma barnvagn som nu pryder balkongen..En resväska som säkert åkt runt en hel del, portmonä strepsilsburkar talrikar o glas till priset av nästan ingenting under 100 lappen..
 
 

Lite överallt..

 
 
Igår var vi överallt o lite till..Först blev det Helsingör vidare till Norrvikens trädgårdar och sist Båstad hamn man hinner med mycket på en dag om man går upp i tid..Underbart trevlig helg..
 
Shoppat på oss bästa senapen..

Inväntar fredag vecka 28 kl 16.00

Då har jag o honey laddat upp inför semestern..Jag inväntar nu fredag vecka 28 kl 16.00 då semester tar vid o jag hoppas på många soliga dagar..

Gott

MUMS
 

Dagens bästa köp i Ullared

Här är bästa köpet för idag.. Automatisk fotfil som gör fötterna lena som bara den och en Bag in box låda i plåt..
 
 

Midsommarbröllop

Goddag i stugorna. .Midsommarafton vankas regn som vanligt så man är inte förvånad. .Idag ska min äldsta dotter gifta sig så bröllop står på schemat denna dag..En stor dag med andra ord som började med en god sillamacka..

Å salladen växer

Tur att man har några veckor kvar till semestern det var det jäkligaste vilket skitväder det är. .Men salladen verkar gilla mycket regn iaf.. :)

RSS 2.0