Floden blev mitt liv

(null)

Hittade denna bland mina gamla DVD inte igår man såg den! 

Barnbarn

(null)

Hur söta kan man bli?

En mysig helg i Malmö och Köpenhamn

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

I helgen blev det en tur till Malmö och vi tog in på Elite Esplanade igen! Lördagen spenderades i Köpenhamn! 

Wasgij

(null)

(null)

Då har man piggnat till och förhoppningsvis kan man jobba på söndag! Ännu ett pussel klart, man har ju inte haft så mycket att göra dessa dagarna! 

Köpa boende?

Många gånger har nog många önskat att man skulle kunna äga ett riktigt fint hus eller en lägenhet! Finns ju så mycket fint om man kollar inne på mäklarsidor där olika mäklare, rekommenderar härliga boende! Själv hade jag antingen velat ha ett stort pampigt hus med en stor härlig trädgård! Varför inte en stor pool som som även går att använda vintertid och ha tropiska växter och lyxiga möbler där man kan sitta och slappna av en smula efter en lång arbetsdag! Eller varför inte en rymlig lägenhet med med stor balkong och utsikt över bästa platsen i stan! Man har nära till allt och behöver inte tänka på varken buss eller bil om man vill ut en kväll och svänga sina lurviga! Ljus skulle lägenheten vara med och med ljusa möbler som tex som denna soffa Vilket nog hade varit en mardröm att ha iofs när barnbarnen kommer på besök! Ja drömma kan man ju alltid göra och visst är det trevligt att i bland kolla in mäklarsidorna och drömma sig bort ibland! Men det finns ju även fina hus får oss vanliga dödliga människor också som inte korstar skjortan och mer därtill! Som sagt alltid kul att kolla in lite olika objekt som är till försäljning, trots att man inte går i flyttankar! 

(null)


Wasgij

(null)

(null)

Corona håller i sig och jag pusslar!

Covid-19

(null)

Fick gå hem i Torsdags efter att ha tagit snabbtest på jobbet! Så förkyld o ont i halsen! Tänkte att jag jag tar ett PCR test för att vara på säkra sidan! Detta är nog det mest konstiga jag varit med om! Ena stunden dunderförkyld o skitont i halsen efter någon timme känner jag ingenting sen börjar det om igen så har det hållit på sen i torsdags! Anfådd att göra det minsta lilla med, men skönt pndå att man tagit 3 doser, det kunde nog varit värre! 

Nyhavn Ravensburger

(null)

(null)


Hittade detta pussel i Ullared sist jag var där, så roligt att pussla! Älskar Nyhavn!

RSS 2.0