Melodikrysset

Då var det dags för Melodikrysset....
 
 
 
 

Mitt viktväktarliv

Sitter här och funderar på att hur mycket bättre jag mår.. Sedan jag började med viktväktarna mår jag SÅ mycket bättre...Så äckligt proppmätt man kunde bli tidigare, känner aldrig av det numera. Man åt ju bara för det var gott..Äckligt egentligen man kan ju inte säga man mådde bra av det. Bara det att det är lättare att komma upp ur soffan är ju ett underverk =) mitt diskbråck känns inte lika hemskt längre...Känner verkligen hur motivationen stiger och jag är så peppad för min viktnedgång. Gillar att gå till gymmet, det är inte ett ställe jag tidigare besökt.. Men jag känner nästan lite abstinens om jag inte hinner gå dit. Får äta jätte mycket mat, hinner ibland inte ens äta upp den.. Inte svårt alls det här.. Jag startade min viktnedgång med Viktväktarna 2013-02-27 och har gått ner 8,5 kg..
 
Jag vet att jag kan...Jag vill gå ner 20 kg och jag har bara 11,5 kg kvar man får se det positivt
 
JAG KAN!!!!!!!!!!
 
 

Odlarnisse på G

Nu har ja satt en odling på smörgåskrasse, det är ju så gott! Nu återstår det bara att se om det växer upp något! Kan inte påstå jag har gröna fingrar precis, blir gott att ha på mackan!


Jag är så himla bra

Jag måste säga att jag är bara så bra! Tre dagar på gymmet denna veckan plus promenader! Hoppas såklart det blir minus på vågen!!!! Jättekul med gymmet, trodde aldrig det skulle vara så kul, har alltid varit så anti mot sånt där! Visst känns det motigt ibland..Men det är bara att sparka sig själv i röva och åka dit och inse att man är skitduktig :) Jag föredrar tidig morgon lugnt och skönt och mindre folk!!!


Oral-B tandkräm

Har genom buzzador provat 2 olika tandkrämer! Aldrig testat dessa tidigare så det var ju lite spännande! Den ena blåa tycker jag hade en lite sänre smak som satt i länge! Men den vita föredrog jag och båda tandkrämerna gick hem hos kidsen!


Långpromenad

Idag blev det långpromenad, kan med gott samvete äta lite gott ikväll o ligga på sofflocket!


Skakat hand med Kungen

Igår var en stor dag då skakade jag nämligen hand med självaste Konungen av detta svenska landet! Han kom tuffandes till Torup i detta coola lok..


RSS 2.0