Ett jobb jag inte skulle vilja ha

dsc05461 (MMS)

Är det ett jobb jag inte skulle vilja ha så är det att tömma en bajamaja!


Och så försvann några timmar..



Efter jobbet bar det av till Halmstad med Rosie.. Strosade runt lite här och där. Sen bjöd Rosie på bakad potatis med räkröra på Bulls. Funderar på om hon kanske är en feeder? Blev så jäkla mätt att jag ville rulla till bilen!


Bingo



Gillar du att spela bingo? Då är denna sidan något för dig. Där finns en massa bingospel att välja imellan och du kan spela när som helst på dygnet. Bingo är ett spännande spel. Jag har själv försökt mig på bingospel på nätet men hade ju då ingen vidare tur, vann bara 5 kr.  Bingo är kul och det är ju slumpen som avgör. Själv har jag testat på bilbingo några gånger. Där sitter man bland massa pensionärer i sin bil medands dom tar fram sina campingbord och dukar upp för en riktigt spännande bingokväll. Dom har med sig både kanelbullar och rykande kaffe. Det är ett trevligt nöje och riktigt kul om man vinner. Själv har jag vunnit några tusen på bilbingo. Det vill till att ha tur. Men på denna sidan där du kan hitta olika bingospel och spela bingo utan att ge dig utanför dörren. Bättre det än att sitta i en trång bingohall bland en massa galna bingofans som vill vinna den stora potten. Spelar man aldrig så kan man ju aldrig vinna heller, eller hur? Dessutom så är detta mycket trevligare än att se en tjötig Lotta Engberg hålla i bingospel. Sen ska vi inte tala om Leif Loket Olsson med sina buskiga ögonbryn när han traskade in i bingolotto för hundra årsedan. Fy sjuton vilken mardröm han var när han stod blad sina lådor och landskapsdockor. Tur att allt utvecklar sig och nu är Loket ett minne blott. Tror faktiskt han själv sitter på denna spelsidan och spelar han med!


Hus till Salu

dsc05457 (MMS)

Centralt läge i Halmstad hus till salu. Någon intresserad?


En eftermiddag



Efter jobbet så åkte jag och kiddisarna med grannejävlen och grannkärringa (eller ja nästan grannkärring iallafall) till Röda strand. Dår flöt vi omkring som valar i vattnet. Efter det tog vi våran dagliga kvällsprommis och som ni ser så var vi ute och gick med pensionärsföreningen. En käpp i var hand sa de...det är grejer det!


Against the sea




Idag har det varit en helt underbar dag. Har spenderat den vid havet med kiddisarna. Haft en fjuttig dag ledigt så i morgon jobba igen. Jag antar att bloggen kommer dö en smula under tiden


Gött sa lilleman, här ska jag ligga hela d...

dsc05116 (MMS)

Gött sa lilleman, här ska jag ligga hela dagen.


En kväll i Juli

 



Det börjar nu hända grej i mitt liv. Jag har nu hunnit med någonting annat än att jobba. Igår grillade vi med grannejävlen och hans nästan äkta hälft, förlorade även i kubb. Vi tog sen och gick rundan. För nu ska det bantas igen. Tycker röva hänger i knävecken. På onsdag ska det hända grejer, ja då ska jag på gym minsann. Vill bara förbereda er för att jag t.o.m kommer att dö. Nehe nu ska jag åka o jobba mitt andra pass idag men i morgon LEDIG och blir det sol så blir det HAVET....


Ja ja vet



Jag vet att jag är dålig på att blogga. Kan det bero på att mitt liv står still just nu? Varför händer ingenting? Jo det ska jag tala om för att jag bara jobbar. Här är min lördagkväll varför ta ut sig med diverse aktiviteter liksom när man kan ligga i soffan på sin feta röv och kolla på:


Gött!

dsc04961 (MMS)

Gött!


Äntligen har jag fått min 30 års present



Äntligen har jag fått min efterlängtade 30 års present av pompisen. Har väntat 5 år på den, en resväska som du ser. Så nu får jag hoppas att jag kommer vinna några miljoner så jag kan åka ut o se världen. Ska snart bege oss till Arlanda Airport för nu ska jag hem till mina snuttisar. Återgå till mitt vanliga gamla liv efter några dagars ledighet och lyxiga sovmorgnar och partajiga kvällar med den bästaste pompisen! Förväntar mig att mina vänner Jonnie och Tajasen kommer välkomna mig med öppna armar i Halmstad. Jag förstår att dom har saknat mig massor.....Men nu är jag snart tillbaka i realityn igen =)


Kvällsmys med pompisen i stugan.

dsc04933 (MMS)

Kvällsmys med pompisen i stugan.


Söder



Har idag varit på barnkalas och sedan på Söder med pompisen. Ska Till Skavsta och ut på landet nu så gårdagen kommer i morgon, finns ju faktiskt annat att göra än att sitta här !!!


God morgon god förmiddag eller vad du nu v...

dsc04889 (MMS)

God morgon god förmiddag eller vad du nu vill. Sover alldeles för länge här. Jag tror Stockholm kommer bli min död. Idag ska jag vara svans. Pompisen ska få träffa sin nya släkt. Sen får vi se vad som händer.


Posing


Här finns det grejer och grunkor



Har idag varit med pompisen i centrum då hon skulle springa i varje affär för att hitta paket till sin kära pojkvän som fyllde år idag. Det resulterade ju i att vi inte fått så mycket sol på oss så vi tog svängen inom solariet. Jo du läste rätt, trots värmen o solen ute föredrog vi solariet. Som var riktigt fräscht med akvarium och självgående rullgardiner... Var på subway och åt, jag som bonne fattade ju knappt hur jag skulle beställa min macka varför har vi inte sånt i närheten av Hyltebruk? =) Magnetlåset in i till porten tyckte jag var kul så det var jag ju tvungen att föreviga. Så denna dagen har varit lugn, Vi har fått god sallad av Patrick och han hade med sina kiddisar. Nu måste jag avsluta för vi ska till Brasseriet o sjunga karaoke!


En Pompisdag i kungliga hufvudstaden








Här kommer lite bilder från gårdagen. Det började med ett svettigt varmt tåg in till stora staden. Där blev vi bjudna på Libanesisk lunch på en restaurang av Pomisens pojkvän Patrick. Sen traskade vi vidare genom stadens gator och tog en o annan öl. Hade bokat spökvandrig i Gamla stan på kvällen vilket verkligen är att rekommendera, var jätte intressant. Det berättades om olika händelser i Stockholm som stockholms blodbad mm och vi besökte olika platser som hade sin egen historia. Vi har dessutom besökt Helvetet...Efter detta fortsatte vi runt på olika ställen som som hade kall öl. Det är ett hektiskt liv man måste ha här i Stockholm, känner liksom att jag inte hinner med i svängarna, dom har kotlettfrillor och dom äter hela tiden.  Efter många pubar så hamnade vi slut på brasseriet då jag självklart var tvungen att sjunga karaoke "Rosa på Bal" Kanske filmen kommer på bloggen. Måste säga att partajande i förorten är mycket roligare än dricka öl med kotlettfrillorna i stan. Där känner man sig hemma, där hade jag lätt kunnat ha på mig mina foppadojjor, som nu stär ensama hemma i Hylte.  Hade en mycket trevlig kväll =)


Bild på sne

dsc04866 (MMS)

Nu kommer nog bilden på sne men nu är vi på kellys o har hittat billig öl. Har varit på spökvandring i gamla stan, verkligen att rekommendera. Mer om det kommer imorgon.


Frulle på ballefjongen

dsc04775 (MMS)

Frulle på ballefjongen innan det blir staden. Inte ett moln på himlen och ikväll blir det spökvandring i gamla stan.


Dag 1 hos pompisen





Har anlänt till pompisen i Stockholm, mycket trevligt, jag har varit vilse i stora staden i jakten på bögringen, där jag skulle möta min vän! Hon mötte lyckligtvis upp mig i denna enorma folkmassa på Centralen. Orkar inte skriva mer, men kort säger mer än 1000 ord!


Örnen har landat

dsc04746 (MMS)

Örnen har landat här sitter man på toa i sin ensamhet. Ska nu leta upp vilken buss jag ska åka med in till kungliga huvudstaden. Blir dock lite rädd när pompisen sa vi ska mötas i BÖGRINGEN vart har jag hamnat?


Mot Stockholm



Ja nu ska jag snart avlägsna mig från hemmets lugna vrå och flyga till stora staden Stockholm. Jag hoppas jag kommer hem lika levande som jag åker. Man vet aldrig man har ju sett på efterlyst! Men har ju en pompis som kommer att ta hand om mig, det behövs när bonnen kommer till stan :)


RSS 2.0