Lite fimobroscher

Spenderat dagen med att göra lite mer figurer..
Min sida på facebook klicka här

Två veckor i Turkiet

Nu är jag värd en semester har jobbat och slitit i ja tid och otid. Nu är det bokat semester 2 veckor i Turkiet med kiddisarna och grannarna till höger. Dax att banta nu då eftersom man ska hoppa i en bikini. Jag är verkligen värd detta. Men sen är man fattig som en kyrkråtta igen.. Tänk om man kunde fettsugas i sömnen och vara slank som en slanggurka när man vaknar. Hur som helst detta blir kul....

Riktiga män bär förkläde och lagar mat

Som ni ser så förbereder jag min son för att bli en riktig svärmorsdröm. Han är ju redan ett litet charmtroll så det kan ju inte bli så svårt. Han ska kunna ta hand och skämma bort sin blivande fru... Det ska börjas i tid. Sen är det ju bra att han kan skämma bort sin mammi med med en god middag efter en hård arbetsdag =)

Årets första dopp 15 April 2012

Japp idag 15/4 kl 19.05 dök jag i plurret. Kan inte påstå att jag tyckte det var varmt. 7,8 grader i luften dessutom. Har ju varit mycket varmare de andra åren. Men nu är det gjort och nu får jag slå detta datum nästa år!

Några miljarder under slafen?

Tänk om man hade kunnat vakna upp och hade ett par miljarder under sängen och varit helt enkelt ekonomiskt oberoende. Vad hade man gjort liksom? Vad hade du gjort? Själv hade jag sett mig om ute i vida världen. Gett mina barn något att minnas för livet. Gett dem vad de ville ha utan att tänka på att det dammar i plånboken..Inte tänka på vad saker och ting kostar inte behöva räkna på allt. Jag vill ha värme sol jag vill se saker. Jag tror jag är född i fel land då jag hatar vinter och snö, regn och rusk. Jag kunde väl ändå fått en liten torparstuga i något tropiskt land där jag hade kunnat känna den varma sanden mellan tårna och plocka snäckor på stranden istället för att frysa röven av mig i kalla vintrar och bli dyngsyr och halka på blöta löv.
HJÄLP!!!

Abstinens

ÅÅ jag saknar Seinfeld vill ha alla säsonger NU! Trodde aldrig jag skulle gilla denna skit avskytt den faktiskt. Men ack så fel jag hade!

Mysteriet på Greveholm II

Så fantastiskt... årets julkalender är Mysteriet på Greveholm II bara älskade den julkalendern ska bli kul att se den här =)

RSS 2.0