Julskyltning

(null)

(null)

(null)

(null)

Varit inne på julskyltningen en runda, ingen hit men det var gott med en Irish Coffee.

1:a Advent

(null)

(null)

Önskar er alla en trevlig 1:a Advent

När första ljuset brinner står julens dörr på glänt och alla barnen glädjas att fira få advent

Barnbarnen

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Passar barnbarnen då mamma och pappa är på Julbord. Pizza, Shrek och godis på det sen somnade de gott! 

Datenight

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Datenight idag med god mat och bio! Filmen var riktigt bra tycker jag, över förväntan för att vara svensk! 

Skuggan av Dimön

(null)

Vilken härlig start på en kommande ledig helg med en överraskning i brevlådan! Stort tack Mariette Lindstein och Harper Collins för boken. Nu har man några spännande timmar av läsning framför sig! Dags för sista och avslutande delen av Dimön. Hur ska det gå för fd sektledaren Frans Oswald? 

Snö

(null)

För några dagar sedan kom första snön och det med råge! Tur man hade vinterdäcken på för det var lite kaosartat på vägarna! Nu har det börjat regna bort, skönt tycker jag men godingarna hade nog velat ha snön kvar! 

Flyttfirma

Flyttar gör man väl någon gång under livet, sannolikheten är väl ganska stor att man kanske flyttar flera gånger! Att flytta är nog det värsta jag vet för det har jag gjort några gånger! Bara tanken får en ju att vilja stoppa huvudet i sanden, hoppas att anden i flaskan dyker upp som en hjälpande hand! Eller att man bara skulle kunna svinga ett trollspö så var allt packat städat och klart. Så mycket grejer man dessutom sparar på sig under åren! Näe säger jag bara jag har inte någon lust att tänka på hur mycket saker vi hade behövt att gå igenom om vi skulle flytta! Det första man behöver göra är ju att gå igenom allt och om man verkligen behöver det! Sen ska man jaga banankartonger om man nu inte vill kosta på sig flyttlådor som nog är både större och bättre! Sen ska man packa in allt ömtåligt och då kommer ju tidningspapper väl till hands och då får man jaga tidningar också! Sen kånka och bära köra en massa vändor fram och tillbaka! Det är ju himla tur att det finns flyttfirma Norrtälje som man kan anlita! Finns ju hur många som helst som görna gör jobbet åt dig. Själv har jag aldrig testat att anlita en flyttfirma men det hade ju varit en dröm om man mot förmodan skulle flytta en gång till i livet. Underbart att få hjälp med en flytt och att det finns de som verkligen vill jobba med att flytta andras grejer. Så ta en funderare om du ska flytta! 
(null)


Utsikt från jobbet

(null)

Härlig utsikt från jobbet idag.

Första snön

(null)

Idag kom första snön, inget man ser fram emot, avskyr vinter hoppas man överlever!

Fisksoppa och Nunnevinet


Så gott med fisksoppa och det blev vin från Nunneklostret från Rüdesheim am Rhein!
(null)


Blå himmel

(null)

Så härligt med lite blå himmel, några veckor sedan man såg det! Så grått och trist den senaste tiden och jag har varit så himla trött ett bra tag! Vet inte om det beror på andra omgången av covid eller om det beror på årstiden! 

Favorit i repris

(null)

(null)

Idag blev det en favorit i repris! Kyckling Alfredo med blomkål, hade även i lite broccoli idag. Så gott och så mättande! 

Brysselkålen

(null)

(null)

(null)

Snart så stora så man kan plocka dem! 

Sushi

(null)

Idag blev det till att fuska lite och äta lite sushi till lunch. Så gott och längesedan vi åt det! 

Covid

(null)

Jaha nu var det dags igen, tar väl en runda till med covid då! Mycket värre denna gången helt slut tungandad hosta från helvetet ont i hals o huvud o feber som går upp o ner!  Tur man har 4 doser iaf annars hade man kanske mått ännu värre! 


Lite oväntat besök

(null)

Halloween är över och man har haft endast en knackning på dörren! 

RSS 2.0