Supergod

Idag provar jag Ehrmanns nya proteinpudding, dra åt helsefyr så god den var! 


Skåneland

Igår hade vi en härlig dag i Skåneland! Fyndade lite på loppis! 


Bakom din rygg

Äntligen är det dags att läsa Sofie Sarenbrants nya bok : "Bakom din rygg" Solen står högt på himlen och jag är ledig fyra dagar kan det bli bättre än såhär? Igår läste jag ut Mats Strandbergs "Hemmet" den var lika bra som "Färjan" jag gillar hans böcker hoppas att det kommer fler!


Grillat

Grillat är godast! Än så länge håller vädret i sig så man kan ju inte vara annat än lycklig! 


Idag fyller man 42

Idag firar man sin 42:a födelsedag jag känner mig så berikad i livet med barn och barnbarn och en underbar sambo! Jag har fått biljett till bokmässan 2017 en whiskeyprovning och handla vad jag vill på loppis Emmaus i Fredriksdal och lunch på kalle på spången i skåne o mängder av kort på min härliga familj och ljuslykta från mina bonusbarn. Duschkräm och fix för ansiktet! Jag känner kärlek! 
Härlig morgon

God morgon! Idag kunde man sitta ute och äta frukost så nu är det bara att sitta o njuta så långe det går! Nu ska jag bege mig till "Hemmet" är redan fast i boken och har knappt ens börjat.

Hemmet - Mats Strandberg

Igår såg jag att Mats Strandberg kommit ut med en ny bok! Jag gillade ju verkligen hans " Färjan Då får Den lilla bokhandeln i Paris vänta lite, jag kommer liksom inte in i den just nu! Den får läsas senare nu hoppar jag på "Hemmet" i stället som utspelar sig på ett Demensboende jag måste få tillbaka min läslust och jag hoppas på bättring nu! Snart dimper Sarenbrants nya ner i brevlådan också den har jag väntat på!
Storsätra

 

Har du någon gång funderat på att boka in dig på ett klassiskt fjällhotell där du har naturen inpå knuten?

Storsätra  ligger i Grövelsjöfjällen dit kan du åka året om. Här kan du passa på att njuta av en härlig vistelse med naturen inpå. Varför inte ta en tur i backarna vintertid eller prova fiskelyckan sommartid, stället har mycket att erbjuda. Efter en fartfylld dag så kan du gå till hotellets relaxavdelning där du kan bada i badtunna och ta en tur till bastun. I restaurangen kan du njuta av härliga läckerheter allt i från "Vilt från fjäll och skog" till "Filéafton" Hotellet erbjuder även paketerbjudande för en vistelse som passar just dig. Om du har vägarna uppåt fjällen så tveka inte att ta en titt på detta hotell för att se vad de har att erbjuda, sommar som vinter det finns något för alla, även för de som bara vill ta det lugnt och vila upp sig.


Jayden 1 år

Idag fyller Mormors Goding 1 år...Hipp Hipp Hurra på din födelsedag Jayden! 


Kalas nr 2

Då var det snart dags för kalas nr 2 denna helg och idag ska vi till min kollega Olivia de är full rulle! 


Wok

Idag har vi invigt woken till gtillen! 


Paketöppning

Varit och firat denna goding idag som fyller 1år på måndag vart tar tiden vägen? 


Kalas

Idag blir det en tur till Hylte för att fira godingen som fyller 1 år på måndag 


Göteborg

Haft en supertrevlig dag/kväll/natt i Göteborg, men nu är det tillbaka till verkligheten igen! 


Sovmorgon

Idag blev det lite sovmorgon eftersom jag börjar kl 10! Det går snabbt mot helgen igen en dag mindre att jobba denna veckan, det tackar man ju inte nej till! 


1:a Maj

Då var det första Maj o det fina vädret håller i sig, idag får det bli en slappedagi solen! 


RSS 2.0