Man kan aldrig få för mycket motion



Jag är aldrig sen att hänga med på runda även om man redan gjort sitt på morgonkvisten! Man kan aldrig få för mycket motion! Innan jag började med Viktväktarna rörde jag mig aldrig nu är jag beroende rör mig gärna hela tiden och det är kul! Men lugna var inte oroliga för mig, jag vilar ibland :) Men som jag ser det: hellre röra på sig än inte röra sig alls!

Jag ska bli lika stark som Karl-Alfred



Ja jag ska bli lika stark som Karl-Alfred o shiit vad roligt det är när man ser att man börjar få synliga muskler! Det är nästan så man känner sig skitsnygg helt enkelt! Trodde aldrig i hela livet att jag skulle komma till den dagen då jag skulle få något bra som var synligt på min kropp!

Värre är det med säck på magen tycker ändå att den har blivit lite bättre men antar att det är lönlöst att få den fastare!

Kvällens middag blev:


1 Quorn Schnitzel med Gruyereost
1 Påse Shirataki fettuccine
0,5 dl Milda mat extra 4%
spenat

Propointsvärde: 8

Lindahls Lover



Ni kanske förstår att jag gillar Lindahls kvarg! så mycket att jag kan bygga mig en pyramid! Mycket pengar man lagt ner hade varit bra om man kunde fått tillbaka dem så man kunde köpt nya :)

Gott




Ibland undrar jag om de undrar

Ja jag undrar om tonåringarna i huset med vänner undrar varför det står en tom diskmaskin i köket då de samlar allt i diskhon? Jag skulle behöva en vecka på hotell o vila upp mig jag är ingen hemsamarit!

Hört rykten



God morgon godingar! Ja nu har jag hört rykten om att värmen ska komma till detta land! Jag tror inte på det förrän jag ser det så är det bara! Men hoppet är ju det sista som överger människan sägs det! Hoppas ni har sovit gott! Ny vecka o nya tag... som vanligt en måndag!

Dag 7 ät vad du har hemma utan att handla på en vecka



Då lider denna veckan mot sitt slut och jag har lyckats klara mig på det jag har hemma utan att handla på en vecka! Tror säkerligen jag skulle klara ytterligare en vecka på det jag har i frysen! Detta var ju en kul grej! Jag räknar inte idag men idag blev det kassler med ananas milda mat extra 4% med lite smulad ädelost över samt ris! GOTT

Spanglish



Slappedag idag är värd ett par timmar extra på sängen med lite film! Spanglish först ut jätterolig film om du inte sett den jag känner att idag ja då vilar jag..

Vilken underbar natt



Nu förstår jag vad som är boven i dramat med min sömnlöshet, jag fryser nog så jag vaknar upp i ottan! Brukar vara kall som ett tiopack piggelin!

Inatt har varit en underbar natt då jag sovit i full mundering ihop med onepice och två duntäcken! Startade med myssockor på men det kändes som om de var till överflöd! I have been sleeping like a baby UNDERBART!

Smågullig



Tycker ändå man var lite smågullig innan! Rund som en boll tänk vad fett kan göra en svullen !

Dag 6 ät vad du har hemma utan att handla på en vecka och Dejting

Idag har jag haft fullt upp och var sent hemma så det fick bli frukost till middag inte mig emot, för ni vet ju att jag älskar frukost :)
Som en del har läst så har jag ju skrivit en annons då jag söker en själsfrände! Jag har dessutom börjat nätdejta ja ni hör ju hur det låter! Tragiskt men det är ju nya flugan liksom har jag hört..Idag tog jag mod till mig och gick på min första dejt! Man måste våga för att vinna har jag förstått måste ju finnas någon som vill ha en! Hur som helst nervös och spännande upplevelse och en glatt överraskad sådan! "Jag kan flyga jag är inte rädd" Ja just så känns det! Att våga är ju att vinna en smula :)

Idag får jag äta gubbar för glatta livet



God morgon godingar! Ja varför är jag inte förvånad? Depptäcke täckt över de Hyltebrukiska skogarna! Idag får jag dessutom äta gubbar för glatta livet då jag glömde lägga in mina frusna gubbar igår! Vaknade upp till värsta blodbadet på diskbänken! Kändes som om jag var en del ur nån CSI film då jag fick lite att göra!

Som ni vet är det ju lördag och då vet ni ju vad som händer! Frukost på sängen och Melodikryss för att engagera hjärncellerna.. Bådar gott för min kommande pension att redan vara insatt i denna beroendeframkallande stund en lördagsmorgon! Måste dessvärre bara hitta någon som vill dela detta med mig, annars får jag spela på hemmet själv när man till det stället vandrat!

Idag kör jag på raggarballe med svängdörr



Dag 5 på ät vad du har hemma utan att handla på en vecka resulterade i 2 raggarballar med svängdörr! Helt bortglömt liksom o gott! Jag kör på Viktväktarnas korv ifall ni undrar...

Samma himmel..



Kan ju inte påstå att det ser ljust ut för resten av dagen..Får springa mot det blå

Slutrört för veckan?



Nu får det nog vara slutrört på sig för denna vecka! Tycker jag har gjort bra ifrån mig och hoppas på att kroppen snart börja förvandla sig till det bättre! Tycker även att magen börjar ändra sig trots att den är ful som fan! Man ska aldrig tappa hoppet köra på i 180 så kanske allt ordnar sig! Ikväll får det återigen bli lite ostbågar hade jag tänkt! Sedan återstår det att se om jag löser dag 5 med att äta det jag har hemma utan att handla på en vecka, eller om jag blir utan mat! :) Fortsättning följer...

Fredag



Fredag och solen lyckas visa sig en smula! Det gör ju att man blir lite lyckligare! Ha en underbar dag alla sötnosar..

Dag 4 ät vad du har hemma utan att handla på en vecka





Jag igår blev det kycklingklubba med råstekt färskpotatis och champinjonsås! Nu kanske ni tror att jag hade chokladpudding till sås men råkade få i lite mycket soja bara men det är ju inget man dör av! :)

155 g potatis
1 Kycklingklubba
0,5 dl milda mat extra 4%
Champinjonet

Propointsvärde: 11

En mil



Det var längesedan jag gick en mil oj vad många sådana rundor jag gjorde tidigare, och de var flera i veckan! Inte klokt när jag tänker efter! Solen kom fram en runda och då får man ju passa på att ta sig runt de Hyltebrukiska skogarna!

Hösten är här



Hösten har anlänt till de Hyltebrukiska skogarna åskan smäller och dånar, regnet står som spön i backen det är svart överallt inte en blå fläck på himlen. I soffan sitter Jessica och tycker allmänt synd om sig själv nu är hösten här! Är det något som inte är klokt så är det Svenska vädret! Låt mig nu klaga ifred ni behöver inte bli upprörda för att jag gnäller då detta är min blogg och jag kan gnälla bäst jag vill! Nu drar jag nåt gammalt över mig HEJ DÅ!

Att man aldrig tröttnar



God morgon alla puddingar! Ja frukosten är intagen och den är lika god varje dag att man aldrig tröttnar liksom! Frukosten är det första jag tänker på när jag vaknar och det sista jag ägnar en tanke åt när jag lagt mig, så ni förstår att jag älskar frukost :)

Men precis :)



Ha ha bara måste dela med mig av denna bild den stämmer på pricken på mig! Ja kanske inte bilden då men så sant...Jag pratar alltid först och tänker sen! Det blir ju dessutom mycket roligare då och folk får ju ta en som man är, annars kan det kvitta tycker jag! Jag pratar nog som en hel kvarn som maler sitt mjöl 24 timmar om dygnet! Men för att inte göra mig i liknelse till en Kvarn så sover jag på nätterna och då är jag håll i hatten..TYST! Jag kan inte påstå jag har fel på ordförrådet iaf :)

Ska man skratta eller gråta?



Ja alltså vad säger man? Lönlöst att tro man ska få lite sol på sig! Vädret är under all kritik jag blir fan förbannad på riktigt! Vädergudarna kan gärna sponsra mig med några veckor till värmen sen kan de pissa bäst de vill! Jag tror jag dör snart jag pallar inte med detta längre!

Jag får börja att spela på lotto eller är det någon som har nåt annat tips? Det går bara inte sitta i detta land o vänta på solhelvetet som verkar rymt och har inga planer på att komma tillbaka! Kanske kommer en god fe och stoppar ett par biljetter i min brevlåda i morgon så jag kan fly fältet! Kosta inte på er bikinis hörrni. .Lägg hellre pengar på galonställ och gummistövlar det lär ni behöva!

Om fen kommer på besök vill jag ta en tur till Turkiska landet...





Dag 3 ät vad du har hemma utan att handla på en vecka



Än så länge har jag fått mat iaf och det verkar gömma sig en del i min frys som nu ska ätas upp. Idag fick det bli kotlett med shirataki fettucini blandat med spenat, milda mat extra 4% med riven vitlök och babymoröttet!

Fettucinin innehåller 0 pp antar att frågan kommer, finns på Gymrossisten bla och även hos Bodystore!

113 g kotlett
0,5 dl milda mat extra 4%

Propointsvärde: 4

Det kostar ju att ligga på topp



Det är roligt med oplanerade motionsrundor fd grannen är inte sen att ge sig ut på sådana..Kanonbra för det kostar ju att ligga på topp :)

Man glömmer bort ibland



Ja omeletten alltså, så smidigt lätt o mättande! Eftersom jag kör denna veckan: ät vad som finns hemma och handla inget o laga där efter så körde jag på två ägg, 4 skivor skinka samt tomat!!

Propointsvärde: 5

Bikinitiden hinner inte ens börja förrän den är över

Det var ju onödigt man bantade ner sig till liten storlek i bikini då bikinisäsongen verkar över innan den ens ha hunnit börja! Jag säger då det att det hyser ju lika stort hopp om att få sol på bodyn som de i Sahara skulle bygga snögubbar just i denna stund! Det är bedrövligt med detta pissande regn! Inte konstigt att folk blir deprimerade då detta blöta o kalla land inte behagar norpa åt sig lite från de andra tropikerna som har i överflöd! Sen inte nog med Vintern det är då man önskar man kunde göra som björnen..Gå i Ide! HJÄLP !Smoothie på frysta jordgubbar 1 banan o 1 burk lindahls kvarg hallon...Propointsvärde: 2
Jaja det började bra iallafall..
 
 
 

Nu har jag varit sugen två kvällar i rad

Nu trodde ni nog jag skulle skriva något annat va? Men si det ska jag  inte =).Näe två kvällar i rad har jag varit sugen på något! Som jag berättat om har ju jag  inget sug! Man måste lära sig att känna om man är hungrig eller bara sugen på något..Jag förstår verkligen er andra som är lite mer mänskliga på det sättet än jag vad jobbigt det måste vara! Inte nog med det sen tar min dotter fram en chipspåse och börjar knapra mitt framför ögonen på mig och Lökdoften Sprider sig i rummet och det börjar vattnas i munnen på mig! Jag sa sluta tugga jag blir förbannad ha ha och tonåringar av idag har ju svar på tal och säger: ska du smaka eller???Jag ville ta påsen och slänga ut den genom altandörren hoppa på den stampa på den! Fattar inte alls vad det är med mig idag är ju aldrig sugen! sen kom jag på att sist det hände körde jag på Pukka peppermint te och lite lakritspulver i för att stilla mitt begär! Så nu sitter jag här med lökdoft i näsan och te i min kopp och tycker allmänt synd om mig själv MEN jag är hård som sten och jag klarar det här!
Jag får dessutom insikt hur ni andra
har det som har ett sug som är svårt att motstå håll ut det blir bättre...

Rensa i frysen vecka

Denna veckan kör jag en rensa i frysen vecka! Jag är en jäkel på att spara slattar av allting så det ska bli kul att se om jag reder ut att klara mig på vad jag har här hemma och inte behöver handla, eller om jag inte får någon mat i slutet på veckan ha ha! Behöver tömma frysen och frosta av, det går inte att bara frysa in mer och mer så igår började jag operation inte handla mat på en vecka utan taga vad huset hava! Idag blev det:
4 soja nuggets från Hälsans kök 5 pp
1,5 dl ris 4 pp
1 msk sötsur sås 0pp
koka grönsaker
Propointsvärde: 9

Tvätt är ett nödvändigt ont



Finns det något tråkigare än att tvätta? Hänga går väl an men att plocka ner och lägga in i garderoberna är inget jag tycker om att göra precis! Sen ska vi inte prata om att stryka, det gör jag ALDRIG! Försökte lära mig att stryka skjortor på jobbet, en omöjlighet, jag kan inte så är det bara! Stryka är absolut inte min grej! Man kan ju inte vara bra på allt :) Däremot denna tvätt hänger jag mer än gärna och plockar ner utan protester! Dessutom är det väldigt sällan de får vara ifred :)

Tisdag

Har fått förfrågan om bananpannkakor igen! Det är superenkelt..Mosa en banan o vispa med ett ägg stek ät o var glad 2 pp! Finns säkert en uppsjö av recept men jag har alltid kört på dessa de är supergoda! Men har hört det finns delade meningar om dessa så antingen gillar man eller så gillar man dem inte :)

Ho Ho GOD JUL



God morgon alla Lever ni? Själv vaknade jag upp helt stelfrusen trots myssockar, pyjamas och 2 duntäcken! Var orolig att jag vaknat upp till en ny istid och att vi var i Juletider! Nej fy tvättade polarhanar vad kallt det är, i denna takt på sommaren får man ju snart köldskador!

Jag bara undrar...

 
 
Jag, jag bara undrar..Jag måste bara dela med mig av denna kommentar jag fick för ett tag sedan.. Jag kunde faktiskt inte sagt det själv..Det inlägg jag då skrev var om jag antogs vara för smal eller inte! Själv tycker jag absolut inte det, och får en hel del mail om jag äter som jag ska? Ja jag äter säkert mer än er alla som inte kämpar med vikten skulle jag nog kunna påstå, dessutom äter jag RÄTT och äter de portioner som man ska göra! Jag har inte tid att lägga ut allt jag äter varje dag på bloggen, för jag äter hela tiden så då hade jag inte fått göra annat, det kanske ni kan förstå?. Jag rör på mig mycket och äter rätt och det kan ju inte bli en bättre kombination!
 
Min viktnedgång har gått väldigt fort, men det är ju också pga av att jag har lagt ner all energi jag har på att nå mitt mål, i ur och skur har jag varit ute på mina rundor..tagit mig fram över snö och is ock lövfulla skogar! svettats och kämpat som 15 dromedarer vilket idag har gett resultat..Man får inget gratis här i världen tyvärr...Att det dessutom varit en jätterolig resa är väl bara ett plus i kanten. Enligt Viktväktarna kan jag ligga mellan 60-75 kg jag väger 67 så detta är inget onormalt. Jag förstår att man får finna sig i att folk har olika åsikter då man lägger ut sig offentligt på nätet som jag gör. Men jag bjuder gärna på mig själv och vet att många får hjälp genom min blogg och det är ju bra eller hur? Kan jag bidra med lite för att någon annan ska kunna nå slutet på sin viktresa så är det ju toppen =) .Men jag betackar mig fler mail i fortsättningen om att jag är onormalt smal för det är jag verkligen inte ! Tjohej o sov gott...
 
Tack för din kommentar den värmde Marika!
 
 
Hej. Har nyss hittat din blogg och känner att jag vill/behöver kommentera detta inlägg då jag känner så väl igen mig... Jag har gjort en liknande viktresa som du och jag känner att vi måste vara riktigt stolta över det arbete vi gjort och fortfarande gör! Gick pga sjukdom och mediciner upp 30 kg för ca sju år sedan, och gick med i VV online i februari förra året. Detta har hjälpt mig att gå ner 33 kg sedan dess och det är länge sedan jag mådde så här bra! Blir riktigt irriterad när jag nu när jag nått en för mig passande vikt, får höra likadana "påhopp" som du berättar om. Eller när jag får kommentarer som att: nu när du är klar kan du väl äta som vanligt igen... Eller: man måste faktiskt kunna unna sig... Det är ju det jag gör!!! Har aldrig ätit så mycket som nu och vill att detta ska vara "som vanligt" för mig då jag äter bra mycket hälsosammare än flertalet av de som måste kommentera! Vidare unnar jag mig - att må bra och tom tycka om min kropp!!! Tycker väldigt illa om att så ofta känna mig tvungen att försvara mig och min nya livsstil, men tror som du att avundsjuka ligger till grund för en del av det som sägs. Gläds med oss, uppmuntra oss och var stolta över oss - för vi har gjort/gör/ska fortsätta göra ett fantastiskt jobb!!!! Jag känner inte dig men vill ändå ha sagt att jag är stolt över dig och din bedrift! Du ser fantastiskt ut och jag kan tänka mig att du dessutom mår mycket bättre än tidigare! Fortsätt med din nya livsstil - jag önskar dig all lycka och applåderar din bedrift! Många kramar till dig //Marika//
 
 

Runkeeper en bra vän i viken



Utan runkeeper stannar motionen..Vad använder du? Jag vill ha stenkoll på det jag gör blir dessutom peppad av mina vänner där inne när man känner att man inte orkar! Då får man dåligt samvete när alla rör på sig när man själv är lat! Har aldrig använt och ätit upp det jag tjänat in på mina motionspoints men det är ändå ett måste att de finns där då känner man sig duktig att man rört på fläsket :)

När man öppnar ostsås måste man äta upp den



Ja det är ju så, tror nog inte att Keldas pastasås går att frysa in! Så idag fick det bli en röra på:

150 g kyckling
100 stekt potatis
Wookgrönsaker
0,5 dl Keldas pastasås mild ost!

Underbart



Sovit som 7 svävande älvor inatt! så skönt när man verkligen kan sova ut! Känns dock som man åkt på en baksmälla när man sover för länge! Ny dag och nya tag och ni kanske kan gissa vad man får sätta fötterna i idag! Vi bor ju i Sverige som sagt!

Vilken Zzzz dag


Jösses vad ont om energi man har haft idag! Slumrat från och till framför lite filmer! Det var inte igår man var såhär vissen och hutlöst trött tur man får gå och lägga sig snart!

Middag idag blev mögelostfylld filé med kelda ostsås babyspenat och Wookgrönsaker samt färskpotatis! Har inget pointsvärde på detta och ska erkänna att jag inte räknat points på en vecka! Så ni ser jag är också mänsklig! :)

Måste försöka återgå till det normala i morgon och skärpa till mig igen! Men känner att det har varit bra att försöka tänka själv utan att knappa in allt och det har fungerat utmärkt! Tror jag fått in det rätta tänket och någon gång måste man ju börja lita på sig själv!

Deep Impact & frukost på sängen



Uppe med tuppen som vanligt! Idag blir det vilodag lyxar till det med en film och frukost på sängen! Måste göra ett stort plus i kanten för Kalles kaviar med gräslök, den hade en spännande smak o den passade utmärkt på ägg :)

Mätt



Denna snizeln är så himla god love it. Den är 7 pp från quorn och med ost i! Till detta 2 stekta färskpotatisar kokt blomkål med kelda ostsås vilket fick bli 0.5 dl! GOTT

Bättre sent än aldrig



Ja det är bättre sent än aldrig! Värsta grymma grejen att göra på lördagar tjohej det får man inte missa kanoners att man kan göra det i efterhand !

Skulle nog vilja påstå att jag är grym







Idag upptäckte jag att jag börjar få muskler! Okej att de inte bara syns sådär men i vissa vinklar vilket är hur stort som helst för mig, eftersom jag tidigare var full med fett! Problemet är ju att jag inte har någon kunskap om träning och om musklerna tränas på rätt sätt eller om de ska synas där de syns! Men vet ni det skiter jag i och tycker faktiskt att jag är GRYM som fixat detta alldeles själv.

kanske är det dags att börja tycka om sig själv trots lite häng och släng man har? Om man kollar tillbaka nåt år och nu så måste man ju ändå säga man går mot det snyggare och vältränande hållet!

JAG ÄR NÄSTAN BÄTTRE ÄN BÄST!!

Dagen efter för vissa & bröd för andra




God morgon på er! Hoppas att ni har huvudet i behåll och att strupen inte är allt för torr! :) Idag är det ju midsommardagen och dagen efter för många! Själv spenderade man midsommarafton på sofflocket med paltkoma deluxe! Men bättre idag och man var uppe i ottan! Bröd, vanlig brödlimpa var längesedan jag åt; brukar ju bara äta knäckebröd! Har tom kommit ifrån frallan på lördagar! Men idag testade jag en skiva och tyckte att det växte i munnen som en degklump! Kommer snabbt återgå till mina knäckebröd! En sväng till gymmet nu igår kändes det som om jag vägde 100 kg minst! Paltkoma deluxe borde utrotas man blir ju sjuk för bövelen!

Paltkoma deluxe en Midsommar

 
Vilken jävla paltkoma jag har dra, åt helvete o dra mig baklänges alltså! Sjukt jobbigt och jag blir så trött när jag får det! Det var längesedan det var såhär illa! Måtte man kunna med att lägga sig snart så man vaknar upp till en ny lättare dag!

Gekås

Idag har det varit en riktigt fin och trevlig dag! En tur till Gekås med mamma och co stötte i hop med två coola killar, Morgan och Ola-Conny! Trevliga snubbar i sina bästa år!










Sen var det finbesök från Jönköping på Gekås så det blev Lunch med min barndomskamrat Mika och hans fina fru Jenny! Personer helt i min smak helt underbara människor!

Glad Midsommar



God morgon alla godingar! Midsommarafton och det är grått och solen är på rymmen! Varför är jag inte förvånad? Jag som hade tänkt hoppa över gärdsgårdar samt plocka 7 sorters blommor att lägga under kudden och se om man möjligtvis skulle kunna drömma om min kommande man! Nä det får jag hoppa och istället bege mig till Ullared! Ska vara taxi åt min mor o syster! Själv ska jag möta upp min barndomsvän Mika och hans fru Jenny! Som ni förstår är det vi partypeople som åker till gula varuhuset en sådan här dag! Sen slinker det väl ner en potatis och möjligtvis en sill!

Önskar er alla en riktigt trevlig och "torr" midsommar!

Som att misshandla sig själv

 
 
Ja det är ju nästan så, som att man har misshandlat sig själv tidigare! Hur har man kunnat tillåta sig att se ut såhär? Hur orkade jag bära runt på det? Har denna veckan hört från ett flertal håll att jag är alldeles för smal nu? Nog för att jag inte ser själv men när jag ser nya och gamla kort på mig så tycker jag att jag ser hälsosam ut mot vad jag gjorde tidigare? Jag kan hålla med om att mina revben sticker ut och jag har ingen som helst aning hur jag ska kunna träna upp o snygga till mig där! Men annars? Ser jag sjukt smal ut? 
 
Många tycker jag tränar alldeles för mycket och motionerar, det folk inte förstår är att jag måste hålla igång för att hålla mig där jag är nu..Dessutom har det blivit en stor del av mitt liv och det är dessutom jättekul..Det är lite ledsamt att få höra att jag inte äter. För är det någon som äter så är det jag..Måste ju handla om avundsjuka och att det finns de som inte har lika stor motivation som jag har och inte kan lyckas själva tyvärr!
 
Näe länge leve mitt nya jag!
 
 

När det poppar upp & man har gjort dem själv





Dessa formar är nog det bästa jag införskaffat på länge! Här har jag gjort popup glass som innehåller 1 pp per glass! Supergott enkelt och man kan med gott samvete äta mer än en och inte att förglömma: billigt dessutom!

Jag testade att göra 2 st, lite frysta jordgubbar, 1 banan och 1 dl Lindahls jordgubbskvarg mixa i mixer frys och ät o var glad :)

En försmak



En försmak av midsommar! Hade tänkt skippa sill och potatis i år! Men gick förbi matjessillen idag och kunde inte motstå den, då det är år och dar sedan jag åt! Tyvärr för mycket pp för lite fisk anser jag!

Sambos

God morgon på er alla godingar! Solen lyser med sin frånvaro tur att man skiner själv som sola i Karlstad! Satt precis och funderade på en sak vem man skulle kunna tänka sig att bli sambos med för ett tag! Paolo Roberto Per Moberg och Blossom Tainton är mer än välkomna att flytta in till mig! Hade inte protesterat, sicken liga alltså de hade nog kunnat få fason på en :) Sen inte att förglömma Ernst Kirchsteiger mina drömmars man liksom vad tror ni om dessa sambos bra kombo va =)

När det pirrar i kroppen och man bara måste

Underbara kväll, det är när Sverige visar sig från sin bästa sida man bara blir så lycklig och man mår bara så bra! Tog mig en löparrunda ute idag jag vet att jag alltid får så ont i ryggen av att springa på asfalt! När jag kom hem satt grannen ute och var på G för en promenad och jag var inte sen på att haka på! Valde att ta löparrunda i spåret genom skogen; det var inte igår! Minns när jag pustade och flåsande vandrade denna rundan 105.5 kg tung! idag känner jag mig lätt som en fjäder och jag bara älskar att springa! Som jag skrivit tidigare: trodde aldrig jag skulle ta dessa orden i min mun! Tyvärr blir det lite av ett beroende men idag pirrade det i hela kroppen vädret var underbart och jag springer numera mest på gymmet! Jag har lärt mig att dra ner på tempot och man behöver inte springa varje dag! Men idag var en underbar dag idag älskar jag Sverige!
 
 
 
Jag har inte tagit upp några mail frågor på ett tag jag har fått massor kan tyvärr inte svara på alla
 
 
"vad roligt att följa att du söker mannen i ditt liv! Det kan väl inte vara så svårt nu när du totalt ändrat ändrat utseende och kropp skitsnygg är du, du ser många år yngre ut" Älskar din blogg kram Sara
 
Svar: Tack så jättemycket Sara!
Det är många som engagerar sig för att hjälpa mig hitta mannen i mitt liv detta är ju en riktigt spännande och rolig grej! Tyvärr så är det lättare sagt än gjort men Rom byggdes inte på en dag :)
 
 
" Hur tränar du på gymmet? Hur kändes det första gången du gick in på gymmet? Kommer till din blogg flera gånger om dagen du är så inspirerande vilken fantastisk resa och förvandling du gjort/ Emma"
 
 
Svar: Tack så hemskt mycket vad glad jag blir för dina fina ord :) När jag klev in för första gången tänkte jag: alla kommer titta på mig osv för jag var så stor! Jag vågade dessutom inte inte gå dit själv! Jag blev så positivt överraskad och alla var snälla och vänliga och dessutom hjälpsamma! Pga detta kände jag att jag växte och jag blev ännu mer motiverad att jag ska snart skulle nå mitt mål! Detta har tagit mig ett år och några månader! Jag kan tyvärr ingenting om träning men det jag har gjort verkar ju ha fungerat till det bättre :) ett tips är att du pratar med folk på gymmet gå fram till någon biff o fråga om du kan få lite tips! Man kan ju alltid koppla på den bästa charm man har så är det oftast inga problem ha ha!

My ordinary life



Ordningen är återställd och det känns lättare nu att inte få dåligt samvete efter vad man har stoppat i sig dessa två dagar! Det tar sig har valt att försöka skippa mitt räknande ett par dagar! Det handlar ju om att man måste våga släppa taget och lita på sig själv att man klarar att inte stoppa i sig en massa onödigt! Ni vet ju hur beroende jag har varit med min våg! att jag måste mäta och väga pasta o potatis osv...Känns som om det gått upp ett ljus och att det är lättare att se hur mycket en portion är, innan hade jag ju noll koll! Nu kanske ni tror jag snart är tillbaka i mina gamla vanor? Detta kommer aldrig att ske i detta liv så mycket vet jag! Men det är nu jag ska leva med mitt nya jag och det enda är ju att man måste lära sig att tänka på vad man stoppar i sig och sen röra på sig helt enkelt! Svårare än så är det inte!

Från stan till skogen

 
Idag bär det hem till skogrna igen! Igår var det en trevlig kväll med två tokiga män! En hamburgare på Bulls satt inte fel och i morgon är det nya tag. Har inte räknat pp på ett par dagar men tror jag fixat det ganska så bra ändå det handlar ju om att leva också! 
 
Igår var vi ju ute i staden för att se om vi kunde hitta några singelmän, men det verkar vara helt lönlöst hörrni.. Men Jonnie drömmer vidare och själv har jag nu lagt min tro till ödet!
 
 
Bjuder på en bild på Knutan världens sötaste hund =) 
 
 
 

En härlig dag

 
 
 
 
Promenad vid havet idag igen, lugn och ro och linslusarna igång igen! Nåja ser nu iaf att jag INTE behöver gå ner i vikt! Så jäkla konstigt att man inte ser det i spegeln bara undra om det finns fler knäppgökar som är lika dan som mig? Känner direkt i ballongmagen när det är saker jag äter som jag inte är van vid! Men så gott det var med glass, skumbanan och hallonsaltlakrits satt som en smäck!
 
Nu ska vi snart traska in till City och käka med vår käre vän Tajas!
 
 
 

Loka med fruktjuice



Testade nya Lokan igår och måste nog säga att det inte var vad jag hade förväntat mig! Nej jag föredrar deras naturella med glassmak de är mycket godare! Denna har jag hört innehåller pp dessutom och loka ska inte innehålla fruktjuice enl mig absolut inte värt det!

Kaffe & Gatukök





Ni ska veta att det inte är lätt att befinna sig hos en icke frukostätande singelbög i sina bästa år som lever på kaffe och gatukök! Igår fick jag frågan: Herregud du är ju viktväktare vad äter du? Du äter ju hela tiden? Precis äter hela tiden men går ändå ner i vikt, skönt att folk inser att jag äter då en del verkar tro att jag inte gör det!

Jag har som sagt varit en jojjobantare hela mitt liv och har haft helt fel inställning när det gäller mat! Tidigare trodde man ju att ju mindre man åt desto mer och snabbare gick man ner! FEL FEL FEL ät och var glad rör på dig och ät inte mer än du gör av med det är det enda man behöver tänka på, finns inga genvägar! Frukosten är mitt bästa mål det lägger ju grunden för hela dagen!

Marilyn och jag



God morgon på er! Solen lyser, himlen är blå och Marilyn skiner och jag försöker likaså i platt morgonfrissa! Tyvärr känner jag ingen som helst gemenskap med henne då käken nästan gick ur led för att kunna få en look a like! Du store tid hon måste haft käkar av stål denna kvinna!

Grötvik














Vilken underbar dag! Tog en tur till Grötvik med min galne vän Jonnie! När Sverige är som bäst....


Vad roligt att folk engagerar sig och vill hjälpa till

 
Efterlysning: Jobbet som pojkvän är ledig! Efterlyser härmed en en trevlig singelman i sina bästa år ( enl mig äldre än mig själv så från 40 bli bra och max 46 ) Du bör ha barn och vara över 1.73 och inte använda vita Tubsockar! Jobbet finns i en mindre by med nyfikna grannar o prassel i garderoberna! Tjänsten förutsätter att du inte är alltför tråkig, dessutom är du som jag energisk och rapp i käften! Det finns möjligheter att utöka sin tjänstgöring och viss natt tjänstgöring ingår och en och annan fri måltid! Tjänsten kan innebära förlängning och en provanställnig på 6 månader tillämpas! Ansökan med meritförteckning skickas eller e-postas! Sitt rätta jag uppvisas vid ev intervju! Ansökningshandlingar återsänds mot begäran!
 
Hela FB sprid nu detta det måste ju finnas någon trevlig Hunk där ute!

Happy



Ja det vill till att vara glad då man kommer på besök!

På foton ser man



Det är så bra med före o efterfoton tyvärr så har man ju inte så många förebilder då man föredrog att stå bakom kameran! Men det är på detta sätt jag ser skillnaden!

Harmoni



God morgon på er! Igår var en mycket trevlig dag med min BFF! Idag är det harmoni i solen som gäller med min bok! Sen har ju min käre vän Jonnie svårt att hålla sig ifrån mig så han kommer på kaffe lite senare och tjötar lite skit! Så inga stora uppoffringar idag det enda blir till att trycka på kaffebryggsknappen!

En trevlig dag med min vän och Pridefestival i Falkenberg

 
Har idag spenderat en dag med min bästa vän! Solen har stått högt på himlen och kanonväder då vi har varit på Pridefestival i Falkenberg. Tyvärr hittade jag ingen man till min vän men jag får fortsätta leta! För mig själv så var det fel ställe att leta på...

Pridefestival



God morgon svenska folket! Egentligen borde det ju vara natt för mig eftersom jag knappt fått en timmes sömn! Ingen idé att hänga läpp då man ändå inte kan göra något åt det!

Nu sitter min vän Jonnie och inväntar mig i stora staden Halmstad! Vi ska nämligen på Pridefestival o kolla in alla peruker och rosa boa! Falkenberg ordnar festival för första gången och då får man ju passa på för själv har man aldrig varit på någon! Detta kan bli intressant och jag hoppas jag kan hitta en karl till min homovän som varit ensamstående så länge jag känt honom o det är väl ca 12 år! Då kanske ni förstår att vare sig man är homosexuell eller inte så är det inte lätt att hitta sin själsfrände! Detta blir kanon då jag och Jonnie har samma smak så jag vet vad han letar efter! Men vad gör man inte för sin vän, tror inte det kommer finnas så stort utbud för mig men vad gör det en sådan här solig och fin dag :)

Är det fullmoon eller nåt?



Näe vad irriterande! Somnade som en bonkad bäver igår o nu 02.27 vaknade man HELT klarvaken och verkar inte kunna somna om! Sömnlöshet måste vara Guds straff till mänskligheten och varför måste han dra in mig då inte han och jag drar jämnt och har aldrig gjort! Näe vet ni vad, det är som en stepp i Arjeplog som går på trekvart och en halv man blir ju FÖRBANNAD!

Jobbet som pojkvän är ledigt!



Bara så att ni vet sprid gärna :)

Kan någon rädda mig



Nä jag fryser ihjäl! Svenska Raggsocksstickeriet måste haft akut årsmöte och stickar febrilt nu! De måste ju få Svenska folket att överleva denna kyla! Ge mig sol för bövelen!

Mysko



Vilket mysko väder vi har idag, regn och sol om vartannat! Vad passar då inte bättre med en varm kopp kaffe och ett gäng bananpannkakor? :)

En skock karlar

God morgon kära bloggläsare! Hoppas att ni sovit gott för det har jag! Att vakna tidigt verkar vara prio ett för min kropp, men idag blev det minsann sovmorgon! Här sitter man i sin soffa och tar det lugnt med sin frukost och ser på Kvinnofängelset då det dyker upp en skock karlar på min baksida och glor rakt in! Funderade snabbt på om jag skulle vinka irriterat åt dem men kom då på att jag bara befann mig i linne och trosor o kände mig i princip halvnaken! Hoppas de tyckte min tuppkamfrisyr var snygg såhär på morgonkvisten! Måtte de måla klart husen snart blir knäpp av att ha dem fluktandes utanför de behöver inte stå och glo rakt in när det är huset de är här för att måla, och man blir ju deppad att ha neddraget dygnet runt!

Jag är en sommarläsare

 
Äntligen har jag läst ut "Baddaren" av Emma Hamberg! Fattar ingeting jag tyckte inte alls om den! Kom inte in i boken och tyckte inte den gav någonting! Kändes som om jag ville hoppa över flera sidor i slutet, men smaken är som baken antar jag! Nu äntligen är det dags att börja där jag avslutade förra sommaren det blir del 6 av Carin Gerhardsens Hammarbyserien som jag sträckläste förra sommaren kanonbra och helt i min smak! Denna heter Hennes iskalla ögon, nu återstår det att se om man minns vad som hände Conny Sjögren och hans kollegor där man lämnade dem!
 
Rosengädda av Emma Hamberg bara älskade jag och är nog därför jag blev så besviken på Baddaren! Del två heter Larma släcka rädda i Rosengädda! Nåja snart får jag veta vad som hände med  det gamla stationshuset där Tessan och hennes get Bella flyttade in i förra boken! Helmysig och hoppas del två håller samma mått som första boken!
 
Sen blir det att återuppta bekantskapen med grannarna i Viveca Lärns Väster om vinga som är en fortsättning på Öster om heden jätterolig läsning om ett gäng grannar som vinner på postkodslotteriet! De bestämmer sig för att ta en gemensam resa till Afrikas savanner ! Nu är de tillbaka från den dramatiska safarin och befinner sig återigen på Heden i Göteborg och även nu verkar det hända grejer grannarna sinsemellan!
 
Jag är lite konstig antar jag, men jag kan bara läsa på sommaren, övriga tiden på året går bara inte!
 
 
 

Sömnlös men pigg ändå

Vilken natt..Om man inte räknar bort 2 timmar så har jag varit totalt sömnlös! Fruktansvärt lång natt och slumrade till framåt 04.30 och vaknade 6.30! Under denna natt har man funderat på allt mellan himmel och jord och gått igenom sitt liv både en och fem gånger och inte blivit ett dugg klokare för det tyvärr! Men trots detta pigg som en mört! Började morgonen med ett samtal från min kära barndomskamrat och bästa vän. blir så himla glad av henne och lätt att det går att prata bort några timmar utan problem.
Tack för att du finns (Mallda) I love you!
 
Var tvungen att testa denna extra proteinmjölk från Arla idag! Flera årsedan jag drack mjölk, det är så längesedan att jag inte ens minns det! Jag är ingen mjölkälskare. .Men denna mjölk med vaniljsmak var ju kanongod så den fick bli en del av min smoothie!
Propointsvärde: 1 /dl

Kvällsrundor med grannen




Det är tur jag har en granne som tjatar hål i huvudet på mig att jag ska med ut på kvällspromenader! Har nästan helt kommit av mig med helt vanliga promenader utomhus och det pga att jag gått precis överallt känns det som! Tidigare ville jag alltid gå själv nu har rundorna fått fjoong igen och käkarna får motion de också det blir massa ord i minuten :)


Boost Hylte

Ikväll har jag och min arbetskollega varit på något riktigt trevligt! Vi hade turen att få vara med på Boost Hylte som anordnade en "nyttig" fast food matlagningkväll i Örnaskolans hemkunskapslokal! Elin Fäldt som är hälsoutvecklare gick igenom vad vi bör äta och lite intressant fakta! Medverkade gjorde även hemkunskapsläraren Tom Abrahamsson och Hanna Lunden, inte att förglömma oss 8 glada matlagare i blandade åldrar! Vi hade nu turen att få medverka då Boost Hylte vänder sig främst till de upp till 29 år och där gick jag bet med 10 år! Men i mån av plats är även vi gamlingar välkomna!
Vad är då Boost Hylte?
Vi vill öka unga vuxnas tilltro till framtiden och den egna förmågan, visa på möjligheter med att bo och verka i Hylte kommun skapa ett positivt samhällskritiska där det finns möjligheter att stimuleras och inspirerasBoost Hylte är till för dig som är född 1984-1996 och bor i Hylte kommun. Alla aktiviteter är gratis!
Boost Hylte 
Buffén vi lagade till innehöll: Grillad chorizo med spansk potatissallad, lax i folie, kyckling med rostade grönsaker, vegetarisk mini paj, banankaka med keso och hallon, och avokadoglass! En riktig trevlig kväll med massa gott på tallriken och nya idéer!

Expressen



Det är så det är, motivation till 1000 tro på dig själv att du kan så kan du nå hur långt som helst! Det gäller att inte ge upp! Detta har varit en fantastisk rolig resa! Att må så mycket bättre och se hur man kan förändra hela sig är ganska så coolt :)

Sen frukost nästan lunch



Hallå i stugorna! Sen frukost idag och får väl ta det som lunch! Jag är verkligen värsta frukost människan och vill ha mat så fort jag vaknar! Bästa målet på dagen! Jag är ALDRIG hungrig sedan jag började med Viktväktarna! Där ser man vad SEN frukost kan ställa till med för idag hade jag verkligen sug i magen!

I dont need to say more



Efter scones; våffla och glass är det detta som gäller som middag idag! Känner direkt när man ätit något man inte brukar! Men är det skolavslutning så är det nu dröjer det ett tag tills nästa gång! Så ni ser att jag är inte omänsklig jag äter annat än frukt och grönt :) fastän jag numera föredrar det sistnämnda!

God kväll godingar











Vilket underbart skolavslutnings väder det har varit idag helt fantastiskt! Här stod temperaturen på 29.5 så inte klagar man! Nu är kidsen lediga och inte är de ledsna för det! Idag åt jag den årliga våfflan! Tyckte jag var duktig som tog glass istället för grädde iår! Kör noll propoints räkning idag men tror ändå jag skött mig ganska bra :)

Skolavslutning





God morgon alla godingar, vilken underbar dag! Skolavslutning idag och snart är det lång sovmorgon för barnen! En som slutar 6:an och en 7:an och den tredje utflugen! Attans vad tiden går är det nu man börjar bli gammal??

Att jag bakar hör inte till vanligheterna kan jag lova men de obligatoriska sconesen ska det vara på avslutnings dagen denna gång bakade jag med kärlek :)

En tvättkorg




När det är spindelväv på klädnyporna betyder det att man inte tvättat på ett tag eller att det varit dåligt väder? :)

Dags att äta



Man är ju inte hungrig när det är varmt! Ja eller varmt jag är aldrig hungrig sedan jag började min viktresa men äta bör man annars dör man sägs det! Idag snabbt o lätt igen:

150 g rostad nypotatis i stekpanna
150 g kyckling
3 msk mini fraiche med vitlök

Propointsvärde: 8

Så gott



Men så gott GBs Banana split glass var! Ni vet ju att jag älskar banan och kan äta det till nästan vad som helst! Har ingen aning om pointsvärde räknar inte ens med detta eftersom jag hade gått ner i vikt i dag igen! Så detta bjuder jag mig själv på idag och i morgon är det skolavslutning för kidsen.. Då vankas det en stor fluffig Våffla i Glassbo Våffelstuga!

Äntligen



Underbart hoppas man inte få se ett enda moln på himlen idag och denna dag blir förhoppningsvis perfekt! Idag ska jag inte klaga på vädret!

Viktcheck



God Morgon i solskenet så mycket gladare och piggare man blir när solen skiner hörni! En viktcheck idag och det resulterade i -0,7 kg! Nä nu får det vara bra! Det var faktiskt bra för ett tag sedan ner mer i vikt ska jag inte! Fattar inte vad det är med min kropp värsta fightern! Hoppas ni får en härlig dag alla solstrålar och nu är det ny vecka och nya tag kom igen!!

Vilken Kille..





Burhan G alltså har precis hittat honom skitbra ju aldrig hört talas om innan! Skit härlig röst och behaglig att lyssna på! Gillar hans låtar men det finns ett stort problem jag fattar inte vad han sjunger om! Han sjunger på Danska och jag förstår vart 24:e ord ungefär hoppas han sjunger om något bra för Danska och jag går inte ihop..

Badkrukor och färdig Viktväktarlåda





Så ville ungdomarna ta sig ett dopp ikväll så det blev en sväng till Skärshult! Inte alls någon lust att laga mat och då kom jag på den geniala idén att ta en färdig viktväktarlåda, det var inte igår! Så himla bra att ta till när orken tryter!

Moln



Eftersom molnen har lagt sig över Hyltebruk likt en Bautaelefant har släppt en brakskit så lär man inte få någon sol på kroppen mer idag antar jag! Istället får jag tröstäta och försöka förstå mig på boken jag inte verkar komma in i! Synd gillar annars Rosengädda jag läste förra sommaren och hon skriver ju roligt Emma Hamberg. Kanske är det för jag inte lyckas komma inpå karaktärerna i boken! Får ge den en chans till nu den kanske ger sig! Annars får man väl sitta här och fundera på livet och vad som komma skall härnäst, jag hoppas att det är nåt kul och spännande annars kan det vara Good Bye!

Vem är det som bestämmer



Ja vem fan är det som bestämmer att molnen ska ligga som ett gräddmos över Sverige! Må jorden ändra väderstreck och skicka skiten till dem som behöver det! Jag behöver också SOL Kan man tillåtas få lite, möjligtvis ett par timmar iaf!!! Man blir ju så deppad när den försvinner! Om du möjligtvis äger en bungalow i Karibien så får du gärna packa ner mig i din resväska när du åker dit nästa gång!!!

Kärlek



Då har även jag hittat denna fantastiska kvarg! Även här är det bättre sent än aldrig! Synd bara att man måste åka till Halmstad för att köpa den! Ruttet tycker jag att affärerna bara få ta in olika sorter! Det gynnar ju inte affärerna på hemmaplan iallafall då man handlar sin mat på annat håll då man inte kan hitta vad man behöver i skogarna! Denna var hur som helst så himla god!

Bättre sent än aldrig



Söndag och solen lyser, finns förhoppningar att kanske man kan bli lite brun idag! Som ni ser missar jag inte ett Melodikryss så bättre sent än aldrig! Innan man går i pension borde man ju ändå lyckas vinna en bricka :)

Lär dig tycka om dig själv





Jag har nu införskaffat ett x antal klänningar som jag ska försöka använda! Jag är inte alls någon klänning människa och jag är rädd att se töntig ut! Men idag fick jag en tankeställare från en person på Instagram (du vet vem du är) Visst det handlade inte om klänningar utan hur man ska hitta personen att dela sitt liv med! Finns Oprah klipp ur programmet på Jessicasblogg på Facebook! Men nu till det jag skulle komma fram till! De pratade mycket om hur man nervärderar själv sig själv och att man inte duger! Man hittar massa fel men inga positiva saker! Så nu ska jag bannemej börja använda klänning det har jag alltid velat men aldrig kunnat ha för jag varit stor! Jag känner mig lite obekväm men det borde väl gå över snart! Jag ska se positivt på mig själv och att lite häng här och där gör faktiskt inget! Det som räknas är ändå det man har i knoppen och inte kroppen! När man vågar tycka om sig själv så kan man ta nästa steg..Så nu gäller det att känna sig skitsnygg i klänning helt enkelt ☺

2900 propoints





Tror inte jag kommer behöva äta förrän på torsdag efter denna mastodont räkmacka vi åt på Bulls i stan idag kändes som 15 middagar och 2900 pp!

Frulletajm



God morgon goingar, vaknade i ottan idag och jag skyller på ostbågarna som givit mig ändlösa timmar av smärta inatt! Känner inte att jag vågar stoppa i mig en massa nu på morgonen men detta duger ju gott o väl! Hoppas ni får en fin Pingstafton allihopa och att regnet håller sig borta! 💜

Har funnit en ovän



Jag tror jag funnit min värsta ovän! Dra mig ner för trappan till honom som har horn alltså! Fick nästan tarmvred kändes det som inatt! Näe bara att inse att man inte klarar så mycket sånt här längre!

Diet Fettuccine



Idag blev det köttfärssås på quornfärs och diet fettuccine! Mår så mycket bättre i magen än av vanlig pasta! Många diet noodles är så himla gummiga men dessa är helt klart min favorit, köper dem på Bodystore!

100 g quornfärs
lök
vitlök
diet fettuccine
0,5 dl milda mat extra
lite sova

Mums

Att mäta sig



Längesedan jag mätte mig nu och tjohej vilken skillnad man ska inte stirra sig blind på vågen! Jag väger mig vart 3:e vecka nu ungefär det är nu jag måste lära mig att leva med min nya kropp och känner att det enda jag har att kämpa för nu är lite muskler! Vikten är inte mitt stora problem längre! Jag har ju lagt allt jag har på att gå ner i vikt, nu måste man forma till sig vilket är svårt när man inte vet hur man ska göra! Men skam den som ger sig...Fortsättning följer....

6 Juni Grattis Moder Svea







God Morgon godingar! Sveriges nationaldag och flaggorna är i topp, solen går upp och ner och verkar inte vilja bestämma dig! Idag hade jag tänkt att inta ryggläge med frukost på sängen och påbörja en ny serie, det kan man ju vara värd ibland! I Eftermiddag får jag besök av en fotograf som förhoppningsvis kommer att få mig att fastna på bild till en intervju som Expressen gjorde med mig igår! Ha en fin dag alla sötnosar och hipp hipp hurra för Svea Rike

När det inte skaver



Ni ska veta vilken befrielse det är att kunna gå utan att låren skaver när det är varmt! Att denna sommar kunna gå i klänning utan att få sår på låren! Jag har räknat ut att alla mina rundor jag tagit sedan jag började har tagit mig fram och tillbaka till Öland ett flertal gånger och dit är det långt härifrån! 6 mil i veckan började jag med, många tyckte nog att jag var knäpp men idag när jag ser resultaten är jag glad att jag aldrig gav upp!!!

När man rotar i frysen och hittar spenat



Ja men precis, när man rotar i frysen och hittat spenat, då funderar man på varför man inte äter det oftare, det är ju så gott! Även detta snabbt och smidigt!

Spenat
1 dl milda mat extra 4%
0,5 dl mini keso
1 knäckebröd
citronpeppar
2 ägg

Propointsvärde: 8

Tack City Gross



Nog är det omtänksamt av City Gross att skicka ut ett sådant festligt erbjudande lagom tills i morgon! Hade det varit för ett årsedan hade jag säkert nappat! Men föredrar frukt numera hur crazy det än låter! Ett tips lite halvfrusen mango som substitut till godis, smakar som kola tycker jag och är godare o nyttigare! Sen att det brukar slinka ner en och annan salt fisk i godisväg i mig ibland är en världslig sak :)

Nom Nom




Smoothies skulle jag kunna dricka flera om dagen, det är ju så himla gott! Underbart nu till sommaren då jordgubbarna och melonerna kommer ta stor plats i min mage :) Tidigare åt jag nästan aldrig frukt, nu älskar jag det! Hellre en skål med frukt en lördagskväll än en skål med godis! Knäppt kanske du tycker? Nej inte alls tidigare kunde jag klämma en stor påse utan problem och det är inget jag saknar idag!

Idag gjorde jag smoothie på färska jordgubbar banan och vattenmelon samt 1 dl Lindahls kvarg vanilj!

Propoinrsvärde: 2

Frukost igen!



Dags för bästa målet för dagen...Frukosten, jag är en frukostälskare men jag är ju lite dålig på att förändra mig som ni vet! Äter oftast samma varje dag! Men lite mini keso med jordgubbar satt fint i kistan idag!

Propointsvärde: 7

Öppen för förslag



Dags för en fråga ur mailhögen:

Har fått många frågor varför jag är singel!
På den frågan svarar jag: Ja jag är ingen person som är ute på spektakel det är inte min grej liksom! Inte verkar de knacka på dörren heller så om ödet vill så kanske man krockar ihop kundvagnen med nån trevlig hunk i nån affär nån gång! Eller så kommer han som ett brev på posten :)

Ordning och reda



Jag är inte ett stort fan av te! Men har köpt på mig en hel del! Har äntligen fått lite ordning på mina påsar och
slipper att stå och ta upp plats i skåpen! Har kommit på att om man är småsugen framåt kvällen så ta en kopp te.. Finns ju massa olika sorter med jättegoda smaker! Ett tip är att gör en kopp te med mintsmak och sedan häll i lite kung Markattas lakritspulver!

6 pp



Idag blev det lite snabbt ihopslängt! Duger gott och väl och man blir mätt som en plätt uppsvälld mage idag så tänkte att jag drar ner lite på kolhydrater annars hade ju pasta funkat bra till! Själv rostade jag lite zucchini i stekpannan istället!

200 g kyckling
Wookgrönsaker
0,5 dl milda mat extra 4%
zucchini

Propointsvärde: 6

Grått & trist



God morgon på er godingar! Då vaknade man upp till en grådassig dag! Bara att göra det bästa av den och hoppas att solen hittar tillbaka! Under tiden får man uppmuntra sig själv med ett happy face på tallriken :)

När man tar vad man har





Rotade lite i frysen idag och fick faktiskt ihop en riktigt god middag!

50 g bacon
1,5 dl pasta
1 morot
1 riven vitlöksklyfta
1 msk milda mat extra 4 %
lite zucchini

Propointsvärde: 7

Mums



Smoothies går hem närsomhelst, så gott och dessutom mättande! I denna har jag bara jordgubbar och 1 dl Lindahls vaniljkvarg samt 1 banan!

Fantastiskt





När jag ser foton på mig själv så förstår jag vilket jobb jag verkligen lagt ner på mig själv! Får nog hålla med om vad alla säger, att jag är en kämpe, vilken skillnad inte klokt alltså! Ångrar inte en sekund med mitt val att förändra mig och det har ju faktiskt blivit till det bättre och man ser ju yngre ut dessutom! Jag har motivation o power till 1000 hade önskat jag kunde dela med mig! Aldrig har jag fått bakslag och gått tillbaka till mina tidigare vanor och det kommer aldrig hända framöver heller! jag har kämpat i alla väder i ur och skur kommer aldrig låta detta förfalla och hamna tillbaka på ruta 1...

Idag skymtade jag även lite muskler, skitsnygg ju! Jag har en lång väg kvar med att forma kroppen men det ska gå...Men det får ta den tid det tar jag ska ju inte med tåget :)




På hög höjd!





Har ju glömt bort att berätta om mina upplevelser på hög höjd när jag var med sonen på klassresa på Vidablick i Jönköping! Kan tala om att jag var skit rädd så rädd att jag skakade!

För lite mer än ett årsedan hade jag inte ens klarat ta något kliv uppför! Nu klarade jag att ta mig ända till toppen på 10 meter och kasta mig handlöst ut bland träden! Vilken underbar känsla och adrenalinkick jag bara skakade! När jag gjort alla stationer så kändes det som om jag kan fixa vad som helst utan att vara rädd! Man måste våga för att vinna :)

Upprörda Viktväktare



Får fortfarande mail om att Viktväktarna lägger ner på vissa ställen! Förstår att ni är upprörda men jag jobbar inte för viktväktarna jag är bara medlem och jag kan inget göra åt det tyvärr! Men det är bara att gilla läget anser jag! Jag har enbart kört online och har inte känt mig beroende att ha någon över min axel när jag väger mig! Tänk om tex appen skulle attackeras av ett sorglig virus och krasha? Kan inte folk äta då? Kom igen man måste lära sig leva med att ta kontrollen över sig själv viktväktarna är ju bara ett viktminskningsredskap det är ändå vi själva som väljer vad vi stoppar i oss! Stänger det där ni bor så skriv in er online istället det är inte hela världen! Viktväktarna har säkert tänkt igenom vad de gör! Eller utbilda er till coacher själva och öppna upp där ni bor! Kom igen nu upp med hakan :)

Sleepless in Hylte

 
Morrn på er alla! Upp o hoppa om du nu inte redan är uppe och studsar! Fattar inte att jag lever, inatt har jag knappt sovit någonting! Det får mig att fundera på hur många kilometer man vänder sig en sömnlös natt? Kanske kan man räkna in det i aktivitetspointsen :) Där fick man för sovmorgonen igår! Men men ingen idé att hänga läpp för det! Så smile folket, det är måndag tänk på att ett leende gör att du ser piggare och trevligare ut! När du ändå är så lycklig för att det är måndag passa på att ge ett vänligt ord till någon som behöver det :)

Nog är det skillnad i omfång



Jag är ingen klänningsmänniska det är snyggt på andra men jag känner mig inte riktigt bekväm, föredrar shorts på sommaren! Hade önskat jag kunde trivas i det för det finns ju så många snygga och enkla klänningar! Ska verkligen försöka lära mig nu i sommar, kanske går det att ändra på sig! Nu är det lite skillnad i omfång iallafall!

Vilken underbar dag



Vilken underbar dag det har varit idag så ingen risk man klagar! Visst blir man så mycket piggare och gladare när solen håller sig framme :)

09.37





Hallojsan, vilken underbar dag att vakna upp till! Har dessutom sovit så himla gott inatt! Halvt chockad av vakna upp 09.37 när hände det sist liksom! Idag blir det inte många knop det blir att ligga i solen och pälsa som en säl. Man måste passa på att ta tillvara på solens strålar när de behagar lysa på en! Hoppas ni får en fin dag alla godingar vad ni än ska hitta på!

Tajas i bubbelbad



Då var man hemkommen från Halmstad och en mycket bra film jag gillar 3 D filmer denna var verkligen kanon för detta vilken inlevelse! Passade på att ta en blixvisit till min vän Tajas för att kolla in hans nya lägenhet! Det var ett tag sedan vi träffades och nu är han glad igen att jag äntligen tog tillfället i akt och gjorde ett besök i hans boning! Han låg i badet och han fick rusa upp ur bubblor och skum! som tur var så var han anständigt klädd när man klev över tröskeln, för han brukar tala om lite titt som tätt att han för min skull skulle kunna bli hetro, då är det dags att springa om han går in i garderoben igen :)

RSS 2.0