Boost Hylte

Ikväll har jag och min arbetskollega varit på något riktigt trevligt! Vi hade turen att få vara med på Boost Hylte som anordnade en "nyttig" fast food matlagningkväll i Örnaskolans hemkunskapslokal! Elin Fäldt som är hälsoutvecklare gick igenom vad vi bör äta och lite intressant fakta! Medverkade gjorde även hemkunskapsläraren Tom Abrahamsson och Hanna Lunden, inte att förglömma oss 8 glada matlagare i blandade åldrar! Vi hade nu turen att få medverka då Boost Hylte vänder sig främst till de upp till 29 år och där gick jag bet med 10 år! Men i mån av plats är även vi gamlingar välkomna!
Vad är då Boost Hylte?
Vi vill öka unga vuxnas tilltro till framtiden och den egna förmågan, visa på möjligheter med att bo och verka i Hylte kommun skapa ett positivt samhällskritiska där det finns möjligheter att stimuleras och inspirerasBoost Hylte är till för dig som är född 1984-1996 och bor i Hylte kommun. Alla aktiviteter är gratis!
Boost Hylte 
Buffén vi lagade till innehöll: Grillad chorizo med spansk potatissallad, lax i folie, kyckling med rostade grönsaker, vegetarisk mini paj, banankaka med keso och hallon, och avokadoglass! En riktig trevlig kväll med massa gott på tallriken och nya idéer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0