Skärgårdsmorden

(null)

Då har man varit några dagar på landet för sig själv! Man kan ju inte påstå att man var pigg och alert när man kom hem idag, känner mig alldeles slut! Läste ut "Hjärtats Skafferi" igår vilken underbar bok, den bästa jag läst på länge! Jag vill vara deras vän, jag vill upptäcka men det är ju bara en bok! Älskade den!
(null)

Började igårkväll på "Skärgårdsmorden" av "Lars Bill Lundholm" första gången jag läser en bok av honom och den verkar lovande! 

Blodmåne juli 2018

(null)

(null)

(null)

Igår var det hett som vanligt men idag blåser det lite granna så skönt även om det är ljumma vindar!  Tittade på Blodmånen igår såg även stjärnan strax under som skulle föreställa Mars, vilket skådespel fantastiskt att se! Idag blir det läsning här hela dagen i min ensamhet underbart! 

Hjärtats Skafferi

(null)

(null)
Ännu en varm dag och igår lika så! Får bli att bada idag! Ny bok på G med "Hjärtats Skafferi" av Ruth Reichl. " Sommarhuset" var inte någon bok för mig tyvärr,  alldeles för mörk på nåt sätt! 

Morgondopp

(null)

Klockan är inte ens 11 och det är 28 grader blev frukost på bryggan och efter det ett morgondopp! Idag, blir det som igår bada, läsa och njuta av  lugnet! 

En härlig dag

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag har det varit varmt deluxe! Har varit ute hela dagen och kvällen  gick in 22.45 har njutit varje minut! Lånar min Bobos stuga ett par dagar och ska bara chilla, bada och njuta av livet! 

Sommarhuset - Anna Fredriksson

(null)

Då jag planerat att läsa mycket denna veckan så är jag nu på gång med en ny bok: Anna Fredrikssons - "Sommarhuset" Ytterligare ett loppisfynd sen förra helgen! Petra Holst -  " Blåndad" läste jag ut från igår tills idag och den var bra tycker jag lättläst och man fick lite rysningar mellan varven då man inser hur sjuka och besatta människor kan bli! 


Bländad - Petra Holst

(null)

Det har ju blivit lite mycket feelgood den senaste tiden och jag har precis läst ut "Strandcafeet" av Lucy Diamond! Vet inte riktigt men jag älskar böcker som handlar om cafeér.  Denna var så mysig lättläst och jag hoppas att det kommer en uppföljare man vill ju verkligen veta vad som händer härnäst med alla inblandade! Ingen nämd och ingen glömd! Nu går jag vidare med ett av mina loppisfynd jag gjorde i helgen! "Bländad" av Petra Holst  även första boken jag läser av denna författre så det ska bli trevligt med lite spänning! 

Planering inför LA resan

(null)

(null)

(null)

Igår började vi planera för vår LA resa bokade lite boende och inträde till Universal Studios! Blir även att vi tar några dagar i Las Vegas och San Fransisco! 

Loppisfynd

(null)

Här är mina loppisfynd från dagens loppisar så billigt alltihop att alltsammans inte ens nådde upp till hundringen! Vi var först på Lions Loppis i Harplinge och jösses vad folk det gick knappt att gå! Sedan vidare till Halmias Loppis och Erikshjälpen är toknöjd med mina fynd! 

Loppisrundor

(null)
Godmorgon! Idag blir det lite loppisrundor man kan ju ha tur att hitta lite koppar! Inga större planer för dagen förutom det så vi får se vad det hittas på! 

Vitabandet

(null)
Idag blev det en runda till Vitabandet, vi blev inte så långvariga då risken är att man låter gnällig nu men det blåste rätt så bra! Blev inget bad och vi åkte sedan till Röda Korset där jag fyndade en ny kaffekopp från Rörstrand! 

Strand Cafeét

(null)

Avslutat sista delen i Rosengäddaserien och man kan ju inte mer än att älska den! Lite trist att den är slut men om man läste mellan raderna så var det inte helt omöjligt att det kunde bli en fortsättning det hoppas jag verkligen på! Eller så blir det inte det och då får man bevara den lilla byn och alla härliga människor i hjärtat! Dags för ny bok nu då och nästa ut är
  "Strandcafeét" av Lucy Diamond

Kräftfestival i Glommen & 2 blyga läppar

(null)

(null)
Igår hamnade jag & min Bobo Inger på Kräftfestivalen i Glommen vilken härlig kväll och vilken tur med vädret! Det blev en smaskig kräftbaugette och underhållning med "2 blyga läppar" frågan är hur man har kunnat missa det bandet, de var ju kanonbra! 

Vitasand

(null)

Idag var vi en runda på Vitasand det var molnigt men 30 grader varmt, dock ingen risk att bli brun men man fick ju en lässtund iallafall! 

Varmt

(null)

Godmorgon! Redan 29 grader och klockan är inte ens 10.30! Idag får det bli en en runda till nåt badställe, igår var det riktight hett om öronen så får se vad vi hittar på! 

Lars Winnerbäck & Miss Li & en runda på stan

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
I fredags fick jag min efterlängtade födelsedagspresent! Vii började  med lunch på Bulls och sedan tog vi tåget till Varberg drack några öl på stan och pratade med lite trevliga månniskor innan vi gick på Lars Winnerbäcks konsert  och Miss Li ! Den var så fantastisk  bra helt underbar vilka artister! Igår blev det middag i stan med vår granne Donald  och en pubrunda nu äntligen är det...

(null)


Hjärtslaget i Rosengädda - Emma Hamberg

(null)

Vilken härlig ledig dag, solen skiner himlen är blå fåglarna kvittrar och det är dags att börja på en ny bok! Semestern är inom räckhåll och ikväll blir det Winnerbäck och Miss Li i Varberg! 

Igår vände jag sista bladet i "Manglade dukar och vikta servetter" av Ewa Klingberg, vilken underbar bok! Jag köper ibland böcker bara pga av framsidan om den ser mysig ut och det gjorde ju verkligen denna! Man vill verkligen kliva in genom dörren och vara med i Felicias härliga gäng! Feelgood deluxe säger jag och boken får 5 stjärnor av 5 ett stort plus att boken även växlade mellan då och nutid och man väntade med spänning på hur det skulle sluta! 

Jag beger mig nu tillbaka till Rosengädda och den fjärde och sista delen "Hjärtslaget i Rosengädda" av Emma Hamberg för att se hur det har gått med Tessan,  hennes restaurang och de andra i byn!


Övningskörning med kidsen

(null)
Idag blev det lite övningskörning med kidsen och ett besök på  Glassbo Våffelstuga! 

En helg med Godingen

(null)

Då har vi passat denna Godingen hela helgen och vi har haft en massa kul! Sicken energi han har hade önskat att han kunde dela med sig till Mormor och man ska vara glad man inte är 20 år äldre för då hade man inte hunnit med :)

Ängelholms Hembygdspark & UFO Monumentet

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag var vi i Ängelholms Hembygdspark med svärmor och Jayden! Vi tittade på alla djuren lekte och åt glass! Vi avslutade med en tur till UFO Monumentet! 

Pippiparken & Glass


(null)


(null)

(null)
(null)

(null)

Idag har vi busat i Pippiparken och ätit glass på Glassbiten! 


Ledig i dagarna fyra

(null)

Ledig i dagarna fyra och vi ska vara barnvakt hela helgen! I morgon blir det en tur till Ängelholm och leka lite med godingen och svärmor ska hänga med på ett hörn! 

Handla online

(null)

Nu har vi handlat online på Ica Maxi ett par veckor det sparar verkligen så mycket tid och så skönt att slippa springa runt i affären! 

Barnbarnen på besök

(null)
(null)

(null)

(null)
(null)
I helgen har Godingarna varit på besök och det har varit full rulle! 

RSS 2.0