Varbergs kurort

 
 
Idag har jag och hjärtat spenderat dagen på Varbergs Kurort..En jättemysig dag med god mat o bara slappa i vatten..Jag har gjort en 80 minuters ansiktsbehandling med massage så man känner sig som en nyponros..Idag kom vinsten som som jag fick av viktväktarna som vinterns viktväktare väl till pass..Underbar dag...

Ny bok på G

Då har jag precis läst ut Carin Gerhardsens 7:e bok ur Hammarbyserien älskar den och i väntan på bok nr 8 så blir det nu Kaffe med Rån under tiden. Underbart att man kan sitta ute o läsa i solen då den behagat att titta fram..Nu går vi en bättre och härligare tid till mötes..

Kålpudding

Dagens middag =Husmanskost 

Jobbarhelg på G

 
Jobbarhelg på G..Jag varvar ner med Hay day o ett glas rött i trappan..Jag ör insnöad igen tyvärr o nu är jag fast i träsket..

Virsehatt

Idag har jag vandrat runt i ensamhet..Jag gillar ensamheten och tycker inte det är något konstigt med det..Det är lugnt och skönt liksom..Idag har jag utforskat min nya by och hamnade i Virsehatt ett naturreservat på höjden..

Julia 15 år

Igår var det kalas för dottern som fyllde 15 åren de går. .

Underbart

Måndag och ny arbetsvecka..Underbart väder..

Vår i luften

Söndag och vår i luften med en irish Coffee på ballefjo gen..Underbart..
 

Vår i luften

Söndag och vår i luften med en irish Coffee på ballefjo gen..Underbart..
 

Tulpaner

Våra fina tulpaner har slagit ut..

pulled pork i Cruella Von Crock-Pot

Idag har hjärtat samarbetat med Cruella Von Crock-Pot  på menyn idag: Pulled pork  med coleslaw ...MUMS

Blåsigt

 
Idag var vi o hämtade en tavla vi köpt på Blocket stannade till en sväng i Mellbystrand..Blåsigt värre. .

Carin Gerhardsen

Äntligen är läslusten tillbaka och jag ska börja på Tjockare än vatten..bok nr 7 om Hammarbypolisen av min favoritförfattare.. Carin Gerhardsen. Må läslusten hålla i sig så man kan sluka några böcker framöver..Har glömt hur avslappnande det är att läsa en bok och I need it..

Halvfart

Ny jobbarvecka på G skönt att börja måndagen ledig efter en ledig helg, det är nästan så man kan kalla det lyx.. Startar denna tisdag på halvfart..

RSS 2.0