Repris



Eftersom solen behagade komma fram tillslut kör jag nu en repris så mycket godare än glass! Ikväll blir det att åka in till Halmstad med ena dottern och gå på bio vi ska se Maleficent ha en trevlig kväll alla sötnosar!

Optimist



Nej ingen idé att vara optimist idag, solen lär förbli borta! Undra om Sibiriens vindar har nått till Hyltebrukiska skogarna!

Lördag och solen är på rymmen



God morgon på er! Lördag och då vet ni vad som gäller..Just det..Gnugga geniknölarna en smula i musikväg! Nu undrar ni säker vart mina ägg är och vad som hänt med min frukost...Ja man måste ju försöka variera sig lite så bananpannkakor med vaniljkvarg satt inte så dumt idag! När jag var i Ullared häromdagen såg jag att även de börjat sälja kvarg med smak! Dock inte Lindahls men tror det är de som säljs på Lidl!


Telefonförsäljare

Är det något som verkligen stör mig så är det telefonförsäljare och när andra företag ringer för att göra en undersökning! De ringer i tid och otid och alltid olägligt när de än ringer! Det konstiga är att jag har skyddat nummer boch jag har ingen aning om vart de får tag på mitt nummer. Förra veckan ringde ett låneföretag till mig, som naturligtvis ville låna ut pengar med hög ränta! Jag stod i en hiss på jobbet och jag sa jag är inte intresserad av något skitlån. Fick till svar att det var ett bra tillfälle. Inget bra tillfälle för mig sa jag, jag sitter på skithuset och kan inte göra två saker samtidigt! Det blev helt tyst i andra änden så kör med det vetja det verkade funka! En annan gång ringde någon för att fråga om mina alkoholvanor och om jag brände hemma! Vilken fråga liksom jajjemen sa jag ska ut och plombera pumpen nu sa jag. Det blev ochså tyst i andra änden..Så vet ni vad.. Ringer de och stör så se till att ha svar på tal..Tycker dessutom synd om dessa människor som måste ringa runt till folk ock störa på detta viset, det är ju trots allt ett jobb!

Bättre



Bättre än glass en varm dag hemmafix är bättre än GB :)

Skavande lår



Nu älskar jag solen, denna sommaren kommer inte mina lår skava mot varandra så man får sår! Tidigare svettades man för varje steg man tog i värmen och även om man bara satt ner! Underbart och jag ska ALDRIG tillbaka till skavande lår igen!

Storlek small


Det är dags att inse att man har mindre storlek än vad man tror! Storlek S fick det bli idag! Jag har fortfarande problem med att se och förstå att jag måste ha mindre kläder! Nu måste jag klaga också när jag ändå är på G! När jag såg mig själv i spegeln i provrummet så blev jag rädd! Skulle prova ett linne och det enda jag kunde titta på var mina utstickande revben! Hur sjutton ska jag kunna träna sidorna så de inte sticker ut! Jag har verkligen att ta på fortfarande men det verkar ta på fel plats? Inte snyggt alltså HJÄLP!!!

Gott i gott gott



Kör idag på lite blandat gott:

200 g kyckling
3 msk mini fraiche m riven vitlök
2 msk majs
1,5 dl ris

Propointsvärde: 11

Lindahls kvarg



Vet inte hur många affärer jag letat efter Lindahls kvarg passionsfrukt den senaste tiden! Hittade affär idag som hade men totalt slut! Känns som om man borde ta och dissa Lindahls för ett tag synd eftersom man är en storkonsumerare men när bara vissa affärer får ta in olika smaker så känns det helt lönlöst att leta runt, är ju som att leta efter en nål i en höstack! Går lika bra att köra på arla keso med äppel vanilj och päron! Diss Diss

Vinnande koncept





God morgon gullefjunisar! Ny morgon och ny frukost! Ja som ni ser är det i princip samma frukost varje dag! Visst ser det mycket mer ut när man lyxar till det lite!? Ni får ha en fin dag och håll i hatten om det blåser för det gör det lite här! Idag vankas lite kvalitets tid med ena dottern syrran och systerdotter skolavslutningskläder måste fixas! Puss o kram o kämpa på alla, varje dag är ett steg närmare målet :)

Min vinst



Dags att utnyttja min vinst snart, nu har man ju kommit ett år närmare ålderdomen och behöver nog en omgång på SPA! Någon som varit i Varberg och kan rekommendera någon behandling?

Pizzatajm



Kvällens middag blev Pizza på:

1 Santa Marias pizza tortilla
2 stora skivade champinjoner
Lök i ringar
Körsbärstomater
Lite passerade tomater
150 g kyckling
1 skivad vitlöksklyfta
2 msk riven ost
1/2 banan
curry

Propointsvärde 11

Blåsigt



Blåser inga varma vindar idag precis!

Allt jag äter



God morgon finingar, idag var det inte lika varmt mysko land vi lever i, själv hade jag föredragit tropikerna just nu!

En del som skriver till mig undrar om jag verkligen äter mat? På den frågan får jag nog svara att ja inte knaprar jag hö iaf :) Tyvärr kan jag inte lägga ut allt jag äter för då hade jag inte fått göra annat för jag tycker jag äter hela tiden! Det hade varit ett heltidsarbete att dokumentera allt! Jag tränar ju mycket och rör på mig fattar inte själv varför min viktnedgång gått så himla bra och snabbt! Måste ju fått en jäkla ämnesomsättning! Men hellre det än att vara en soffliggare som knappt orkar resa sig upp från liggande ställning för att jag var för tung!

Fått många frågor om min frukost också! Frukosten är bästa målet för mig och brukar ligga på 7-8 pp! Äggen är min livlina jag äter ägg varje dag! Som ni kanske sett så innehåller min frukost nästan samma sak varje morgon! 2 ägg 2 knäckebröd varierar pålägg med ost och skinka oftast! Jag har aldrig smör på har aldrig haft sedan jag började, jag kör lite mjukost som bacon ost o salamiost! Blir så god smak och har aldrig räknat detta som Propoints! Kör knäckebröd på vardagar och lyxar till med fralla varje lördag!

I början var jag ju mer hungrig och krävde mer mat då åt jag två mackor istället ibland tom en Viktväktarkorv till idag skulle jag aldrig kunna äta en sådan frukost!

Nu kommer ju goda meloner osv så nu kan man ju lyxar till det rejält och då ska vi inte snacka om jordgubbar i love it! Nu ser det inte alls lika lyxigt ut när jag äter frukost på jobbet då kör jag gärna på 2 ägg 1 burk Icas egna 0,1% kvarg blandat med funlight wildberries då ligger en frukost på 7 pp!

Men man äter som sagt med ögonen också :)

Idag hände något stort

Idag är det 456 dagar sedan jag började min viktresa! Tidigare hade jag strl 50 i byxor och idag kom jag i strl 36 nästan lika stort som att landa på månen hörni :) Det är nu jag får min lön för mödan! Det har varit värt varenda mil jag gått, varenda kilometer jag sprungit och varenda timme jag spenderat på gymmet!! Värt varenda svettdroppe i min panna och mina -37,2 kg! Från 105,5 kg -68,2 kg! Nu börjar ännu en resa och det är att forma till kroppen i den bästa mån det går! Unnade mig lite uppskattning idag för det är jag värd!!!








Går att äta hur mycket som helst



Bananpannkakor går verkligen att äta hur mycket som helst ☺

God morgon snyggingar



Vart tog solen vägen? Ja nog har den rymt från Hyltebruk iallafall! Fick en fråga från Camilla då hon undrar vart jag hittar min motivation vecka efter vecka..

Svaret på den frågan är nig att jag vet inte, den bara finns där! Ni kan ju läsa min intervju inne på Viktväktarnas hemsida lite mer ingående under onlinemedlem och finalist till årets Viktväktare 2014!

En arbetskamrat berättade att Viktväktarna fanns online jag skrev in mig och blev bara otroligt peppad för att förändra mig! Jag ville inte vara rund som en boll jag ville få upp min kondition och kunna köpa normalstorlek i kläder! Jag ville kunna röra på mig ordentligt och kunna knyta mina skor utan att dö för att magen var i vägen! Genom min blogg och instagram peppar jag mig själv och samtidigt verkar det som om jag peppar så många andra och det ger mig en stor push till att fortsätta!

Att gå ner i vikt ska inte vara komplicerat och dyrt! Jag har jojjobantat hela mitt liv men nu har poletten trillat ner och jag har äntligen blivit nöjd med mig själv trots att man har lite skavanker här och där! Varje morgon när jag vaknar tänker jag kom igen en ny dag kämpa på och jag känner att vill jag något kan jag klara det detta. Det är en investering i mig själv och för framtiden och möjligheten finns ju att man nu kan leva ett par år längre på ålderns höst och jag vill att mina barn ska ha en piggare och gladare mamma som orkar med mer :)

Vegoburgare



Kvällens middag fick bli vegoburgare och ärligt talat känner jag ingen skillnad på vegoburgare eller vanliga! Denna portion innehåller 7 pp!

Underbart




May. 26, 2014


Måndag och man känner sig som en boll



God morgon på er! Ny vecka och själv känner jag mig som en boll! Nu är det dags att komma igen med att röra på sig igen! Ni som följer mig vet ju att jag varit på klassresa ett par dagar så ska erkänna att ja för första gången inte har använt min app! Jag förstår verkligen er som äter ute hur svårt det måste vara att beräkna points! Här var det att bara äta vad huset hava och antar det är bäst att inte veta vad som var i o bara ta mindre portioner! Gott var det iallafall :) Där ser man vilken trygghet man känner i appen men viktigt att man vågar tänka lite själv! Tänk om appen skulle krascha ha ha! Då vill man ju inte stå där med skägget i brevlådan och undra hur man ska äta :)

Som jag berättat tidigare så var mitt stora problem innan jag började att veta hur stor en portion verkligen var! Samt att jag kunde ta både två och tre gånger! Känns ändå tryggt nu att jag fått stor insikt i mina portionsstorlekar! Men nu är jag på G och räknar igen träning och rundor måste återupptas med omedelbar verkan för nu känner jag mig som en boll!!!

Fick några mail igår från några som undrar vad som händer hos Viktväktarna? De har fått mail att deras coacher inte ska fortsätta! Är glad för förtroendet att ni tror att jag vet :) Men jag har inget med coachning att göra jag är en vanlig simpel onlinemedlem! Men läste på Viktväktarnas sida på FB att de nu bara ska ha egenföretagare som coacher så antar de som får sluta inte är det! Ni kan nog vara lugna kommer säkert nya coacher nära er!

Så skönt!



Så himla gott väder det har varit idag i morgon kan man nog ta anställning som stoppljus efter dagens bränna!

Sol o val



God morgon alla sockertoppar! Hoppas att ni sovit gott och att solen lyser på er! Sälv har jag nog sovit ganska bra, är tyvärr en morgonmänniska så att vakna kl 06 är inget konstigt i det Anderssonska residenset även när man är ledig! Tänk nu på att gå och lägga er röst idag sen kan ni göra som jag..Placera dig i solen med en bra bok och bara njuta av en skön dag :)

Biotajm





Det blev lite bio.. Godzilla 3 D i lördags samt en runtur bland blommor och bin dessutom en tur på Titanic i ett underbart väder!

Denna sommaren är jag normalviktig

Tack alla supersöta människor som mailar mig och kommenterar! Ja jag har varit lite dålig med att blogga ett par dagar. Är verkligen jätteglad för mail och era fina ord och att min blogg betyder jätte mycket för en del! Jag kan omöjligt svara på alla mail hur mycket jag än vill jag är jätteledsen! Det kommer alldeles för många som jag skrivit tidigare men jag läser alla och suger åt mig allt fint ni skriver! Jag får en massa frågor också och för att detta inte ska ta för mycket tid tänker jag baka ihop lite frågor i inläggen framöver! 
 
En fråga som kommit ett flertal gånger är om jag har gjort en gastric bypass? Mitt svar är: NEJ verkligen inte och jag tar det nästan som en förolämpning! Jag har kämpat i mitt anletes svett och endast varit Onlinemedlem på Viktväktarna! Visst har allt gått väldigt fort men jag har vigt mycket tid till till min motion! Jag har kämpat för att idag vara där jag är! Mitt mål var att krympa till det mindre! Mitt mål är uppnått och första gången då jag började med mina promenader hade jag hoppet om att jag en dag skulle orka springa! När jag klev in på gymmet stor som en boll jätterädd att folk skulle stirra på mig då visste jag att detta klarar jag och jag var fast besluten om att aldrig ge mig! Jag ger mig aldrig vill jag något så ser jag till att det händer!
 
Denna sommaren är jag NORMALVIKTIG
 

Vaken



God morgon på er! Det tar på krafterna att vara på klassresa 2 dagar kvar tog go! Tuppen ligger och sover än och resten av huset också verkar det som!

Första dagen avklarad










Då var första dagen avklarad underbart fin dag!

Vidablick - Jönköping - Skolresa



Då bär det snart av på skolresa! Packat och klart bara matsäck som ska fixas! Solen lyser fåglarna kvittar underbar morgon!

När orken tryter



Ja när orken tryter äter jag ägg! Funkar hur bra som helst vem vill stå inne och laga middag när det är underbart väder ute? Inte jag iallafall jag är dessutom inte så knusslig och tager vad jag haver...

På rymmen

Veckans enda jobbarpass är till ända! Nu jobbar man inte mer denna veckan! I morgon bär det iväg på en tvådagars klassresa till Vidablick i Jönköping med sonens klass! Kan ju bli en intressant upplevelse!! Sitter här och suger åt mig solens sista strålar då den är på rymmen! Måtte den hitta tillbaka resten av veckan!

Lite skillnad



Hittade ett par jeans jag hade för ett par årsedan dessa var då nästan försmå! Har ju alltid varit en jojjobantare men nu är det slut med det! Lite skillnad på strl 52 och nu 38!

I often go banana & I love it



Gjorde lite egna glassar idag så mumsigt och 0 pp! Körde på Pepsi max idag och skivade i banan! Jag bara älskar banan det kan man ha till nästan allt enligt mig :)

Underbar bild



Idag var jag med Mami och köpte blommor, ja inte till mig för jag har inga gröna fingrar! Då fick jag syn på denna ananas växt! Skit coolt ju jag hade inte en aning att ananas kunde växa i Sverige ha ha! Hur som helst fick jag till en bra bild iaf :)

Färskpotatis



Kvällens middag rotade jag fram ur frysen Hälsans Kök nuggets! Till detta hade jag ugnsbakad färskpotatis o guacamole!

150 g färskpotatis
50 g avokado
3 msk mini fraiche
1 vitlöksklyfta
4 nuggets

Propointsvärde: 10

Funlight



Häll i frusna jordgubbar, mums supergott!

Familjeläkarna





Känns skönt att ha varit hos sin egen läkare idag annars får man ju flänga runt halva Sverige på olika ställen! Själv har jag skrivit över mig till Falkenberg och Familjeläkarna! De är fruktansvärt nonchalanta i min egen kommun och de dessutom hånar sina patienter! Har varit med om ett flertal gånger de bara ignorerat och sista gången blev jag bemött av en fruktansvärt nonchalant läkare som dessutom skrattade mig rakt upp i ansiktet och bad mig att gå hem o lägga mig! Tack för att man hittat Familjeläkarna som månar om sina patienter!

Checkup



Dags för checkup med vikten, ett tag sedan jag vägde mig och jag håller mig stadigt runt 68 kg då är jag nöjd! Väger ju mig inte varje vecka numera eftersom man nu måste lära sig att leva med detta och att allt inte kretsar kring vågen!

Lakritsälskande Pukka lover





Jag är ingen te älskare men tror det snart är dags att köpa mig en tebox och få ordning på alla påsar, dessa tar plats kan jag lova! Nyss gjorde jag en fantastisk upptäckt..Blandade mitt Pukka te med lite lakritspulver från Kung Markatta! Fantastiskt gott nu behöver jag inte tvinga barnen att lägga salta fiskar i sina godisar längre, detta var verkligen så mycket bättre MUMS :)

Bad back arms hands legs day



Idag tog jobbarhelgen slut i Grevens tid! Idag har jag verkligen en dålig dag! Ärligt talat blir jag både förbannad och förtvivlad av denna brännande smärta och domningar jag lider av i rygg händer ben! Idag är det värre än någonsin! Nu är jag ingen klagande människa och jag brukar alltid vara i topp och visar aldrig utåt att jag har ont! Det är ju oftast då folk inte ser att något är fel! En del undrar hur jag kan träna när jag har såna domningar osv, kan tala om att det är då jag för en stund slipper denna olidliga åkomma jag bär på panikkänslora försvinner för en stund och det är underbart! Men tyvärr kan jag ju inte springa hela dagarna i ända!

Jag fick häromdagen reda på att mina 6 operationer i händerna har varit helt bortkastat då det inte varit karpaltunnel! Tjohej och hopp i galopp det var var ju lagom roligt! Men jag är oerhört tacksam att jag äntligen kom till en specialist i Malmö som verkligen förstod mig men som nu kommit fram att det är neurologiskt..Måste på hjärnröntgen nästa! Det hade ju varit annat om man hoppat på ett ben då syns det ju att man har ont! Även om man inte är sur och tvär och klagar kan man ändå ha fruktansvärda åkommor inombords! Lider verkligen med de människor som är som mig själv där inget syns utanpå och man alltid är glad och på topp men att man skulle göra vad som helst för att det skulle försvinna!

När man väljer





Jobbpass avklarad och sängen som gäller då man återigen ska infinna sig i tjänst innan tuppen har vaknat! Varit sugen på mina ostbågar hela kvällen, kommer hem och som ni ser valde jag något helt annat! Lite knäpp kanske du tycker? Ja det är nog mycket möjligt faktiskt! Själv tyckte jag att jag gjorde ett bra val och man ska köra på vad man är sugen på och tyvärr gick ostbågarna bet idag! Bättre tur nästa helg!

Mitt val



Detta väger upp gymmet innan jobbpass idag, fast nog kliade det lite i fötterna att masa sig dit! Men inser själv att 5 dagar på gymmet i veckan är överdrivet, synd bara att det är så fantastiskt kul!

Sova ut på beställning



Här blir det sällan något sovande av på morgonkvisten, tänk om man ändå kunde sova ut på beställning uppe innan tuppen idag! Frukost på sängen som sig bör en lördag innan det är dags för Melodikrysset och att ratta iväg till jobbet!

Musikquiz



Då var man på musikquiz på den lokala puben, det verkar inte fungera så bra undra vart musiken är???

Efterklippargräsetmellanmål



Efter man klippt gräset behöver man ett stadigt mellanmål, då kan jag rekommendera detta på bilden knäckemacka med pepparrot philadelphia och en kall Tuborg!

Bara vara





Sådärja gymmet avklarat likaså snabbvisit av min vän Jonnie och dammsugning! Det är nu man bara kan vara :)

Gymmet



God morgon där ute fredag idag och jag är ledig! Resten av veckan innebär helgjobb! Blir en tur till gymmet om en stund och jag kan nästan påstå jag varit riktigt duktig denna veckan då jag masat mig dit fyra gånger! Är lika trött som när jag däckade mellan kuddarna igår! Jobbigt när man inte orkar hålla ögonen öppna det går bara inte!

Lycka



Då har lyckan även hittat hem till mitt kylskåp detta är rena rama love..

Fullpackad och på plats



Redo för dagpass kassen är full!

I love it




Go kväll gott folk! idag har det varit lugnt på blogg och instagram fronten! Hemkommen från jobbet och har precis stoppat i mig en skål med jordgubbar med dessa läckerheter, så gott att jag nästan får påstå man är beroende! Inte alls konstigt att man hellre föredrar detta framför godis hur dumt det än.låter :) MUMS

Mätt?



Gymmet klart även för denna dag, känns som om jag är på G igen! Efter gymmet igår kände jag att fasen vad ont jag har i ena höften! Lika ont i dag får hoppas på bättring tills i morgon. Första gången jag kännt något liknande kanske får sluta att springa ett tag! Nåja jobbet kallar och klämmer i mig en stor tallrik med 1 burk kvarg 0,1% med funlight wildberries bananpannkakor på 1 ägg och en banan, med kvargen blandade jag frysta bär..Blir man inte proppmätt nu så är det konstigt!!

Propointsvärde: 5

Efterlyser solen



Att det ska vara så svårt för solen att titta fram! God morgon på er..

Kvinnofängelset



Äntligen går världens bästa serie i repris med början ikväll! Man såg den på den tiden då man fick spela in avsnitten på vhs band då den gick alldeles för sent! Idag äger man ingen Vhs utvecklingen har ju puttrat på framåt men serien lika bra som förr!

Gott Gott



Helt otroligt att mina kids äter denna gratäng, de är verkligen inte förtjusta i kokta grönsaker förutom broccoli! Koka bara upp en påse broccolimix och häll sedan av i sil! Risken är annars att det blir fullt med vatten i formen och osten blir simmig och tunn! Häll grönsakerna i en ugnsform och häll över 1 st Kelda ostsås och in i ugnen idag hade jag med parmesan och skinka tycker den ger mest smak! Till detta 2 st Viktväktarns wienerkorv!

Propointsvärde: 8

Säga vad man vill



Ja säga vad man vill, jag skulle lätt kunna leva på bananpannkakor en hel vecka det är så himla gott! Äntligen ny smak från Lindahls kvarg verkar vara svårt att få tag på ser fram emot att smaka deras andra godingar! Hurra för Lindahls kvarg det värsta är att man blir beroende :)

Inte testat



Kul när det kommer ut lite nytt men har läst att det är pp i lite synd faktiskt blir ju mer som läsk då! Själv har jag inte testat dessa och håller mig till deras andra flaskor! Någon som vet hur många pp det är i en flaska?

10 pp





Dags att äta upp det som finns i frysen detta blev dagens middag inkl 100 g potatis och 2 msk fraiche med parmesan och vitlök, rostad morot och zucchini! !

Kvarg 0,1%



Går alltid hem och mättar bra!

Propoinrsvärde: 3 / burk

Fotoappar

Fördriver dagen i min säng idag med att kolla på en lagom konstig miniserie: Top of the lake..Passar på att kolla runt bland lite fotoappar så man kan göra dem lite extra och annorlunda! Vad är en blogg utan foton liksom, jag är ju lite av en photoholic och tar foto på allt jag ser och lite till :)

Jag är redo



Strax dags för Eurovision song contest 2014 jag har bunkrat upp med några djungelvrålklubbor att suga på men har inga planer på att vräka i mig alla :)

Propointsvärde: 1 pp/st

Jordgubbar



Drinken idag består av kranvatten och lite smaskiga jordgubbar :) Igår var det med gurka så lite ombyte förnöjer...

Snabbt och lätt



Idag blev det snabb och lätt middag kycklingben med hemgjord potatissallad

3 kycklingben
137 g kokt potatis
3 msk mini fraiche
1 vitlöksklyfta
kryddor

Propointsvärde: 12

Sova säng



Inatt har jag sovit bättre än på länge! Funderar på om det kan vara för att jag möblerat om!? Tror stenhårt på att det kan bero på hur man ligger! Själv kan jag inte ligga med ryggen åt en dörr inte sitta heller för den delen låter kanske lite knasigt men så är det :) Lika dant om det är fullmåne känns det som om man sover sämre kanske beror på energi eller så helt enkelt var man varulv i sitt förra liv ha ha! Nu dags för Melodikrysset och frukost på sängen!

OLW o Viktväktarna




En skål med 4 ×5 dl Det är ju fredag och man kan ju inte smutta på gurkvatten hela kvällen 😅

fredagsmiddag



Mat i magen och nu blir det soffläge hela kvällen! Råkade dessutom få en ofrivillig powernap så risken finns ju man orkar vara vaken lite ikväll, tummen upp för det får man väl säga ☺

Fredagsdrink


Hällt upp en fredagsdrink som består av gurkvatten! Blir faktiskt gott att låta gurkan ligga i ett tag innan man dricker! starkare än såhär blir det inte ☺

Drop Dead Diva

   
Skulle kunna leva på kvarg och frusna bär en vecka så himla gott ☺ Har fått tips från min dotter att kolla på serien Drop Dead Diva så nu är det Tv:n skålen soffan och jag!

Lunch



Lunch denna fredag blir denna Bar jag har ingen lust att laga mat jag fryser ända in i benmärgen fattar inte vad det är med mig! Denna får duga bra och god var den också!

Propointsvärde: 5

Water your body



Igår hittade jag en app för mig! Jag är jättedålig på att dricka vatten! Denna var ju kanonbra som påminner både med ljud och notis får hoppas man har med sig vatten under dagarna vart man än är framöver! Det är tur det finns appar för allt då man börjar komma till åren ☺

Morgon



God Morgon på er! Igår låg jag på soffan hela dagen och idag när jag vaknade kändes det som om jag varit på århundradets fest inatt! Hade först planer på att försöka ta mig en runda idag men huvudet bankar som om jag var omringad om 15 joddlande kameler så det blir nog en film istället!

Så man inte tror det själv



Ja det händer ALDRIG att jag själv sjukskriver mig från jobbet! Igår var jag bara tvungen att inse att gå hem var det enda rätta och man ska tänka på sin egen hälsa och att inte alltid vara duktig och kämpa för att vem tackar än i slutändan? Som sagt ingen man förstör bara sig själv! Ni som följt mig ett tag vet ju om mina domningar i händer o rygg så inget jag går in på mer! I går brakade helvetet löst och jag trodde ryggen hade vandrat vidare ner till honom med horn alltså! Det började i tisdags kväll med ännu mer domningar i rygg ock skulderblad på ett olustigt sätt! Okej detta är inget nytt har haft i flera år och går ju på utredning! Men ni kan ju tänka själva vilken paniken man får och man inget kan göra! fick ett sms på kvällen och helt plötsligt trodde jag att jag blivit helt knäpp för jag visste inte hur jag skulle svara på det kunde inte heller ställa klockan jag var helt blockerad liksom! Jag har aldrig varit med om något liknande! Kan det vara så att smärtan brännande känslan och domningar gjorde så jag inte kunde tänka klart? Idag tänker jag ligga här i min soffa och hoppas att jag inte är lika knäpp som jag låter förstår att detta låter helt crazy!

Kvällslektyr



Kör lite kvällslektyr och ett avsnitt av Secrets and Lies! På Vårruset hoppade jag på en prenumeration av Topp Hälsa igen då de hade ett bra erbjudande då det ingick ett linne från Röhnisch och någon scrub om jag inte minns fel! Hur som helst denna tidning kommer som en skarp tvåa efter min favorittidning som är och förblir "Illustrerad Vetenskap" Det trodde ni inte om mig va ☺ fantastiskt intressant tidning! Om ni hittar någon tävling då man kan vinna en livslång prenumeration på dessa två tidningar så hojta gärna ☺

Som en kung





Bananpannkakor i magen och matlåda tills idag och i morgon nu känner man sig som en kung!!

Vad tiden springer iväg





Då har förmiddagen rusat på och det är snart dags att bege sig till jobbet! Hunnit med gymmet idag med och som sig bör har jag krängt lite bananpannkakor också!

Vårruset Halmstad 2014



Igår däckade jag när jag kom hem! Ett dagpass på jobbet och sedan direkt ner till stan och Vårruset! Så stolt över min dotter som orkade jogga med mig hela rundan! Förra året var jag i lunkande gänget nu märks det verkligen att man ändrat sin livsstil och att man orkar mer! Ser fram emot nästa års Vårrus ännu mer peppad nu :)

Vårruset Halmstad 2014



Är på G har ena dottern med i år! Kan ju inte påstå det är varmt i Halmstad ikväll!

Så man kommer ihåg man är med



I November får man börja ragga röster igen blir ett hårt arbete att marknadsföra sig själv..☺


Must have



Här är ett urval av vad jag måste ha hemma HELA tiden...

Kul med skillnad



När man ser skillnad vill man kämpa vidare....

Kvällspromenix



Kan ju inte påstå jag legat på latsidan idag iaf nu är jag värd en film ☺

När man vill köpa allt som är konstigt

 
Igår köpte jag en konstig påse jag hittade! Kändes som om det var skorpor i! Har numera blivit nyfiken på konstiga grejer o grunkor osv så köpte denna o tänkte vad är det för något? Dessa läggs i blöt innan de tillagas jag stekte dem och jag tyckte de påminde om fläsk mumsiga tycker jag! Jag vågade ju inte ta så många ifall jag skulle råka dö på kuppen kommer absolut att äta dess igen!!!
Till detta hade jag: 100 g kyckling0,5 dl milda mat extra 4%saffran25 g sojastrips 1,5 dl ris.

Finns det något smarthuvud som kan hjälpa mig?

Kan någon hjälpa mig att räkna ut propoints i denna produkt? Jag är ingen Einstein..Påsen innehåller 125 gram torrvara blir 500 g när man lagt det i blöt det sväller alltså så vikten ökar 4 ggr! Jag tog 25 g torrvara och när den svällt vägde den 60 g vad blir alltså svälld vara i pp eller ska man räkna den torra? Herregud ja ni hör ju hur mitt problem låter skitkonstigt inte alls konstigt jag inte fattar!!!! HJÄLP






Smoothie


Fattar inte hur god min smoothie blev idag nästan så man ville ha en till :) Gjorde den som jag alltid gör den med banan frusna bär och 1 dl Lindahls vaniljkvarg! Kanske var det för jag hade övervägande jordgubbar i idag!

Det viktigaste avklarat



Då var man klar med det viktigaste idag denna lediga måndag! Nu kan dagen och timmarna passera som det vill! Jag är så på G energi till ett helt kungarike, när det gäller att nå det jag vill så tar jag mig dit! Känner att inget kan stoppa mig, detta är verkligen min grej! Trodde aldrig jag skulle bli normalviktig och dessutom älska att gå till gymmet och motion överhuvudtaget. Att man helt skulle vända från bastant sofliggare till det jag är idag! Bara så ni vet det går...Bara man vill!!!

Upp i vikt



Ja ni ser, jag är inte heller mer än människa! Ett par veckor sedan jag vägde mig och jag har gått upp 6 hg månne det vara muskler tro? För som ni vet är jag noga med att följa mina propoints! Har ju varit duktig på att gå till gymmet så kanske börjar den lägga på sig lite muskelmassa ☺

Ingen risk jag ska återvända till mitt forna jag iallafall! !




Måndag igen och mat i magen



Ja veckorna går snabbt man hinner ju knappt blinka förrän det är en ny vecka! Ledig idag så gymmet kallar några timmar med syrran! Sen ska jag bara ta dagen som den kommer!

Propointsvärde: 9

När man lever i allra högsta grad men känner sig som en död grävling





Ja vad ska man säga? Trött som 15 elefanter på steppkurs afrikanska djungeln! Fattar inte vad som har hänt med kroppen borde ju vara pigg som en
mört och vara hälsan själv liksom! 6 dagars arbetsvecka är över och i morgon vankas ledig dag och den ska börjas på gymmet! ser ni vad dålig jag varit med mina VB denna veckan? Nu har jag hållit koll på mig själv ett tag och kommit fram till att jag äter mycket sämre av VB och har fullt sjå med att äta mina dagliga pp när jag har min helgveckan! För er som undrar äter jag fortfarande 26 pp! Dessutom kommer det bli skönt att spendera sommaren utan dubbelhaka i år!!

Jag har en hel del kommentarer att svara på dessvärre förstår jag mig inte på hur jag ska svara på dem med min nya mobil det är ju inte alls likt som på iPhone! Någon som vet hur man svarar inloggad i blogg.se genom samsung galaxy S 5? Annars så svarar jag då jag orkar starta upp datorn kör mest genom mobilen!

Den stora frågan som blivit en röd tråd är: Hur gör jag mina bananpannkakor? Hur får jag dessutom de så fina?

Det är enbart ägg o mosad banan! Kör oftast på 1 ägg och 1 banan! Hemligheten kanske är att jag bara grovmosar bananen så det fortfarande är lite bitar i när jag vispat med ägget? Annars har jag magiska fingrar :) steker sedan i teflonpanna! Som ni ser åt jag idag med, lite så man skäms men orkar inte ställa till mer lyx och det är ju trots allt något jag gillar ☺ snart fyller jag år så jag kanske borde önska mig en kock och städerska då vore livet genast roligare :)

I full gång

Melodikrysset så klart..

Tidigt ala jobbarhelg



Ja inte verkar det som om kroppen har några planer på att sova iaf 6.30 skuttande man ur bingen idag pigg som en mört! Nu har jag ju massa tid att utnyttja innan jag börjar jobba kl 14. Först ut är frukost på sängen och en Johan Falk film och efter det Melodikrysset mysigt värre för att vara en jobbarhelg!

Propointsvärde: 9

Ostbågar



Ni som följt mig i från början kanske minns hur galen jag var i ostbågar? Det var ju detta och chips som var en del av min last. idag stannar jag vid 5 dl och det är väldigt sällan jag äter numera!

propointsvärde: 5 dl 5 pp

Någon som vet?




Alla borde löve bananapancake





Vilken lång dag idag alltså! Efter jobbet blev det direkt en tur till gymmet med syrran, det kostar verkligen tid att ligga på topp! Var hemma 18.30 och hade ingen lustigt att ställa till med matlagning! Jag tog mig en funderare på vad jag var sugen på och kvällens middag fick bli bananapannkaka I löve it! Så mer spännande mat blir det inte ikväll! till detta har jag även en burk kvarg 0.1% med funlight wildberries och vindruvor mango och jordgubbar! Använde 2 ägg idag så propointsvärde: 7

Lediga dagen

Ja enda lediga dagen över för denna veckan! Nu blir det att dyka djup ner i kuddarna! Natti natti Zzzz...



Äta bör man

Ja äta bör man annars dör man..






Rekord



Denna veckan har det varit rekord på bloggen! Vad är det som gör att du kommer tillbaka ?

Några timmar på gymmet





Det är hur lätt som helst att slå ihjäl några timmar på gymmet, tiden går ju alldeles för fort! Det måste ju bero på en enda sak....För att det är så himla kul! Nu blir det att slappa en stund i solen med en bok, tyvärr lite kyligt i vinden!!

1 Maj



God morgon alla godingar! är ni ute och demonstrerar idag? Sånt är inte min grej jag tar en frukost på sängen och ska sen bege mig till gymmet och demonstrera mot mitt häng o släng istället där snackar vi om att man måste börja demonstrera!! Idag vaknade jag upp och var hungrig? Tror inte det hänt sedan jag började min viktresa! Man blir ju nästan chockad ju..Trevlig dag på er!!

RSS 2.0