Manglade dukar & Vikta servetter

(null)

Läst klart Kristin Emilssons " In i Minsta Detalj"  en härligt lättsam feelgood som passar utmärkt att läsa en solig sommardag! Gillade boken och kommer absolut läsa mer av Kristin då det är den första bok av henne jag läser! Jag går nu vidare med "Manglade dukar och vikta servetter" av Ewa Klingberg även första gången jag läser något av henne! 

Sol sol...

(null)
Godmorgon! En ledig dag tar sin början himlen är blå och solen skiner. Frukosten står på bordet och en härlig bok väntar på att få bli läst, vad  mer kan man begära liksom! Ha en fin dag på er!

En tur på stan

(null)

Idag blev det en liten runda på stan med dotter och barnbarn och middag på Harrys! 

Böcker

(null)

Några veckor kvar till semestern så nu är det dags att bunkra upp lite böcker så man har på lager! 

Midsommar 2018(null)

(null)


(null)
(null)


Vilken härlig Midsommarhelg vi har haft! Har varit hos Inger i stugan med hennes gubbe Torgny det har varit många härliga skratt i trevligt sällskap! Vi hade även tur med vädret och hann med både bad och fiske! 

Fjärilar

(null)
Sommar! 

In i minsta detalj

(null)

Läste ut Jan Theorins "Sankta Psyko" på en dag, riktigt spännande och jag kunde inte lägga den ifrån mig! Offrade en ledig dag men det var det värt nu lite feelgood ! "In i minsta detalj" av Kristin Emilsson, första gången jag läser något av henne! 

Lax

(null)

Idag blev det lax, supergott och blev matlåda tills i morgon också! 

Morgonstund

(null)
Morrn Morrn! Härligt att vara ledig en måndag det var längesedan! Får se vad som händer under dagen men först så  ska det läsas ett par kapitel och njutas av morgonen! 


Sankta Psyko

(null)

Jenny Colgans "Den lilla Bokhandeln runt hörnet" kunde jag knappt sluta att läsa så den gick på två dagar! Som vanligt är jag supernöjd med hennes böcker och man kan inte mer än älska dem, underbar feelgood när den är som bäst! Kommer läsa varenda bok hon ger ut och jag hoppas att det kommer att bli många! Nu går jag vidare till Johan Theorin och "Sankta Psyko" hittade den på loppis för 1:-  nästan ett skamligt pris för en bok, jag köper aldrig böcker på loppisar men den låg där i lådan och väntade på att bli köpt så att så fick det bli! Har tidigare bara läst en av hans böcker och det var "Nattfåk"

Som spön i backen

(null)
Godmorgon! Lite läsning ska hinnas med innan det är dags för veckans sista jobbardag. Regnet står som spön i backen så nu känner man igen svenska sommaren! Vi blev lite lurade ett tag då man nästan trodde att man befann sig i tropikerna! 

Den lilla Bokkhandeln runt hörnet!

(null)

Precis läst ut "Bokhandeln på Riverside Drive" av Frida Skybäck! Älskade den vilken härlig bok! Man ville bara vända blad efter blad! Vilka underbara karaktärer och vilken känsla hon skriver med man känner nästan som  om man har besökt bokhandeln! Nu återgår jag till Jenny Colgan och denna gången blir det: "Den lilla bokhandeln runt hörnet"

En ledig dag men inget strandväder

(null)
En ledig dag och den ska inte bestå av så mycket mer än att läsa! Tyvärr är ju inte solen så villig att hålla sig framme längre perioder så man får väl förbli i soffan, strandväder är det då inte! 

Glass med Jordgubbar

(null)

(null)

(null)
Idag blev det en tur till Godingarna efter jobbet vi åt glass med Jordgubbar och busade massor! 

Lite sovmorgon

(null)

Ikväll har vi pubafton för våra boende och det betyder att man har lite sovmorgon idag! Vill inte påstå att jag sov så mycket längre men det är det lilla som räknas! Dessutom finns det även lite tid för läsning så dagen kan ju inte börja bättre! Ser dessutom ut att bli en fin dag idag och nu längtar man verkligen till semester men man får glatt hanka sig fram ett par veckor till! 

En ny bil?

(Bild lånad från Hyundaicenter Stockholm)
 
 

Vad gör man utan en bil egentligen? Man kommer nästan ingenstans om du inte har tillgång till passande bussar. Nu börjar min bil ge upp hoppet om livet och det förvånar mig inte om den slutar sitt långa tid här på jorden på skroten snart. Häromveckan hade jag en hel sjö av kylarvätska på passagerargolvet och värmeelementet har gått sönder och man har ingen lust att lägga mer pengar på den gamla Skrutten. Att laga det hade ju nästan varit en hel veteskap och dessutom kostat därefter. Nu får den gå tills det börjar bli kallt och sedan får vi se vad det blir av den då det nu inte finns någon värme i den. Volvo är ändå bra bilar men när de kommer till åren så börjar det ena efter det andra strula. kanske en begagnad mindre bil som denna Hyundai vore något?  fast kanske inte ligger riktigt i min prisklass om man säger så och kanske borde man istället använda sina apostlahästar eller cykla istället det är ju trots allt bättre för miljön. Det är dags att leta efter ny bil, en liten en får det bli då man ändå inte kör så mycket. På sin höjd till jobbet stan och Ullared. Vi har ju redan en stor bil och den tar ju upp halva vägen tycker jag men den har bra med utrymme. Det är automat och jag föredrar manuell. Det är nu bara att leta runt så får man se vad det blir för en bil framöver, hoppas att komma fram till något bra och man får kanske bara vara glad att den rullar och tar en till jobbet dessutom bör den vara bensinsnål. Den kan ju gärna ha en antenn också då jag själv råkade knäcka antennen på min bil då jag backade ut ur garaget då inte hela garagedörren var öppen. Kan ju vara så att jag dessutom inte är så himla rädd om mina bilar då jag tycker att de senaste jag har haft har gåt sönder en efter en eller så är det bara så att alla varit skitbilar. Nåja vi får se hur det blir framöver, kanske man kommer att bli med en Ferrari!


Studentfest & 40 årskalas

(null)

(null)

(null)

(null)

I helgen har det varit fest x 2 i fredags var det Studentfest hos Johan och vi körde fram till kl 03.00 och i lördags var det Tajas som bjöd på 40 årsfest! Man måste nog erkänna att man är lite trött efter dessa dagar med festligheter och man är ju ingen ungdom längre! 

Handla på Ica Maxi på nätet

(null)
Denna vecka har vi testat något vi aldrig testat förut! Vi handlade på Ica Maxi över nätet! Hur skönt var det inte att slippa förstöra en halv dag av sin helg att handla! Superskönt bara att hamta upp i drive in allt packat o klart! Nu ör det snart dags för Studentfest!

Bokhandeln på Riverside Drive

(null)
Läste idag ut "Sommar på den lilla ön i havet" ännu en härlig feelgood bok av Jenny Colgan, har hennes "Den lilla bokhandeln runt hörnet" också men den får vänta ett tag! Nu är det dags för: "Bokhandeln på Riverside Drive" av Frida Skybäck, har läst att den ska vara riktigt bra! 

Långasand

(null)

(null)

(null)
Efter jobbet blev det en runda till Långasand! Så härligt kväl och att bara vara! Vi grillade korv och det blev många kapitel lästa! 

En härlig utflykt

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Idag blev det en liten utflykt! Först åkte vi till Morups Tånge vidare till Varbergs Fästning och sedan Tjolöholms Slott! Så härligt knappt en människa på slottet idag! Vi avslutade med en glass på Strandbaden i Falkenberg! 

Hotta grader

(null)

Vädret håller i sig vi är inte direkt bortskämda med såhär mycket sol och värme! Ser fram emot att det är lika fint på tisdag då det vankas ledig dag! Men nu lite frukost och några kapitel innan det bär av mot jobbet! 

Furulundsbadet

(null)

(null)

(null)


Efter jobbet blev det en tur till Furran för att svalka av sig! Mina godingar kom också och Jayden älskade verkligen att bada :) så rolig han var han var helt galen och sprattlade som ett sjöodjur! 


Jobbardags

(null)

(null)
Så härligt det ska bli att ställa sig i ett varmt kök snart, redan 30 grader ute  men jobbarhelgen är här! 

RSS 2.0